Poker by magik89z.
- magik89z
- -#VIP

- dzienny
- -#aktywny

- magik89z
- -#VIP

ale ze swoich obserwacji tenisa wiem ze czesto jasli cuzje zmeczenie po 1szym odpuszcza drugi i wraca do gry w 3cim wiec badzmy dobrej mysli.
edit : isto przelamuje kubota i serwuje na 4:2 jeszcze jest szansa w 2gim.!
jest 4:2 jeszcze raz isto musi przelamac i jest szansa na 2giego i mecz
.
no niestety po 2gim :/ 6:3 kubot :/ no nic dalej wierze ze istomin spokojnie wygra 3ciego. !!
edit : isto przelamuje kubota i serwuje na 4:2 jeszcze jest szansa w 2gim.!
jest 4:2 jeszcze raz isto musi przelamac i jest szansa na 2giego i mecz
no niestety po 2gim :/ 6:3 kubot :/ no nic dalej wierze ze istomin spokojnie wygra 3ciego. !!
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 11:40 przez magik89z, łącznie zmieniany 1 raz.
- dzienny
- -#aktywny

- magik89z
- -#VIP

nosz kur.... przelamany isto , no to teraz bedize juz bardzo ciezko :/
no i kubot 2:0 w 3cim :/ ehhh a po pierwszym secie sie wydawalo ze bez prblemu isto wygra ten mecz , poza tym jest rozstawiony z 2ka w tym turku , ale niestety szykuje sie niespodzianka :/
no nic pozsotaje miec nam jeszcze nadzieje ze zdala przelamac kubota w ktoryms z jego 4ech gemach serwisowych.
no i kubot 2:0 w 3cim :/ ehhh a po pierwszym secie sie wydawalo ze bez prblemu isto wygra ten mecz , poza tym jest rozstawiony z 2ka w tym turku , ale niestety szykuje sie niespodzianka :/
no nic pozsotaje miec nam jeszcze nadzieje ze zdala przelamac kubota w ktoryms z jego 4ech gemach serwisowych.
- dzienny
- -#aktywny

- magik89z
- -#VIP

- genowaty
- -#VIP

dzienny pisze:Ale w ogóle bardzo słabo gra. Tak jak mówiłem, gościu jest zmęczony, ledwo wygrywa swoje podania. Wątpię, czy ten typ wejdzie. Kubot gra chyba mecz życia
Bez przesady... Kubot w swojej karierze rozegrał już wiele świetnych meczy a i w tym sezonie również...tylko ostatnio miał jakoś słabsze tygodnie:)
- magik89z
- -#VIP

no wlasnie mial ostation bardzo slabe tygodnie a tu sie kur akurat na ten mecz musial obudzic. :/
no nic 5:4 kubot i ma serwis , ostatnia szansa isto na przelamanie i powrot do meczu.
isto ma dwa breakpoiny !!
no tak ale nic z nich nie wynika dwa wygrywajace serwisy kubota i jest rownowaga :/
no i pilka meczowa kubot :/
i po meczu
zaraz dodam jakies typy na dzis naktorych bedziecie mieli sznsa sie odbic za ten mecz.
no nic 5:4 kubot i ma serwis , ostatnia szansa isto na przelamanie i powrot do meczu.
isto ma dwa breakpoiny !!
no tak ale nic z nich nie wynika dwa wygrywajace serwisy kubota i jest rownowaga :/
no i pilka meczowa kubot :/
i po meczu
zaraz dodam jakies typy na dzis naktorych bedziecie mieli sznsa sie odbic za ten mecz.
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 12:37 przez magik89z, łącznie zmieniany 1 raz.
- dzienny
- -#aktywny

- magik89z
- -#VIP

Ok na dzis mozna obstawic zaklad kombinacyjany co powzwoli na uzycie mniejszej stawki i bedize szansa nie tylko odrobic za istomina ale tez wyjsc na plus.
po pierwsze
21:00 / 19-09
Nicolas Mahut (FRA) 1.34
Daniel Brands (GER) 3.00
dajemy na mahut, w turze jest 40 pozycji nad przeciwniekiem pozatym turniej jest w metz ( francja ) wiec mahut gra u siebie publicznosc bedzie za nim , mysle ze powinno spokojnie siasc
drugi mecz
16:00 / 19-09
James Blake (USA) 1.65
Florian Mayer (GER) 2.10
tu dajemy na mayera , przewaga w rankingu oblrzymia bo az 80 miesjce na korzysc floriana , blake ostatnio nie gra zle ale mysle ze mayer podola i wygra ten mecz.
no i 3ci mecz :
07:00 / 20-09
Jamie Hampton (USA) 3.05
Jekaterina Makarowa (RUS) 1.33
to tak na podbicie stawki bo makarowa tego meczu przegrac poposrtu nie moze jak dla mnie to najpewniejszy mecz na tym kuponie.
Laczny kurs tego kuponu to 3,74 m wiec mozecie nie inwestujac duzo dobrac stawke tak zeby odrobic za istomina i wyjsc jeszcze na plus.
zaponialem dodac gdzie te mecze zebyscie nie musiali szukac w caslej ofercie wiec tak mahut metz ( francja ) , makarowa seul ( korea ) i mayer tez metz
mecze nalezy postawic do godz 16 bo o 16 zaczyna sie mayer. jesli ktos nei zdazy to moze postawic do 21 te 2 pozostale ale kurs laczny bedzie znacznie mniejszy.
po pierwsze
21:00 / 19-09
Nicolas Mahut (FRA) 1.34
Daniel Brands (GER) 3.00
dajemy na mahut, w turze jest 40 pozycji nad przeciwniekiem pozatym turniej jest w metz ( francja ) wiec mahut gra u siebie publicznosc bedzie za nim , mysle ze powinno spokojnie siasc
drugi mecz
16:00 / 19-09
James Blake (USA) 1.65
Florian Mayer (GER) 2.10
tu dajemy na mayera , przewaga w rankingu oblrzymia bo az 80 miesjce na korzysc floriana , blake ostatnio nie gra zle ale mysle ze mayer podola i wygra ten mecz.
no i 3ci mecz :
07:00 / 20-09
Jamie Hampton (USA) 3.05
Jekaterina Makarowa (RUS) 1.33
to tak na podbicie stawki bo makarowa tego meczu przegrac poposrtu nie moze jak dla mnie to najpewniejszy mecz na tym kuponie.
Laczny kurs tego kuponu to 3,74 m wiec mozecie nie inwestujac duzo dobrac stawke tak zeby odrobic za istomina i wyjsc jeszcze na plus.
zaponialem dodac gdzie te mecze zebyscie nie musiali szukac w caslej ofercie wiec tak mahut metz ( francja ) , makarowa seul ( korea ) i mayer tez metz
mecze nalezy postawic do godz 16 bo o 16 zaczyna sie mayer. jesli ktos nei zdazy to moze postawic do 21 te 2 pozostale ale kurs laczny bedzie znacznie mniejszy.
-
RadixTB
- -#aktywny

- magik89z
- -#VIP

- nomad
- -#graczroku

magik89z pisze:no i pilka meczowa kubot :/
i po meczu
Nie martw się magik89z, najlepszym się zdarza. Nawet ja popełniłem błąd. Co ja piszę błąd, OLBRZYMI BŁĘDZIOR, który wielu kosztował dorobek życia.
- magik89z
- -#VIP

ok kto postawil na ten kupon z trzema zdarzenia mysle ze moze jujz liczyc siano mayer wszedl 2:1 w setach wiec najwiekszy kurs juz siedziec zostaly pewniaki po 1.33 kursach.
mahut zaczyna o 21:30 a potem idziemy spac i buydzimy sie gdy juz wejdzie makarova i idziemy do kasy bwina po nasza wygrana ;]
mahut zaczyna o 21:30 a potem idziemy spac i buydzimy sie gdy juz wejdzie makarova i idziemy do kasy bwina po nasza wygrana ;]
- Soya
- LEGENDA

magik89z pisze:zostaly pewniaki
Na pewniakach przegrywa się najwięcej
A skoro już wpadłem i zacząłem marudzić, to polecę progresje na porażkę Floty w 1 lidze, drużyna bez kasy, wygrywają od 14 spotkań (4 w ubiegłym sezonie, 2 PP i 8 spotkań obecnej ligi), choć to mój klub, to każdy wie że każda passa będzie mieć swój koniec.
- dzienny
- -#aktywny

Soya pisze:magik89z pisze:zostaly pewniaki
Na pewniakach przegrywa się najwięcej![]()
A skoro już wpadłem i zacząłem marudzić, to polecę progresje na porażkę Floty w 1 lidze, drużyna bez kasy, wygrywają od 14 spotkań (4 w ubiegłym sezonie, 2 PP i 8 spotkań obecnej ligi), choć to mój klub, to każdy wie że każda passa będzie mieć swój koniec.
Też się nad tym zastanawiam. Kiedyś ta passa musi się skończyć.
- magik89z
- -#VIP

wlasnie dlatego przestalem grac pilke gdzie w kazdy weeknd mecze po 1.20 kursie z 10 zajebistych druzyn wygrywa max 7-8. w tenisie jednak jest troche inaczej.
edit a co polaskiej pilki przjechalem ise tyle razy ze wiecej napewno tego nie rusze. lm czy uefa znacyz teraz liga europojska jeszcze czasem cos postawie ale polskiej ligi obojetnie jakiej nie rusze juz nigdy.
edit a co polaskiej pilki przjechalem ise tyle razy ze wiecej napewno tego nie rusze. lm czy uefa znacyz teraz liga europojska jeszcze czasem cos postawie ale polskiej ligi obojetnie jakiej nie rusze juz nigdy.
- Soya
- LEGENDA

- toadie3k
- -#aktywny

- magik89z
- -#VIP

co do pokera dzis to na cash nie tak zle bo w sumie n 0 dzis , ale zagralem sobie 2 turki 5,50$ na padyypowerpoker , w pierwszym alliny preflop ja KK gosc pokazuje A2 i lapie tripsa na river. jak mozna wejsc w turku 5,5$ allin preflop z buttona z A2 no lae mowie ok bywa , drugi turek faza bublle ja 25BB latepos gosc 20BB allin ja limp z AK, gosc pokazuje KQ co spada na flop oczywscie Q , zostalo 5BB allin z A10 trafiam na pocket 77 i po turku 3 msc za platnymi :/ mam dosc pokerka na dzis..
EDIT :
no chocaiz mahut wygyrywa pierwszego seta po tiebraku 7:6 ( 10:8 ). No teraz to juz chyba wygra mecz ale nie chce mi sie juz dzis czekac na koniec meczu musze sie wypac po tych turkach :/
EDIT :
no chocaiz mahut wygyrywa pierwszego seta po tiebraku 7:6 ( 10:8 ). No teraz to juz chyba wygra mecz ale nie chce mi sie juz dzis czekac na koniec meczu musze sie wypac po tych turkach :/
- cyfra
- -#aktywny

- magik89z
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”