SerieA-lny blog.

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 03 paź 2009, 11:28

no właśnie to głupię że tylko przez znacznik otrzymałem parę wpisów :mrgreen: hahaha ale dobre i to ostatnimi czasy jestem aktywny na forum jak wiecie najbardziej to na SB bo w tematach czasami nie chce robić z siebie korasa i gadać głupoty na dany temat :) chociaż w większości przypadków i tak gadam głupoty :D no ale co tam każde forum musi posiadać klauna :mrgreen: pech chciał padło na mnie ^^ ale co do pokera to nie bardzo układała mi się gra.... mam masę wydatków i na razie nie mogę sobie pozwolić na wpłatę choćby tych min 50$ żeby grać normalnie sng bo mtt to jednak nie dla mnie parę razy ładnie mi szło na betssonie... kurde ten pokerroom chyba mnie lubi :D parę razy w kasie oczywiście te drobniaki 3$ 5$ no i przepuszczałem je na sitkach ostatnio nawet na mansion dobrze mi szło we free z wpisowym 10mpp doszedłem do płatnego miejsca całe 0,75$ zagrałem jak kretyn i odpadłem... no ale jakoś to będzie kilka dni temu znalazłem na Poker time 5$ więc trochę pograłem w 80% to same omah sng sh z 3 płatnymi..... dosyć dobrze mi tam idzie i dla relaksu jakieś zwykłe nl sng w których jako tako też sobie radzę :D mam dalej stan około 10$ ale zrobiłem coś koło 30pkt więc chyba niema lipy :D może uda mi sie dobić do 50$ wypłacić i przenieść gdzie indzie bo strasznie ubogo tam jest.... póki co to się pomęczę tam... niebawem kolejny wpis :)

a i to taka moja mała perełeczka już na flopie full house :mrgreen: gość oddał wszystko co miał :D

Obrazek

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 06 paź 2009, 10:47

.............SPAZMA.........

Od takich słów trzeba zacząć.....ten dialog to jest po prostu masakra...Człowiek płaci taką monetę to niema dnia żeby net nie padł ale to co wczoraj zrobili to przeszło wszystko... grałem sobie ładnie pięknie 3x sng Omahe ( lol jak to się odmienia??) w jednej jestem grubo ponad 5k wyeliminowałem 2 korasów zostało nas 3... mówię lozik jest więc idziemy na stół nr 2... idzie tam strasznie siedzę z goście any two codziennie...bardzo irytująca postać bo z każdą kolejką raise pre flop... siedzę trochę wygolony bo poniżej k ale jakoś udało mi się odkuć i wyrównać stack i siedzieć i się pomęczyć z tym garbem.... na 3 stole to już masakra jest wyłupałem wszystko co się tylko dało :) ostatnie rozdanie jakie było to aliny na river :mrgreen: przeczekałem troszkę nie chciałem go przestraszyć... i dostaję hmmmm.... 4jacks :
Obrazek

no i oczywiście net padł...dzisiaj sprawdziłem że dostałem tylko kase za 2 miejsce... :lol: nie dość że nie mogę sobie pozwalać na przegrane...no i znowu nie moglem zagrać w naszeo na Unibecie....dzisiaj straszne zakwasy.... huhuhuh....wczoraj zamieniłem pokera na siłkę i dzisiaj jest masakra!postanowiłem sobie że z każdym wpisem będę polecał jakiś film.... na dzień dzisiejszy jest to film animowany pochodzenia Belgia,Francja z głębokim przekazem..."Trio z Belleville"

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 06 paź 2009, 14:07

na celeb poker wygrałem chyba wjazd do jutrzejszego "1k Crazy Final".... :)
Obrazek

samol
-#VIP
-#VIP

Postautor: samol » 06 paź 2009, 14:08

knoperss pisze:na celeb poker wygrałem chyba wjazd do jutrzejszego "1k Crazy Final".... :)
Obrazek

ooooo to gramy razem :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 30 lis 2009, 16:52

miesiąc Listopad!! = OMG!

Ostatnio niemam czasu na grę z jednego bardzo ważnego powodu .... chodzi o brak czasu... :mrgreen: masa obowiązków praca, siłownia, bieganie, znajomi, no i ona ! Dziewczyna!!Chyba o nią się najbardziej rozchodzi...Gram od czasu do czasu jakieś sng i warte grania freerolle ale bez wyników poza wygraniem 10$ na P* za zajecie 8 miejsca tak to kompletnie nic... albo buble albo głupia gra spowodowana zmęczeniem lekko fizycznym ale także i psychicznym który wczoraj ( może być warn ) no ale kurwa spierdolił mi rok życia chodzi o hmmmm.... http://demotywatory.pl/471140/Najwieksza-glupota
nic więcej na ten temat nie trzeba mówić... jak może człowiek podejść do gry skoro nie myśli o grze tylko o kurwa mać!!dzisiaj zagram nasz forumowy ale nie liczę na wiele i tak pewnie odpadnę z jakimś suckiem no ale jak wszystko sie jebie to wszystko!
dużo czasu muszę poświęcić na ogarnięcie tematu i obrócić tą porażkę w sukces... szukam sposobu...

POdsumowanie miesiąca- same plecy!!!
cel na Grudzień- ogarnąć sprawy prywatne i odnaleźć czas dla kart :)
bo dla forum to zawsze :)
Ostatnio zmieniony 30 lis 2009, 21:01 przez knoperss, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
PLtotoryl
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: PLtotoryl » 30 lis 2009, 18:42

knoperss pisze:miesiąc Listopad!! = O KURWA!

Rozumiem, poker bad beaty i te sprawy ale może tak trochę kulturalniej ?:)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 05 gru 2009, 15:05

w środę przerzuciłem się i gram tylko i wyłącznie HU PLO za 1 i 2$ na grę mam bardzo mało czasu i nie zawsze człowiek ma chęci usiąść do stolika z tego co zauważyłem to idzie mi nawet dobrze :D nie mówię że gram bóg wie jak ale jakoś mi idzie :D no i w ciągu 3 dni minimalny minus a rozegrałem około a wzystko przez dzisiejszą grę bo jeszcze wczoraj była moja dobra passa :D nawet Szarkskop pokazał że mam formę HOT :lol: bo wygrałem 6 z rzędu hu ;) ale dzisiaj to masakra.... 3 wygrane/4 przegrane niema co się oszukiwać 3 przegrałem jak osioł dosłownie (donk) flop 879 bitwa do alin bo przeciez mam 6T więc mam nutsa i zpomniałem się że jeszcze J został i w taki sposób przegrałem 2 hu 2 to z stritem do K a ja do J :x nic nie pomyślałem 3 to masakra flop AKK podbijamy lekko turn K i bitwa mówię mam JJ wiec jestem w domu aliny pokazuje Kxxx lol ale jestem słaby że wszedłem (trzeba dla kompozycji skriny robić bo tylko pisanie i pisanie aż nikt tego nie będzie czytać :mrgreen: )więc przez to minus... nie gram więcej bo szkoda mi kasy widzę nie jest mi dzis wskazane grać te HU może wieczorem jeszcze spróbuję :mrgreen: a więc mój bankroll to 20$ ponieważ zagrałem kilka mtt i doszedłem do wniosku że to jeszcze nie czas na mnie bym grał mtt BI ;) ewntualnie free ale niby kiedy :x na naszym paradise-brak-polskiej-licencji! to żal jak odpadłem no ale taki jest poker! :) mam TT do turn nic nie dochodzi tylko na flopie był K a reszta niżej wysoko zagrałem all ina za resztki (800) dostaje call z AQo :x i river sprawia mi psikusa :D więc: teraz coś prywatnego... odstawmy Pokera na bok :D
malutkie spotkanie z Tajemniczą(nie)znajomą no i ten teges :mrgreen: Oskarek
wiesz ocb :twisted: no w środę załapałem ah3n4 ver.2 ta lepsza :D no i jak przy anginie nic się niechce.... :cry:

Edytka: musze iść do terapeuty z tymi minkami ;) coś ich za dużo... ^^
więc ogarnąłem się i obróciłem porażkę w sukces i postawiłem sobie nowy cel!!ale o tym już niebawem... ahoj żeglarze!!! :mrgreen:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 09 gru 2009, 22:24

dzisiejszy dzień to jest POMPA

Masakra teksańska jest....zero czasu T_T zaczęło mnie to już irytować praca jak praca 8h i godzina w 2 strony.... po pracy poszedłem odmalować siłownie i trochę pomachać tym złomem, trochę czasu mi to zajęło i wróciłem dopiero przed 20... prysznic lekka kolacja no i mówię sobie czas coś zagrać zarejestrowałem się do tego free na P* jako tako mi szło na start dostaję karty typu AKs AQo KK JJ QQ mówię o lol cóż za dzień.... jestem 150 coś koło 1300 zostało stack koło 6k 40min totalnego bezkarcia i dostaję AJ jakiś kolo podbitka do 400 bo reszta to sity ma około 9k robię call flop Jxx walka i po 3raise zrozumialem ze ma lepiej :mad: byłem już w kupie i dorzuciłem resztę pokazał KK niestety nic się nie zmieniło :( mówię chill gramy dalej i idziemy popykać w omaszkę... zagrałem te 2 sity za 2$ obydwa wygrane ale niechce mi się już jestem za bardzo zmęczony wszystkim co mnie otacza i idę spać! stan konta około 20$ więc szału niema ale zmęczenie w końcu przerodzi się w ten tilt i się skrócę do 0 a tego nie chcę
Postanowiłem że coś tam będę wrzucać bo takie "suche typy" brzydko wyglądają i niechce się nikomu czytać a więc będzie tak jak mówiłem śmieszny obrazek, link do nutki , ciekawy film do obejrzenia itd. :) a więc zacznę od demota:
http://demotywatory.pl/548773/--Tato-jak-poznales-mame
nutka : http://baszczu.wrzuta.pl/audio/aX1DpFKX ... an_saw_mix coś lekkiego i przyjemnego :D D'n'B next time :mrgreen:
z filmów polecam: Amistad, i (perełka) El Topo
do następnego ;)
PS. powoli wyrzekam się emotek ^^

sir_spider
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sir_spider » 10 gru 2009, 00:35

niestety link nie dziala :/ jest do pierwszej strony w demotywatorach; nie wiem co wpisac probowalem roznych opcji w wyszukiwarce ale slabo :/

powodzenia w omasze :P tez probuje sie uczyc tej odmiany ale na razie chce trzymac lepsza dyscypline w holdem tylko srednio czasem idzie :P

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 11 gru 2009, 19:25

[glow=red]11:12:09r
[/glow]

Poker:
dzień dzisiejszy po raz kolejny bez sukcesów pokerowych z tego samego powodu: brak czasu :X no może zaraz zagram 2 albo 3 hu plo chyba że przegram już w 1! więc po raz kolejny na temat pokerowy niewiele (sory)
Praca tutaj tak średnio szelestem Matki pieniężnej ale niestety za wiele niema :X dzisiaj byłem w okopie! i kopałem pod fundament więc 8h katuszy na dworze... bleeeee dlatego tutaj wielki minus....
Prywatnie dzisiaj walka stulecia :mrgreen: (znowu) :mrgreen:
tak długo czekałem na nią i wdepło mnie się w niezły SZIT!!! ustawiłem się ze znajomym na koncert molesty i wybombał mnie w kosmos i muszę jechać sam bo bilet już mam a sprzedać nie ma komu T_T więc KSW nagram i obejrzę po powrocie (pewnie z 3 min. powalczą :mrgreen: ) no ale jadę na Moleste bo szkoda mi zapłacić 30pln za kawałek kartki xD

dzisiaj mało wypocin ale to w sumie chyba dobrze bo może ktoś przeczyta do końca :twisted:
no i dalej swoje z tym emotkami ^^
śmiesznych rzeczy brak:
muzyka na dzień dzisiejszy to : http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY tak dla zchillowania się Andrea :)
dzisiaj polecam film : Bękarty Wojny - Quentina Tarantino

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 17 gru 2009, 16:34

17.12.09r

Dzisiejszy dzień to : OOOOOOO.!

Dzisiaj zaczynam na spokojnie opisywać tydzień moich poczynań jak wiadomo mniej pokerowo więcej życiowo :)

Praca- to jeden wielki LOL od czwartku albo piątku zostałem zdegradowany do operatora koparki ręcznej!!! jednym słowem Masakra piłą mechaniczną to jest bajka :x
było zimno do pon :x ale we wtorek to już ta pogoda całkiem się zje.... śnieg i minusowa temperatura :x a my musimy robić podkop pod fundament :? jak tak można ale jak to chłopaki na budowie sami na siebie jesteśmy skazani z pomocą nam przychodziły herbatki z prądem! Oczywiście rzecz jasna (Tajnos agentos!) ku wczorajszemu zdziwieniu z własną inicjatywą w naszą stronę wyskoczył sam boss i zakupił na prąd do herby :) (RUM jest tragiczny!!! ) jakoś nam szło do 15 :) i tak cały tydzień !!Na szczęście koniec katuszy ( ile można się hartować w tym okopie?Tydzień starczy :mrgreen: )

Prywatnie
to nic się nie zmieniło: obowiązki i przyjemności te same (bieganie, siłownia, panna,itd... )

Pokerowo- przez cały tydzień zagrałem 4 hu plo 2$ w tym 2 z Oskarem (dobry jesteś leszczu :P ) muszę trochę poczytać bo jeszcze dużo przede mną mimo że i tak lepiej się czuję w Omaszce jak w nl :D
dzisiejsze hu to makabra w 5 rozdaniu na już na turnie łapię nutsowego flusha!jednak nie :x akurat teraz musiał mieć Axs a ja Kxs grrrrr.... normalnie sie zdenerwowałem jak to zobaczyłem.... a 2 to nie mam pojęcia po co zagrałem go w ogóle nie zwracałem już uwagi na karty i tak kolejne 2$ w plecy :/
Powtarzam na głos (bardzo na głos :mrgreen: ) domyślacie się co :)

ale nie tracę zapału mówię jest bardzo pięknie 3+ mam 10$ i jedna myśl : Mateusz ogarnij się i zorganizuj jakieś dolary na dalszą grę ) lukam a tutaj 2 turaski :) jeden to 1,250 frez za 5$ (tak wiem mój roll mi na to nie pozwala ale desperka a nie lubię grać z rebuyem i adonem bo jest makabra przez 1 godzinę ! ) odpadam z niego szybko po 1,5h chyba na 130 miejscu! ale w międzyczasie ukazał się on! Ten który wołał do mnie "zarejestruj się" GP Speed 5k za 3+30
Mówię co ma być to będzie w razie czego jest jeszcze 3$ na odbudowanie się :)
Przebieg gry: (wyrywkowo)

gram bardzo ostrożnie minimum z QQ ewentualnie jak nic niema to AQ AK itd...
moim celem nie jest zajęcie 1 miejsca a być w kasie :)
nic się nie dzieje po 15min z 450graczy jest już 800 rebuyów !!!!! (Ja wiedziałem że tak będzie)
Dostaję 99 na utg2 raise do 700 dostaję 2 alki (wzięli już po 2 rebuye) mówię co ma być to będzie i okazuje się że tak jak przypuszczałem mieli śmieci :) no to cwaniak ze mnie mam 4k i jakoś można coś myśleć o dalszej grze... chłodna głowa nie pozwoliła mi na gówniane potyczki z bigami typu 88 czy 66 na ręku i pasowałem widzą 5 graczy! Dostaje na bb J9s blindy już chyba dochodzą do 100/200 Big na środkowej pozycji raise do 650 reszta pas...po chwili namysłu mówię a nóż donkowi coś dojdzie i już na flopie dostałem nutsoweo st8!! i drawa do koloru którego kompletuję na riverze zabierając mu 5k czipsów i już mam 10k :) z 30 min bezkarcia blindy obgryzają już nogi więc czas zaatakować i kilka kradzieży mam 20 k i siedzę już w top 50 prawie do końca... nie dostałem ani razu asów kilka debilnych zagrań mając karty typu AJo (blindy już wysokie to cza grać )(szczęście sprzyja lepszym ) [Zielony sory ale masz rację poker to hazard i dajesz za mało na tacę!] i tak mijam bubla jestem szczęśliwy że coś w końcu ugrałem w turniejach z BI :))))
i tak zajmuję 16 miejsce bo mając 70k Dialogowi zachciało się zrestartować modem i bach :x 5 min nie mogę uzyskać połączenia i budzę się przy stole mając 14k 25,000/50,000 ante5,000 to co ja mogę rzucam aline dostając KQ sprawdza 3 i jednemu doszło do A3 i z parą trójek wyrzuca mnie z gry plasując mnie na 16 pozycji inkasuję 52$ i dzień na pewno jest na 3+!!!!!!!!!Obrazek

NO I NIE PRZEPRASZAM ZA DŁUGOŚĆ :mrgreen:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 17 gru 2009, 22:13

zagrałem jeszcze naszego free na paradise-brak-polskiej-licencji! i przepraszam za moje głupie zagrania no ale sam dostałem parę razy po karku :D ale się odbudowałem :D typowe dziwne zagrania kilka suck outów no i ze stackiem doszedłem do HU mając 50k a Radost 11k ostatecznie zająłem 2 miejsce :mrgreen: ale żalllll.... no ale uległem lepszemu graczowi mimo że już było blisko :) ta więc dzisiaj bardzo duży + dla pokera i ogólnie pozytywny dzień :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 21 gru 2009, 21:07

Od czwartku nic się za bardzo nie zdarzyło poza jedną małą prywatną sprawą....pograłem trochę hu PLO na Tonym i dzisiaj się wziąłem za mnożenie kasy na paradise-brak-polskiej-licencji! :D niema co wypłacać tylko pkt wyrabiać dla forum.... jako że gram dopóty dopóki nie przegram ;)
za wiele się nie nagrałem... Strasznie wolno idą bo niema Turbo a ja do 5 min blindów nie jestem przyzwyczajony... zagrałem łącznie 4hu więc lipy niema :mrgreen: do tego od soboty zacząłem sprzątać pokój więc masakra... dopiero w dniu dzisiejszym wziąłem się do roboty!! :mrgreen: w międzyczasie siedząc na tym "złodzieju wolnego czasu"odkryłem coś cudownego.... Dawno nie miałem tak fantastycznego Dubstepu w uchu... zapraszam do odsłuchania :mrgreen: pewnie 90% nie dotrwa do 1 min :lol: http://www.youtube.com/watch?v=iy2TOdvr8QY
a tutaj bardzo przyjemny utwór----> http://www.youtube.com/watch?v=TkZ47BhpH_U
Po prostu ambrozja :D
wracając do pokera rozegrałem może 4free z czego 3 żeby przyfiszować i podenerwować ludu trochę ;) ten do którego się przyłożyłem odbył się na Paddy Power turbo regularnie grany w niedziele :) gdzie odpadłem jak zawsze koło 100 bo ktoś przyfarcił ...
na dzisiejszy nie zdążyłem po 15 min jak przyszedłem już mnie nie było (sick)
to będzie na tyle idę tymczasem obejrzeć Epoke 3 :lol: wczoraj sie dowiedziałem że nakręcili.... jako że takie filmy oglądam jak jestem psychicznie wypompowany za wiele takich tutaj nie będzie ;) Trochę chyba składnia nie idzie ze mną w parze ale to złoty napój tak na mnie działa dziś! :mrgreen:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 24 gru 2009, 16:34

Chciało by się krzyknąć:
Alleluja!!

(A może to nie te święta)
Chciałbym złożyć wszystkim najserdeczniejsze życzenia z Okazji zbliżających się świąt.Nigdy nie byłem dobry w życzeniach[Damn.] no ale wolę napisać coś od siebie niż ctrl+C ctrl+V ;]
Może hmmmm.... samych sukcesów jak najmniej "BadBetów" Dużego Bankrolla, Sexu i cudownej miłości i największych przeżyć... resztę można kupić a wy wiecie czego wam trzeba a zdrowia to hmmm.... ale sory nie tym razem! Zdrowia będziemy sobie życzyć po 60!!

Jakby nie patrzeć to jest okres świąteczny to i jakaś muzyczka spokojna się należy:
http://www.youtube.com/watch?v=IC5Zl_TqvW0

jakiś filmik też z tematyki świątecznej??
http://www.youtube.com/watch?v=NSmj7nv9uis
http://www.youtube.com/watch?v=KI9XzWaqEv8

Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 08 sty 2010, 23:26

08.01.10r :lol: jak to dziwnie wygląda
no ale czas na podsumowanie roku...
to by było na tyle! :mrgreen:

tak naprawdę o texasie dowiedziałem się w marcu :D więc staż mam niewielki :|
na początku grałem dużo tych obleganych free na unibecie ale jak już "dobiłem" do 20 to zacząłem grać tylko te z działu z free tak więc kilka kont było poszukiwania promocji bezdepozytowych i takie tam :D łącznie to może ze 100$ przepusciłem z tych promo ;) tak więc kieszeń nie ucierpiała nie czytałem nie oglądałem nic po prostu grałem by grać. w tym roku ma być inaczej. Chcę się czegoś nauczyć tak więc :
1.! Nauka gry w pokera tak więc dział analiz nie może być pomijany... jakieś filmiki czy też jakieś książki
2.! wrócić na Prawo jazdy ( to tak prywatnie nie o grze )
3.! Uniezależnić się od rodziców
4.! wyzdrowieć w końcu :x

Wracając do pokera :oops:
zniszczyć panów z tej słabszej drużyny prowadzonej przez Grzecha :mrgreen:
znaleźć czas by pograć trochę Live
5.!znaleźć więcej czasu na grę (chyba najtrudniejsze do zrealizowania będzie :( )
jeżeli gram to tylko hu plo 2$ bez żadnych skoków na 5$ !! ( nie wolno nu nu nu..! )
posprzątać pokój (bonus)
w końcu wygrać jakiś turniej on-line :evil: jak na razie pełnię rolę tylko Adasia Miałczyńskiego
6.! nie wypłacać wygranej kasy ( uzbierać bankroll 1k ) to by było na tyle...
Nie mam jako tako wygórowanych postanowień...

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 08 sty 2010, 23:39

Jako że znowu zaniedbałem Bloga (święta, sylwester, alkohol ..... )
czas coś napisać...
pograłem trochę swoich limitowców i w pewnym momencie zaliczyłem skok wygrywając 7/7 więc byłem zadowolony..tyle pod rząd wygranych jeszcze nie zaliczyłem niestety coś się stało i przegrałem z 6 przez kilka dni jak przegram 2 nie gram! więc znowu w dół :x może rozegrane 3 free z czego 1 w którym założyłem się z Oskarkiem
niestety bez osiągów... odpadłem chwilę przed płatnymi..
Dzisiaj zagrałem 3x na chp survivor (czy jakoś tak) odpadam w 3 rundzie
na everest-brak-polskiej-licencji! trafiam AQ na AK odpadam 140 (zaczyna mi się podobać soft tylko strasznie wolny ) i Betsson-brak-polskiej-licencji! 250$ w którym czasem się zdarza coś ugrać... idzie mi na średniego dostaję AA jakiś buc łamie mi z AJs łapiąc kolor spadam znowu do średniego ale podwajam się z QQ później znowu podwajam i znowu i tak jestem liderem przez bardzo długi czas... przegrywam 3x pod rząd coiny i znowu spadam na około 6 stack :x jestem wściekły ale karta szła mi bardzo ;) dużo par załapałem aż byłem zdziwiony że tak dobrze mi idzie... dobrą grą eliminuję kilku złamasów i dochodzę do FT z 6 stackiem... i odpadam jako 1 :x poszedłem z motyką na słońce... presja FT jeszcze nie opanowana więc gra tragiczna ale mam nadzieję żę to się niebawem zmieni bo w planach co raz to więcej FT (Kosira bój się :mrgreen: ) tak naprawdę to jest mój autorytet forumowy w tej dziedzinie :D co do ostatniej ręki to wiem że rozegrałem żałośnie te A9 ale wiem że błąd wywołany presją final table... tak więc wiem co jest źle i trzeba się tego pozbyć...a teraz idę spać bo boli mnie żołądek ! :x

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 08 sty 2010, 23:51

na wrzoda sól jest niebezpieczna... ja po prostu muszę iść do Gastryka... ale niemam kasy... a na NFZ dopiero w polowie 2011 ;) więc prędzej nad morzem się przyzwyczaję do piasku jak mnie wyleczą za free :x
Zgaga to mnie zaraz zje :x
dzięki wahi za radę ale tym razem nie mogę zastosować

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 11 sty 2010, 02:40

Dobra jako że dzisiaj pograłem trochę coś wypada skrobnąć :D
rano zagrałem około 5hu z czego 2 w plecy więc zakończyłem grę.... zagrałem jakieś free ale bez szału nawet nie miałem ochoty na grę... późnym wieczorem gdy oglądałem grę Deadprez'a postanowiłem jeszcze raz spróbować pograć hu... szło genialnie wygrałem 6/6 (już wiem w jakich porach grać) jako że miałem w planach zagrać wieczorny 3k GP SPEED więc postanowiłem poświęcić około 5rebuji i adona :D więc musiałem ugrać te 6hu i tak się stao.... :) niestety postanowiłem zagrać jeszcze jednego ale omyłkowo trafiłem na hu nl holdem :X kurde nie wiedziałem że nlh jest taki trudny albo zapomniałem jak się gra hu w texasa :D szybko przegrałem... ale wracając do tematu 3k... początek średni automatyczni wzialem rebuja startując z podwójnym stackiem więc mogłem sobie pozwolić na kilka foldów i poczekać na dobrą rękę tak sie stało i się podwajam gram grzecznie spokojnie ante już powoli pożera.... desperackie zagranie KQs i sprawdzenia AK... wiedziałem że po mnie ale na turnie spadła dama więc znowu chwila spokoju... po 1 przerwie biorąc adona mam około 20k więc stack w granicach zdrowego rozsądku... jako że przyszedł mi kibicować Oskar przy okazji udzielić kilku rad! (dlatego szybko odpadam! :twisted: ) żarcik :mrgreen:
jakoś wspólnymi siłami doczłapujemy się do płatnych :d po kilku wskazówkach przetrwałem bubel ale już nie było opcji na przetrwanie :D miałem 1bb i na utg dostałem AQs co prawda flop dał Q ale i tak że T!! gość za mną pokazuje TT i kończę na 61 pozycji :x

Obrazek

Obrazek

bankroll 70$ więc dzisiaj duży :plus:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 20 sty 2010, 23:41

Dzisiejszy dzień rozpoczął się tragicznie (pokerowo)
Ale wróćmy do początku (to nie zakręcony film Quentina)
do pracy wstaję o 5:40 więc zaraz trzeba się delegować do wyrka bo praca lekka nie jest zwłaszcza że u nas w firmie metry płacą więc ściemy niema :( dlatego ostatnimi czasy po pracy od razu kładę się spać wczoraj wyjątkowo do 22 bo miałem piłkę jak co wtorek i przed snem chciałem zagrać swoje hu niestety zakończyły się porażką 1-2 więc ululałem się... dzisiaj już miałem dochę :x zagrałem standardowo 4k speed r/a i odpadam chwilę przed płatnymi...kolo kradnie kradnie aż ze środkowej pozycji dostaję KQ blindy obgryzają już paznokcie więc bet za 3/4 stacka żeby tylko nikt nie sprawdził i ten pajac dostaje JJ na ręku i J na flopie i tak poszło 12$ zagrałem omaha r/a bez dodanej grało 70 osób szybko odpadam strit na full... Amok straszny wchodzę na hu 10$ wbrew postanowieniom z chęcią przegrania wszystkiego mając 5bi wchodzę w 1 :D
wygrywam [lol] 2- wygrywam[lol2] wpisowe i porażki w hu2$ już się zwróciły 3 przegrywam[żal] 4 też i jakoś tak leci góra dół w sumie to to---->:
Obrazek
wykres dotyczy tylko sng z mtt to mały :minus: będzie ale tragedni niema ogólnie to dzień 20$ :plus: w między czasie poczytałem Bloga Seboli gdzie toczyła się debata na temat jego gry (nie)zgodnie z BM... :mrgreen: jak widać też na bm nie zwracam uwagi ...ale kilka mądrych zdań tam było... zwłaszcza że Poker to hobby i ma przynosić radość z gry a nie amoki... więc czas zmienić podejście... gram bo lubię i tyle niema co się stresować...na koniec mały wykres gier które gram jak widać HU idą mi najlepiej :
Obrazek

teraz wideoteka młodego człowieka:
ostatnio obejrzane:
7 sezon tajemnice Smallville [IGŁA! hehe]
"Dr. Strangelove, czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę" [nigdzie nie mogłem znaleźć ale się udało]
"Zostawić Las Vega "(Nicolas Cage) [problemy alkoholowe człowieka- daje do zrozumienia]
"12 gniewnych ludzi" 1957r [dramat sądowy-całość nakręcona w jednym pomieszczeniu/ Film GENIALNY!!!!]

może narazie starczy filmów i coś na ucho ;)
znowu słucham do znudzenia Płyt FUshnika!
a w między czasie moim Dubstepów (kolejna perła) >>> http://www.youtube.com/watch?v=Oes2c3i0Ddw

http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU&feature=fvst coś pięknego...Akordeon RLZ!!! ;)

bonus:
jak to powiadają najstarsi górale!! "dzień bez karety dzień stracony" :mrgreen:

Obrazek

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 22 sty 2010, 23:36

Dzisiaj to jestem Mega zły..... wkurwiony nawet rzekłbym :xxxxxxxx
MASAKRAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Nienawidze czegoś takiego.... buduję dzisiaj roll ze 50$ do 100$ 5 wygranych pod rząd i co??trafiam w końcu na jednego palanta co sprawdza kompletni z niczym nawet nie miał najniżeszej pary fd i do str8 bitwa na flopie i mu dochodz sic!!!!!! a miałem seta..... nie no pięknie później trafiam na SC4LES-a no kolejny w plecy i tak dzisiaj 5-5..... Mam taki amok że kurwa mać....
do końca tyg przerwa :mrgreen: ale zły jestem.....
kolejny kacap....co i tak nie poprawia mi humoru :x
Obrazek

Dobranoc Off! :x

Awatar użytkownika
bartekzet
-#VIP
-#VIP

Postautor: bartekzet » 22 sty 2010, 23:40

knoperss pisze:do końca tyg przerwa

dobrze, że dzisiaj już piątek ;) :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 24 sty 2010, 00:15

Tak jak sobie Obiecałem tak nie zrobiłem (Normalka)
Dzień się zaczął od Hardcoru ;) podwiesiliśmy z chłopakami około 200m sufitu więc było co wieszać... Sobota lekcją organizacyjną niestety nie dzisiaj... po powrocie postanowiłem zagrać sobie (1) tak więc amok straszny... Już miałem chyba depresję bo nie mogłem myśleć co jest grane... zostało około 30$ ale poszedłem sobie pograć w piłkę ( wygraliśmy 14-13 takie małe hokejowe wyniki :mrgreen: ) wróciłem potyrany mega :P ale po szybkim "szałerze" postanowiłem zakończyć karierę na Tonym G zasiadłem do hu trafiłem jakiegoś donka i z miejsca w 2 rozdaniu przegrałem QQ222 na KK222 xD izi men... jestem w dupie :x okazuje się że to był hu za 1$ :lol: więc za bardzo nie ucierpiałem.... pograłem troszeczkę i oto co mi przyszło (2) 7 wygranych i stan konta wynosi 101$ !!!!! tak więc mega dzień jak dla mnie ;)
W międzyczasie zagrałem turniej 2$ w Omahę aczkolwiek nie potrafię grać FR w Omahę...(czas na Lekturę!)
Obrazek

Bonus:
powoli się przyzwyczajam że dzień bez Karety to dzień stracony ;)
Obrazek

Muzykalnie: może i stare i piosenka "Ruhhanej" ale bardzo mi przypasowała
http://www.youtube.com/watch?v=8NTvpyGZ ... re=related
aktualnie wałkuję Płytę Chady-Proceder {słyszałem że płyta roku -nie dla mnie )

Filmowo: brak :cry: :cry: :cry:

w końcu ktoś się wpisał :lol:
Dziękuję za uwagę! Koniec imprezy do widzenia Dobranoc!!!

Oskarek

Postautor: Oskarek » 24 sty 2010, 14:56

Jakie Xero z Ciebie :) juz papugujesz mojego Bloga ! :D a teraz donku jak juz masz te 100$ to pograj jeszcze troche te 2$ i przy 125$ przejdz na 5$ a nie robisz shoty!

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 24 sty 2010, 15:11

To Ty jesteś Xero fishu xD
Teraz to mnie zdenerwowałeś xD przeciż ja już z miesiąc temu dodawałem filmiki muzyczkę i filmy xD więc na moje oko to Ty jesteś XeroBoy xD
wypłacam 70$ zostawiając sobie 3BI i tak w kółko xD dojdę do 100$ znowu wypłacę zostawiając 3BI :D
damy radę co???????:D

Nutka:
Dzisiaj Radiowo trochę ale męczę ciężko te kawałki :D

http://www.youtube.com/watch?v=8ShDEEGcV4k

http://www.youtube.com/watch?v=qrOeGCJdZe4&feature=fvst

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 24 sty 2010, 18:17

Dzisiaj zagrałem sobie satelitkę do Monday night Omaha Trb ale nie zauważyłem że jest R/A grało 7 osób na początku szło ładnie miałem 3k jakoś roztrwoniłem to i odpadłem ponieważ grałem to po raz 1 i nie wiedziałem ile to może potrwać a szkoda było mi BI na to okazuje się że ticket można złapać w około godzinę więc nie dużo ;) Postanowiłem poobserwować ocb dokładnie w tym turnieju ;) w tym tyg odpuszczam sobie granie satek do tego turasa ale od przyszłego jak już ogarnę ocb to zacznę walczyć!! to tylko 2 stepy przecież! 3,30$---> 22$--->109$ jako że czuję się lepiej w Omahę szukam wszystkiego co z nią związane...ipoker jest mierny co do Omahy...1 turniej dziennie w dodatku bez dodanej puli i MNO :x co polecacie????

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”