Poker by magik89z.
- jon124
- -#VIP

-
MagikJohnson
- -#pretendent

- dzienny
- -#aktywny

- magik89z
- -#VIP

jon124 pisze:gratulacje niebieskiegoA ten sponsroship już nie aktualny, że reloadować musisz?
niestey po kilku dniach mimo ze bylem profit+ to uznali ze jeszcze jestem za slaby aby dostac staly sposorship , 2listopada bede mial kolejna szanse na pokazanie swojej gry i moze znow uda sie cos z tego wyrwac albo dostac na stale, zobaczymy.
- magik89z
- -#VIP

no wiec dzis a wlasciwie to wczoraj od 25 minut dostalem wyzsza range no to mysle czas zaczac jakas lepsza gre w pokera , zaczelem teraz smielej wykorzystywac ocene kart przeciwnika czucie jego slabosci probe semiblefow, no i pierwszy turek po tych malych modyfikacjach w grze poszedl calkiem niezle:
byl to freeroll dla osob ktore w ost 2 miechach wyrobily conamniej 100$ raku , wygrana moze nie jest jakas duza ale przy moim stanie bankrollu ( 0 zl )
cieszy bardzo.
no i 6msc na 560 grajacych i to nie jakis przypadkowych graczy bo wyrobienie 100$ raku w 2 msc to moze nie duzo lae jednak eliminujanych poczatkujacych allinowcow z wsyztkim z turnieju. tutaj screen :

byl to freeroll dla osob ktore w ost 2 miechach wyrobily conamniej 100$ raku , wygrana moze nie jest jakas duza ale przy moim stanie bankrollu ( 0 zl )
cieszy bardzo.
no i 6msc na 560 grajacych i to nie jakis przypadkowych graczy bo wyrobienie 100$ raku w 2 msc to moze nie duzo lae jednak eliminujanych poczatkujacych allinowcow z wsyztkim z turnieju. tutaj screen :

- magik89z
- -#VIP

- mefius
- -#VIP

- magik89z
- -#VIP

mefius, w tych mistrzoswach masz pule 5 mln dolarow wiec warto
z tym ze tam graja prawdziwi profesjonalisci w ta gre. ale zawsze warto ise ludzic ze kiedys sie ossiagnie taki poziom jak oni
jeszcze raz te kupony na dzis lepiej wdzialne :
S Williams @ 1.50
Match Betting
V Azarenka v S Williams
Lyon @ 1.90
Win-Draw-Win
Lyon v Athletic Bilbao
Inter Milan @ 1.33
Win-Draw-Win
Inter Milan v Partizan Belgrade
stake 8e , to win 31e.
i drugi :
S Williams @ 1.53
Match Betting
V Azarenka v S Williams
No @ 1.80
Both Teams To Score
Maritimo v Bordeaux
No @ 1.83
Both Teams To Score
Panathinaikos v Lazio
stake 6e , to win 30e.
dlugo myslem na tymi typami pilkarskimi i mysle ze powinny wejsc , szczegolnie te z tymi nie strzela oba z drugiego kupony powinny siasc obydwa.
a serena wygyrwala juz pierwszego ale w drugim viki ja przelamala na 1:0 wiec nie wiadomo jak to sie skonczy.
z tym ze tam graja prawdziwi profesjonalisci w ta gre. ale zawsze warto ise ludzic ze kiedys sie ossiagnie taki poziom jak oni
jeszcze raz te kupony na dzis lepiej wdzialne :
S Williams @ 1.50
Match Betting
V Azarenka v S Williams
Lyon @ 1.90
Win-Draw-Win
Lyon v Athletic Bilbao
Inter Milan @ 1.33
Win-Draw-Win
Inter Milan v Partizan Belgrade
stake 8e , to win 31e.
i drugi :
S Williams @ 1.53
Match Betting
V Azarenka v S Williams
No @ 1.80
Both Teams To Score
Maritimo v Bordeaux
No @ 1.83
Both Teams To Score
Panathinaikos v Lazio
stake 6e , to win 30e.
dlugo myslem na tymi typami pilkarskimi i mysle ze powinny wejsc , szczegolnie te z tymi nie strzela oba z drugiego kupony powinny siasc obydwa.
a serena wygyrwala juz pierwszego ale w drugim viki ja przelamala na 1:0 wiec nie wiadomo jak to sie skonczy.
- magik89z
- -#VIP

- magik89z
- -#VIP

- magik89z
- -#VIP

kupon ladnie wszedl , moze nie bez problemowo ale wszedl
na jutro nie znam jeszcze kursow bo nie wymyslili jeszcze kursow na jutro ale dajemy na azarenke z sharapova i oczywscie na serene williams z nasza agnieszka , mecze mysle na 100% pewnie , sam daje za jeskies hmm 76e mam to daje za 55e na nie.
na jutro nie znam jeszcze kursow bo nie wymyslili jeszcze kursow na jutro ale dajemy na azarenke z sharapova i oczywscie na serene williams z nasza agnieszka , mecze mysle na 100% pewnie , sam daje za jeskies hmm 76e mam to daje za 55e na nie.
- magik89z
- -#VIP

- magik89z
- -#VIP

- magik89z
- -#VIP

milan wygral 1-0.
Ok. Mam dosc przegrywania w ost 10minutach w pilce czy przez zmeczenie,kontuzje w tenisie.
Wracam na dobre do pokera , zawieszam zakladay na dluzszy czas , wszystko co osattnimi dniami zarobilem bylo na pokerze a potem przegrane na bukmahcerce.
Wystarczy tego obstawiania zabieram ise znow za gre MTT.
Ok. Mam dosc przegrywania w ost 10minutach w pilce czy przez zmeczenie,kontuzje w tenisie.
Wracam na dobre do pokera , zawieszam zakladay na dluzszy czas , wszystko co osattnimi dniami zarobilem bylo na pokerze a potem przegrane na bukmahcerce.
Wystarczy tego obstawiania zabieram ise znow za gre MTT.
- knoperss
- LEGENDA

Milan w tym sezonie jest tak słaby że powinien spaść do serie B i dopiero zaczęli by używać mózgu!!
Nie wiem co oni by zrobili bez El Sharawy bo Pazzini gra taki słaby futbol że aż mnie krew zalewa że zrobili taką wymiankę... Jeszcze Podpora drużyny poszła do Francji i kto ma bramki strzelać.Montolivo??
Z resztą nie wiem dlaczego postawiłeś x2 Genoa też nie zachwyca zwłaszcza na wyjazdach.
Ale ja i tak nie będę kibicować Juve czy Inter bo Forza MILAN
Nie wiem co oni by zrobili bez El Sharawy bo Pazzini gra taki słaby futbol że aż mnie krew zalewa że zrobili taką wymiankę... Jeszcze Podpora drużyny poszła do Francji i kto ma bramki strzelać.Montolivo??
Z resztą nie wiem dlaczego postawiłeś x2 Genoa też nie zachwyca zwłaszcza na wyjazdach.
Ale ja i tak nie będę kibicować Juve czy Inter bo Forza MILAN
- Soya
- LEGENDA

- Szfiecu
- LEGENDA

- magik89z
- -#VIP

- Soya
- LEGENDA

Szfiecu, nie wypominaj, bo zostanie Ci wypomniane, w ostatniej dekadzie Barca poszła prędkością światła i 3 razy CL zgarnęła, ale ten Milan zrobił to 2 razy, więc nie wygląda na biednego krewnego, a im dalej spojrzymy, tym bardziej na biednego Barca będzie wyglądać.
Ciesz się póki możesz, ale nie wypominaj, bo kto wie czy za kolejna dekadę nie będziesz musiał znosić czyjejś szydery, że żyjecie czasami z 5-0 z Realem a teraz Anża Machaczkała was leje.
A Polski sponsor w Interze tylko mnie cieszy:) zresztą już prawie rok im stuknął współpracy wiec to niedawno jest ciut nie precyzyjne
Ciesz się póki możesz, ale nie wypominaj, bo kto wie czy za kolejna dekadę nie będziesz musiał znosić czyjejś szydery, że żyjecie czasami z 5-0 z Realem a teraz Anża Machaczkała was leje.
A Polski sponsor w Interze tylko mnie cieszy:) zresztą już prawie rok im stuknął współpracy wiec to niedawno jest ciut nie precyzyjne

- Szfiecu
- LEGENDA

Soya pisze:Szfiecu, nie wypominaj, bo zostanie Ci wypomniane,
O jezusie... ileż ja musiałem czekać, żeby wypomnieć tym wszystkim szydercom !! Ileż razy musiałem znosić gorycz porażki, a o grach w CL nie wspominając - niby zawsze w nich byliśmy, ale nigdy nic z tego nie było
Ogólnie chodzi mi o sam fakt, żeby żyć raczej czasami bliższymi teraźniejszości niż dekadami wstecz. Jak sam piszesz, za parę lat wspomnienie 4 lat z 14 tytułami Guardioli może być tylko wspomnieniem w ciężkich czasach
(chociaż póki co ten licznik się chyba jeszcze nie będzie zatrzymywał - odpukać )
Wiem wiem , że już jakiś czas mają tam polskie okna, ale może nie każdy o tym wie , a btw przejeżdżam kilka razy w miesiącu obok fabryki

- magik89z
- -#VIP

ostatnio postanowilem sobie zrobic przerwe z bukmacherka stad nie ma poki co wpisow , ale jedno wydarzenie nie moglo umknac mojej uwadze.
minowicie walka kliczko - wach , ogladalem kilka walk wacha , jego sila ciosu , a przede wsyztkim warunki fizyczne, wzrost podobny do kliczki , zasieg ramion nawet wiekszy niz on , moim zdaniem jest to bokser ktory jako jedyny od dawien dawna ma szanse z kliczka no i teraz kolejna sprawa kurs.
na bwinie kolo 7.50 , w forum 6.50 to nie warto ryzykowac ale na paddypower.com kurs na wacha to 13.00 !!!
po takim kursie mysle ze warto postawic kilka dyszek a nuz sie uda.
mozna spokojnie zakladac konto tam bo wyplata bez weryfikacji dokumentow wiec bez problemu wyplacicie.
minowicie walka kliczko - wach , ogladalem kilka walk wacha , jego sila ciosu , a przede wsyztkim warunki fizyczne, wzrost podobny do kliczki , zasieg ramion nawet wiekszy niz on , moim zdaniem jest to bokser ktory jako jedyny od dawien dawna ma szanse z kliczka no i teraz kolejna sprawa kurs.
na bwinie kolo 7.50 , w forum 6.50 to nie warto ryzykowac ale na paddypower.com kurs na wacha to 13.00 !!!
po takim kursie mysle ze warto postawic kilka dyszek a nuz sie uda.
mozna spokojnie zakladac konto tam bo wyplata bez weryfikacji dokumentow wiec bez problemu wyplacicie.
- magik89z
- -#VIP

dzis zuwazylem ze moj blog zostal nominowany do najlepszego bloga miesiaca , jako ze jest to stosunkowo nowy blog cieszy mnie ta nominacja
i mala prosba dla kazdego kto zarobil na moich typach kilka $ prosze o glosowanie na moj blog
jesli moj blog wygra to glosowanie , to bede mial dzieki temu kilka $ zeby wrocic do obstawiania
tutaj ankieta :
http://www.pokerkings.pl/najlepszy-blog ... htm#297290
i mala prosba dla kazdego kto zarobil na moich typach kilka $ prosze o glosowanie na moj blog
jesli moj blog wygra to glosowanie , to bede mial dzieki temu kilka $ zeby wrocic do obstawiania
tutaj ankieta :
http://www.pokerkings.pl/najlepszy-blog ... htm#297290
- jon124
- -#VIP

Walka Kliczko Wach to śmiech. IMO Wach to kolejny chłopiec do bicia i nie ma kompletnie szans. Wydaje mi się, że gdyby to nie był Polak to byś nawet nie pomyślał o postawieniu na niego. Przy kursie mniejszym niż 10 to nie ma co myśleć nawet, a przy 13 to można postawić tak jakby się stawiało lotka czyli szansa praktycznie żadna, ale tak dla rozrywki i ciut większych emocji. To trochę gadka jak z Adamkiem. Jasne, że warunki kompletnie inne, ale też moim zdaniem zupełnie inna klasa boksera. Jedyną szansą Wacha jest jakiś tam zabłąkany, niesparowany cios, ale nie wierzę by taki rutyniarz jak Kliczko dał się zaskoczyć.
BTW na bwin-brak-polskiej-licencji! kurs na Kliczkę 1,05
BTW na bwin-brak-polskiej-licencji! kurs na Kliczkę 1,05
- Sith
- LEGENDA

jon124 - kliczko ma stosunkowo miękką szczękę, nigdy chyba nie walczył z nikim, kto ma większy zasięg od niego. Więc moim zdaniem jakis lucky punch jest tutaj możliwy - kurs x13 akurat jest moim zdaniem duuużo bardziej EV+ niż jakieś tam lotto.
Oczywiście nie mówie, że Wach ma jakies tam wymierne szanse, ale jednak jakieś outy ma
Oczywiście nie mówie, że Wach ma jakies tam wymierne szanse, ale jednak jakieś outy ma
- magik89z
- -#VIP

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”