bzdury piszesz najwyraźniej nie mając pojęcia o czym mówisz
zresztą przy stole udowodni Ci to każdy bardziej rozgarnięty gracz
i nie nabijaj bezsensownych postów proszę bo i tak mod na to zareaguje
późna rejestracja
-
szydlos
- -#zwykly

ja sądzę że w tej strukturze turnieju o którym piszesz to błąd rejestrować sie w ostatniej chwili:
po 1 na początku masz szanse oskubać słabszych graczy który chodzą często z dziwnymi układami,trafią parę na flop i wysuwają dużo nawet z 2 parą.
po 2 na 3 poziomie masz 3 razy mniej BB i gra jest bardziej nerwowa.
moim zdaniem jedynym przypadkiem kiedy pózna rejestracja ma sens sa turnieje z Rebuy w których addon jest duży np.P* 1,1+r (3xturbo 60k gtd) często tam tak gram ,bo na początku jest masakra ruskie donki wchodzą z dosłownie wszystkim.A po fazie addon +rebuy mam 36k stack co stanowi zazwyczaj ilość nie aż tak dużo poniżej średniej,i wystarczy 1 podwojenie się
i jesteś powyżej średniej.
po 1 na początku masz szanse oskubać słabszych graczy który chodzą często z dziwnymi układami,trafią parę na flop i wysuwają dużo nawet z 2 parą.
po 2 na 3 poziomie masz 3 razy mniej BB i gra jest bardziej nerwowa.
moim zdaniem jedynym przypadkiem kiedy pózna rejestracja ma sens sa turnieje z Rebuy w których addon jest duży np.P* 1,1+r (3xturbo 60k gtd) często tam tak gram ,bo na początku jest masakra ruskie donki wchodzą z dosłownie wszystkim.A po fazie addon +rebuy mam 36k stack co stanowi zazwyczaj ilość nie aż tak dużo poniżej średniej,i wystarczy 1 podwojenie się
i jesteś powyżej średniej.
-
Kibic1302
- -#zwykly

-
Oskar_Snuffy
- -#zwykly

Kibic1302 pisze:Ja akurat nie preferuje późnej rejestracji, chyba, że w wypadku takim jak napisał szydlos. Gra od początku w turniejach typu deep bardziej się opłaca,czym dalej tym więcej lepszych przeciwników.
Ale zostają też farciarze, którzy na początku mieli 3 rozdania allin. Tu nie ma jednej zasady. Ja wolę od początku w turniejach grać.
-
stacho27
- -#zwykly