a i to taka moja mała perełeczka już na flopie full house

ale dzisiaj to masakra.... 3 wygrane/4 przegrane niema co się oszukiwać 3 przegrałem jak osioł dosłownie (donk) flop 879 bitwa do alin bo przeciez mam 6T więc mam nutsa i zpomniałem się że jeszcze J został i w taki sposób przegrałem 2 hu 2 to z stritem do K a ja do J
ewntualnie free ale niby kiedy
coś ich za dużo... ^^

ten do którego się przyłożyłem odbył się na Paddy Power turbo regularnie grany w niedziele
Trochę chyba składnia nie idzie ze mną w parze ale to złoty napój tak na mnie działa dziś! 

tak więc kieszeń nie ucierpiała nie czytałem nie oglądałem nic po prostu grałem by grać. w tym roku ma być inaczej. Chcę się czegoś nauczyć tak więc :

dużo par załapałem aż byłem zdziwiony że tak dobrze mi idzie... dobrą grą eliminuję kilku złamasów i dochodzę do FT z 6 stackiem... i odpadam jako 1 

będzie ale tragedni niema ogólnie to dzień 20$
w między czasie poczytałem Bloga Seboli gdzie toczyła się debata na temat jego gry (nie)zgodnie z BM...

podwiesiliśmy z chłopakami około 200m sufitu więc było co wieszać... Sobota lekcją organizacyjną niestety nie dzisiaj... po powrocie postanowiłem zagrać sobie (1) tak więc amok straszny... Już miałem chyba depresję bo nie mogłem myśleć co jest grane... zostało około 30$ ale poszedłem sobie pograć w piłkę ( wygraliśmy 14-13 takie małe hokejowe wyniki

Postanowiłem poobserwować ocb dokładnie w tym turnieju
w tym tyg odpuszczam sobie granie satek do tego turasa ale od przyszłego jak już ogarnę ocb to zacznę walczyć!! to tylko 2 stepy przecież! 3,30$---> 22$--->109$ jako że czuję się lepiej w Omahę szukam wszystkiego co z nią związane...ipoker jest mierny co do Omahy...1 turniej dziennie w dodatku bez dodanej puli i MNO Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości