SerieA-lny blog.

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 08 kwie 2010, 17:22

no i co??
to może teraz moim okiem co??Tylko jednym bo drugie przymrużone przez ciężar kilku piwek po ciężkim dniu pracy :mrgreen:
ostatnio malutko gram w sumie jak zwykle prawie nic xD jakoś mam wstręt ale to niebawem minie :D
dony jakoś idę ogólnie mam 6Bi :plus: więc jeszcze mnie swing Duble upowy nie chwycił :mrgreen: turków grałem malutko nawet nie pamiętam czy coś zagrałem :lol: więc bez historii albo jakiś beznadziejny suckout xD ale dobra krótko i na temat bo i tak nikt nie czyta:D
wczoraj 2,5 first depo na Chili za ugranie 200pkt: Plan-minimum cash (osiągnięto) plan maximum Top1 (yyyy...)
Grałem jak to zawsze ja początkowa faza limpy z jakimiś cudami typu J9s czy 56s i Ax
szybko dostaję KK i 2,5bb bb dokłada i flop japoński "jako tako" 237os ja slow play typ podbija do 400 ja call turn daje K (sesesese i zacieram ręce dzieciak) czek on alina ja izi fold.... hahah żart :D pokazał AQ i już jest co grać zaczynam powoli kończyć limpowanie i grać 100% siebie.... ok 85% mojego turnieju byłem w Top20 :x Nasz Turek na party-brak-polskiej-licencji!??bez Historii ale też dałem z siebie w nim bardzo dużo... raz wpakowałem się z 99 na AA na flopie wiedziałem już po jego All inie że ma AA ale liczyłem na dojście 9 :D niestety później znowu ciężka gra i jakoś się nadbudowałem tu Pokera królewskiego złapałem gdzie Jenor niechciał opłacić mocno a później TU z Kolorem do A więc po Adonie miałem 40k i był to 2 stack... Mecz... Mecz był taki zajebisty że niema co wdawać się w dyskusję na jego temat.... Ostatnio taki dobry mecz widziałem w tamtym tyg jak Arsenal grał z Barcą :mrgreen: wracamy do pokera... na czili spadam do 7k i mam 30 stack i sprawdziłem alina kolegi co miał AK swoim 55 mega długo się zastanawiałem nad tym :x i zdecydował sprawdzić go liczyłem na kradzież "z gównem" pech chciał że miał AK (A flop) więc mam 92 stack i 2 do bubla :mrgreen: dostaję AA big mnie podwaja później z JJ duża pula i wracam do gry... dostaję niebawem AK i po mocnym podbici pre dostaję aline od biga...dołożyłem i pokazał A3 3 na flopie i mnie wyałtał.... zamiast Top 10 to 49 miejsce i 10$ :| JAKI ŻALLLLLL!!!!!!!
party-brak-polskiej-licencji! nasze dotarłem jakoś do FT (2 stack) zauważyłem że FT na PP trwają przeważnie min h do bubla (6 płatnych) odpadam 8 moim zdaniem trochę pechowo 99 na A2 Daminowva??później QQ na KK i Gamusia z JTs :mrgreen: KK się utrzymało a ja żegnam się z turkiem....
Pytanie: Gdzie tu kur!@$@^ sprawiedliwość??
Stefano przepraszam że slowplayowałem z tym fulem xD i się pożegnałeś z turkiem :D
masz u mnie HU za to :mrgreen:
obejrzałem :
Watchmen/ miałem mieszane uczucia co do filmu przez te role superherosow...bardzo mnie zskoczył przyjemny 3h dramat sf polecam (3h a jakby 30 min trwał )

Awatar użytkownika
Stefano1988
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Stefano1988 » 08 kwie 2010, 19:12

Knoperss nie ma sprawy :) Miałes wygrac ten turniej moimi żetonami :D

P.S Niech ja cię tylko dorwie na HU xD Dziś będe miał okazje :D

dam1anov
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dam1anov » 09 kwie 2010, 07:45

knoperss pisze:(...)party-brak-polskiej-licencji! nasze dotarłem jakoś do FT (2 stack) zauważyłem że FT na PP trwają przeważnie min h do bubla (6 płatnych) odpadam 8 moim zdaniem trochę pechowo 99 na A2 Daminowva??później QQ na KK i Gamusia z JTs :mrgreen: KK się utrzymało a ja żegnam się z turkiem....
Pytanie: Gdzie tu kur!@$@^ sprawiedliwość??

Dokładnie - Twoje 99 vs mój ultramegamonster hand A2'o. Po prostu bad beat.

Walka na FT rzeczywiście długa i lekko wyniszczająca, ale za to towarzystwo dobre więc te minusy przysłaniają te wszystkie plusy, parafrazując Rysia Ochuckiego :wink: .

knoperss pisze:zamiast Top 10 to 49 miejsce i 10$ :| JAKI ŻALLLLLL!!!!!!!

Struktura wypłat tego turnieju jest fatalna - co prawda pula 2,5k$ ale 100 miejsc płatnych i coś około 250$ za zwycięstwo. Dla porównania Weekly Depositors ma pulę 750$, ale za zwycięstwo coś koło 120$ przy 30 płatnych.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 10 kwie 2010, 15:45

nic się nie stao takiego u mnie by wylać z siebie coś...ale żebym nie zapomniał
test na wytrzymałość.... mnie rozwaliło!!!!!!!!!!!
ahhhhhhhhhhhhhhhhh :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=dys8KUnw ... _embedded#

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 12 kwie 2010, 18:49

[center]Skream - Stella Session (03-March-10)[/center]

Dlaczego?? :mrgreen:
dlatego że Skream towarzyszy mi od tygodnia?? ta sesja mnie pochłania...Stepy w tym secie są naprawdę wspaniałe...Podniosły mnie na duchu w chwilach bad betów :mrgreen:
O Tragedii nie będę się wypowiadać bo każdy ma swoje zdanie a to co miało zostać powiedziane zostało więc słowa takiego żuczka jak ja nie mają większego znaczenia...Wiec sprawa idzie w cień mimo że każdy to przeżywa i nie jesteśmy w stanie nawet na moment o tym nie myśleć :evil: TV, Web, Radio wszędzie o tym mowa...
wczorajszego dnia otwierając oczy i szykując się do szkoły (10:00) miałem na 8:00 :mrgreen: uświadomiłem sobie że już mi się nie chce i poszedłem grać w piłkę i miałem cudowny dzień. Jeżeli ten dzień tak dobrze się zaczął to oznaczało tylko jedno.Pomyślałem sobie: Mateusz zagrasz dzisiaj turniej i go wygrasz...szukałem czegoś dla siebie odpowiedniego i trafiłem na 1k na party-brak-polskiej-licencji! za 2$ freez ;) szybko się podwoiłem ale nie alinami pf tylko dobrą grą z bigami gdzie zrzucali mi już na river gdzie niestety nie łapali swoich drawów z flopa :mrgreen: oczywiście grałem swoje (limpy we wczesnej fazie :x )
spadłem do początkowego i zacząłem trochę tracić... dostaję 99 na sb i do mnie 2 raisy rzuciłem im mięso na pożarcie i sprawdzili niestety zaliczyłem triple up i trafiam do Top 30 na 900 graczy... więc pomyślałem że postanowienie jest do zrealizowania i znając Sekret wykorzystam go...Grałem naprawdę murowato bardzo rzadko kradłem pule ewentualnie na słabych przeciwnikach.miałem kilka debilnych zagrań jak chyba każdy w turnieju gdzie sprawdzam szorta z 27k ja około 60 z AT pokazał AK i się podwoił kurde był na UTG ja na D więc widziałem kradzież i sprawdziłem...miałem chwilowego tilta i już byłem na oucie ale ogarnąłem temat dzięki stepowi który towarzyszył mi przez te 5 cięzkich godzin :mrgreen:
i mając KK wracam do top20 i tak utrzymuję się do 30 graczy...zaczyna się loteria trafiam fula z flopa i sie podwajam i mając stack około 200k (6/30) tak wchodzę na ft...ciesze się bo dostałem AA i.... BAD BET!! rozłączyło mnie... po około 10 min wracam i jest już nas 7 i ja jestem szortem...ostatecznie kończę z 6 miejscem i inkasuję ponad 60$ co nie bardzo cieszy ale zawsze zwiększa to mój rol i mam ponad 110E z ncizego więc nie jest źle ( na forumowe BI jak znalazł! :mrgreen: )dzisiaj grę odpuszczam bo jestem "zmęczony" po pracy i idę do znajomej odpocząć bo jestem zły bo nie dostałem zaświadczenia o zarobkach i muszę przełożyć zakup mojej plazmy na jutro :x
A i mistrz kierownicy wraca xD poszedłem znowu na "Elkę" więc bać się srebrnego Mini Coopera S :D

Dziękuję za nominację do Bloga za Marzec aczkolwiek zastanawia mnie to jak zostają nominowane Blogi do nagrody bo np miesiące gdzie piszę dużo nikt nie napisze nic a jak zrzadka to lepiej :mrgreen: to chyba te wygrane moje :lol:
coś z sadysty: http://www.sadistic.pl/pod-nampieciem-vt37032.htm
pozdro300

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 18 kwie 2010, 17:49

[center]Kito_Kmag_Mix_March_2010[/center]

Trochę ciężko jest napisać coś nowego dla człowieka który żyje monotonią która mu nie przeszkadza... pokerowych wyników za bardzo niema bo gram mało a jak już zagram to wyniki nie warte pochwalenia się...Na chili mam rolla w granicach rolla początkowego i ugrane tylko 415pkt na dzień dzisiejszy...trochę tragedia ale miałem małego tilta na donach ale po duchowej analizie zrozumiałem że wszystkie przegrane gry są pod wpływem piwek :mrgreen: więc koniec gry po alkoholu...w środy zawsze załapie jakiegoś badbeta xD odpadłem szybko z tego ECCE bo chciałem się odegrać i niestety poległem :( ale ważne że zdominowaliśmy turniej :D wpisowe liczę że będzie mniejsza frekwencja :D
dzisiaj zagrałem 1k na party-brak-polskiej-licencji! bi2$ freez zdecydowanie lepiej mi się gra frezy niż rebuje :) rolla zbudowałem w sumie z niczego więc przekroczono 100€ i jestem zadowolony... ale chciałbym jakoś wypłacić i zrobić konto pod forum :) wracając do 1k to gra nie szła najlepiej zagrało 700graczy więc za 1miejsce tylko 240$ ale niestety nie udało mi się skaszować bo odpadłem trochę przed bublem na 103 miejscu z drawem do najsilniejszego koloru niestety nie doszło i mając Ahigh poległem 1 parze biga z QQ co prawda cudownie nie rozegrałem swojej ręki i uważam że odpadłem z własnej winy ale mając około 7BB All in z A9s to dobre rozwiązanie :)
zagrałem dzisiaj 3 dony i 3 wygrane więc dzisiaj uczucia mieszane co do kart :)

coś od Skream'a - http://www.youtube.com/watch?v=PePAhwFRdV0

coś od Sadystów-
http://www.sadistic.pl/kolejny-japonski ... t37640.htm
http://www.sadistic.pl/poszedl-na-pelnej-vt37578.htm
http://www.sadistic.pl/mentos-vt37543.htm

Awatar użytkownika
Stefano1988
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Stefano1988 » 22 kwie 2010, 19:36

Knoperss przepraszam za mój wczorajszy Runner-Runner mam nadzieje ze nie jestes na mnie zły w następnym turnieju się poprawię xD

P.S Choć były też dobre strony twoje żetony nie poszły na marne zająłem 3 miejsce :trophy:

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 30 kwie 2010, 06:38

Knoperss - specjalnie dla Ciebie dubstepowe klimaty :)

http://jaramsie.pl/2icp0vg_flljaa#postbox

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 09 maja 2010, 20:38

knoperss, specjalnie dla Ciebie:D

Obrazek

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 18 maja 2010, 18:14

właśnie tak!!!!
Chelsea ma Premier szip Kolejorz ma mistrza więc ocb??
Pudzian wygrywa żalem Kubica jest znowu na podium co tam jeszcze??? Falubaz?? a FALUBAZ!!!!! w końcu wygraliśmy mecz w tym sezonie...!!! Z kim jak z kim ale z nim trzeba było :D Kolejne Derby Ziemi Lubuskiej dla Winnego Grodu!!!! więc Mistrza już prawie mamy heehhehe....gardzioł trocę boli ale regeneracja jest bo w Niedziele znowu mecz buehehehee... co na gardło???
Ostatni raz grałem z rok temu?? nie no katastrofa jakaś brak organizacji brak wszystkiego....net mi się sypie telewizor się zajebiście sprawuje z PS3 więc karty poszły... :( nie powiem nie jest lekko wczoraj zagrałem 1 tur od miesiąca??na Uni zająłem Bubla buehehehe BLE :( no ale i tak było zajebiście :D dzięki wielkie za atmosferę którą stworzyliśmy bo aliny z any two przy 15/30 to lekki żal :P
Alves Sory ale ja chcę na PKPT :( wybacz....Martini Jutro środa widzę w lobby PP więc będzie mój temat buehehehehe.... tymczasem idę pobiegać bo ostatnio nie miałem nawet czasu na bieganie.... :X więc kondycja trochę spadła pizza pokazała swoją moc :lol:
Postanowiłem zrezygnować z przywileju bycia wśród was ponieważ nie zasługuję być w gronie PK :D kolor niebieski jest dla mnie odp....spokojnie jestem w stanie uciułać 30postów nawet i 100 mogę napisać ale z wyrabianiem pkt to nie.... presja wyrabiania pkt owocuje w coraz to mniejszy roll gram dla pkt nie dla przyjemności więc nie grajcie nigdy dla pkt.... to chyba tyle....
no i w Sobotę w końcu idę na koncert Dżemu więc będzie znowu gruby weekend :(

Pozdro Martini & Rest buehehehe :P

Chyba mój blog to będzie kwartalnik ;x bo zauważyłem że niema wyniku niema czytelników a u mnie wyników brak xD a pisać też nie umiem ciekawie :D Radostem to ja się nie urodziłem :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 16 cze 2010, 22:21

no dzieje się :D
Na poważnie myślę o zrobieniu Directa na sunny island" ale nie wiem jak z wolnym... :X
pokerowo to jak zwykle nie za wiele grałem trochę na PP ale bez historii...pogrywam nasze free ostatnio udało się zająć 2 miejsce i można zacząć myśleć o generalce... na PP 24/760 i ochłapy i tak poza tym to nic xD
2x bubel w tych satkach na scandic dziś 9 AK na QTs river mnie bije i chyba sobie odpuszczam :x granie satki 3,5 to duzo :P bo efektow niema :(

sportowo: Ks. Falubaz pnie się w górę i czas zacząć myśleć o Play off!!
w niedzielę jedziemy z leszczykami więc bilet już czeka ;)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 18 cze 2010, 17:46

Ale wczoraj się działo masakra....
zgubiłem wczoraj kasę jestem taki zły że to masakra...
Wyjazd się zbliża a ja kaszę gubię nie no kuwa!!!!
wczoraj 4 miejsce na paradise-brak-polskiej-licencji! i 5e może zrobię z tego $$$ na directa :mrgreen:
ale pesymistycznie nastawiony do ugrania $$ na wyjazd z pokera...
raczej zrobię na odwrót... wypłacę wszystkie moje $ jakie mam na roomach i może się uzbiera na BI xD
ale kiedy grać.... jak tygodniowo w pracy jestem 60h :x jak wracam to nic niema a o 21 nie opyla się grać bo o 24 to zazwyczaj albo śpię na klawiaturze albo normalnie...
MŚ to hmmmm jak Trabant napisał : Bania Bania Bania :mrgreen:
moim faworytem jest mexico a koniem czarnym Korea :)
no i chętnie bym z kimś pograł na PS3 Network :(

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 20 cze 2010, 21:55

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE!!!!!

razem z Kochaną drużyną serce dalej bije!!
może nie teraz ale Play off jest nasz!!!
<3 FALUBAZ!!!!

BAD BET tygodnia!

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 29 lip 2010, 17:44

tfu tfu....!!
kurz zdmuchnięty :)
Przychodzi czas w życiu człowieka kiedy najzwyczajniej się nie chce!
I ja mam już tak dłuższy czas wszystko sprowadza się do jednego.
[center]PRACA![/center]
To ona sprawia że nie mam totalnie na nic ochoty wylewając poty w tym momencie mam nadzieję że zaraz nie padnie głowa na klawkę i wpis nie zakończy się wduszonym klawiszemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Szczerze nie mam ochoty na nic ale dzisiaj daje mi wielkiego kopa to : http://www.youtube.com/watch?v=dmvcZKS6R8E

Do narzekania wrócę potem bo to blog raczej zrzędy a nie pokerowego gracza bo pokera tutaj nie znajdziesz nie nie tak samo nie szukaj rapu w Firmie czy JP :mrgreen:
[center]na sportowo[/center]
Grzesiu bardzo mi przykro ale Tarnów zostanie ogolony masakrycznie!!!!
To co w niedziele Falubaz pojedzie to Unia wymięka :D
no i DMP mam nadzieję że dla nas!!!
Tak więc CZARNO CZARNI rządzą
FALUBAZ POZDRAWIA FLOTĘ!

[center]weekend na kanarach....[/center]
jedyne kanary jakie były to w autobusie i nic poza tym :D
Gospodarze wyśnili przyjezdnym pogodę co nieźle ich potiltowało i tak grono Elity szybko odpada...ale hola hola :D co tak do przodu....
Start przedmieścia Sulechowa około 19:47 :P
droga szybka dzięki kilku dobrym stepom i tak oto jestem w stolicy Pyrusów :D Odbiera mnie Ukiee i Yerzy....Lecimy na bronx do Ukiego i co? już na starcie się (zajebał?) i nie ten tramwaj :mrgreen: no nic jesteśmy na miejscu bardzo przyjemny apartament i barek :D:D na starcie Yerzy otwiera coś tam później znowu coś tam jeszcze coś tam i tak mamy już zrobione prawie 15 lytra Uderzamy dalej w puchara i tak dobiega godzina 2:40?? oczywiście Ukie jeszcze nie spakowany i na gwałt na głowę się pakuje...
No dobra jesteśmy w ciuchci i co ? Yerzy pokazuje ślicznie zmrożone 0,7 :lol: no nic walka toczy się dalej...dojazd na krótkim śnie prawie żadnym szybkie śniadanie i o to wita nas hotel milion kilometrów od miasta :D ale za to 500m od morza (co z tego że nic poza tym) Ale Grzesiu wybaczam :D później zwiedzanie pięknie zachmurzonej świni i tak zaczyna się już 2 bania :D spotykamy się z resztą brygady i tak po obiedzie uderzamy na KESZE :D tam to się działo....Chyba wiszę trochę Jacka Trabiemu...znowu pęka 2 litry i tak bombą lecimy do domu... sobota turniejowo więc bez wspomnień było minęło...Niedziela od rana już bania...Ehhhh... ale mnie łatwo namówić. No nic zrobiłem niezłe śniadanie poszliśmy na miasto (oczywiście pada) salon maszyn obowiązkowo u chłopaków z bloku :mrgreen: później side event grało się fajnie mega łaszek był :D później dosiadł się DONEK (pozdro ;) ) i wygolił mnie do 0 a miałem gdzieś 2 stack :D no ale 32s to była czutka a jak Pablo mówi czutki w Świni się nie zrzuca :D
tutaj mega fisze siedzą :D Obrazek i tak na bombie jadę do hotelu by pospać parę h bo o 10 pociąg do domu ;(
No nic dziękuję wszystkim obecnym za gościnę i doborowe towarzystwo bo Było na prawdę zajebiście!!! TYLKO ZAPOMNIAŁEM SIĘ I NIE POWALCZYŁEM O MISTRZA NA LEWĄ RĘKĘ WYSPY!!! Bleh.... odrobię następnym razem :D Więc GLory ćwicz lewusa ćwicz :D
Dla tych którzy to czytają i nigdy nie byli na zlocie albo nie mieli okazji dostać zaproszenia to ŻAŁUJCIE BO WARTO!!!!!

[center]Forumowo:[/center]
Forum zaczyna zmieniać swoje cele...przechodzi na grę kesz... a bardzo dobrze się składa bo wygrałem klasyfikację na Unibecie i 400E to całkiem niezły start na naukę keszówek tylko załatwię sprawy z kontem i grindować zacznę... narazię walczę MTT ale bez historii.. odpadam albo jak ostani debil bo przegrałem rozdanie 10 min wcześniej i natiltowany wchodzę z niczym albo np wczoraj QQ na AA :( dlaczego..? wcześnie KK na AA sety na flopie więc porada od Ukiego która jest bardzo wartościowa zawiodła :D no ale jak zrzucać seta królicków ???jeszcze nie mój etap?? AK albo JJ już się nauczyłem zrzucać więc mały kroczek w wielką przyszłość??no i co tu dalej pisać.. jakoś nie zwracam uwagi na to z kim przegram i co miał albo jak ja zjebię to pomijam ponieważ gram 2 97% gdy jestem bardzo zmęczony... nie analizuję zagrań więc wiele przede mną :D no ale trochę się rozpisałem mam nadzieję że ktoś dotrwał tutaj i posłucha tego : http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0 <3 normalnie ją Kocham :D
6 i do zoba przy stolikach :) no i mam nadziję że już niebawem tutaj a nie za 2 miesiące z relacji kolejnego zjazdu.
A i może Góry??? ;) tylko nie u nas Glory Ty wiesz ocb :)

Awatar użytkownika
bizzarre
-#VIP
-#VIP

Postautor: bizzarre » 29 lip 2010, 18:48

No no to sie postarałeś z tym wpisem :mrgreen: oby tak dalej. Widze że impreza była przednia :mrgreen:
Co do pokerka to graty generalki i dziekowa za emocje do konca.

Awatar użytkownika
yerzy
-#VIP
-#VIP

Postautor: yerzy » 29 lip 2010, 19:28

O widze że po wyjeździe doszedłeś do siebie (mega wpisik). Ja jeszcze nie za bardzo. Wrzuć zdjęcia bo trochę ich natrzaskaliśmy. A te niecenzuralne :mrgreen: jakoś mi wrzuć na PW.

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 29 lip 2010, 20:17

knoperss pisze:Szczerze nie mam ochoty na nic ale dzisiaj daje mi wielkiego kopa to : http://www.youtube.com/watch?v=dmvcZKS6R8E

Nie mogę przestać tego słuchać :) Dawaj więcej takich kawałków :D

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 29 lip 2010, 20:23

noo mega dobre to :mrgreen:

<3

Awatar użytkownika
Stefano1988
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Stefano1988 » 29 lip 2010, 21:08

Dokładnie podkład jest super i głos tego kolesia wymiata :D

Knoperss dzięki za wstawke :D

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 30 lip 2010, 12:23

Knoppers nie chce Cie rozczarowywac, ale jakbys jakims cudem teraz ze mna wygral (bo mialbym kontuzje barku jak Pablo :), to mistrzem wyspy juz nie zostaniesz bo kolejna walka na wyspie raczej sie toczyc nie bedzie :).

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 30 lip 2010, 20:26

Knopers ale ja tego 32 nie grałem na żadną czutke. Linia była prosta toczyła się wojna psychologiczna Ty mi cały turniej powtarzałeś że jestem donk a ja Ci kroiłem słuchając ;p

na blindach 500/100 robisz 2500 ja na dużej muszę dołożyć 1500 po chwili namysłu dokładam Twoje ręka to AJ+ ewentualnie jakaś parka jesteś na mnie pod tiltowany gdyż ciągle kradnę Ci dużą a 4 rozdania wcześniej pokazałem Ci blefa z 24 więc tym razem jeśli trafię to mi się wypłacisz dokładam flop spada 972 Ty robisz cb a ja dokładam bez pozycji z myślą przejęcia kontroli nad pulą na turnie gdyż obstawiam Cię na nie trafiony flop jednak na turnie spada 3 więc nie ma sensu Cię płoszyć czekam a Ty grasz allina więc sprawdzam. Jak dla mnie to zagranie było poprawne. A że donk jestem to mi wszyscy mówią ;d

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 01 sie 2010, 21:32

Weekend miałem zajebiście Ciężki....

piątek z małym spokojem filmowo można powiedzieć...

Sobota?? katusze...przyjechał znajomy pograł w Havy Rain i po chwilowym szocie w głowie doszliśmy do wniosku że chyba można się zeszmacić :mrgreen: Porzuciliśmy dotychczasowe zajęcia i wyruszyliśmy na podbój ZG :) o godzinie 22 byłem taki nabombany że szok a że nic nie jadłem postanowiłem iść do Da grasso.... o Panie jaką ostrą pizze przynieśli Masakra!!!
Piwo nam się znudziło więc przerzuciliśmy się na De luxe... no i 0,7 zrobiło taką wixe że ledwo ją dokończyliśmy ostatnie co pamiętam to godzina 00:07 xD a później 9:30 i pobudka gdzie?? no jak gdzie rozmawiałem sobie z posejdonem.... oczywiście na wielkim kacu i pustym żołądku umierałem na boisku jeszcze tak gorąco było :( no ale dałem rady :) w domu zemdlałem troszkę ale podniosłem się szybki szałer i do spania :) spałem do 16 :) dopiero teraz zjadłem 1 posiłek :) i po wygranym meczu wracam do skóry!!

Hola hola jakim meczu a no tak!
PRZYJECHALI TARNOWIANIE
ZOBACZYLI CO SIĘ DZIEJE!
CAŁY STADION OPĘTANY
FALUBAZ SZALEJE!!!!!!!!
niestety bonusa nie zdobyliśmy ale i tak był bardzo dobry mecz wiele emocji do samego końca młodzież dzisiaj zawiodła dobrze że Dobrucki wygrał prawie wszystkie biegi.
Grzesiu niestety ale 6 osobowa grupa kibiców nie dała rady nas zagłuszyć :)
http://www.youtube.com/watch?v=o_E9LF34C4g
to tylko namiastka fanatycznie pojebanych!
dopiero teraz wracam do żywych bo dzień zaliczam do tych gorszych
z kolejny postanowieniem Noworocznym buehehehe "Nie piję już "

Pokerowo będzie tak że czas zacząć coś grać!
Jako że jestem w Unibotach i mam ładnego rolla to jest o co walczyć może pkt x3 wyłapie i będzie wysoka poprzeczka :)

co do nutki to hmmm....Wy pewnie oczekujecie jakiegoś pitu pitu a za wiele nie mam takiej sofcikowej nuty wole dobre jebnięcie:
ale ta pozycja może się wam przyjąć :
http://www.youtube.com/watch?v=ks0P1u6- ... r_embedded (polecane przez Ukiego który za tydzień jedzie na AUDIORIVER :cry: :( )

a tutaj step który zawsze u mnie będzie na 1 miejscu
http://www.youtube.com/watch?v=qqN5yWg6ff4

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 03 sie 2010, 17:56

wczoraj pograłem trochę na Uni i rezygnuję z Cash :D totalnie mi nie idzie ta gra :D
Gram SnG :) i z tego co lukałem to żeby wyrobić średnią trzeba być na prawdę Botem :mrgreen: no ale dam radę w końcu do nich należę :)

wpis taki o żeby pokazać nowy wypas :)
http://www.youtube.com/watch?v=1S35THmZ ... re=related
sam nie wiem co mnie teraz miażdży :D

Awatar użytkownika
Stefano1988
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Stefano1988 » 03 sie 2010, 18:54

Knoperss przejdź na PLO a nie graj w tego nudnego Holdema :D na początek HU za 0,95$ dla nauki a potem pnij się ku gorze :D

Pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 sie 2010, 20:43

Jak dla mnie to jeszcze ten jest dobry, szczególnie jak w odpowiednim stanie umysłu człowiek włączy sobie na pełen ekran ten teledysk, słuchawki na uszy, dookoła ciemno i ogólnie wnikam w ten świat :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=4FNBnB2Huao

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”