tfu tfu....!!
kurz zdmuchnięty
Przychodzi czas w życiu człowieka kiedy najzwyczajniej się nie chce!
I ja mam już tak dłuższy czas wszystko sprowadza się do jednego.
[center]
PRACA![/center]
To ona sprawia że nie mam totalnie na nic ochoty wylewając poty w tym momencie mam nadzieję że zaraz nie padnie głowa na klawkę i wpis nie zakończy się wduszonym klawiszemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Szczerze nie mam ochoty na nic ale dzisiaj daje mi wielkiego kopa to :
http://www.youtube.com/watch?v=dmvcZKS6R8E
Do narzekania wrócę potem bo to blog raczej zrzędy a nie pokerowego gracza bo pokera tutaj nie znajdziesz nie nie tak samo nie szukaj rapu w Firmie czy JP
[center]
na sportowo[/center]
Grzesiu bardzo mi przykro ale Tarnów zostanie ogolony masakrycznie!!!!
To co w niedziele Falubaz pojedzie to Unia wymięka
no i DMP mam nadzieję że dla nas!!!
Tak więc CZARNO CZARNI rządzą
FALUBAZ POZDRAWIA FLOTĘ!
[center]
weekend na kanarach....[/center]
jedyne kanary jakie były to w autobusie i nic poza tym
Gospodarze wyśnili przyjezdnym pogodę co nieźle ich potiltowało i tak grono Elity szybko odpada...ale hola hola

co tak do przodu....
Start przedmieścia Sulechowa około 19:47
droga szybka dzięki kilku dobrym stepom i tak oto jestem w stolicy Pyrusów

Odbiera mnie Ukiee i Yerzy....Lecimy na bronx do Ukiego i co? już na starcie się (zajebał?) i nie ten tramwaj

no nic jesteśmy na miejscu bardzo przyjemny apartament i barek

:D na starcie Yerzy otwiera coś tam później znowu coś tam jeszcze coś tam i tak mamy już zrobione prawie 15 lytra Uderzamy dalej w puchara i tak dobiega godzina 2:40?? oczywiście Ukie jeszcze nie spakowany i na gwałt na głowę się pakuje...
No dobra jesteśmy w ciuchci i co ? Yerzy pokazuje ślicznie zmrożone 0,7

no nic walka toczy się dalej...dojazd na krótkim śnie prawie żadnym szybkie śniadanie i o to wita nas hotel milion kilometrów od miasta

ale za to 500m od morza (co z tego że nic poza tym) Ale Grzesiu wybaczam

później zwiedzanie pięknie zachmurzonej świni i tak zaczyna się już 2 bania

spotykamy się z resztą brygady i tak po obiedzie uderzamy na KESZE

tam to się działo....Chyba wiszę trochę Jacka Trabiemu...znowu pęka 2 litry i tak bombą lecimy do domu... sobota turniejowo więc bez wspomnień było minęło...Niedziela od rana już bania...Ehhhh... ale mnie łatwo namówić. No nic zrobiłem niezłe śniadanie poszliśmy na miasto (oczywiście pada) salon maszyn obowiązkowo u chłopaków z bloku

później side event grało się fajnie mega łaszek był

później dosiadł się DONEK (pozdro

) i wygolił mnie do 0 a miałem gdzieś 2 stack

no ale 32s to była czutka a jak Pablo mówi czutki w Świni się nie zrzuca
tutaj mega fisze siedzą

i tak na bombie jadę do hotelu by pospać parę h bo o 10 pociąg do domu ;(
No nic dziękuję wszystkim obecnym za gościnę i doborowe towarzystwo bo Było na prawdę zajebiście!!! TYLKO ZAPOMNIAŁEM SIĘ I NIE POWALCZYŁEM O MISTRZA NA LEWĄ RĘKĘ WYSPY!!! Bleh.... odrobię następnym razem

Więc GLory ćwicz lewusa ćwicz
Dla tych którzy to czytają i nigdy nie byli na zlocie albo nie mieli okazji dostać zaproszenia to ŻAŁUJCIE BO WARTO!!!!!
[center]
Forumowo:[/center]
Forum zaczyna zmieniać swoje cele...przechodzi na grę kesz... a bardzo dobrze się składa bo wygrałem klasyfikację na Unibecie i 400E to całkiem niezły start na naukę keszówek tylko załatwię sprawy z kontem i grindować zacznę... narazię walczę MTT ale bez historii.. odpadam albo jak ostani debil bo przegrałem rozdanie 10 min wcześniej i natiltowany wchodzę z niczym albo np wczoraj QQ na AA

dlaczego..? wcześnie KK na AA sety na flopie więc porada od Ukiego która jest bardzo wartościowa zawiodła

no ale jak zrzucać seta królicków ???jeszcze nie mój etap?? AK albo JJ już się nauczyłem zrzucać więc mały kroczek w wielką przyszłość??no i co tu dalej pisać.. jakoś nie zwracam uwagi na to z kim przegram i co miał albo jak ja zjebię to pomijam ponieważ gram 2 97% gdy jestem bardzo zmęczony... nie analizuję zagrań więc wiele przede mną

no ale trochę się rozpisałem mam nadzieję że ktoś dotrwał tutaj i posłucha tego :
http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0 <3 normalnie ją Kocham
6 i do zoba przy stolikach

no i mam nadziję że już niebawem tutaj a nie za 2 miesiące z relacji kolejnego zjazdu.
A i może Góry???

tylko nie u nas Glory Ty wiesz ocb