Pytania

Zagraj w naszej unikalnej lidze pojedynków pokerowych. Niedługo start 7 sezonu.

Największa liga HU wznawia grę! Zapisz sie do 7go sezonu !
kobuch
-#pretendent
-#pretendent

Pytania

Postautor: kobuch » 10 lis 2008, 17:05

jestem zainteresowany ligą, lecz nie do końca wiem na jakim pokerroomie, będzie odbywać się gra, określenie ongame mało mi mówi.
Wiem że moje pytanie dla Was jest śmieszny, ale chciałbym mieć pełną jasność przed przystąpieniem do ligi.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 03 lut 2010, 16:45 przez kobuch, łącznie zmieniany 3 razy.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 10 lis 2008, 19:21

kobuch sieć ongame to np bwin-brak-polskiej-licencji!, heypoker-brak-polskiej-licencji! czy strykker.

Awatar użytkownika
Guninho
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Guninho » 10 lis 2008, 19:38

mam jeszcze jedno pytanie czy majac bankroll tylko na np stryke jest sens grać ?

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Pytania

Postautor: GrzechuTG » 10 lis 2008, 19:56

Tutaj proszę zadawać wszelkiego rodzaju pytania dotyczące ligi.

Guninho stryker to sieć ongame ale tak jak ostatnio radzimy to Tobie też poradzę abyś jak najszybciej wypłacał stamtąd pieniądze.

Awatar użytkownika
pidwaes
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: pidwaes » 10 lis 2008, 20:17

ale o co konkretnie chodzi z tym stryyke, upada czy co? bo przeciez zawirowania z menedzerka chyba nie moga sprawic ze nagle zniknie z mego konta kasa??

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 10 lis 2008, 21:00

Nie chodzi o zmianę menadzera ale strykker prawdopodobnie schodzi z polskiego rynku i nie będzie obsługi w języku polskim ostatnio kilka osób miało problem aby wypłacić środki z konta, kilka kont zostało po blokowanych. Bardziej chodzi o to że w takich sytuacjach zawsze mogliśmy liczyć na naszego strykera teraz go tam nie ma.

Awatar użytkownika
pidwaes
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: pidwaes » 10 lis 2008, 21:36

no w sumie jak schodzi to warto wyplacac. bo nie dosc ze, tak jak mowisz, nie bedzie w razie czego pomocnej dloni, to i nie bedzie juz polskich turniejow to trzymanie akurat w tym pokerroomie sieci ongame mija sie z celem, lepiej na betssona wrzucic srodki.

dzieki za wyjasnienie sprawy :]

kobuch
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: kobuch » 10 lis 2008, 21:42

grzechuTG, a jeżeli jeden z graczy będzie zarejestrowany tylko na bwin-brak-polskiej-licencji!, a drugi np. na Mansion, to jak dojdzie do rozgrywki, czy trzeba być na kilku pokerroomach ?

Awatar użytkownika
pidwaes
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: pidwaes » 10 lis 2008, 21:55

ale wszystkie pokeroomy w sieci ongame to jedno jesli chodzi o gry sng i heads up! i tak osoba ktora gra na bwinie widzi tez wszystkie osoby zapisane z mansiona i vice versa.

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 10 lis 2008, 21:56

kobuch pisze:grzechuTG, a jeżeli jeden z graczy będzie zarejestrowany tylko na bwin-brak-polskiej-licencji!, a drugi np. na Mansion, to jak dojdzie do rozgrywki, czy trzeba być na kilku pokerroomach ?

Jeśli pokerroomy są w jednej sieci to mogą zagrać razem nawet jak są w dwóch różnych pokerroomach. Czyli jesteś zarejestrowany na bwin-brak-polskiej-licencji!, a Twój przeciwnik w Mansion, to i tak razem w lobby zobaczycie założony przez jedną osobę turniej i będziecie mogli zagrać.

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 10 lis 2008, 22:57

Mansion juz nie jest z ongame bo jakies 2 miechy temu zmienił soft na ipoker ;)
w Ongame sa:
BestPoker
Bet24
Betsson-brak-polskiej-licencji!
BrucePoker
bwin-brak-polskiej-licencji!
ChanPoker
Coral
Eurobet
Europoker
Fonbet
heypoker-brak-polskiej-licencji!
Hollywood Poker
Interwetten
PAF
Poker.gr
PokerLoco
pokerroom
RedKings
ScandicPoker
Stryyke
Tower Gaming
WhiteBet
winamax-brak-polskiej-licencji!

dane: SharkScope

osobiscienie lubię grac na Ongame ale co poradzić ligi nie można odpuscić :wink:

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 11 lis 2008, 11:38

Tak jeśli dany pokerroom jest w sieci ongame to nie ma różnicy z którego będziemy grali bo wszyscy widzą ten sam turniej bez różnicy czy wejdziesz przez bwin-brak-polskiej-licencji!, scandic czy redkings i tak zagramy razem :)

Awatar użytkownika
apolinary83
-#VIP
-#VIP

Postautor: apolinary83 » 11 lis 2008, 11:55

GrzechuTG pisze:Tak jeśli dany pokerroom jest w sieci ongame to nie ma różnicy z którego będziemy grali bo wszyscy widzą ten sam turniej bez różnicy czy wejdziesz przez bwin-brak-polskiej-licencji!, scandic czy redkings i tak zagramy razem :)

Tylko moze byc problem jesli sponsorem np. bedzie stryyke czy bwin-brak-polskiej-licencji! TO wtedy z oczywistych wzgledów bedzie nakaz grac z konkretnego roomu.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 11 lis 2008, 12:00

Póki co nie ma takiego nakazu dlatego też odpowiadam w czasie teraźniejszym ofc jeśli sponsorem będzie dany room to na pewno będzie trzeba grać właśnie z niego ale ja myślę że to nie jest problem przenieść kilka złotych na jakiś room mamy teraz moneybookers neteller takie coś trwa maks 2 dni.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 11 lis 2008, 14:21

A Moze pogadac z tym heypoker-brak-polskiej-licencji! mysle ze chcieli by to zorganizowac w koncu chca sie rozwijac na polskim rynku a tam chyba wiekszosc nie ma kont :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 12 lis 2008, 13:59

No to ja już mogę nieoficjalnie powiedzieć kto sponsorem ligi będzie. I Oskarek dobrze przeczuwał, będzie to heypoker-brak-polskiej-licencji!.

Proszę zacząć się pomalutku tam rejestrować i przerzucać jakieś środki. Na forum jest osobny dział w którym znajdują sie kody bonusowe właśnie dla forum.

I jeszcze tak przy okazji zupełnie nieoficjalnie - moderator heypoker-brak-polskiej-licencji! nie wydał się wam jakiś znajomy? :).

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 12 lis 2008, 14:31

Nie wiem czy dobrze myślę, czyżby to był stryyker? :wink: tak cos wszystko wprowadza mnie na taki tok myślenia.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 12 lis 2008, 15:08

Dobrze myślisz :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 12 lis 2008, 16:31

I jeszcze jedna WAZNA wiadomość.

3/4 osób z forum ma juz konta w heypoker-brak-polskiej-licencji! (np. Sebola, Radost, Grzechu, Alves, Oziris etc), bo w kwietniu robilismy tam jakieś freerolle. TE KONTA SIE LICZĄ POD FORUM, nie ma więc problemu z żadnym kombinowaniem. Jeśli ktoś się chcę upewnić przed dokonaniem wpłaty - może mi PW wysłać ze swoim loginem - sprawdzę.

I kolejna dobra wiadomość - dla wszystkich mających konta wyczarujemy jednak bonus startowy, porównywalny z tym który jest teraz dla osób nowych.

Awatar użytkownika
adicegla
-#VIP
-#VIP

Postautor: adicegla » 12 lis 2008, 17:53

Hmm, to ja bym się tak bardzo nie spieszył ze startem ligi, bo jak poczytałem posty Stryykera tzn Heypokera (niepotrzebne skreślić) sprzed tygodnia to jeszcze trochę pracy przed nim i całym roomem aby był przychylniejszy dla nas Polaków. A poza tym nie można jeszcze robić wpłat za pomocą MB, więc dla mnie jest to spore utrudnienie. Chyba, że są już jakieś nowe wieści i ten mankament został już załatwiony?

kobuch
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: kobuch » 12 lis 2008, 18:29

Mam nadzieję że będę mógł grać z pokeroomu bwin-brak-polskiej-licencji!

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 12 lis 2008, 18:58

kobuch jeśli sponsorem zostanie heypoker-brak-polskiej-licencji! co jest juz prawie przesądzone to będziesz musiał przetransportować część środków na ten pooker room.

Heypoker
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Heypoker » 15 lis 2008, 09:58

Witam:)

Miałem założyć oddzielny temat dziale heypoker-brak-polskiej-licencji! ale Glory wykonał za mnie kupę roboty. Panowie jak zauważył adicegla wiele pracy przede mną ale skoro wcześniej już grane były turnieje w tym roomie to nie jest aż tak żle:) Praca zresztą będzie się wiązać z puszczeniem polskiej wersji online, otwarciem MB etc. Jest jednak wystarczająco dużo czasu by poprzerzucać kasę na odpowiedni portfel i do odpowiedniego roomu. Oczywiście heypoker-brak-polskiej-licencji! jako sponsorowi tego przedsięwzięcia zależy by gra odbywała się właśnie na naszym sofcie pomimo, że możliwa jest gra również na innych softach. Nagrody dla najlepszych, które są dodatkiem do pojedynków HU będą zapisywane na konta graczy heypoker-brak-polskiej-licencji! więc najpóźniej wtedy będziecie musieli przejść przez proces rejestracyjny:)

OK Podsumowując.

MB jest w drodze a pewniej będzie przerzucić sobie środki na netellera by nie było później niespodzianek. Z informatykami bywa czasem tak, że zadeklarują termin a później zabraknie dwóch dni.

Teraz sprawa kont graczy, o których wspomniał Glory a właściwie bonusu dla nich. Jak z pewnością widzieliście przygotowane są dla forum 3 kody bonusowe (mały, średni, duży)
Byłoby dobrze gdyby ci z was, którzy będą sobie chcieli wyrobić większy bonus dali znać mnie albo Gloremu, że taki bonus chcą. Włączę go wtedy/zamienię ten z poprzedniej edycji. Każdy z was ma teraz na koncie aktywny bonus tylko, że o innym nominale niż te dostępne dzisiaj na forum więc niezgłoszenie się w tym czy innym temacie utraty $ za punkty nie spowoduje. Pomyślcie więc krótko co kto chce a ja zajmę się w miarę możliwości resztą.

Mam nadzieję, że liga będzie wstępem do mojej dłuższej obecności na pokerkings.

A teraz idę oglądać zawodowców na żywo:)

skrzychuz
-#VIP
-#VIP

Postautor: skrzychuz » 15 lis 2008, 11:00

Szczerze powiedziawszy niż już nie czaje, mam konto na HeyP zalozone z forum i mam konto na bwin-brak-polskiej-licencji! ( przedwchwila zalzoene z forum, wiadomo w jakim celu :>)
PIerwszy raz slyszę o jakiś bonusach startowcyh i różnych rozmiarach bonusów, ale oczywiscie bee sie cieszył jeśli coś mi przysluguje. Mam nadzieje ze jak juz bedzie wszytko wiadomo będzie to czytelnie napisane, tymczasem wpłace kilka groszy na bwin-brak-polskiej-licencji!.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 15 lis 2008, 11:06

skrzychuz czy Ty ostatni miesiąc na forum przespałeś :) ? A więc tak heypoker-brak-polskiej-licencji! jest sponsorem Ligi HU która startuje 24 listopada jeśli będziesz wpłacał do heypoker-brak-polskiej-licencji! depozyt to przysługuje Ci jeden z trzech bonusów szczegóły w zakładce heypoker-brak-polskiej-licencji!. Natomiast na bwin-brak-polskiej-licencji! odbywa się turniej for to zakładałeś konto i nie wiesz po co? ;)

Wróć do „Pojedynki pokerowe liga hu”