gratki
szedł pod wiatr Buba chwat
- Spiegol
- LEGENDA

- Porcupin
- -#VIP

- karwek
- -#VIP

- buba78
- -#VIP

Ekhmmm, hmmmm , hrrmmmmm
Kurzu tu pełno …
Dajcie tu jakąś lampkę, żarówkę, świeczkę li tylko ! królestwo za świeczkę
JEST !!!
A nie to moja kolekcja playboya … nie teraz proszę moje panie … później wpadnę
A tu jesteś od kurzu brudny cały …
[center]Mój [/center]
[center]„Poker Book”[/center]
[center]już odnaleziony i odkurzony [/center]
Tak, tak żyje się, żyje i funkcjonuje tułając się po polskiej ziemi
[center]Osiągnięcie pierwsze ostatnich miesięcy :[/center]
Chłop jest piękny, mama zdrowa.
Wróciliśmy właśnie z Warszawy z kolejnego badania. Tniemy część nerki zapewne dość szybko. Czyli mniej więcej zgodnie z planem. Będzie GIT
[center]POKEROWO [/center]
Mało grałem, grindu żadnego
Formowe potyczki i czasami jakiś MTT wciśnięty nieco na się, ukrucając i tak niewielką ilość snu jaka na razie jest mi dana.
Tak to wyglądało
[center]I. Najgorsze chyba z możliwych miejsc oprócz bubla oczywiście[/center]
[center]II. Turniej marzenie … do bardzo późnej fazy gdzie karta przestała iść dramatycznie a przy stole siedział maniac:[/center]
Uploaded with ImageShack.us
[center]III. Kolejne FT . Ponownie niedosyt pozostał[/center]
[center]Z serii smaczności [/center]
[center]Piękność niemała z dnia 17.07.2013 ucieszyła mnie bardzo [/center]
[center]Oraz nieco słabszy brat [/center]
Plany:
Operacja małego mam nadzieję do połowy września się uwinę. Potem zapewne morski urlop.
Pokerowo do pracy wracam we wrześniu. Żeby mi potem nie było pitolenia że nie wiedziałem / łam i znowu przegrałem / łam
A no i jakoś się widzimy za chwil parę. Będę bezdyskusyjnie
Pozdrawiam użyszkodników vertilo
Over and out na ten czas
I jeszcze dla ucha coś co urwało mi głowę ostatnio.
Dałem poznać sąsiadom moc mojego sprzętu
[center]WOLUME MAX PLEASE[/center][/size]
http://www.youtube.com/watch?v=AONFiGvawnQ
http://www.youtube.com/watch?v=ztOrpUGi46Y
Kurzu tu pełno …
Dajcie tu jakąś lampkę, żarówkę, świeczkę li tylko ! królestwo za świeczkę
JEST !!!
A nie to moja kolekcja playboya … nie teraz proszę moje panie … później wpadnę
A tu jesteś od kurzu brudny cały …
[center]Mój [/center]
[center]„Poker Book”[/center]
[center]już odnaleziony i odkurzony [/center]
Tak, tak żyje się, żyje i funkcjonuje tułając się po polskiej ziemi
[center]Osiągnięcie pierwsze ostatnich miesięcy :[/center]
Chłop jest piękny, mama zdrowa.
Wróciliśmy właśnie z Warszawy z kolejnego badania. Tniemy część nerki zapewne dość szybko. Czyli mniej więcej zgodnie z planem. Będzie GIT
[center]POKEROWO [/center]
Mało grałem, grindu żadnego
Formowe potyczki i czasami jakiś MTT wciśnięty nieco na się, ukrucając i tak niewielką ilość snu jaka na razie jest mi dana.
Tak to wyglądało
[center]I. Najgorsze chyba z możliwych miejsc oprócz bubla oczywiście[/center]
[center]II. Turniej marzenie … do bardzo późnej fazy gdzie karta przestała iść dramatycznie a przy stole siedział maniac:[/center]
Uploaded with ImageShack.us
[center]III. Kolejne FT . Ponownie niedosyt pozostał[/center]
[center]Z serii smaczności [/center]
[center]Piękność niemała z dnia 17.07.2013 ucieszyła mnie bardzo [/center]
[center]Oraz nieco słabszy brat [/center]
Plany:
Operacja małego mam nadzieję do połowy września się uwinę. Potem zapewne morski urlop.
Pokerowo do pracy wracam we wrześniu. Żeby mi potem nie było pitolenia że nie wiedziałem / łam i znowu przegrałem / łam
A no i jakoś się widzimy za chwil parę. Będę bezdyskusyjnie
Pozdrawiam użyszkodników vertilo
Over and out na ten czas
I jeszcze dla ucha coś co urwało mi głowę ostatnio.
Dałem poznać sąsiadom moc mojego sprzętu
[center]WOLUME MAX PLEASE[/center][/size]
http://www.youtube.com/watch?v=AONFiGvawnQ
http://www.youtube.com/watch?v=ztOrpUGi46Y
- Dawid84
- LEGENDA

- lion_victor
- -#VIP

- mara
- LEGENDA

- buba78
- -#VIP

Dawno nie pisałem
A to znowu pracowałem sobie sporo. Wróciłem bowiem na stare śmieci i nie zatrudniłem kierowcy na urlopy. „Przeleciałem” więc wszystkie swoje ciężarówki i wszystkie rejony. Wytargałem kilkadziesiąt jak nie kilkaset ton towaru i dorzuciłem do tego treningi na orliku oraz dietę. Auta powiedziały mi to czego nie wysłuchali kierowcy, odnowiłem sporo kontaktów i co najważniejsze schudłem. Powiedzmy że 8 do 10 kilogramów. To wszystko doprowadziło do tego że właśnie ukończyłem przygotowania do zimy w mojej firmie. A to mega pozytywna informacja i świetny czas. Mam sporą nadzieję na spokój zimowy i sprawne nabijanie przez chłopaków kolejnych kilometrów.
A to znowu na urlopie byłem ciesząc się doznaniami rodzinnymi w niewielkiej miejscowości nadmorskiej tuż po sezonie. Puuuuuuusto, cicho, morsko, szumiąco słowem pysznie.
Pani w lodziarni już po drugiej wizycie wiedziała czego ile i w jaki sposób, pani w kuchni gotowała wedle życzenia a ilości były nie przyzwoite. W dodatku w pobliskiej uroczej knajpie podawano zimnego guinnessa z kija. Czego chcieć więcej. No może dwóch rzeczy o czym nieco później …
Reasumując tak mi dobrze, tak mi rób jak mawiał poeta Sofronow który dobrym poetą był.
Ale, ale ja tu pitu, pitu a przecież na forum pokerowym jesteśmy.
To do rzeczy pokerowo :
Sytuacja nr 1
H mmmmmm
Tutaj miała być fotka ale jej tytuł w moim katalogu „nowy wpis” brzmiał
„ze szczytu na dno ja pierdole”
Odpuszczam wrzutkę
Sytuacja nr 2
Jasna cholera
„nie do wiar y”
Nie wiem skąd ta spacja w środku. Pewnie ze stresu pourazowego
Odpuszczam wrzutkę
Sytuacja nr 3 i 4
„Tylko kurwa na starsach”
”Tylko kurwa na starsach 2”
A potem sytuacja nr 5
I tak do zajebania
Odpuszczam wrzutki
O Jestttt
Tytuł „pierwiosnek” i wchodzi squiz”
Tak czy inaczej odpuszczam wrzutki
Zresztą wiecie co w pizdu kasuje całą zawartość katalogu. Bo i pokazywać nie ma co a w dodatku jego zawartość kojarzy mi się z doznaniem straszliwym zwanym DOWSINGIEM.
Makabryczne doznania związane z MTT i jeszcze gorsze związane z sitkowaniem turbo. Coś mega straszliwego, piorunującego i dołującego.
I jeszcze jedno:
Wrzeszczę sobie cichutko do szanownej mej małżonki (pora wczesno nocna dzieci śpią to i wrzeszczę sobie po cichu wiecie rozumiecie). No wiec drę japę po cichu :
- Szanowna pierwsze rakiety odpalam pourlopowe
- Na pewno zdechną
Odpowiada ukochana szanowna i oczywiście ma rację. Pierwszy rajser po moim wpychu pokazuje KK no ale drugi nie wahając się ani chwili pokazuje 77 oczywiście mając korupcyjny układ z krupierem dostaje 7 już na flopie.
Niestety szanowna nie zdawała sobie sprawy z tego że ustanowiła pewien precedens na kolejne dni. Bowiem zdechło był często słyszanym słowem podczas moich kolejnych sesji a wartość kart nie miała najmniejszego znaczenia choć trzask łamanych kości moich monsterów słychać było chyba w promieniu kilkuset metrów. Szkoda
No ale skoro już pokasowałem, popłakałem nad moim życiem pokerowym i moimi jakże marnymi układami z dealerami. Wyżaliłem się jak mała dziewczynka w szkole niedzielnej to wróćmy do optymizmu.
Świetnie się czuje. Praca z rehabilitantem i masażystą, wzmacnianie kręgosłupa, orlik i sporo pracy fizycznej postawiło mnie na nogi. Czuje się mocniejszy, weselszy i zdrowszy. Boli czasami i to jak jasna cholera no ale młodsi się nie robimy a i przynajmniej człowiek wie że jeszcze żyje. Teraz już mam od roboty wolne więc dokładam siłownię. Akurat mi otworzyli koło przedszkola małej. Myk przed 8 jestem z małą w przedszkolu a po 8 trening. Jak się rozkręcę to może i drugi dołożę popołudniowy.
W końcu mam śliczną żonę to sam nie mogę wyglądać jak ciul z oponą wokół pasa.
W dodatku dziara mi chodzi po głowie a przecież na czymś trzeba to zrobić a nie na flaku. Coś już przeżyłem, mam już coś do powiedzenia to i jest o czym dziarać.
Fryzurę zmieniam.
Idę co nieco na hardcora
wzory są dwa
1. indianin z filmu Tańczący z wilkami
Ten spokojny
2. Jack Nicholson z filmu Wilk
już po ugryzieniu i transformacji ma w pewnym momencie bardzo ciekawy fryz na głowie
hehehe a potem to jeszcze pokolorować można
Byłem na „nielegalkach”. Znalazłem w końcu miejscówkę w Bydgoszczy gdzie ściga się gawiedź weekendowymi nocami. Zatankowałem Bestię i poleciałem. No cóż … Miejscówka na 5 poziom motoryzacyjny Bydgoskich „striterów” masakryczny. Brak przeciwników i zabawy. W końcu ustawiłem się z motorem ale tu z kolei siedział 1,1 i dostałem w dupsko po spapranym starcie.
O dziwo z 4 kołowych najbardziej bronił się lanos ale tam musiała być gruba wydumka. Nie udało mi się jednak złapać właściciela na gatkę ale co się odwlecze to nie uciecze. Następnym razem pojadę fiaciorem i zobaczymy co 1,4 tam znaczy.
I coś optymistycznego dla oglądaczy
Dla czego jeżdżę Quattro ?
Dla tego :
http://www.youtube.com/watch?v=yacbeEVqJeM
albo dla tego
http://www.youtube.com/watch?v=IGmCKxTg ... ure=relmfu
i coś do czego urodziłem się zbyt późno, zbyt biednie i nie w tym kraju
http://www.youtube.com/watch?v=PVAT3wE1uX8
rajdowa grupa B bez elektroniki, motory po 400 kucy i więcej. Do tego trzeba dużych kochones panie i panowie
wiem, wiem poniosło mnie ale to dla tych dla których dźwięk silnika jest piękny
http://www.youtube.com/watch?v=bAbv07cJC9A
wracając do czego chcieć więcej
i
No może dwóch rzeczy o czym nieco później …
1. Udana operacja syna
2. Nigdy więcej Dowsingu na 100 BI
P.S.
Mara szykuj się, szanowna oficjalnie mnie poinformowała że jadę sam.
Może by i Yerzemu rzucić wyzwanie choć porażka niemal pewna ...
A to znowu pracowałem sobie sporo. Wróciłem bowiem na stare śmieci i nie zatrudniłem kierowcy na urlopy. „Przeleciałem” więc wszystkie swoje ciężarówki i wszystkie rejony. Wytargałem kilkadziesiąt jak nie kilkaset ton towaru i dorzuciłem do tego treningi na orliku oraz dietę. Auta powiedziały mi to czego nie wysłuchali kierowcy, odnowiłem sporo kontaktów i co najważniejsze schudłem. Powiedzmy że 8 do 10 kilogramów. To wszystko doprowadziło do tego że właśnie ukończyłem przygotowania do zimy w mojej firmie. A to mega pozytywna informacja i świetny czas. Mam sporą nadzieję na spokój zimowy i sprawne nabijanie przez chłopaków kolejnych kilometrów.
A to znowu na urlopie byłem ciesząc się doznaniami rodzinnymi w niewielkiej miejscowości nadmorskiej tuż po sezonie. Puuuuuuusto, cicho, morsko, szumiąco słowem pysznie.
Pani w lodziarni już po drugiej wizycie wiedziała czego ile i w jaki sposób, pani w kuchni gotowała wedle życzenia a ilości były nie przyzwoite. W dodatku w pobliskiej uroczej knajpie podawano zimnego guinnessa z kija. Czego chcieć więcej. No może dwóch rzeczy o czym nieco później …
Reasumując tak mi dobrze, tak mi rób jak mawiał poeta Sofronow który dobrym poetą był.
Ale, ale ja tu pitu, pitu a przecież na forum pokerowym jesteśmy.
To do rzeczy pokerowo :
Sytuacja nr 1
H mmmmmm
Tutaj miała być fotka ale jej tytuł w moim katalogu „nowy wpis” brzmiał
„ze szczytu na dno ja pierdole”
Odpuszczam wrzutkę
Sytuacja nr 2
Jasna cholera
„nie do wiar y”
Nie wiem skąd ta spacja w środku. Pewnie ze stresu pourazowego
Odpuszczam wrzutkę
Sytuacja nr 3 i 4
„Tylko kurwa na starsach”
”Tylko kurwa na starsach 2”
A potem sytuacja nr 5
I tak do zajebania
Odpuszczam wrzutki
O Jestttt
Tytuł „pierwiosnek” i wchodzi squiz”
Tak czy inaczej odpuszczam wrzutki
Zresztą wiecie co w pizdu kasuje całą zawartość katalogu. Bo i pokazywać nie ma co a w dodatku jego zawartość kojarzy mi się z doznaniem straszliwym zwanym DOWSINGIEM.
Makabryczne doznania związane z MTT i jeszcze gorsze związane z sitkowaniem turbo. Coś mega straszliwego, piorunującego i dołującego.
I jeszcze jedno:
Wrzeszczę sobie cichutko do szanownej mej małżonki (pora wczesno nocna dzieci śpią to i wrzeszczę sobie po cichu wiecie rozumiecie). No wiec drę japę po cichu :
- Szanowna pierwsze rakiety odpalam pourlopowe
- Na pewno zdechną
Odpowiada ukochana szanowna i oczywiście ma rację. Pierwszy rajser po moim wpychu pokazuje KK no ale drugi nie wahając się ani chwili pokazuje 77 oczywiście mając korupcyjny układ z krupierem dostaje 7 już na flopie.
Niestety szanowna nie zdawała sobie sprawy z tego że ustanowiła pewien precedens na kolejne dni. Bowiem zdechło był często słyszanym słowem podczas moich kolejnych sesji a wartość kart nie miała najmniejszego znaczenia choć trzask łamanych kości moich monsterów słychać było chyba w promieniu kilkuset metrów. Szkoda
No ale skoro już pokasowałem, popłakałem nad moim życiem pokerowym i moimi jakże marnymi układami z dealerami. Wyżaliłem się jak mała dziewczynka w szkole niedzielnej to wróćmy do optymizmu.
Świetnie się czuje. Praca z rehabilitantem i masażystą, wzmacnianie kręgosłupa, orlik i sporo pracy fizycznej postawiło mnie na nogi. Czuje się mocniejszy, weselszy i zdrowszy. Boli czasami i to jak jasna cholera no ale młodsi się nie robimy a i przynajmniej człowiek wie że jeszcze żyje. Teraz już mam od roboty wolne więc dokładam siłownię. Akurat mi otworzyli koło przedszkola małej. Myk przed 8 jestem z małą w przedszkolu a po 8 trening. Jak się rozkręcę to może i drugi dołożę popołudniowy.
W końcu mam śliczną żonę to sam nie mogę wyglądać jak ciul z oponą wokół pasa.
W dodatku dziara mi chodzi po głowie a przecież na czymś trzeba to zrobić a nie na flaku. Coś już przeżyłem, mam już coś do powiedzenia to i jest o czym dziarać.
Fryzurę zmieniam.
Idę co nieco na hardcora
wzory są dwa
1. indianin z filmu Tańczący z wilkami
Ten spokojny
2. Jack Nicholson z filmu Wilk
już po ugryzieniu i transformacji ma w pewnym momencie bardzo ciekawy fryz na głowie
hehehe a potem to jeszcze pokolorować można
Byłem na „nielegalkach”. Znalazłem w końcu miejscówkę w Bydgoszczy gdzie ściga się gawiedź weekendowymi nocami. Zatankowałem Bestię i poleciałem. No cóż … Miejscówka na 5 poziom motoryzacyjny Bydgoskich „striterów” masakryczny. Brak przeciwników i zabawy. W końcu ustawiłem się z motorem ale tu z kolei siedział 1,1 i dostałem w dupsko po spapranym starcie.
O dziwo z 4 kołowych najbardziej bronił się lanos ale tam musiała być gruba wydumka. Nie udało mi się jednak złapać właściciela na gatkę ale co się odwlecze to nie uciecze. Następnym razem pojadę fiaciorem i zobaczymy co 1,4 tam znaczy.
I coś optymistycznego dla oglądaczy
Dla czego jeżdżę Quattro ?
Dla tego :
http://www.youtube.com/watch?v=yacbeEVqJeM
albo dla tego
http://www.youtube.com/watch?v=IGmCKxTg ... ure=relmfu
i coś do czego urodziłem się zbyt późno, zbyt biednie i nie w tym kraju
http://www.youtube.com/watch?v=PVAT3wE1uX8
rajdowa grupa B bez elektroniki, motory po 400 kucy i więcej. Do tego trzeba dużych kochones panie i panowie
wiem, wiem poniosło mnie ale to dla tych dla których dźwięk silnika jest piękny
http://www.youtube.com/watch?v=bAbv07cJC9A
wracając do czego chcieć więcej
i
No może dwóch rzeczy o czym nieco później …
1. Udana operacja syna
2. Nigdy więcej Dowsingu na 100 BI
P.S.
Mara szykuj się, szanowna oficjalnie mnie poinformowała że jadę sam.
Może by i Yerzemu rzucić wyzwanie choć porażka niemal pewna ...
- iza_doria
- LEGENDA

- mara
- LEGENDA

- Soya
- LEGENDA

- buba78
- -#VIP

mara100 pisze:iza_doria pisze:Jeśli rzucacie sobie wyzwania alkoholowe to nie wiem czemu Kuby nie bierzecie pod uwagę Doił w Bochni wszystko co mu nalali i jeszcze miał czelność wygrać turniej.![]()
![]()
Ja tam na wyzwania się nie piszę, bo jestem za słaby
przecież ja do chłopaków to mały harcerzyk jestem
liczy się cel
czyli dość głęboki i raczej pewny nokaut
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2013, 16:48 przez buba78, łącznie zmieniany 1 raz.
- yerzy
- -#VIP

- buba78
- -#VIP

pitolicie hipolicie
idę na samobója a jak wolno mi a notlaufa nie miałem od dawna
Juras byku czy ja mam Cię jakoś skrobnąć jak ostatnio z toronto czy jak
ja będę jechał raczej z pozycji urlopu więc im wcześniej tym lepiej zważywszy że od naszej strony czeka nas cała wawa a pamiętasz co się działo ostatnio
P.S.
podjąłem trening
ja to nawet na harcerza nie kandyduje
ja ledwo zuchem jestem a i to takim początkującym bez expa i skila
5 drobnych drinków i .... tilt
glup, blurp idę spać nieco a nawet bardzo pijany
howhg
idę na samobója a jak wolno mi a notlaufa nie miałem od dawna
Juras byku czy ja mam Cię jakoś skrobnąć jak ostatnio z toronto czy jak
ja będę jechał raczej z pozycji urlopu więc im wcześniej tym lepiej zważywszy że od naszej strony czeka nas cała wawa a pamiętasz co się działo ostatnio
P.S.
podjąłem trening
ja to nawet na harcerza nie kandyduje
ja ledwo zuchem jestem a i to takim początkującym bez expa i skila
5 drobnych drinków i .... tilt
glup, blurp idę spać nieco a nawet bardzo pijany
howhg
- yerzy
- -#VIP

- buba78
- -#VIP

- yerzy
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

- Porcupin
- -#VIP

- buba78
- -#VIP

wiem miałem nie marudzić ale ... tu były przekleństwa mające wyrazić to co spotyka mnie po raz kolejny i kolejny i kolejny
przyznam że aż upadłem czołem na blat biurka zważywszy że spadłem z bodajże 12 stacka
jak żyć panie jak żyć
http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... 3AF55C20C9
i dobicie co bym się nie męczył
http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... 4A38644DF0
reasumując gram od teraz z każdą 8
gdyż jak widać mają moc
ciągle tylko
i ciągle w ten sam sposób
Gajor mistrzuniu zrób coś ... nie wiem podziel się dobrą aurą, w dupę kopnij mocą równą jedi, cokolwiek panie bo dusza ma szczeźnie w piekle pokerowego tiltu i wiecznego dowsingu
przyznam że aż upadłem czołem na blat biurka zważywszy że spadłem z bodajże 12 stacka
jak żyć panie jak żyć
http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... 3AF55C20C9
i dobicie co bym się nie męczył
http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... 4A38644DF0
reasumując gram od teraz z każdą 8
gdyż jak widać mają moc
ciągle tylko
i ciągle w ten sam sposób
Gajor mistrzuniu zrób coś ... nie wiem podziel się dobrą aurą, w dupę kopnij mocą równą jedi, cokolwiek panie bo dusza ma szczeźnie w piekle pokerowego tiltu i wiecznego dowsingu
- mateuszek115
- -#VIP

- buba78
- -#VIP

http://www.boomplayer.com/en/poker-hand ... 763912AAB1
nic dodać nic ując
tak wygląda u mnie od wielu już tygodni (ileż można i jak długo może potrwać swing czy ktoś wie ??)
pozytywy
wygrałem satkę do storma na niedzielę za 11
cisnę satkę do 5,5 na dzisiaj mając 16 stack
odbudowa bankrolla trwa
stan
2 USD

nic dodać nic ując
tak wygląda u mnie od wielu już tygodni (ileż można i jak długo może potrwać swing czy ktoś wie ??)
pozytywy
wygrałem satkę do storma na niedzielę za 11
cisnę satkę do 5,5 na dzisiaj mając 16 stack
odbudowa bankrolla trwa
stan
2 USD
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”