SerieA-lny blog.
- Gns
- -#VIP

- Dawid84
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

zainstalowałem z płyty ze sterami ale i tak coś nie chce z telefonu zrzucić.
użyłem! kabla
ostatnio Drynu i Iza tak się chwalili jakie to oni grzyby mają:
w dodatku codziennie w pracy trochę po lesie w wolnej chwili chodziłem i odziwo w ciągu 5min tyle podgrzybków można zebrać że szok!!!
w naszym pokoju brakuje już tylko łóżeczka bo szafę kupiliśmy w tamtym tyg i jak zwykle 3kartony puzzli doprowadziły mnie prawie do nerwicy ;x ale przy 4 bolach poradziłem sobie
21października jedziemy pierwszy mecz o 3miejsce i być tam trzeba:D
24 mamy pokaz dla nowych oficerów i może jakaś kasa nagrodowa za pokaz wpadnie no i przygotowanie do poligonu w listopadzie (udało mi się wcisnąć i jadę) na poligonach jest zajebiście
12dni w lesie i napierdalanie z kredek
(kręcone schabowym)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IbotIa-g8fU[/youtube]
Ogólnie to trzeba zacząć coś grać bo nie wypada być Poker kingsem i nie grać w te głupią grę.
Std miałem o czymś napisać ale z nudów przełożyłem na później i zapomniałem ale to pewnie w takim razie skłamać chciałem
wpłaciłem sobie 50pln na comeon-brak-polskiej-licencji! potypować i wyrobić bonus i wypłacić i wpłacić gdzie indziej
trochę czilu na koniec się przyda
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f8yCZQb7C4g[/youtube]
użyłem! kabla
ostatnio Drynu i Iza tak się chwalili jakie to oni grzyby mają:
w dodatku codziennie w pracy trochę po lesie w wolnej chwili chodziłem i odziwo w ciągu 5min tyle podgrzybków można zebrać że szok!!!
w naszym pokoju brakuje już tylko łóżeczka bo szafę kupiliśmy w tamtym tyg i jak zwykle 3kartony puzzli doprowadziły mnie prawie do nerwicy ;x ale przy 4 bolach poradziłem sobie
21października jedziemy pierwszy mecz o 3miejsce i być tam trzeba:D
24 mamy pokaz dla nowych oficerów i może jakaś kasa nagrodowa za pokaz wpadnie no i przygotowanie do poligonu w listopadzie (udało mi się wcisnąć i jadę) na poligonach jest zajebiście
(kręcone schabowym)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IbotIa-g8fU[/youtube]
Ogólnie to trzeba zacząć coś grać bo nie wypada być Poker kingsem i nie grać w te głupią grę.
Std miałem o czymś napisać ale z nudów przełożyłem na później i zapomniałem ale to pewnie w takim razie skłamać chciałem
wpłaciłem sobie 50pln na comeon-brak-polskiej-licencji! potypować i wyrobić bonus i wypłacić i wpłacić gdzie indziej
trochę czilu na koniec się przyda
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f8yCZQb7C4g[/youtube]
- drynk
- LEGENDA

Ładne zbiory majster
. W sumie w tym roku to się nie mam czym pochwalić (choć borowików wspólnie z rodzicami i tak miałem więcej od was
!). Ale wezmę kiedyś od taty zdjęcia z jesieni podajże 2010, to wam kopary opadną
. Raz w życiu widziałem całą KIĘ Sorento zapakowaną od góry do dołu skrzynkami z prawdziwkami. I to był właśnie ten raz.
haha nie wiem czemu ale mnie to rozjebało ;]
Nawet nutkę fajną wrzuciłeś. Co to się porobiło, żeby mi się podobały kawałki od knoperssa
. W sumie w tym roku to się nie mam czym pochwalić (choć borowików wspólnie z rodzicami i tak miałem więcej od was knoperss pisze:12dni w lesie i napierdalanie z kredek
(kręcone schabowym)
Nawet nutkę fajną wrzuciłeś. Co to się porobiło, żeby mi się podobały kawałki od knoperssa
- Gns
- -#VIP

-
monk880
- -#VIP

[center]Jak byłem we wojsku to służyłem jako operator takiego sprzętu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W0ZPcnvGbg0[/youtube]
Niestety na prawdziwe strzelanie się nie załapałem
w maju wychodziłem do cywila, a moja bateria w sierpniu miała strzelanie w Wicku, mnie zostały ćwiczenia na trenażerze.[/center]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W0ZPcnvGbg0[/youtube]
Niestety na prawdziwe strzelanie się nie załapałem
-
pablo1972
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

u nas na jednostce są tylko prababcie Danut
Goździki ale zapierdol mają w terenie też fajny.
Danuty jeszcze długo u nas nie zawitają albo i nigdy ale jeździłem w niej jako obsługa w Bolesławcu i Wędrzynie
Słyszałem że w OPL jeszcze fajniej jest ale rakietowa dalekiego zasięgu musi być dopiero pr0 na strzelaniu
Drynku to tylko ok2h w lesie w niedziele od 13!!!! więc pomyśl co by było od 8.
Baby przy drodze z pelnymi wiadrami wracały!
Goździki ale zapierdol mają w terenie też fajny.
Danuty jeszcze długo u nas nie zawitają albo i nigdy ale jeździłem w niej jako obsługa w Bolesławcu i Wędrzynie
Słyszałem że w OPL jeszcze fajniej jest ale rakietowa dalekiego zasięgu musi być dopiero pr0 na strzelaniu
Drynku to tylko ok2h w lesie w niedziele od 13!!!! więc pomyśl co by było od 8.
Baby przy drodze z pelnymi wiadrami wracały!
- knoperss
- LEGENDA

Ale jaja... Aleeeee jaja!!
Tylko tyle nasuwa mi się na usta patrząc jak wszyscy operatorzy w tym krają rżną nas w dupsko.
W pon przyjechała moja Ciocia z Minska i std rodzinnie było trochę vodky (ale nie samogonu) i ok 21 zadzwoniła do mnie bardzo miła pani(po głosie wywnioskowałem że pewnie by pompował) że ma super ofertę ja pod wpływem kilku drinków (takich po których pójście dziś do pracy nie było by przestępstwem) a mianowicie super oferta plusa!!!
Jestem klientem ok 10lat na jednym numerze i pani mówi że strasznie dużo płacę bo ponad 100zł miesięcznie i zbulwersowana że jest w stanie zaradzić już 6miesięcy przed końcem umowy!!Mówię super! Co pani ma?? abonament 79pln(bez poteflonu) i darmowe symysy i minety do wszytkich!!!!
Ja mówię "ŁAAAAAAŁ!!!! Super oferta na jubileusz w plusie!Byłem w Play i przy abo 75pln mam chyba 600min i sms do all i tel fajny za 1pln gdzie nigdy tych min i sms nie wykorzystam a wy dajecie mi abo za 79 polskiego nowego złotego i bez telefonu??!! Przepraszam ale to jest kpina czy pokazanie jakim się jest lojalnym frajerem przez 10lat??" Pani Grzecznie odpowiedziała że ma lepszą ofertę przy abo 99zł z telefonem i gdzie bym wybrał np galaxyII zapłaciłbym 500pln w abo w play za 75zł płacę chyba 200-300pln!!!!
Kurwa ale jaja!!!! Pani nie była w stanie w tej konfrontacji powiedzieć nawet słowa co bym chociaż pomyślał o tym czy zostać dalej w tej chujowej sieci.
Ogólnie myślę żę play ma najlepszą ofertę niskiego abo w Polsce. Muszę tylko sprawdzić te VergineMobile.
Poza życiowo to tylko zająłem 4miejsce w naszym forumowym na tym śmiesznym kameone ale za to mam na wszystkie bi dla elity
DZISIAJ SZIP!!!!
hola buenas noches ESTADiO GIUSEPPE MEAZZA!!!!!
Tylko tyle nasuwa mi się na usta patrząc jak wszyscy operatorzy w tym krają rżną nas w dupsko.
W pon przyjechała moja Ciocia z Minska i std rodzinnie było trochę vodky (ale nie samogonu) i ok 21 zadzwoniła do mnie bardzo miła pani(po głosie wywnioskowałem że pewnie by pompował) że ma super ofertę ja pod wpływem kilku drinków (takich po których pójście dziś do pracy nie było by przestępstwem) a mianowicie super oferta plusa!!!
Jestem klientem ok 10lat na jednym numerze i pani mówi że strasznie dużo płacę bo ponad 100zł miesięcznie i zbulwersowana że jest w stanie zaradzić już 6miesięcy przed końcem umowy!!Mówię super! Co pani ma?? abonament 79pln(bez poteflonu) i darmowe symysy i minety do wszytkich!!!!
Ja mówię "ŁAAAAAAŁ!!!! Super oferta na jubileusz w plusie!Byłem w Play i przy abo 75pln mam chyba 600min i sms do all i tel fajny za 1pln gdzie nigdy tych min i sms nie wykorzystam a wy dajecie mi abo za 79 polskiego nowego złotego i bez telefonu??!! Przepraszam ale to jest kpina czy pokazanie jakim się jest lojalnym frajerem przez 10lat??" Pani Grzecznie odpowiedziała że ma lepszą ofertę przy abo 99zł z telefonem i gdzie bym wybrał np galaxyII zapłaciłbym 500pln w abo w play za 75zł płacę chyba 200-300pln!!!!
Kurwa ale jaja!!!! Pani nie była w stanie w tej konfrontacji powiedzieć nawet słowa co bym chociaż pomyślał o tym czy zostać dalej w tej chujowej sieci.
Ogólnie myślę żę play ma najlepszą ofertę niskiego abo w Polsce. Muszę tylko sprawdzić te VergineMobile.
Poza życiowo to tylko zająłem 4miejsce w naszym forumowym na tym śmiesznym kameone ale za to mam na wszystkie bi dla elity
DZISIAJ SZIP!!!!
hola buenas noches ESTADiO GIUSEPPE MEAZZA!!!!!
- Szfiecu
- LEGENDA

z tym Play to też już nie jest tak kolorowo niestety :/ skończyło się, a ceny telefonów to już w ogóle paranoja. Jak policzysz, ile płacisz za telefon w abo i ile masz gorszy abo niż taki bez telefonu to szok. Najbardziej opłaca się kupić tel na allegro i pierdolnąć abo bez telefonu na 12 miesięcy...
- Gns
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

Tylko że ja nie chcę mieć super telefonu dotykowego z funkcją wibratora odbytniczego i maszynką do bicia konia bo raczej mi zależało na kupnie tanio dotykowego padła opchani na alledrogi i zakupie samsunga solida który jest pr0!!!
Ale może i masz rację z tym abo bez fona na krótki czas.
Jutro na wolno to sprawdzę
Ale może i masz rację z tym abo bez fona na krótki czas.
Jutro na wolno to sprawdzę
- Gns
- -#VIP

- Dawid84
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

Wczoraj był emocjonujący dzień
Falubaz przegrał pierwszy mecz ale to tylko małe 10pkt i jest do odrobienia zwłaszcza że jedziemy u siebie. Na szczęscie Gorzów przegrał z Tarnowem i złota nie dostali hahaha!!
Zagrałem turniej forumowy po kilku i kurde wygrałem go
Roll na poziomie 35$ i 30$ na zakłady więc jakoś jest
postawiłem 5$ na Anglików bo kurs jest chyba 1,80 co jest darmową kasą jak dla mnie.
Byłem wczoraj na grzybach i coś tam znowu uzbieraliśmy.

Falubaz przegrał pierwszy mecz ale to tylko małe 10pkt i jest do odrobienia zwłaszcza że jedziemy u siebie. Na szczęscie Gorzów przegrał z Tarnowem i złota nie dostali hahaha!!
Zagrałem turniej forumowy po kilku i kurde wygrałem go
Roll na poziomie 35$ i 30$ na zakłady więc jakoś jest
postawiłem 5$ na Anglików bo kurs jest chyba 1,80 co jest darmową kasą jak dla mnie.
Byłem wczoraj na grzybach i coś tam znowu uzbieraliśmy.

- knoperss
- LEGENDA

- Gns
- -#VIP

- genowaty
- -#VIP

- Szfiecu
- LEGENDA

szok, jakieś kurwa grzybobrania, wrzucacie jakieś marne foty, musicie jeździć i chodzić po lasach, a ja sobie siedzę pięknie w domu w niedzielę i przychodzi sąsiad:
-ej, masz w ch.. zajebistych opiłków z tyłu za domem , zbierasz?
-eeeee, a co to? na gównach psich rośnie?
-całkiem spoko grzyby na zalewę albo sos
-no to zbieram, nic nie dostaniesz
No i przeszedłem się ok 15 kroków od wyjścia z domu, nazbierałem reklamówkę opiłków (małych małych nie zbierałem) i sos jest całkiem całkiem
a Wy się dalej "frajerzcie?" ...
-ej, masz w ch.. zajebistych opiłków z tyłu za domem , zbierasz?
-eeeee, a co to? na gównach psich rośnie?
-całkiem spoko grzyby na zalewę albo sos
-no to zbieram, nic nie dostaniesz
No i przeszedłem się ok 15 kroków od wyjścia z domu, nazbierałem reklamówkę opiłków (małych małych nie zbierałem) i sos jest całkiem całkiem
a Wy się dalej "frajerzcie?" ...- Gns
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

Szf nazbierał papieżaków i uwierzył że to jadalne
Chodzi o to żeby spędzić mile czas w lesie pooddychać świeżym powietrzem podleczyć jebanego kaca który męczy od już godziny 4 w nocy nasze gardła
a chuja prawda bo tylko się wkurzać że przez 40min jedyne co widzisz to trujoki i ściółkę no i std zaliczysz kilka fajnych pajęczyn i ich właścicieli SIKO jak ja tego nie nawidzę
Ps. Szf już myślałem że napiszesz że twój sąsiad przyniósł Ci w kurwę grzybów
Chodzi o to żeby spędzić mile czas w lesie pooddychać świeżym powietrzem podleczyć jebanego kaca który męczy od już godziny 4 w nocy nasze gardła
a chuja prawda bo tylko się wkurzać że przez 40min jedyne co widzisz to trujoki i ściółkę no i std zaliczysz kilka fajnych pajęczyn i ich właścicieli SIKO jak ja tego nie nawidzę
Ps. Szf już myślałem że napiszesz że twój sąsiad przyniósł Ci w kurwę grzybów
- drynk
- LEGENDA

knoperss pisze:Chodzi o to żeby spędzić mile czas w lesie pooddychać świeżym powietrzem podleczyć jebanego kaca który męczy od już godziny 4 w nocy nasze gardła
Otóż to. Idzie się na grzyby, a nie po grzyby. To cel sam w sobie, nieskażony materialnymi profitami. Nie idzie się tam dla volume, ani dla sławy... Idziesz na grzyby, żeby zrozumieć naturę leśnej wszechrzeczy..........
.... ale niemiłosiernie wkurwia jak znajdujesz jednego borowika po 2h łażenia, i jest robaczywy
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”