Spiegol PokerBlog - czyli sposób na dobrą zabawę!
- gama
- LEGENDA

- Gns
- -#VIP

GRATY SPIEGOL I O TO CHODZI!
W ten sposób piłka nożna w Polsce ruszy do przodu. Właśnie zaczynając od dzieciaków. Trzeba tylko czasu i będzie ogień. Już widzę Mundial 2026 w Polsce i twoich podopiecznych strzelających bramki:) Naprawdę jestem dobrej myśli, jadąc np. przez Polskę i widząc ile nowych boisk/obiektów sportowych powstaje, na których będą mogli rozwijać się juniorzy, a nie na jakiś skoszonych polach i bramkach z 3 kawałków drewna..
W ten sposób piłka nożna w Polsce ruszy do przodu. Właśnie zaczynając od dzieciaków. Trzeba tylko czasu i będzie ogień. Już widzę Mundial 2026 w Polsce i twoich podopiecznych strzelających bramki:) Naprawdę jestem dobrej myśli, jadąc np. przez Polskę i widząc ile nowych boisk/obiektów sportowych powstaje, na których będą mogli rozwijać się juniorzy, a nie na jakiś skoszonych polach i bramkach z 3 kawałków drewna..
-
Altey
- -#VIP

Gratulacje Spiegol
Zawsze fajnie jest robić to co się lubi i jeszcze brać za to pieniądze, więc myślę że wpłynie to pozytywnie również na Twoją grę w Pokera. A jeśli chodzi o Valencię to też niestety to widziałem - nienawidzę patrzeć jak piłkarz w kilka sekund może stracić sezon gry, albo nawet zakończyć karierę, szczególnie że sam grając w klubie złamałem paskudnie rękę i po 2 latach rehabilitacji nie udało się już wrócić do gry :/
Zawsze fajnie jest robić to co się lubi i jeszcze brać za to pieniądze, więc myślę że wpłynie to pozytywnie również na Twoją grę w Pokera. A jeśli chodzi o Valencię to też niestety to widziałem - nienawidzę patrzeć jak piłkarz w kilka sekund może stracić sezon gry, albo nawet zakończyć karierę, szczególnie że sam grając w klubie złamałem paskudnie rękę i po 2 latach rehabilitacji nie udało się już wrócić do gry :/
- Spiegol
- LEGENDA

Dzisiaj odwiedziłem Hot Shop na chlipoker-brak-polskiej-licencji! :) Miałem już ponad 4300 FPP więc zamówiłem sobie 2 tokeny o wartości 22$. Mogłem też wziąć token wart 55$, ale lepiej mi się opłacają te za 22$. Czemu?
Token 22$ - za 1500 FPP
Token 55$ - za 4000 FPP
Jeszcze 200 FPP i będę miał 3x token 22$. Jako, że pro graczem MTT nie jestem wole mieć 3 podejścia na niższych limitach (mtt 22$) niż jeden strzał na wyższym (mtt 55$). Może uda się coś ugrać ;)
Dzisiaj pierwsze podejście bo tokeny zostały dopisane natychmiast podczas trwania rozmowy na chacie online z supportem :) Zarejestrowałem się do 2000$ GP freezout - rusza o 19:40, a o 20:00 rusza BI-weekly depositors $750 i będzie szansa na zgarnięcie kolejnych tokenów ;)
Trzymajcie kciuki, zwłaszcza za 2000$ freeza! ;)
Token 22$ - za 1500 FPP
Token 55$ - za 4000 FPP
Jeszcze 200 FPP i będę miał 3x token 22$. Jako, że pro graczem MTT nie jestem wole mieć 3 podejścia na niższych limitach (mtt 22$) niż jeden strzał na wyższym (mtt 55$). Może uda się coś ugrać ;)
Dzisiaj pierwsze podejście bo tokeny zostały dopisane natychmiast podczas trwania rozmowy na chacie online z supportem :) Zarejestrowałem się do 2000$ GP freezout - rusza o 19:40, a o 20:00 rusza BI-weekly depositors $750 i będzie szansa na zgarnięcie kolejnych tokenów ;)
Trzymajcie kciuki, zwłaszcza za 2000$ freeza! ;)
-
Jah
- -#VIP

- Spiegol
- LEGENDA

Oskarek pisze:a nie lepiej wykorzystać Ci je chociażby do DoNów? też możesz i pewniejsza wygrana
Chciałbym, mógłbym zarobić w chwile za tokeny 120$, ale niestety można je użyć tylko do MTT :/
Wczoraj w Bi-Weekly Depositors dotarłem do płatnych więc dostałem jakiś tam token 11$ do satelity R/A do 200k także te tokeny są o kant dupy potłuc bo mnie na rebuya w takim turnieju nie stać, więc raczej nic nie ugram.
W 2000$ GP szło nieźle, osób zapisało się ok. 120-130 nie pamiętam dokładnie. Podwójny stack, powolne blindy, ekstra gra jak dla mnie - początek bardzo spokojny zero kart, kilka kradzieży i utrzymuje stack początkowy, po ponad godzinie podwajam się z AKs vs JJ, spada mi A i K, mam 4500 żetonów i spokojnie gram, aż dostaje JJ na blindach 150/300 na BB, ziomek z UTG+1 podbija do 1200 (bigstack, sporo grał rąk) wszyscy pasują, więc ja postanawiam się odwinąć all-inem za pozostałe 4000 żetonów, niestety postanowił sprawdzić i pokazał AKs, na turnie spadł As i poleciałem na 48 miejscu. Szkoda bo miałbym 9000 żetonów i spokojnie mógł grać dobre ręce i może bym zcashował bo płatne było top20.
No ale trudno, już wiem jak wygląda turniej i na pewno pozostałe token wykorzystam w tym samym turnieju ;)
- Trabant
- -#VIP

Spiegol pisze:mam 4500 żetonów i spokojnie gram, aż dostaje JJ na blindach 150/300 na BB, ziomek z UTG+1 podbija do 1200 (bigstack, sporo grał rąk) wszyscy pasują, więc ja postanawiam się odwinąć all-inem za pozostałe 4000 żetonów, niestety postanowił sprawdzić i pokazał AKs, na turnie spadł As i poleciałem na 48 miejscu.
ehh znowu te JJ
Spiegol,
call preflop.
all-in na flopie jeśli nie ma wyższych kart od J, jeśli spada na flopie jakaś karta typu AKQ oddajesz pule bez walki i nie masz problemów.
Gratulacje za wyniki w szkole grinderów!
PZDR!
- Spiegol
- LEGENDA

Trabant83 pisze:ehh znowu te JJ :)
Spiegol,
call preflop.
all-in na flopie jeśli nie ma wyższych kart od J, jeśli spada na flopie jakaś karta typu AKQ oddajesz pule bez walki i nie masz problemów.
Gratulacje za wyniki w szkole grinderów!
PZDR!
1. Też to rozważałem, jednak zdecydowałem się na all-in preflop bo ziomek grał dosyć szeroko i nawet niskim flopie mógłby trafić jakiegoś seta czy coś w ten deseń, a tak miałem jeszcze opcje, że to spasuje, no ale niestety bigstack AKs nie mógł spasować i A spadł.
2. Flop był niski więc też bym uderzył all-in, a felerny A spadł na turnie chociaż tutaj prawdopodobnie miałbym większe szanse, że spasuje bo nic nie trafił a ja bym pokazał moc jednak. Z drugiej strony jakby A/K/Q spadło na flopie to po grze check/fold zostało by mi niecałe 10BB więc już bym grał push-fold tylko dlatego postanowiłem zagrać all-in.
3. No cóż jak nie zagrać JJ to źle ogółem ;)
Dzięki Trabant za radę :)
-
Markus
- -#aktywny

Spiegol zapraszam do dizału analiz. niemalże identyczna sytuacja. http://www.pokerkings.pl/nlfr75freezout ... htm#235452
- Spiegol
- LEGENDA

Ale miałem wczoraj sesję!
Zagrałem 60 sng, do około 45 sng szło tak jak powinno, czyli część coinów wygrywałem, część przegrywałem, ogółem byłem cały czas w okolicy 0 jeśli chodzi o bilans, aż tu nagle coś się spierdoliło... Moje AK/AQ przegrywało z T3 czy 98, moje KK nadziewało się na AA, a QQ na KK. Moja trójka K przegrywa ze złapanym fullem na riverze bo mu spada 9 do PP, moja top para z top kickerem na flopie przegrywa niczym i z runner runner stritem, albo moje dwie pary z runner runner trójką!
Po prostu cuda na kiju i tak tam nie wymieniłem zwykłych klasycznych coinów które przegrywałem. W ten sposób zamiast ładnie zakończyć sesję na minimalny plusik to sesja skończyła się ze stanem -9$. Co jest dla mnie sporym minusem i praktycznie się nie zdarza na DoNach za 1$.
Właśnie biorę się za odrabianie ;)
Zagrałem 60 sng, do około 45 sng szło tak jak powinno, czyli część coinów wygrywałem, część przegrywałem, ogółem byłem cały czas w okolicy 0 jeśli chodzi o bilans, aż tu nagle coś się spierdoliło... Moje AK/AQ przegrywało z T3 czy 98, moje KK nadziewało się na AA, a QQ na KK. Moja trójka K przegrywa ze złapanym fullem na riverze bo mu spada 9 do PP, moja top para z top kickerem na flopie przegrywa niczym i z runner runner stritem, albo moje dwie pary z runner runner trójką!
Po prostu cuda na kiju i tak tam nie wymieniłem zwykłych klasycznych coinów które przegrywałem. W ten sposób zamiast ładnie zakończyć sesję na minimalny plusik to sesja skończyła się ze stanem -9$. Co jest dla mnie sporym minusem i praktycznie się nie zdarza na DoNach za 1$.
Właśnie biorę się za odrabianie ;)
- Spiegol
- LEGENDA

Oskarek pisze:yyyy jak się nie zdarza? :D jeszcze widocznie nie miałeś swingów na DoNach :) Sam miałem wielokrotnie po 20 BI swingi tylko że na 5$ :) na 1$ może niższy poziom i tak nie ma ale sam zobaczysz jak więcej zagrasz :D
Praktycznie się nie zdarza ;) przez 600 DoNów zazwyczaj byłem na zero, mały plus czy mały minus (w granicach 3$). Wiem, że mnie takie swingi czekają i już powoli łapią, główną przyczyną tego jest wprowadzenie ante w donach turbo na ipoker (bo takie gram), przez co nawet nabudowanie w początkowej fazie mi nic nie daje i powoli idzie mi przestawianie stylu gry :P
-
Oskarek
Ja bym radził Ci w poczatkowej fazie w ogole prawie nei grac
tylko nutsy bo i tak donki sprawdzą i tak
A później bedziesz mial image murka i smialo dasz rade krasc blindy z kazdej pozycji
Dodatkowo nie wiem czy grasz FR czy SH ale ja wole SH szybciej sie koncza
A ze ja preferuje agresywna gra juz od powiedzmy 3 levelu gry to gry SH są dla mnie 
A później bedziesz mial image murka i smialo dasz rade krasc blindy z kazdej pozycji
Dodatkowo nie wiem czy grasz FR czy SH ale ja wole SH szybciej sie koncza
- Spiegol
- LEGENDA

Dokładnie tak Oskarek gram ;) początkowa faza to praktycznie same fold, fold, fold ;) gram tylko monstery, a gdy blindy wzrosną to czekam na pozycję/odpowiedni moment i kradnę z czymkolwiek, oczywiście po drodze rozgrywam wszystkie AA, KK, AK i QQ ;)
Niby brzmi banalnie, ale się dobrze sprawdza, na DoNy idealnie ;)
Gram FR.
Niby brzmi banalnie, ale się dobrze sprawdza, na DoNy idealnie ;)
Gram FR.
- Spiegol
- LEGENDA

[center]WRZESIEŃ - ZADANIE WYKONANE
1005 SnG UGRANE[/center]
Udało się, aczkolwiek w ostatniej chwili, rzutem na taśmę :P W połowie miesiąca miałem 600 gier już ugrane, a potem praktyki i przez półtora tygodnia ugrałem tylko 150 gier. Przez ostatnie 4 dni bardzo dużo siedziałem i ugrałem te brakujące 255 gier ;) było by więcej, ale na mecze robiłem przerwy ;) a było ich trochę bo grał Manchester United, Polska w siatkę no i Lech ;)
Co do wrażeń - ciesze się, że potrafiłem się zmobilizować i ugrać te 1000 gier także we wrześniu, zwłaszcza, że miałem dużo mniej czasu niż w sierpniu.
Co do samej gry DoNów to krótko mówiąc dałem dupy :P W połowie miesiąca zorientowałem się, że zwykłe DoNy się nie liczą w wyścigu i przerzuciłem się na same turbo by chociaż kilka $$ zgarnąć. Udało się zająć 17 miejsce i zgarnąć całe 15$ :P;) wszystko przez moje gapiostwo.
Jednak z samej gry jestem zadowolony. Mimo iż z gry jestem -60$ :/ to grało mi się DoNy bardzo dobrze i gdyby rake wynosił 10%, a nie 20% to zamiast -60$ z gry było by +40$! Kolosalna różnica według mnie! Ale to dobrze rokuje w przejściu na DoNy za 5.5$! Bo prawdopodobnie uda mi się wyjść tam na plus, w dodatku spodziewam się dużo mniej debilnych sprawdzeń z 6To czy 83o które często mnie ogrywały. No i w końcu normalny rake do tego dojdzie.
Szkoda, że forum nie ma powiązań z P* bo tam rake jest jeszcze mniejszy i na pewno bym był na plus, a do tego ruch jest zawsze, a ja lubię (i będę miał więcej czasu) grać rano, wtedy na ipoker bieda z ruchem :P
Na październik plan jest następujący:
- przeszedłem do grupy graczy chlipoker-brak-polskiej-licencji!.
- gram tylko i wyłącznie DoNy i DoNy turbo za 5.5$.
- bankroll startowy to ok. 350$ okaże się za 3-4 dni, nie duży, ale na DoNy myślę, że mi wystarczy.
- na pewno nie planuje ugrać kolejny raz 1000 sng, ale około 400-600 takich gier.
- walczę w forumowej lidze na Chili ;)
Martwi mnie tylko jedna rzecz: grześVP i KoJack ugrywają po ok. 30 000 punktów, więc mimo dużej ilości gier i sporo oddanego rake mogę nie załapać się do punktów x3 w generalce :/
PODSUMOWUJĄC: We wrześniu byłem w 57% DoNów w kasie.
1005 SnG UGRANE[/center]
Udało się, aczkolwiek w ostatniej chwili, rzutem na taśmę :P W połowie miesiąca miałem 600 gier już ugrane, a potem praktyki i przez półtora tygodnia ugrałem tylko 150 gier. Przez ostatnie 4 dni bardzo dużo siedziałem i ugrałem te brakujące 255 gier ;) było by więcej, ale na mecze robiłem przerwy ;) a było ich trochę bo grał Manchester United, Polska w siatkę no i Lech ;)
Co do wrażeń - ciesze się, że potrafiłem się zmobilizować i ugrać te 1000 gier także we wrześniu, zwłaszcza, że miałem dużo mniej czasu niż w sierpniu.
Co do samej gry DoNów to krótko mówiąc dałem dupy :P W połowie miesiąca zorientowałem się, że zwykłe DoNy się nie liczą w wyścigu i przerzuciłem się na same turbo by chociaż kilka $$ zgarnąć. Udało się zająć 17 miejsce i zgarnąć całe 15$ :P;) wszystko przez moje gapiostwo.
Jednak z samej gry jestem zadowolony. Mimo iż z gry jestem -60$ :/ to grało mi się DoNy bardzo dobrze i gdyby rake wynosił 10%, a nie 20% to zamiast -60$ z gry było by +40$! Kolosalna różnica według mnie! Ale to dobrze rokuje w przejściu na DoNy za 5.5$! Bo prawdopodobnie uda mi się wyjść tam na plus, w dodatku spodziewam się dużo mniej debilnych sprawdzeń z 6To czy 83o które często mnie ogrywały. No i w końcu normalny rake do tego dojdzie.
Szkoda, że forum nie ma powiązań z P* bo tam rake jest jeszcze mniejszy i na pewno bym był na plus, a do tego ruch jest zawsze, a ja lubię (i będę miał więcej czasu) grać rano, wtedy na ipoker bieda z ruchem :P
Na październik plan jest następujący:
- bankroll startowy to ok. 350$ okaże się za 3-4 dni, nie duży, ale na DoNy myślę, że mi wystarczy.
- na pewno nie planuje ugrać kolejny raz 1000 sng, ale około 400-600 takich gier.
- walczę w forumowej lidze na Chili ;)
Martwi mnie tylko jedna rzecz: grześVP i KoJack ugrywają po ok. 30 000 punktów, więc mimo dużej ilości gier i sporo oddanego rake mogę nie załapać się do punktów x3 w generalce :/
PODSUMOWUJĄC: We wrześniu byłem w 57% DoNów w kasie.
- martini
- -#VIP

Czesc Spiegol ! 
ee i czekaj czekaj
generalnie jestem wlasnie w połowie 15 strony Twojego bloga bo mam zarabiste zaleglosci na forum
czy Ty ten bankroll ugrales wplacajac 1 sierpnia 30$, czy cos mnie ominelo i po prostu dalsza lektura bloga mi to wyjasni ?
gratulacje wynikow, bo jeszcze niedawno gadalismy i mowiles, ze rozwaliles troche bankroll (a szczerze to niestety ja wlasnie jestem teraz w takiej sytuacji, bo przez wakacje wszystko taka "lekka reka" mi poszlo...) a tymczasem znow masz ladne saldo, za ktore mozesz grac. Jestem pod wrazeniem i Ci powiem, ze stales sie dla mnie w tej chwili wzorem na forum, tzn. ze chcialbym obrac Twoja droge i rowniez tak sie przylozyc do gry teraz, w pazdzierniku. Troche sie jednak niestety spoznilem, bo szkola grinderow chyba sie juz skonczyla, ale mam nadzieje, ze ruszy moze jeszcze jeden miesiac, a tymczasem sam sprobuje w taki sposob pogrindowac
W kazdym razie jeszcze raz gratuluje wynikow, bo udowodniles, ze w kazdej chwili mozna zaczac "od zera" (oczywiscie majac juz odpowiednie umiejetnosci
)
pozdro
ps. zaluje jeszcze, ze w wakacje nie wyszlo zadnego pokerka, ale kurcze no chlopaki w Alchemii praktycznie w ogole pod koniec nie grali, a ja z kolei rowniez mialem taki konkretny urlop i wyluzke od pokera, ze w ogole nie myslalem o kartach
teraz to juz pewnie dlugo tu nie zawitasz na jakas partyjke/cash/turniej, no ale jak cos to pisz
apetyt na pokera juz wrocil 
Spiegol pisze:Na październik plan jest następujący:
- walczę w forumowej lidze na Chili![]()
ee i czekaj czekaj
gratulacje wynikow, bo jeszcze niedawno gadalismy i mowiles, ze rozwaliles troche bankroll (a szczerze to niestety ja wlasnie jestem teraz w takiej sytuacji, bo przez wakacje wszystko taka "lekka reka" mi poszlo...) a tymczasem znow masz ladne saldo, za ktore mozesz grac. Jestem pod wrazeniem i Ci powiem, ze stales sie dla mnie w tej chwili wzorem na forum, tzn. ze chcialbym obrac Twoja droge i rowniez tak sie przylozyc do gry teraz, w pazdzierniku. Troche sie jednak niestety spoznilem, bo szkola grinderow chyba sie juz skonczyla, ale mam nadzieje, ze ruszy moze jeszcze jeden miesiac, a tymczasem sam sprobuje w taki sposob pogrindowac
W kazdym razie jeszcze raz gratuluje wynikow, bo udowodniles, ze w kazdej chwili mozna zaczac "od zera" (oczywiscie majac juz odpowiednie umiejetnosci
)
pozdro
ps. zaluje jeszcze, ze w wakacje nie wyszlo zadnego pokerka, ale kurcze no chlopaki w Alchemii praktycznie w ogole pod koniec nie grali, a ja z kolei rowniez mialem taki konkretny urlop i wyluzke od pokera, ze w ogole nie myslalem o kartach
teraz to juz pewnie dlugo tu nie zawitasz na jakas partyjke/cash/turniej, no ale jak cos to pisz 
- Spiegol
- LEGENDA

Witam, witam :)
Dokładnie rozmnożyłem te 30$ wpłacone na chlipoker-brak-polskiej-licencji! 1 sierpnia! Bankroll był w strzępkach, ale na heypoker-brak-polskiej-licencji! miałem jeszcze fundusze z których 30$ poszło na Chili i po wypłatach które przyjdą na dniach powinienem mieć na koncie chlipoker-brak-polskiej-licencji! 320$ + udało coś mi się na HEY w forumowych ugrać więc przeleje jeszcze 30$ żeby mieć 350$ na start w październiku DoNów za 5.5$.
Także myślę, że to ładny wynik, dzięki szkole grinderów pomnożyłem swój bankroll x10 w 2 miesiące, a było by zdecydowanie lepiej gdyby nie dziadowski rake 20% na mikro stawkach, a grałem naprawdę mikro bo zaczynałem od SnG za 0.12$ szybko zmieniając je na 0.6$ i we wrześniu grałem już tylko DoNy za 1.2$, także droga nie była łatwa :P
Dla chcącego nic trudnego ;) jednak zauważ, że przez te 2 miesiące rozegrałem jakieś 2200 sng i kilka turniejów na Chili i forumowe turnieje na Hey oraz ladbrokes-brak-polskiej-licencji! więc miałem 2 miesiące pełne pokera ;)
Co do pokera na żywo to będę we Włocławku od niedzieli (jutro) do wtorku, ale nie sądzę żebym znalazł tym razem czas na pokera bo mam sporo spraw do załatwienia :/ jak dojdziesz do dalszych stron mojego bloga to zobaczysz, że w końcu znalazłem gry na żywo w Sopocie z BI 20pkt + możliwe 2 rebuy, także coś w sam raz dla mnie ;)
Dokładnie rozmnożyłem te 30$ wpłacone na chlipoker-brak-polskiej-licencji! 1 sierpnia! Bankroll był w strzępkach, ale na heypoker-brak-polskiej-licencji! miałem jeszcze fundusze z których 30$ poszło na Chili i po wypłatach które przyjdą na dniach powinienem mieć na koncie chlipoker-brak-polskiej-licencji! 320$ + udało coś mi się na HEY w forumowych ugrać więc przeleje jeszcze 30$ żeby mieć 350$ na start w październiku DoNów za 5.5$.
Także myślę, że to ładny wynik, dzięki szkole grinderów pomnożyłem swój bankroll x10 w 2 miesiące, a było by zdecydowanie lepiej gdyby nie dziadowski rake 20% na mikro stawkach, a grałem naprawdę mikro bo zaczynałem od SnG za 0.12$ szybko zmieniając je na 0.6$ i we wrześniu grałem już tylko DoNy za 1.2$, także droga nie była łatwa :P
Dla chcącego nic trudnego ;) jednak zauważ, że przez te 2 miesiące rozegrałem jakieś 2200 sng i kilka turniejów na Chili i forumowe turnieje na Hey oraz ladbrokes-brak-polskiej-licencji! więc miałem 2 miesiące pełne pokera ;)
Co do pokera na żywo to będę we Włocławku od niedzieli (jutro) do wtorku, ale nie sądzę żebym znalazł tym razem czas na pokera bo mam sporo spraw do załatwienia :/ jak dojdziesz do dalszych stron mojego bloga to zobaczysz, że w końcu znalazłem gry na żywo w Sopocie z BI 20pkt + możliwe 2 rebuy, także coś w sam raz dla mnie ;)
- gama
- LEGENDA

Spiegol, co do Twojej nowej pracy, to obejrzałam ten filmik i z całego serca życzę Ci takich "efektów":
http://www.youtube.com/watch?v=X2datDrjy4o
- martini
- -#VIP

Dla chcącego nic trudnegojednak zauważ, że przez te 2 miesiące rozegrałem jakieś 2200 sng i kilka turniejów na Chili i forumowe turnieje na Hey oraz ladbrokes-brak-polskiej-licencji! więc miałem 2 miesiące pełne pokera
![]()
no wlasnie... powiedz tak w skrocie ile dni w tygodniu (caly tydzien ?) i ile godzin dziennie grales? Tak orientacyjnie jakis przedzial, bo ciekawi mnie to, a nie moge tak wychwycic nigdzie w opisie hehe
- Spiegol
- LEGENDA

gama pisze:Spiegol, co do Twojej nowej pracy, to obejrzałam ten filmik i z całego serca życzę Ci takich "efektów":
No tak to właśnie ma wyglądać jak wyjdą po moich zajęciach 6 latkowie na boisko ;) docelowo będą potrafili operować 6 częściami stopy (palce, pięta, podeszwa, wewnętrzna, zewnętrzna i proste podbicie), opanują w bardzo dobrym stopniu podstawy techniki i już dla dzieci w wieku 4-5 lat mamy w programie 6 zwodów, które będą potrafiły dzieci, właśnie takich jak w tym filmiku robi ten talenciak ;)
Przedwczoraj miałem zajęcia z dziećmi w wieku 12-14 miesięcy (wszystkie już chodzą) i bardzo ładnie wykonywały niektóre "zabawo-ćwiczenia" techniczne ;) w każdym razie szefostwo ze mnie zadowolone i mówi, że bardzo dobrze sobie radzę nawet z tymi najmłodszymi dziećmi :D
martini pisze:no wlasnie... powiedz tak w skrocie ile dni w tygodniu (caly tydzien ?) i ile godzin dziennie grales? Tak orientacyjnie jakis przedzial, bo ciekawi mnie to, a nie moge tak wychwycic nigdzie w opisie hehe :P jakby nie patrzec to w cholere gry i by rozegrac takie 1000 sng to chyba trzeba sie strasznie "oddac" takim sesjom :neutral:
Grałem "tylko" 6 stołów na raz, chociaż jak już się przyzwyczaiłem to mnie nawet 6 nudziło, planuje kupić w tym miesiącu monitor większy (bo mam lapka) by móc grać 10 na raz (już robiłem próbę na pożyczonym monitorze, ogarniam bez problemu), bo lubię widzieć wszystkie stoły i mieć ustawione jeden obok drugiego, ale wracając do tematu - grałem sporo z racji tego, że tylko 6 stołów na raz i miałem masę wolnego czasu, grałem jakieś 4-7 godzinek dziennie i we wrześniu było to 23 dni, więc 7 dni wolnych całkowicie od gry, także nie codziennie ;)
- gama
- LEGENDA

- Spiegol
- LEGENDA

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”