Beda tu typy na tenis bo na tym sie wmiare znam , oprocz typu kursu i anazlizy bede takze zamieszczal swoja ocene w procentach na ile jestem pewny danego typu.
dziennie bede zamieszczal od 1 do 3 typow , w roznym zakresie od pewnych po ryzykowne.
postaram sie utrzymac conajmniej 80% skutecznosci moich typow.
Ok zapraszam do korzystania z typow , wdzieczny bede jesli ogladajacy beda zamieszczac takze swoje typy bede ocenial kazdy i pomagal podjac decyzje czy go obstawic.
tu mala historia z teamtu o haslo do forumowego PokerStars-nielegalny-w-PL!
hradecka 1.90 weszlo.
flipkens 2.20 weszlo.
hradecka 1.60 weszlo.
Wiec narazie jest 100% skutecznosci tak jak pisalem postaram sie nie zejsc poniezej 80% bo obstawienie z takim procentem ( 4/5 wchodza ) bedize calkiem nizym oplacalnym zajeciem
Ok jutro kolo 12 godziny beda pierwsze typy .
a kursy beda brane z bwina jako ze mamy tam forumowe turki a poza tym jest jedna wazna rzecz u wiekszosci bukmacherow w momencie kreczu ktoregos z zawodnikow ( poddania meczu ) jest tylko zwrot stawki , natomiast na bwinie w momencie kreczu zaklad i tak jest rozliczany , jest to o tyle wazne ze czasem zawodnik przegrywajac powiedzmy 6:1 4:0 poddaje sie i u innych bukow jest zwrot stawki za taki mecz a na bwinie jest normalnie liczana wygrana.
wiec jesli ktos chce sie wziac za obstawianie z moimi typami polecam bwina.

Jak dla mnie to nie wiem czy dużo większym wyzwanie nie będzie ugranie 50k rozdań w miesiącu. Nie jest to może jakoś bardzo dużo jednak przy jedynie 4 stolikach musi pochłaniać minimum parę godzin dziennie !