SerieA-lny blog.

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 17 paź 2012, 18:00

zasłużyli na wygraną!!!!
Mecz jak na RP to całkiem dobry. co prawda przegrałem kupon ale wygrana chłopakom się należała!!!!
Niestety trochę szczęścia zabrakło :x
Został mi jeden kupon Cibulkowa i petkovic i pewnie go jak zwykle wtopię a chciałem postawić inny :X
Ze spraw priv to dzisiaj na porannej zaprawie na 2 kółku złapał mnie ostry ból w lewej łopatce co skończyło się wizytą na gihu gdzie panowie "ratownicy medyczni" postanowili zrobić mi ekg gdzie mówiłem że strasznie boli jak by mnie przewiało ale wystraszyli się że to z lewej strony. Wynik bardzo im się nie spodobał i zawieźli mnie na sygnale do szpitala :D
Lekarz i w fajny sposób wyśmiał.
Oczywiście serce jak dzwon a ból był spowodowany dyskopatią co już wiem że to kurewsko boli!!!!
strasznie ciężko oddychać a o poruszaniu się zapomnij!!!
dostałem 3dni na kurowanie leki przeciw zapalne i przeciwbólowe i jakoś ciągnę ale nie wiem jak długo :D
Dzisiaj może coś zagram na cameone bo coś tam mi idzie tylko nie obstawianie:D

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 17 paź 2012, 18:04

drynk pisze:Nie idzie się tam dla volume, ani dla sławy... Idziesz na grzyby, żeby zrozumieć naturę leśnej wszechrzeczy..........

Made my day, the best of the best xD

Awatar użytkownika
magik89z
-#VIP
-#VIP

Postautor: magik89z » 17 paź 2012, 18:08

cibulko to masz juz mecz prawie w kieszeni.

a petko troche osattniao zawodzi ale mysle ze teraz w tym 3cim wygra.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 17 paź 2012, 21:04

Gns - opieńki, opiłki - jak zwał tak zwał - ważne, że jadalne ;)

Ja tam nie lubię (lubiłem) popierdalać po lesie bo po chwili bolała mnie głowa chyba od nadmiaru świeżego powietrza ;) , ale w sumie od ponad 3tyg nie jaram fajek tylko elektroniczną fajkę to i może powietrze mi będzie służyć ;)

knoperss - miałem to samo już 3 razy - masakra - tylko kurwa byłem zgięty w pół i bez szans się wyprostować, dopiero po ketanolu w dupę się wykrzywiłem w dobrą stronę ;)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 18 paź 2012, 10:09

Szf ja mam na odcinku łopatkowym więc tak lekko zgięty chodziłem.
oczywiście ketonal w dupala sprawił że wrócił uśmiech i chęć do egzystowania :D
Wczoraj zagrałem na cameon taki jakiś sat pierwszy jest jakiś freeroll wszedłem na late regu i wygrałem w ok 1h ticket do tego 5,5$ wczoraj. w nim po 2h skończyłem top4 i mam tiket do tego 25+2 fajnie by było zgarnąć w nim bilet za 109 do tego turnieju :) ale zobaczymy jak to pójdzie w niedzielę :)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 18 paź 2012, 13:48

OLDSKÓL!!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1X0vEcYLN08[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EfjaxbJRQ7w[/youtube]

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 18 paź 2012, 18:58

ooo knoperss czyż to Twoje klimaty? ;) NAS akurat miał sporo lepszych numerów...

odpal sobie gdzieś stare mixtape'y "Dj Rectangle" to co gość robił z nutsowymi nutami tamtych lat to mistrzostwo świata... np "Deadly Needle" albo "Kill Steelz"

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 18 paź 2012, 19:04

trochę kiedyś słuchałem rapsów w większości to najlepszego paca i sporo przesłuchanych oldskulowych befów itd.
moim zdaniem bardzo dobra płyta tego gościa:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U7DWbkmUE-Q[/youtube]

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 19 paź 2012, 14:16

wczoraj pograłem na comeon-brak-polskiej-licencji! i kurde zamiast kaszować to odpadłem po "z dupy hiro kalach"
ale za to w forumowym mi oddało do samego końca.wyrzuciłem chyba z 5osób jakimiś dziwnymi sakusiami :D
Ogólnie to nuda na chacie gram tylko w te pojebaną fifę która mnie max irytuje ale cóż gram bo gram...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=poCKyrJTSzI[/youtube]
max mi się nutka wkręciła :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 21 paź 2012, 10:48

dzisiaj ostatni mecz sezonu i walka o kolejne z rzędu pudło które i tak będzie cieszyć niezależnie od koloru :) do odrobienia kilka pkt jedziemy u siebie całkiem słaby składem ale jest wiara która nigdy nie gaśnie!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QRv-RqwSTbo[/youtube]

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 23 paź 2012, 20:39

właśnie sobie przypomniałem że zapomniałem zagrać ten stage3 za 25$ :X
ale wtopa ;x !!
Dzisiaj czuję że długo nie pogram bo jakoś nie mam mocy...

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 29 paź 2012, 17:42

Nie ma w sumie od czego zacząć bo w sumie to nic się specjalnego nie wydarzyło od ostatniego wpisu więc może jak mi się przypomni to wpiszę między wierszami. Pograłem wczoraj w lotka na ps i wygrałem 1x KK na jakiś szit gdzie prawie i tak doszło na River.std przegrane AA na river po jakimś hiro puszu pre z j4o i PP<<str :D później jeszcze coś pokradłem ale odpadłem z Maczkiem gdzie mając ok 100bb sprawdził moje 99 za 75BB z KJo :D oczywiście Dżej river.z Gamą HU w sumie trochę trwał bo z 20min oczywiście grę zepsół Jurek Kiler i odechciało mi się grać i przegrałem 2-0 gdzie spokojnie mogłem to wygrać w 10min. Ale nie będę rezygnować z dobrej zabawy na rzecz czegoś co i tak jest loterią.
Tutaj już nie będzie jakichś hiro wrzutów jak się cieszę z jakiejś wygranej czy coś bo i tak wiem że wdupce wszystko :D
Piątek miał być wolny i jak zwykle w syfie wszystko się zmienia i wolnego niema buehehehe. w Sobotę służba i skupie się na świeżo zamówionej lekturze " Ja, Ibra" 400stron raczej nie dzwignę ale czas miło spędzę :mrgreen:
BOJÓWKA FALUBAZU!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 29 paź 2012, 18:13

knoperss pisze:z Gamą HU w sumie trochę trwał bo z 20min oczywiście grę zepsół Jurek Kiler i odechciało mi się grać i przegrałem 2-0 gdzie spokojnie mogłem to wygrać w 10min.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 30 paź 2012, 13:32

Niech zgadnę... to pewnie dlatego, że GAMA JEST TWOIM MISZCZEM?! :twisted:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 30 paź 2012, 22:04

pograne jak chuj.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 05 lis 2012, 19:40

jutro wygrywam 50kk i napierdalam hu z durrrrrrrrrrrrrrrrrrem :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H1KBKYMgvho[/youtube]
Przygotowanie do poligonu :)

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 05 lis 2012, 19:45

wygrasz w lotto i w lotto chcesz przegrać? :P

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 05 lis 2012, 20:08

Madzia oni nie potrafią grać więc mam szanse w tym lotku większe :D
Możecie mnie zestakować nawet i zwracam kase ze staku + wygrane :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 06 lis 2012, 21:46

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_y8p6uQDH4s&feature=player_embedded#![/youtube]
Czytałem że nie ma szansy na wygraną w lotka więc nici z hu z durem isldurem i danielem :D

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 06 lis 2012, 22:14

knoperss pisze:Czytałem że nie ma szansy na wygraną w lotka więc nici z hu z durem isldurem i danielem

Na pewno chłopaki odetchnęli z ulgą :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 10 lis 2012, 10:10

dzisiaj mam lekki letarg po wczorajszych 2l myszowicy z aldika :D
Trenuje na zlot PK :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cTIYdamnOt8[/youtube]

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 10 lis 2012, 16:37

knoperss pisze:Trenuje na zlot PK :D

Hmm, Knoperss z racji że nie było Cie ostatnio, to zrezygnowaliśmy z tej konkurencji ;)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 11 lis 2012, 10:28

wczoraj walka była zajebista :D
wyczaiłem super ofertę w biedronce 3x0,7 Wiliam Lawsson za 70pln :D hehehe poszło do porzygu :D
zanim Wach zaczął walczyć to już mieliśmy taką trąbkę że nic nie pamiętam. Zasnąłem oczywiście na siedząco młoda trochę powalczyła ze mną ale koniec końców udało jej się mnie położyć do łóżka.
Whiskey nawet dobra i jakoś nie obudziłem się ze śmietnikiem w głowie ale może dlatego że jeszcze jestem najebany.OFC mój kolega zakupił po 200gram wybornej brandy i idzie mnie wspomóc w ciężkiej sytuacji.
kurwa znowu się najebię przed poligonem

peku1986
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: peku1986 » 11 lis 2012, 11:10

knoperss pisze:wczoraj walka była zajebista :D
wyczaiłem super ofertę w biedronce 3x0,7 Wiliam Lawsson za 70pln :D hehehe poszło do porzygu :D
zanim Wach zaczął walczyć to już mieliśmy taką trąbkę że nic nie pamiętam. Zasnąłem oczywiście na siedząco młoda trochę powalczyła ze mną ale koniec końców udało jej się mnie położyć do łóżka.
Whiskey nawet dobra i jakoś nie obudziłem się ze śmietnikiem w głowie ale może dlatego że jeszcze jestem najebany.OFC mój kolega zakupił po 200gram wybornej brandy i idzie mnie wspomóc w ciężkiej sytuacji.
kurwa znowu się najebię przed poligonem

haha widzę że pięknie się bawisz :mrgreen:
Walka była średnia po jednym piwku pewnie po 0.7 by była taka jak mówisz:)
ale i tak Wach nie dał dupy :wink: wytrzymał 12rund i był bliski położenia go przez chwile :mrgreen:

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 11 lis 2012, 11:15

knoperss pisze:Zasnąłem oczywiście na siedząco młoda trochę powalczyła ze mną ale koniec końców udało jej się mnie położyć do łóżka.

No wiesz?! Biedna w ciąży i taki kawał chłopa musi targać do wyra?!?!?! Z miłości do niej i dziecka weź jej powiedz, żeby następnym razem Cię olała i poszła sobie spać, bo noszenie z 80kg albo i więcej w ciąży raczej nie jest wskazane :P

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”