The sky is never the limit !

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 21 gru 2013, 20:05

myślę, że wybrałaś opcję nr 5 - picie ginu z tonikiem w domu. no może nawet na mieście. ale zdecydowanie picie :D

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 21 gru 2013, 22:34

bizzarre pisze:bramka nr 4?

yes !

gama pisze:myślę, że wybrałaś opcję nr 5 - picie ginu z tonikiem w domu. no może nawet na mieście. ale zdecydowanie picie

Nazywam się... iza_doria, nie piję od imprezy urodzinowej czyli od 13 grudnia... Goosfraba !

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 21 gru 2013, 23:02

Ja to jednak dobry jestem :mrgreen:

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 21 gru 2013, 23:11

Czysty strzał czy dałam jakieś przesłanki na blogu ?

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 21 gru 2013, 23:55

iza_doria, moze nie taki czysty. Wiem tyle ile przeczytam i to moze mi dawac jakies wskazowki ;)

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 22 gru 2013, 00:37

Mnie nie było wcześniej, ale trafiłbym bezproblemowo ;)

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 22 gru 2013, 00:52

I nie koliduje Wam to z tym, że się boję latać samolotem ? :D

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 22 gru 2013, 00:54

iza_doria pisze:I nie koliduje Wam to z tym, że się boję latać samolotem ?

eee gdzie tam, to nie to samo (chyba) :mrgreen:

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 22 gru 2013, 00:55

iza_doria pisze:I nie koliduje Wam to z tym, że się boję latać samolotem ? :D

A co ma jedno z drugim wspólnego? ;) Ja chyba nigdy nie wsiądę do samolotu, a od dziecka bezproblemowo biegałem po dachach bloków i nie straszne mi wysokości :mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 22 gru 2013, 00:56

ja osobiscie nie lecialem...jak juz bede po to powiem Ci czy jest sie czego bac ;)

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 22 gru 2013, 01:02

Kawał żelaza nie powinien latać.

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 22 gru 2013, 01:08

iza_doria pisze:Kawał żelaza nie powinien latać.

:mrgreen:

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 22 gru 2013, 14:09

Mówiłam o samolocie jakby co :D

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 22 gru 2013, 14:45

Oczywiscie :grin:

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 23 gru 2013, 21:21

Dawid, już wiem czemu chciałeś Tajkę :D

Obrazek

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 24 gru 2013, 00:49

iza_doria, przed Tobą to się nic nie ukryje.

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 24 gru 2013, 02:01

Nie wiem tylko po co to było ukrywać ? :mrgreen:

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 26 gru 2013, 00:30

Zwiedziłyśmy z Anką również te ogrody w Wilanowie. Zabawa głównie dla dzieci. Ale przejść się można było.

Anka: Złożyłabym Ci życzenia na święta ale Tobie nie ma czego życzyć. Pójdź do tej knajpy w której siedziałyśmy w lutym, napisz tam na murze czegokolwiek sobie życzysz i to dostaniesz, tak jak ostatnio.
Ja: Skąd wiesz, że to dostałam ?
Anka: Zaczęło Ci się spełniać już w lutym zaraz po tym jak napisałaś. Jak wtedy wychodziłam do łazienki to się jeszcze odwóciłam i zapamiętałam w którym miejscu piszesz. Potem przeczytałam. I teraz się zastanawiam czy to ta tablica jest magiczna i też mam tam pójść coś napisać czy tylko Ty masz tyle szczęścia w życiu.

W sumie to ciężko powiedzieć czy się spełnia bo w tym co napisałam było więcej filozofii niż życzenia. Ale za każdym razem jak potrzebuję to sobie to przypominam i już to samo w sobie mi pomaga. Więc może jednak się spełnia choć troszkę.

Na Wigilię koniec końców wymyśliłam, że pojadę z matką do ojca. Schodzę rano do samochodu, opona. Juz nie wiem czy tylko w myślach czy na głos powiedziałam "Nie przesadzaj! Nie mam ani czasu ani nastroju na Twoje złośliwości." Zapasu nie mam bo już zużyłam i nie pojechałam od razu do wulkanizatora. Chyba jestem niereformowalna pod tym względem. Wyciągam pompkę z bagażnika, 5 minut, opona wygląda jak nowa. Nie wiem czy dojadę i jak daleko w ogóle pojadę ale na nic innego nie mam już czasu. Jak zwykle.

Wigilia może nie była przesadnie miła ale na pewno śmieszna.

Matka: Gorszej teściowej niż ja i Tamara miałyśmy to już nikt mieć nie będzie.
Ojciec: Agnieszki mąż będzie miał gorszą.
Matka: Oszalałeś ? Jak Tamara była z Robertem w ciąży to Twoja matka jej powiedziała, że to nie Twoje dziecko bo Ty jesteś bezpłodny !
Ja: Hahahaha ! Ale ja jestem starsza, Tobie nie mówiła takich rzeczy ?
Matka: Mi by się nie odważyła, przecież bym ją rozniosła za takie teksty. Dziwne że do końca życia nie zmieniła zdania, Robert jest przecież kropka w kropkę tatuś.

Ja: Mamo, odkryłam biblioteczkę Tatusia !
Ojciec: Zostaw ! Ja mam książki na czytniku, te papierowe to tylko po to jakby mi drewna do kominka zabrakło.
Ja: Wierzę. Trzy książki o tytule "Inteligencja emocjonalna" ? Na pewno tego nie czytałeś. "Zapalony żeglarz" ? Też nie. Oooooooooo ! To jest mega ! "Pielęgnacja roślin doniczkowych" ! W tym domu nie ma ani jednej rośliny ani w ogóle nic żywego !
Ojciec: Oj bo marihuanę chciałem hodować ale co odrosła ledwo od ziemi to mi moje dzieci zrywały i się zniechęciłem.

Ja: Te trzy książki mi pożyczysz, prawda ?
Ojciec: Dam Ci je ! Nawet dedykację napiszę !

Ja: "Miśce. Aby spojrzała na świat innym okiem. Tamary i Ewy mąż." Co to jest ?!
Ojciec: No przecież nie będę słodzić, że kochany tatuś !
Ja: Właśnie tak masz słodzić ! Dopisuj natychmiast "i Twój kochany Tatuś, który czyta za mało książek o inteligencji emocjonalnej" !
Dopisał :)

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 27 gru 2013, 00:00

Uwaga Panowie i Pani !
Kwintesencja mojej głupoty !!! :)

Kolega: Widzę, że perfumy na gwiazkę dostałaś ! Drogie. Mogę powąchać ?
Ja: Tak, od ojca. Jasne, wąchaj.
Kolega wąchając: Ładne. Ale męskie jakby trochę.
Ja: SAM JESTEŚ MĘSKI !!!!!

Awatar użytkownika
MrGordon
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: MrGordon » 27 gru 2013, 00:57

Brawo, iza! :-D

To jak ten dżołk:
- Tato, słyszałem, że twój tata był głupi...
- Chyba twój!

:mrgreen:

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 27 gru 2013, 12:15

<facepalm> :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 02 sty 2014, 23:41

Wprowadziłam się do matki na święta i teraz mnie nie chce wypuścić, bo stwierdziła że do HESOPa tak niewiele czasu, że już mi się nie opłaca kotów targać w obie strony. Ale i tak na kilka godzin dziennie wracam do siebie bo jednak ze starą to idzie pierdolca dostać. Jak niektórzy ludzie w moim wieku są w stanie mieszkać z rodzicami to ja chyba nie ogarnę.

Matka: Dasz mi przed wyjazdem numer telefonu do kogoś kto też tam jedzie, ok? I pamiętaj, że cokolwiek się będzie działo to masz rodziców.
Ja: A co mi się może stać, mamo...
Matka: No jak się faceci upiją to Cię mogą zechcieć sprzedać do agencji modelek.
Ja: To się teraz salon masażu nazywa. Ale dobrze, zabunkruję się gdzieś w konsulacie i będę czekała aż mnie ściągniecie do kraju.
Matka: To sobie tam trochę posiedzisz bo ja najpierw kupię strzelbę i tych Twoich kolegów rozstrzelam.
Ja: Za to że im się nie udało ?
Matka: Jakto nie udało ?
Ja: No bo jak mi się uda uciec do konsulatu to będzie znaczyło, że im się nie udało mnie sprzedać. I wtedy masz dwie opcje: albo kupić tą strzelbę i ich za to rozstrzelać albo skorzystać z tego numeru telefonu, który Ci dam, zadzwonić i zapytać jak możesz im pomóc.
Matka: Fakt, lepiej będzie im pomóc...

Co do planów na rok 2014:
Zamierzam być tylko szczęśliwa cokolwiek mnie spotka. I będę, choćbym miała sobie to szczęście narysować.

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 02 sty 2014, 23:59

iza_doria pisze:Co do planów na rok 2014:
Zamierzam być tylko szczęśliwa cokolwiek mnie spotka. I będę, choćbym miała sobie to szczęście narysować.

Brawo :!: Tylko pamiętaj, że każdy alkohol kiedyś się kończy ;)

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 03 sty 2014, 00:09

A mówiłam żebyś się nie przyzwyczajał do tego co widziałeś na zlocie bo to był wyjątek potwierdzający regułę, że ja piję tyle co kot napłakał :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 sty 2014, 00:17

iza_doria pisze: ja piję tyle co kot napłakał

To koty tak dużo płaczą?????????????

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”