Pokonując innych jesteś silny, pokonując siebie potężny
- Dawid84
- LEGENDA

Plan na luty, jak już wcześniej wspominałem to wbicie silvera na starsach. Tak więc co by nie gadać po próżnicy miesiąc zaczął się od niedzielnej solidnej sesji. Próba gry na 8 stołach nie przyniosła nic dobrego, bo zaliczyłem 18 gier bez ITM :O
Ograniczenie się do 7 stołów przyniosło natomiast pozytywny efekt w postaci 14 gier i 12 ITMów. Pewnie to też wina wariancji, ale mądrzejszy będę jak spojrzę w historię gry.
Ograniczenie się do 7 stołów przyniosło natomiast pozytywny efekt w postaci 14 gier i 12 ITMów. Pewnie to też wina wariancji, ale mądrzejszy będę jak spojrzę w historię gry.
- Dawid84
- LEGENDA

- jon124
- -#VIP

- Dawid84
- LEGENDA

jon124, jak masz jakąś ciekawą elektroniczną nutę to śmiało wrzucaj.
Dziś miało być konkretnie na MTT i pewnie zaliczyłbym ITM a le przecież walczymy o zwycięstwo a nie jakiś tam zwrot wpisowego. No i wpakowałem się jak świnia w ananasy, a kilka rozdań później limper nie uwierzył w moją top parę na flopie (8xx) i wsunął się z 33. Turn rozwiał nadzieje. Bywa.
Tak więc pokerowy dzień upłynął na szlifowaniu gry w MTT, bez efektów ale to jeszcze nie koniec hehe.
Dziś miało być konkretnie na MTT i pewnie zaliczyłbym ITM a le przecież walczymy o zwycięstwo a nie jakiś tam zwrot wpisowego. No i wpakowałem się jak świnia w ananasy, a kilka rozdań później limper nie uwierzył w moją top parę na flopie (8xx) i wsunął się z 33. Turn rozwiał nadzieje. Bywa.
Tak więc pokerowy dzień upłynął na szlifowaniu gry w MTT, bez efektów ale to jeszcze nie koniec hehe.
-
gajor
- -#graczroku

- Dawid84
- LEGENDA

- lion_victor
- -#VIP

- Gns
- -#VIP

Dawid84 pisze:Lion, jak ja sobie czasami z sentymentu odpalę utwory które słuchałem to aż się papa sama śmieje. Wygrzebane w odmętach internetu, w zakamarkach pamięci.
Wiadomo, każdy tak chyba ma. Ja ostatnio wałkowałem OST z Need For Speed 3
http://youtu.be/aDa4YPnh4ds?t=4m45s
- Dawid84
- LEGENDA

Dzisiejsza sesja to jeden wielki żart, ale trudno czasami i tak bywa.
Nie chce mi się rozpisywać ale chyba znalazłem najgłupszą nację przy stolikach - Grecy.
Wynik ogólny sesji uratowany przez FT w jednym z MTT i tam też mogło być lepiej ale przecież jak się dostaje A7 i pusha w twarz to się tego nie wyrzuci.
O i właśnie sprawdziłem pusha 55 swoimi 88, czyli jednak
1 BI.
Kończymy grę an dziś bo się z koniem kopał nie będę.
Nie chce mi się rozpisywać ale chyba znalazłem najgłupszą nację przy stolikach - Grecy.
Wynik ogólny sesji uratowany przez FT w jednym z MTT i tam też mogło być lepiej ale przecież jak się dostaje A7 i pusha w twarz to się tego nie wyrzuci.
O i właśnie sprawdziłem pusha 55 swoimi 88, czyli jednak
1 BI.
Kończymy grę an dziś bo się z koniem kopał nie będę.
- lion_victor
- -#VIP

- Dawid84
- LEGENDA

Właśnie looknąłem. Chłoszczą karty niemiłosiernie. Ale przecież nie ma się co łamać. Swingi to rzecz normalna, a patrząc jakie BI się przegrywa to w porównaniu z postami u urnota to te (nasze?) a na pewno moje "przegrane" wyglądają co najmniej śmiesznie.
Garbik, fajeczka i lecimy
Na podbój Starsów
No odbra może nie teraz bo trzeba popracować, ale późnym popołudniem to już na bank
Garbik, fajeczka i lecimy
No odbra może nie teraz bo trzeba popracować, ale późnym popołudniem to już na bank
- Dawid84
- LEGENDA

Dobra, trzeba coś napisać bo mi bloga wyrzucą na 2 stronę.
Tak więc dziś poszalałem niesamowicie - siedząc przed kompem zapomniałem że mamy forumowy na BnG
Normalnie król inteligencji i mistrz zapamiętywania hehe.
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - odkryłem że na 1 krzaku mam jakieś miedziaki. No to heja i jedziemy za całego. Zabrałem ów kapitał na DoNy i walkaaaaa
4 starcia zakończone zwycięstwami, poziom graczy to jakieś dno i metr mułu. Jutro tam wracam, bez 2 zdań.
Tak więc dziś poszalałem niesamowicie - siedząc przed kompem zapomniałem że mamy forumowy na BnG
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - odkryłem że na 1 krzaku mam jakieś miedziaki. No to heja i jedziemy za całego. Zabrałem ów kapitał na DoNy i walkaaaaa
4 starcia zakończone zwycięstwami, poziom graczy to jakieś dno i metr mułu. Jutro tam wracam, bez 2 zdań.
- MrGordon
- LEGENDA

- Dawid84
- LEGENDA

- lion_victor
- -#VIP

- Dawid84
- LEGENDA

- lion_victor
- -#VIP

- bizzarre
- -#VIP

- iza_doria
- LEGENDA

lion_victor pisze:Zakładając, że 84 to Twój rocznik i na profilu nie kłamiesz, to nieźle kiblowałeś
Czego się spodziewałeś po kolesiu który z uporem maniaka gra DON'y ?
Tak jak my tu na forum tłumaczymy mu prostą matematykę ROI tak jemu nauczyciele w podstawówce tłumaczyli zasady mnożenia i dzielenia ale nie dał sobie wmówić
- knoperss
- LEGENDA

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”