[/center]
Jestem na forum już jakiś czas - 30 stycznia minął rok. Nie udzielałem się prawie wcale, głównie czytałem i starałem się jak najwięcej nauczyć gry w pokera. Jakieś podstawy mam, choć czasem ponoszą mnie emocje i gram źle, a nawet bardzo źle. Zapisałem się do 2 ligi Hu. W pierwszym pojedynku wygrałem 2:0 z gamą, którą z tego miejsca Pozdrawiam
Mecz rozgrywany na raty, ale to dobrze bo dzięki temu zagrałem wczoraj turniej na party-brak-polskiej-licencji!, który wygrałem:).
Wygrałem choć parę razy źle zagrałem - choćby sprawdzając all-ina AQ z moim A4 trafiając na turnie czwórkę. Było to już na stole finałowym kilku graczy (5 lub 6) i po moim podbiciu z późnej pozycji, gracz na BB zagrał all-ina za około 30BB, a ja sprawdziłem... mając troszkę większy stack od niego.
Na usprawiedliwienie mogę dodać, że było już po północy, a na rano na szóstą do pracy więc chciałem jak najszybciej już skończyć. Wiem, że nie powinienem zaczynać grać nie mając odpowiedniej ilości czasu, ale nie sądziłem, że tak daleko zajdę w tym turnieju. Nie był to jakiś wielki turniej, a zwykły freeroll z pulą 25$, ale wygrana i tak cieszy. Dziś zagrałem kilka SnG turbo 6- osobowych jednego wygrałem i raz na drugim, więc moja wygrana pozostała na nie zmienionym poziomie.
W dziale analiz zamieściłem dwa rozdania z ligi Hu - proszę o komentarz.
Wiem, że moja gra pozostawia wiele do życzenia, ale postanowiłem to zmienić i mam nadzieję, że z pomocą tego forum osiągnę ten cel.
Dzisiaj więcej napisałem niż od początku mojej obecności na forum - ale to chyba dobrze...

[/center]
[/center]