Taka niecodzienna sytuacja na NL100. Miałem jeszcze screena z WH z 400E+, ale coś źle kliknąłem ctrl+c/ctrl+v i wyparowało
Powiem szczerze PS jest jednak najlepszy, niech Neymary z Krystynami dalej naganiają leszczuchów w reklamach* i faktycznie źle się dziać nie będzie. 3betujesz monstery, bo makrele i tak dołożą, wszystkie trouble łapki wole grać call i spokojnie rozgrywać postflop, bo jeśli się zahaczę chociaż z tp, to jest miodzio bo wiadomo, że dla ryb to nawet 3 para jest przecież niepokonana. Żyć nie umierać na tych cashach

Tylko party-brak-polskiej-licencji! się na mnie wypieło, nie dość, że jestem grubo pod ev (dziś wróciły demony z Malty i ostatniego zlotu, pozdro Sith, bo straciłem 1,5BI fh vs quad), to paradoksalnie ten room jest najbardziej zaregowany. Długimi seriami lecą stoliki, gdzie sami ogarniacze i kopanie się z nimi już tak przyjemne nie jest.
* zdecydowanie pod tym względem popieram obecną politykę Starsów, potrzeba naganiać makrelki, a nie zrobi tego lepiej nikt niż topowe gwiazdy sportu. Zajrzyjcie sobie na stronę PS, jest tam zakładka z wykazem ich pro i pro online. Jeśli połowę znacie, to piona, ale skąd mają ich znać Janusz, Szasza, Hans i Frantiszek?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.