Pytania
-
kobuch
- -#pretendent

-
Tomi99
- -#VIP

-
Tomi99
- -#VIP

- dviper
- -#VIP

http://www.pokerkings.pl/platformy-poke ... vt7932.htm
szukajcie a znajdziecie... czy jakoś tak ;P
edit-------
Sorry Grzechu, zapomniałem im dopisać że się bałagan robi
szukajcie a znajdziecie... czy jakoś tak ;P
edit-------
Sorry Grzechu, zapomniałem im dopisać że się bałagan robi
Ostatnio zmieniony 17 lis 2008, 09:06 przez dviper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- Glory
- -#Site Admin

-
Heypoker
- -#aktywny

- Sith
- LEGENDA

Witam
Dzial do pytan - wiec wyjasnijcie mi Panowie - skad takie emocje przy wyborze pokerroomo - problemy, kombinowania??? heypoker-brak-polskiej-licencji! daje hasj na nagrody - i maja swiete prawo wymagac - aby graz z ich softu.
Żyjemy w XXI wieku, karty platnicze daja na podstawie swiadczenia emerytalnego czy stypendium na studiach, w mbanku karty do platnosci online sa osiagalne dla kazdego, mamy neteller, mb i pewnie 1000 innych mozliwosci wplaty kasy.
W czym jest problem? Wyjasni mi to ktos? Nie wiem jak przy wczesniejszej lidze - ale przy Euro 2008 tez byl ten problem - jak na sofcie A, to jedni rezygnuja, jak na sofcie B, to drudzy. Ja tego nie rozumiem...
Pozdrawiam
Sith
Dzial do pytan - wiec wyjasnijcie mi Panowie - skad takie emocje przy wyborze pokerroomo - problemy, kombinowania??? heypoker-brak-polskiej-licencji! daje hasj na nagrody - i maja swiete prawo wymagac - aby graz z ich softu.
Żyjemy w XXI wieku, karty platnicze daja na podstawie swiadczenia emerytalnego czy stypendium na studiach, w mbanku karty do platnosci online sa osiagalne dla kazdego, mamy neteller, mb i pewnie 1000 innych mozliwosci wplaty kasy.
W czym jest problem? Wyjasni mi to ktos? Nie wiem jak przy wczesniejszej lidze - ale przy Euro 2008 tez byl ten problem - jak na sofcie A, to jedni rezygnuja, jak na sofcie B, to drudzy. Ja tego nie rozumiem...
Pozdrawiam
Sith
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
Heypoker
- -#aktywny

Ja tego nie traktuję w kategoriach obowiązku czy przymusu. Jestem jednak człowiekiem, który zajmuje się produktem heypoker-brak-polskiej-licencji! i oczywiście zależy mi na tym by promocje/oferta podobna do tej przekonała jak najwięcej graczy do gry właśnie na tym sofcie. Wkładam w moją pracę sporo energii, nie sprzedaję gruszek na wierzbie i uważam, że jest to zdrowe podejście. Co do MB i innych form płatniczych napisałem już jedno zdanie, że informatycy mają to załatwić w ciągu dwóch tygodni. Jak to jednak często bywa z informatykami czasami termin trzeba przesunąć. Dlatego też odpowiednio wcześnie poinformowaliśmy was z Glorym o zaistniałej sytuacji, tak by każdy mógł sobie zorganizować przelew przez netellera czy kartę kredytową.
- adicegla
- -#VIP

glory glory man united pisze:A ja tylko przypomnę, że w grę wchodzi wyłącznie heypoker-brak-polskiej-licencji! który będzie sponsorem ligi.
Od biedy można kilka pierwszych gier zagrać z innego klienta Ongame - ale tylko kilka, do czasu aż heypoker-brak-polskiej-licencji! udostępni moneybookers.
A ja bym się trzymał tego co napisał "wódz" w tym poście...
- radost21
- LEGENDA

adicegla pisze:A ja bym się trzymał tego co napisał "wódz" w tym poście...
otuż to
jesli liga ruszy przed uruchomieniem moneybookers na HEY czesc z nas rozpocznie gre z pierwszego lepszego ongame >> jesli jest z tym jakis problem zawsze mozna delikatnie opóźnic start ligi
na sposnora bowiem warto poczekac
a teraz z innej beczki > skad pomysł aby liga była 15osobowa >> to przeciez nieparzysta liczba >>a w takim układzie zawsze ktoś bedzie pauzował
-
skrzychuz
- -#VIP

-
GrzesVP
- LEGENDA

Ja się podpisuje pod postem Radosta, lepiej opoznic a zeby kazdy grał u sponsora, i tez odnosnie ligi, 15 osob? a Jest zapisanych 24 osoby wiec druga liga 9 osobowa?
Moje zdanie jest takie zeby opoznic by wszystko było dograne - roznicy mi to nie robi, ale lepiej jak jest ustalone a nie dopinac na ostatni guzik
Moje zdanie jest takie zeby opoznic by wszystko było dograne - roznicy mi to nie robi, ale lepiej jak jest ustalone a nie dopinac na ostatni guzik
- Glory
- -#Site Admin

- Glory
- -#Site Admin

Nagrody.
Mistrz 1 ligi - 200$ + puchar
2 miejsce - 125$
3 miejsce - 100$
Zwycięzca 2 ligi - 100$
2 miejsce - 75$
3-4 miejsce - 75$ (o ile wygrają baraże i awansują do 1 ligi)
Jeśli 3-4 miejsca baraże przegrają i nie awansują, nagrody 75$ zostaną przyznane za 4 i 5 miejsce w pierwszej lidzie.
Czy taki podział nagród jest dla was odpowiedni, czy chcecie coś zmienić ?
- Glory
- -#Site Admin

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

Zapisało sie juz łącznie 24 osoby i chyba nie zanosi sie na więcej jak narazie.Z tego powodu pytam z ciekawości liga będzie miała 24 osoby a po rozegraniu ligi 12 najlepszych zostanie w 1 lidze a reszta w 2? Dodatkowo była by walka o 12 miejsc gwarantujących granie w pierwszej lidze.Myślę ze to najlepsze rozwiązanie.
Mam jeszcze jedno pytania a mianowicie w poniedziałki gram w siatkę od 20.00 do 22.30 czy swój mecz mógłbym rozgrywać np o 23.00?.
Mam jeszcze jedno pytania a mianowicie w poniedziałki gram w siatkę od 20.00 do 22.30 czy swój mecz mógłbym rozgrywać np o 23.00?.
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Pablo co do godzin rozgrywania swojego pojedynku wszystko zależy od tego jak umówisz się z przeciwnikiem jeśli się z nim dogadasz na 23 to możesz zagrać o 23 możecie się umówić nawet na 4 jeśli macie ochotę
(glory będzie pewnie chętny bo on nie może spać hehe:) A do tego jeszcze dochodzi +- 48h więc można zagrać dzień wcześniej jak i dzień później.
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

Wróć do „Pojedynki pokerowe liga hu”