Dzięki serdeczne za odzew z waszej strony i sugestie. Piszecie w większości że do kradzieży blindów przebicie za wysokie, ale jeżeli z monsterem i w sumie ze wszystkim przebijam do 250 to czy nie będzie to dosyć podejrzane że nagle przebijam do 220? Czy na tych stawkach raczej gracze nie zwracają na to uwagi jakie kto robi przebicia z jakimi rękoma?
Druga sprawa to jeśli mefius (albo ktoś inny) możesz to podrzuć linka do tego replaya
A teraz dzisiejszy turniej zakończony na 2 miejscu.
http://www.cardrunners.com/pokertools/session/2486521/
i kilka pytań do poszczególnych spotów.
30980761 - Nie za wysokie podbicie skoro wszystkich wygoniłem?
30980851 - Nie lepiej byłoby zagrać od razu na flopie Check/Fold
30980971 - Podejrzewałem blef z jego strony i muszę się przyznać że chyba to mnie najczęściej gubi

A poza tym call preflop był spoko?
30980981 - Było otwarcie za 3BB i jeden limp więc nie widziałem sensu 3betować za ~ 500 czyli prawie połowę stacka, dlatego wsunąłem AI od razu bo nie miałbym żetonów na gre po flopie. W porządku?
30981121 - Tutaj dałem d..y po całości, ale nie miałem w ogóle pomysłu jak to rozegrać. Przy 3 limpach preflop podbiłem tylko do 400 ale zostało nas dwóch na flopie. Zdecydowałem się na cbet mając tylko gutshota, ale nie wiem czy nie trzeba było zagrać X/F
30981161 - Tutaj też podejrzewałem blef rywala i kusił mnie raises na flopie, ale odpuściłem.
30981451 - Był sens tutaj zagrać call jako czwarty?
30981501 - Też sporo straciłem ale wydaje mi się że dobrze rozegrałem
No i jak oceniacie mojego HU?
Jakby się komuś chciało przejrzeć i coś skomentować to będę wdzięczny i nie trzeba wszystkiego, bo nawet analiza pojedyńczego spota ma dla mnie znaczenie. Oczywiście spoty których nie opisałem, a w których popełniłem błędy też chętnie możecie skomentować. Dzięki!