Pytania uwagi, sugestie, dotyczące 3 sezonu BLP
-
Nathrakh
- -#pretendent

Wg. mnie propozycja dobra. Rozumiem że w lidze będzie przyznawane tylko 50E za pierwsze miejsce. Więc do ugrania 250VIP w tydzień, na takich stawkach jakie ja gram i z bankrollem 50-60E jest to raczej niemożliwe
. Jestem jak najbardziej za, tylko trzeba jeszcze uzgodnić jaki chcesz wziąść ten procent
.
-
damianp6
- -#aktywny

-
Nathrakh
- -#pretendent

To niestety nie jest dobre rozwiązanie, ponieważ jeśli ktoś gra dobrze całą ligę i na koniec zajmuje 1 miejsce w klasyfikacji generalnej to na pewno zasługuje na nagrodę. A w mastersie nie koniecznie osoby z pierwszych 5 miejsc coś wygrają. Czego przykład mieliśmy nawet w poprzednim sezonie kiedy to osoby 7 i 6 miejsca w lidze zajeły odpowiednio 1 i 2 miejsce w mastersie. A najlepszy gracz z drugiego sezonu skończył na 8 miejscu. Dlatego jestem za podziałem puli na mastersa i generalkę.
-
koczwi
- -#VIP

-
GrzesVP
- LEGENDA

Nie ma takich jak piszesz, są po 25 euro wówczas. I pytanie wyrobisz 150pkt jak dostaniesz 25 euro w tydzień? Koczwi jeśli czujesz się na siłach to dostaniesz 50 euro i wyrobisz 250vip jak wygrasz kolejkę, ale weź to pod uwagę że to trzeba ugrać i każdy będzie z tego rozliczony.
Kazdy może sobie wziąłśc i grać sam, ale jak nie ugra na pewno nie zagra w mastersie, więc może się z kimś jakoś dogadać, komuś oddać itp.
Ja osobiście stawiam taką opcję, ktoś mi może oddać i jak sobie wyrobie bonus bez straty bankrolla to wtedy tamtej osobie daje 50 euro które wygrała, jeśli stracę np. 50 euro więc wychodze na zero po dopisaniu bonuse jeśli bonus wyrobie, wtedy biorę od gracza 15 euro rekompensaty za grę a jemu wypłacam 35 euro.
Kazdy może sobie wziąłśc i grać sam, ale jak nie ugra na pewno nie zagra w mastersie, więc może się z kimś jakoś dogadać, komuś oddać itp.
Ja osobiście stawiam taką opcję, ktoś mi może oddać i jak sobie wyrobie bonus bez straty bankrolla to wtedy tamtej osobie daje 50 euro które wygrała, jeśli stracę np. 50 euro więc wychodze na zero po dopisaniu bonuse jeśli bonus wyrobie, wtedy biorę od gracza 15 euro rekompensaty za grę a jemu wypłacam 35 euro.
-
GrzesVP
- LEGENDA

Dzisiejsza kolejka pokazała że jak ktoś ma mniejsze szanse w jakieś generalce to nie przychodzi... W następnym tygodniu ruszamy z nowa ligą.
Nagrody:
Masters 225 euro
Klasyfikacja:
1. 275euro (USOP)
2. ok 600zl
2. ok 300zl
Na pewno będą turnieje z wpisowym 50zl, bo kto ma przyjść ten i tak przyjdzie...
Pojedynek Lig - 5pkt w klasyfikacji generalnej (od 2 rundy) (w BUR bez zmian 10pkt).
3 kolejki gramy normalnie freezout 30zl, później 3 razy będzie 50zl
Nie ma sensu robienie po 30zl że niby zwiększy frekwencje bo i tak czy tak generalka powie czy przyjdzie czy nie...
Jeśli są jakieś sprzeciw, propozycje pisąc
Nagrody:
Masters 225 euro
Klasyfikacja:
1. 275euro (USOP)
2. ok 600zl
2. ok 300zl
Na pewno będą turnieje z wpisowym 50zl, bo kto ma przyjść ten i tak przyjdzie...
Pojedynek Lig - 5pkt w klasyfikacji generalnej (od 2 rundy) (w BUR bez zmian 10pkt).
3 kolejki gramy normalnie freezout 30zl, później 3 razy będzie 50zl
Nie ma sensu robienie po 30zl że niby zwiększy frekwencje bo i tak czy tak generalka powie czy przyjdzie czy nie...
Jeśli są jakieś sprzeciw, propozycje pisąc
-
malutki26
- -#aktywny

-
GrzesVP
- LEGENDA

Nowy sezon:
http://www.pokerkings.pl/3-sezon-blp-vt15604.htm
Raczej 4 8 i 12 turniej będzie z wpisowym 50zl
Zwycięzca każdej kolejki dostaje 50 euro na konto w unibet-brak-polskiej-licencji! (musi być podpisany pod gile) i ma obowiązek w tydzień ugrać 250 punktów, w przypadku gdy gracz nie jest w stanie ugrać nie bierze tego bonusa. Kto weźmie i wypłaci od razu pieniądze bądź nie ugra to zostaną wyciągnięte wobec niego konsekwencje
http://www.pokerkings.pl/3-sezon-blp-vt15604.htm
Raczej 4 8 i 12 turniej będzie z wpisowym 50zl
Zwycięzca każdej kolejki dostaje 50 euro na konto w unibet-brak-polskiej-licencji! (musi być podpisany pod gile) i ma obowiązek w tydzień ugrać 250 punktów, w przypadku gdy gracz nie jest w stanie ugrać nie bierze tego bonusa. Kto weźmie i wypłaci od razu pieniądze bądź nie ugra to zostaną wyciągnięte wobec niego konsekwencje
-
koczwi
- -#VIP

-
GrzesVP
- LEGENDA

Sam jeszcze nie wiem
Te dwa miejsca to będą coś w stylu dzikiej karty, które będą uwzględniać różne czynniki, m.in. takie jak reprezentowanie w pojedynku lig, frekwencja, pomoc w organizowaniu itp itd.
Osoba która zasłużyła na wyróżnienie a nie koniecznie jej się powiodło w lidze
Tak na marginesie to kto będzie się stawiał regularnie na lidze nie powinien mieć problemu awansować do mastersa z top7...
Te dwa miejsca to będą coś w stylu dzikiej karty, które będą uwzględniać różne czynniki, m.in. takie jak reprezentowanie w pojedynku lig, frekwencja, pomoc w organizowaniu itp itd.
Osoba która zasłużyła na wyróżnienie a nie koniecznie jej się powiodło w lidze
Tak na marginesie to kto będzie się stawiał regularnie na lidze nie powinien mieć problemu awansować do mastersa z top7...
-
GrzesVP
- LEGENDA

Co sądzicie o tym by zmodyfikować turniej masters
??
Turniej MASTERS
W turnieju Masters zagra 9 osób, top7 z klasyfikacji generalnej oraz 2 osoby z dziką kartą.
Osoba która zajmie w klasyfikacji generalne 7 miejsce wystąpi ze stackiem początkowym 10K. Każda osoba która zajmie wyższe miejsce niż 7 otrzyma dodatkowe "75" za każdy punkt więcej w klasyfikacji generalnej na starcie turnieju.
Przykład:
7 miejsce zajął Heniek (zdobył 180pkt) startuje ze stackiem 10K. 1 miejsce w lidze zajął Romski i zdobył 232pkt (52pkt więcej od Heńka) - startuje ze stackiem 13900 (10000 + 52 x 75)
??
-
woody
- -#pretendent

-
koczwi
- -#VIP

jeśli chodzi o turniej masters to świetny pomysł... Tylko te dzkei karty - dziwne to jest. Gramy teraz na internecie w 2óch ligach (paradise-brak-polskiej-licencji! i unibet-brak-polskiej-licencji!) to może po jednym miejscu dla najlepszych graczy internetowych? liczymy punkty od startu sezonu do ostatniej kolejki.
-
GrzesVP
- LEGENDA

Koczwi już Ci pisałem że na Unibecie nie ma turnieju drużynowego więc każdy gra dla siebie, kto chce to gra kto nie to nie.
woody przed 18.50 trzeba się zapisać, bo od tej kolejki spóźnialscy płacą 5zl więcej
Jak będzie jedna dzika karta tylko;p to kolejna pójdzie dla 8 gracza ligi
Dla kogo może być? Np. dla osoby która na 12 kolejek przyjdzie 11 razy i zagra w turniejach paradise-brak-polskiej-licencji! Pojedynek Lig ale do mastersa nie awansował. WIęc jako tako nagroda tez się jej jakaś należy
woody przed 18.50 trzeba się zapisać, bo od tej kolejki spóźnialscy płacą 5zl więcej
Jak będzie jedna dzika karta tylko;p to kolejna pójdzie dla 8 gracza ligi
Dla kogo może być? Np. dla osoby która na 12 kolejek przyjdzie 11 razy i zagra w turniejach paradise-brak-polskiej-licencji! Pojedynek Lig ale do mastersa nie awansował. WIęc jako tako nagroda tez się jej jakaś należy
-
GrzesVP
- LEGENDA

- Szfiecu
- LEGENDA

-
Raaadzio91
- -#zwykly

-
koczwi
- -#VIP

-
GrzesVP
- LEGENDA

Trzeba szybko podjąć decyzję, czy ktoś by wziął auto? Bo jeśli ie to będę szukać z kimś innym transportu ewentualnie
http://www.pokerkings.pl/miedzynarodowe ... htm#221533
Na dzień 1B w chuj osób już zarezerwowało miejsce, a 1B dla mnie korzystniej, nie będzie dnia przerwy od pokera..
Z tego co patrzyłem hotele tanie +- 80zl za noc za dwójkę, ale jest mało miejsc - pewnie wszyscy rezerwują.
http://www.pokerkings.pl/miedzynarodowe ... htm#221533
Na dzień 1B w chuj osób już zarezerwowało miejsce, a 1B dla mnie korzystniej, nie będzie dnia przerwy od pokera..
Z tego co patrzyłem hotele tanie +- 80zl za noc za dwójkę, ale jest mało miejsc - pewnie wszyscy rezerwują.
-
Raaadzio91
- -#zwykly

-
GrzesVP
- LEGENDA

Biorąc pod uwagę fakt że nikt z Was nie ugra wymaganej liczby punktów, kasa na unibet-brak-polskiej-licencji! będzie dzielona na 2 osoby. Za tą kasę należy grać, jednak nie można jej wypłacać (traficie na czarną listę i w przyszłości nie otrzymacie żadnej promocji
już nie raz o tym pisałem jednak nie są osoby które i tak zrobiły po swojemu...).
I grac umiejętnie, nie że mamy 25 euro to sobie zagram double up za 22 euro.. w końcu za free kasa.
ja na razie nie mam czasu wyrabiać za innych bonusów...
Co tydzień kasa będzie wędrować do innych osób
I grac umiejętnie, nie że mamy 25 euro to sobie zagram double up za 22 euro.. w końcu za free kasa.
ja na razie nie mam czasu wyrabiać za innych bonusów...
Co tydzień kasa będzie wędrować do innych osób
-
GrzesVP
- LEGENDA