Pod spodem zamieszczam bezpośrednią relację z walki na stolikach wraz ze screenami
No to jedziem:
*Przy stole 9 osób:
Ja, OFI18, sirkzzz, skrzychuz, Mattii, zawszewygr, Marcin881, hazi83, FCSEBA1
*Próba 'blefu' w wykonaniu zawszewygr, niestety nikt się nie skusił
*Pierwszy poległy w turnieju: Maxximuss6
*Za Maxximussem poszedł zawszewygr - dokładniej za sprawą mojego koloru kier As wysoki
*Niestety rozstał się z nami także FCFEBA1; co do mnie to na razie ze stackiem 4175 przewodzę w turnieju
*Tym razem odszedł od naszego stolika OFI18 - eliminatorem został Marcin881
*ggmanu dorównuje mi stackiem - przez moment jest 2 liderów ex aequo
*Z trzech stolików zostały 2 - oznacza to, że odpadło już 7 osób
*LoveInHer, Tosiak11 i radost21 przybyli do mojego stolika - ten ostatni z "małą" pomocą rivera przełamał macs244, który w następnym rozdaniu odpadł
*AK na ręce, na flopie A więc czekam, sikrzzz podbija więc przebijam. Pokazuje AT, nic więcej nie doszło. Sikrzzz poległ na 19 miejscu - mój stan żetonów 6500, a i doszedł do nas Phela'64
*Nadziałem się na JJ Tosiaka vs moje QT na flopie T ale to było za mało. Spadam do 5900, Tosiak wraca do gry.
*Z powodu braku czasu Skrzychuz musi nas opuścić - jego allin sprawdzony przez Haziego
*Tosiak też się z nami żegna - jego A8 pokonany przez AK - mój i Radosta. Zostało nas 15.
*Hazi swoim fulem pozbawia Phele 2,5k żetonów. Awans Haziego na 2 miejsce
*I oto Komix22 z drugiego stołu wysuwa się na 1 miejsce! jestem na drugim ze stratą 300 żetonów. Tuż za mną Hazi. Trwa pierwsza przerwa. Idę coś zjeść
*Idzie coraz gorzej, spadłem na 6 miejsce!
*Strit mnie podratował troszkę. Wchodzimy na FINAL TABLE!!! mam 5 stack.
*Niestety trochę bardzo spadłem, 8 stack na 9 graczy
*I Koniec...9 miejsce, a było tak pięknie, niestety blindy duże, żetonów mało i 8K na ręce, nic ciekawszego się nie trafiało więc allin, niestety Wyjadacz sprawdził z AQ na flopie Q i papa