Today Was A Good Day
- MrGordon
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

- MrGordon
- LEGENDA

- MrGordon
- LEGENDA

- drynk
- LEGENDA

- MrGordon
- LEGENDA

drynk pisze:No trochę zwalniają po dwunastej, ale i tak jest przyzwoicie
O drugiej skończyłem dokładać, gdyby nie przerwa to nie wiem czy udałoby mi się uzyskać komplet (8 stołów) bo męczyłem się z tym od dobrych 10-15 minut
Aczkolwiek wreszcie przestali mnie dymać (napisałem o tym, wiec pewnie znów zaczną) i jakoś tak fajniej już te wyniki wyglądają.
Jednak... tęskni mi się do mtt
- MrGordon
- LEGENDA

Zrobiłem dzisiaj deal życia... Chciałem zrobić małą wypłatę ze starsów, w sumie mam tam rolla tylko na challenge, więc niewiele, ale spoko, niecałe 20$ potrzebowałem wypłacić.. Dokładnie 19 z kawałkiem żeby zostawić sobie równe 40$
A jeszcze trochę zaspany i zamulony byłem przez co wpisałem 59,xx i wypłaciłem wszystko... Potem musiałem wpłacić część. 2x przewalutowanie + gorsze kursy... Rekin biznesu ze mnie.
Pograłem ostatnio trochę na dwóch monitorach. 10 stołów sobie odpaliłem żeby się jakoś przyzwyczaić. Na początku było ciężko, ale potem już całkiem okej, chyba zacznę w ten sposób grać te sitki. Zawsze to 2 więcej, więc szybciej pójdzie, no i więcej akcji czyli mniej głupich spotów.
Pograłem ostatnio trochę na dwóch monitorach. 10 stołów sobie odpaliłem żeby się jakoś przyzwyczaić. Na początku było ciężko, ale potem już całkiem okej, chyba zacznę w ten sposób grać te sitki. Zawsze to 2 więcej, więc szybciej pójdzie, no i więcej akcji czyli mniej głupich spotów.
- MrGordon
- LEGENDA

Dziś pyknąłem sobie małą sesję mtt, żeby trochę oderwać się od sitków. Szło fajnie, w trzech turniejach był potencjał na fajny wynik ale praktycznie każdy z nich spieprzyłem na własne życzenie. Trochę zbyt aggro pograłem kilka spotów i porozdawałem spore ilości żetonów, potem już niestety nie udało się odbić.
Ale to chyba trochę efekt tych sitków, bo tam jeśli nie pyknie to odpalam po prostu kolejnego, no a AK przy blindach 300/600 nie zrzucę... A tu spokojnie mogłem.
Z innej beczki - czuję się jakby już święta były i wolne, zwłaszcza że od czwartku o 13 do dziś miałem weekend, i tak się rozleniwiłem, że kompletnie nic mi się nie chce... A tu jeszcze 2 dni na uczelni trzeba jakoś przetrwać, yh.
Z innej beczki - czuję się jakby już święta były i wolne, zwłaszcza że od czwartku o 13 do dziś miałem weekend, i tak się rozleniwiłem, że kompletnie nic mi się nie chce... A tu jeszcze 2 dni na uczelni trzeba jakoś przetrwać, yh.
- jon124
- -#VIP

- MrGordon
- LEGENDA

- genowaty
- -#VIP

- Mikael
- -#aktywny

-
blade08111991
- -#VIP

- MrGordon
- LEGENDA

blade08111991 pisze:MrGordon, 10 stołow na 2 monitorach ? Nicz plis xd Gram 12 na laptopie 17 cali i mam czas joemonstera przegladac xd
I co to zmienia? Byłem w stanie grać >20 stołów na jednym monitorze - 17cali, do tego sng 1stołowe, więc po chwili już były krótkie stoły.. do tego jeszcze na gg rozmawiałem.
Teraz stawiam sobie na komfort gry po prostu. Nie mam ciśnienia żeby robić jakieś mega volume.
No i jest to fajne przetarcie, gdybym kiedyś chciał zrobić jakiś mega duży grind, byłbym już przyzwyczajony.
-
blade08111991
- -#VIP

- MrGordon
- LEGENDA

Mieszanie whisky i piwa to nie jest dobry pomysł. Tragicznie się czuję, zdycham, a muszę się zacząć ogarniać, bo jutro o 6 rano mam pociąg... Ponad 11h podróży mnie czeka, będzie dramat. Obecnie boję się zjeść cokolwiek, ledwo wodę piję, a i tak czuję, że niedługo mnie cofnie.
Gry już w tym roku nie będzie. 
- knoperss
- LEGENDA

- MrGordon
- LEGENDA

- Soya
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

- MrGordon
- LEGENDA

- MrGordon
- LEGENDA

Spać nie mogę, o 6 rano mam pociąg, czyli jeszcze trochę czasu, więc skrobnę sobie jakieś małe podsumowanie roku...
Czy wiele się zmieniło? Trochę tak, porzuciłem granie sitków na p* na rzecz MTT, wybór padł na 888-brak-polskiej-licencji!, oczywiście mikro. Zmieniło się też moje podejście - granie bardziej for fun a nie typowo dla hajsu. To drugie też się liczyło, ale już nie tak jak wcześniej. Pewnie miało to też związek z decyzją o rozpoczęciu wreszcie studiów.
Podsumowanie z 888-brak-polskiej-licencji! z 2013 (za prolabs)
Rating: A
Games Played: 809
Total Winnings: $3,364.53
Avg. Buy-In: $2.42
Biggest Buy-in: $3.00
ITM %: 18
Total Profit: $1,407.29
Average Profit: $1.74
Average ROI %: 72
Final Table: 42
First: 9
Second: 5
Third: 4
Early Finishes %: 4.2
Early Middle Finishes %: 14.7
Middle Finishes %: 41.9
Middle Late Finishes %: 25
Late Finishes %: 14.2
Biggest BI na bank się nie zgadza - co do reszty to pewnie też nie jest w 100% dokładna, ale i tak wygląda to nawet fajnie, jedynie volume mógłby być trochę lepsze.
Gdyby nie ciągłe wypłaty, to może av bi też byłoby większe.
Mija też mój pierwszy pełny rok na forum. Udało mi się przejść drogę od różowego do czarnego. Rok owocny na forum. Wygrałem pewną (pozdro Dawid
) ligę + kilka innych forumowych.
Zaliczyłem również dwa zloty, pierwszy w lipcu, w Bochni. Tam poznałem na żywo pierwszych użytkowników forum i...od tamtej pory nic już nie było takie samo. Nie wyobrażam sobie, że mógłbym teraz przestać tu wchodzić.
Pod koniec października był drugi zlot, w Raszynie tym razem. Tam poznałem jeszcze więcej osób, jeszcze więcej pozytywnej energii złapałem. I osiągnąłem swój największy sukces w turniejach live (grałem tylko na zlotach czyli aż 2 razy
)
Z tego pucharku chyba najbardziej zadowolony jestem.
Pokerowo rok kończy się challengem, małe wyzwanie, powrót do gierek, od których zaczynałem i w sumie chyba niewiele tam się zmieniło, skoro nadal fajne wyniki udaje się robić.
Planów pokerowych na przyszły rok nie robię, w sumie żadnych innych też. Wrzucam pełen luz i co będzie, to będzie.
Trochę po Polsce też pojeździłem w tym roku. Koszalin, Darłówko, Wrocław, Warszawa
A teraz dojdzie jeszcze Mielno. Szkoda tylko, że nigdzie nie byłem dłużej niż 3-4 dni.
No i cóż... to chyba na tyle.
Przy okazji jeszcze - szczęśliwego nowego roku życzę.
Czy wiele się zmieniło? Trochę tak, porzuciłem granie sitków na p* na rzecz MTT, wybór padł na 888-brak-polskiej-licencji!, oczywiście mikro. Zmieniło się też moje podejście - granie bardziej for fun a nie typowo dla hajsu. To drugie też się liczyło, ale już nie tak jak wcześniej. Pewnie miało to też związek z decyzją o rozpoczęciu wreszcie studiów.
Podsumowanie z 888-brak-polskiej-licencji! z 2013 (za prolabs)
Rating: A
Games Played: 809
Total Winnings: $3,364.53
Avg. Buy-In: $2.42
Biggest Buy-in: $3.00
ITM %: 18
Total Profit: $1,407.29
Average Profit: $1.74
Average ROI %: 72
Final Table: 42
First: 9
Second: 5
Third: 4
Early Finishes %: 4.2
Early Middle Finishes %: 14.7
Middle Finishes %: 41.9
Middle Late Finishes %: 25
Late Finishes %: 14.2
Biggest BI na bank się nie zgadza - co do reszty to pewnie też nie jest w 100% dokładna, ale i tak wygląda to nawet fajnie, jedynie volume mógłby być trochę lepsze.
Gdyby nie ciągłe wypłaty, to może av bi też byłoby większe.
Mija też mój pierwszy pełny rok na forum. Udało mi się przejść drogę od różowego do czarnego. Rok owocny na forum. Wygrałem pewną (pozdro Dawid
Zaliczyłem również dwa zloty, pierwszy w lipcu, w Bochni. Tam poznałem na żywo pierwszych użytkowników forum i...od tamtej pory nic już nie było takie samo. Nie wyobrażam sobie, że mógłbym teraz przestać tu wchodzić.
Pod koniec października był drugi zlot, w Raszynie tym razem. Tam poznałem jeszcze więcej osób, jeszcze więcej pozytywnej energii złapałem. I osiągnąłem swój największy sukces w turniejach live (grałem tylko na zlotach czyli aż 2 razy
Z tego pucharku chyba najbardziej zadowolony jestem.
Pokerowo rok kończy się challengem, małe wyzwanie, powrót do gierek, od których zaczynałem i w sumie chyba niewiele tam się zmieniło, skoro nadal fajne wyniki udaje się robić.
Planów pokerowych na przyszły rok nie robię, w sumie żadnych innych też. Wrzucam pełen luz i co będzie, to będzie.
Trochę po Polsce też pojeździłem w tym roku. Koszalin, Darłówko, Wrocław, Warszawa
No i cóż... to chyba na tyle.
Przy okazji jeszcze - szczęśliwego nowego roku życzę.
- Gns
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”