The sky is never the limit !
- Dawid84
- LEGENDA

- iza_doria
- LEGENDA

- Gns
- -#VIP

- iza_doria
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA

- iza_doria
- LEGENDA

- bizzarre
- -#VIP

gama pisze:A co niby my miałybyśmy na tym zyskać? Bo imo taki challange byłby EV+ tylko dla męskiej części forum
A co z dobro wiekszosci> dobro jednostki??
iza_doria pisze:Ja już więcej nie odkrywamTeraz musicie na zlot przyjechać żeby show zobaczyć
a myslalem ze Slodziak ma najlepszy marketing na forum
- iza_doria
- LEGENDA

- mara
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA

- iza_doria
- LEGENDA

W sumie jak miałyśmy przyciągać facetów to trzeba było wstawić w avatary puszki piwa. Bo wiesz, ile % facetów woli brunetki ? 30-40% ? (A przecież zawsze jest możliwość, że zobaczy tylko mój avatar i ucieknie zanim odkryje że mamy też blondynkę, albo odwrotnie, zawsze to trochę % straty)
A ile % facetów lubi piwo ? 90-100%
Jak Miłościwie Nam Panujący połapie się wreszcie w tej logice to możemy robić konkurs na avatary - marek piwa jest wystarczająco dużo i gusta są różne na tyle, żeby poziom był wyrównany. Bo o ile w tym momencie zachwyty nad naszymi avatarami są rozłożone po równo o tyle jakbyś teraz wstawiła to samo zdjęcie tyle że w samej bieliźnie to by mi wszyscy goście z bloga uciekli do Ciebie
A ile % facetów lubi piwo ? 90-100%
Jak Miłościwie Nam Panujący połapie się wreszcie w tej logice to możemy robić konkurs na avatary - marek piwa jest wystarczająco dużo i gusta są różne na tyle, żeby poziom był wyrównany. Bo o ile w tym momencie zachwyty nad naszymi avatarami są rozłożone po równo o tyle jakbyś teraz wstawiła to samo zdjęcie tyle że w samej bieliźnie to by mi wszyscy goście z bloga uciekli do Ciebie
- Glory
- -#Site Admin

Zeby poogladac sobie piwo to wystarczy mi lodowke otworzyc. Jakos nie slyszalem by faceci sie umawiali - "Choc, pojdziemy do nowego super marketu. Maja cala sciane piwa, poogladamy sobie". A do klubow go-go juz tak
Jeszcze wieksze uwielbienie?
A co niby my miałybyśmy na tym zyskać? Bo imo taki challange byłby EV+ tylko dla męskiej części forum
Jeszcze wieksze uwielbienie?
- Gns
- -#VIP

iza_doria pisze:W sumie jak miałyśmy przyciągać facetów to trzeba było wstawić w avatary puszki piwa. Bo wiesz, ile % facetów woli brunetki ? 30-40% ?
iza_doria pisze: Bo o ile w tym momencie zachwyty nad naszymi avatarami są rozłożone po równo o tyle jakbyś teraz wstawiła to samo zdjęcie tyle że w samej bieliźnie to by mi wszyscy goście z bloga uciekli do Ciebie
No nie wiem... ja tam wolę brunetki
- gama
- LEGENDA

To ja na następny avatar daję Carlsberga
A wiesz, że mam takie też zdjęcie? Ale spokojnie, nie wrzucę go, zostawię to zdjęcie dla siebie i kilku innych par oczu, które je już widziały
iza_doria pisze:Bo o ile w tym momencie zachwyty nad naszymi avatarami są rozłożone po równo o tyle jakbyś teraz wstawiła to samo zdjęcie tyle że w samej bieliźnie to by mi wszyscy goście z bloga uciekli do Ciebie
A wiesz, że mam takie też zdjęcie? Ale spokojnie, nie wrzucę go, zostawię to zdjęcie dla siebie i kilku innych par oczu, które je już widziały
- drynk
- LEGENDA

- Glory
- -#Site Admin

- iza_doria
- LEGENDA

gama pisze:To ja na następny avatar daję Carlsberga
Przebijam. Guinness
drynk pisze:Btw. ja pitolę, nigdy bym nie pomyślał że masz taki umięśniony brzuch!
To nie mięśnie, to tłuszcz
Berba pisze:Tak mi sie wlasnie skojarzylo - kazdy na forum ma szanse zostac "Tym pierwszym" Izy ! Nie tak jak myslicie swintuchy- po prostu Iza nie miala jeszcze okazji dac komus ostrzezenia albo bana!
Zostawię dla kogoś wyjątkowego
- Glory
- -#Site Admin

- bizzarre
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”