Ale przecież płacz Ronaldo nie prowadzi raczej do wywalenia przeciwnika z boiska prawda? bo to co najwyżej on za niektóre takie akcje może dostać kartkę

(nie wspominając o wygwizdaniu

) Aktorstwo jest tam gdzie się przewraca, a nie tam gdzie stoi z rękami na biodrach i płacze.
Nagrody nagrodami, to w takim razie Ronaldinho to najlepszy piłkarz w historii

- chociaż i tak chodzą takie głosy , że do piłki nożnej wniósł najwięcej ze wszystkich, a i od Zidane'a był lepszy i trwalszy.
Na koniec tej konwersacji powiem tak: Mistrzem jest ten kto wygrywa z najlepszymi i w pojedynkach z nimi pokazuje klasę, a nie ten który w pojedynkach z kelnerami ogrywa ich jak dzieci.
CRonaldo nigdy nie będzie piłkarskim Jordanem, Federerem, Gretzky'm, itp itd.
Najprostszy przykład który nachodzi mi na myśl to Michalczewski, był wielkim mistrzem, ale nigdy nie zawalczył np z Jonesem który wtedy też był u szczytu i tego mi właśnie brakuje (tak samo bracia Klitchko itp itd), a Messi vs CRonaldo? każdy chyba widział kilkakrotnie.
Na prawdę nie ma argumentów którymi można by w 100% poprzeć tezę , że CR jest lepszy od Messiego (patrząc ogółem, a nie na poszczególne umiejętności).
Pokerowo dodam, że niestety póki co wielka chu... w sng nie mogę się odbić od pułapu 150$ wyżej i cały czas siedzę w miejscu,
Wczoraj myślałem, że w końcu będzie dzień gdzie w mtt coś pougrywam chociaż ze 100$ , to w ciągu 2 godzin min 4x JJ poległy (na party-brak-polskiej-licencji! mój set vs KQ do którego spada runner runner) itp itd nawet we freerollu na heyu gdzie przez długi czas prowadziłem, rozluźniłem się za bardzo i wygrałem aż 2$ za 10 miejsce
Jak myślicie, czy zmiana roomu może pomóc? (zresztą i tak jeśli nie dogadam się w sprawie rb to ta zmiana nastąpi) chociaż lubię ten pokerroom i myślałem, że będzie moim pokerowym domem w najbliższym czasie
Wpłacę też chyba coś na paradise-brak-polskiej-licencji! bo tam nawet nieźle szły mi mtt, a chciałbym w końcu wygrać coś większego żeby przeskoczyć spokojnie na 11$ sng.
PS: Biorąc pod uwagę agresywny bm - ile potrzebuję br żeby pograć cash , ale chociaż 0,10 - 0,20. Bo w cash jedynie próbowałem sił jeśli potrzebowałem np szybko zrobić 0,5$ bo brakowało mi do rejestracji w jakimś turnieju itp (co dziwne, zawsze taka operacja się udawała) więc może cash to moje przeznaczenie??

, a może Rush poker? ale tam na pewno nie uda się osiągnąć żadnego rakeback więc raczej odpada.