>Mlody< czyli tam i z powrotem

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 29 sty 2010, 10:05

Foch

Rozsiadł się wygodnie. Na biurku stał wielki kubek z parującą herbatą, którą chwile wcześniej przyniósł z kuchni. Tak, wreszcie po 8 godzinach w pracy będzie mógł robić to co lubi, a może przy okazji zgarnie parę dolarów.
Uruchomił komputer, jednak wśród szumu wiatraczków, uruchamiającego się dysku i innych trzasków wydobywających się ze srebrnej skrzynki nie usłyszał charakterystycznego 'bip' zawsze towarzyszącego innym dźwiękom.
Czerń na ekranie monitora wydawała się czarniejsza niż zwykle, może dlatego, że od jakiś paru sekund powinien migotać kolorami. Po otrząśnięciu się z szoku i po kolejnych paru sekundach w pokoju unosiły się tumany kurzu wydobywającego się z oczyszczanego właśnie komputera. Niestety i te zabiegi nie zmieniły stanu maszyny, która dalej trwała w strzelonym na użytkownika fochu.
Ten wieczór nie był przyjemny, nie osłodził go nawet awans poobijanych facetów od piłki do półfinałów. Wracając z pracy nie zdawał sobie sprawy, że tego dnia będzie miał okazje żeby się pierwszy raz od dłuższego czasy wyspać...

Paprykowo
Freerol! Wykrzyczał uradowany udając się w stronę baru. Ten wieczór na pewno będzie lepszy od poprzedniego. Najpierw parę łyków Jacka w barze, szybki turniej w PES'a z barmanem a potem turniej na Chili w poekrka. Grany oczywiście u kumpla bo własny, osobisty przyjaciel od paru lat będący praktycznie członkiem rodziny postanowił przedwcześnie zejść na nikomu nieznaną chorobę płyty głównej.

Pełen optymizmu zainstalował się w pokoju Kubusdagus'ia, odpalił soft po czym cały happy kliknął na register zaznaczając turniej forumowy. Będzie mógł wreszcie pograć bo środki na chili dawno przegrał, z banera zarejestrował się w sierpniu a turniej był całe szczęście freerolem.

I na tym dobre wiadomości się skończyły. Oczywiście komunikat poinformował, że gracz ma się oddalić od miejsca rozgrywania turnieju ponieważ nie posiada upoważnienia. Pograne...

Na szczęście wieczór i tak zakończył się w miarę dobrze bo mógł odstresować się masakrując kumpla w strzelance na Wii :mrgreen:

Dodatkowo filmik dla fanow Avatara (znalezione na innym forum) ;)

http://www.heavy.com/video/avatar-sex-77599
Ostatnio zmieniony 29 sty 2010, 12:18 przez Mlody, łącznie zmieniany 1 raz.

kubusdagus
-#VIP
-#VIP

Postautor: kubusdagus » 29 sty 2010, 12:17

O kurde, to nie Rowling pisała Harrego Pottera, tylko Ty!! Poznaję styl i składnie budowania opisu ;) ile Ci dała za możliwość podpisania własnego nazwiska? ;P Widzę talent pisarski się marnuje :P

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 30 sty 2010, 12:25

Mały sukcesik

Tego dnia nie miał na nic ochoty, odwołał wszystkie zaplanowane spotkania i postanowił spędzić dzień w samotności po prostu się relaksując i odpoczywając.
Komputer przeszedł operację i po krótkim montażu nowej-starej płyty głównej znowu zaczął śmigać. Mimo, że troszkę wolniej od poprzedniego to pokerroom chodzi, nasza-klasa się wczytuje, filmy da się oglądać a na plemionach można wysyłać ataki - pełna satysfakcja użytkownika.

Jak to jednak bywa w piątki, pod wieczór pełen entuzjazmu głos wydobywający się ze słuchawki telefony wybawił go z bezpiecznego mieszkanka i znalazł się w samym środku małej domowej imprezy. Opłacało się, było fajnie. Wypił parę piwek, pomógł w naprawieniu lampy, która stała się niewinną ofiarą zbytniego wczucia się w grę w golfa na Wii po czym udał się do domu tanecznym krokiem dorównującym fantazji Tomaszowi Stockingerowi w Tańcu z Gwiazdami.

Rozbudzony uruchomił Hey i zarejestrował się do turnieju 2k gwarantowane turbo. Ostatnio przeglądając forum pokerowe znalazł wpis gracza, któremu udało się wygrać taki turniej a trwał on nieco ponad godzinę. Taka długość wydawała się idealna więc zazdroszcząc wygranej zaczął eliminować przeciwników. Było ich 450 do wyeliminowania i wydawało się, że wszystko idzie w dobrym kierunku, jednak kiedy zostało do wywalenia już tylko 8 graczy nadział się ze swoim 99 na KK i ukończył turniej na 8 pozycji. Godzina dwadzieścia, a jednak 90$ wpadło :) Niestety nowy laptop musi zaczekać na top3, ale przynajmniej można znowu grać.

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 01 lut 2010, 12:18

2 miejsce i ponad 300k $ w Sunday Milion... Jak to ktoś ujął kiedyś na moim blogu "wow, just wow"

W jego sercu coś zadrżało, uśmiechnął się, westchnął cicho po czym postanowił, że dzisiejsza noc znowu będzie stała tylko pod jednym znakiem, że to będzie poker night...

prayer89
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prayer89 » 01 lut 2010, 14:16

hmm.. jakis znajomy czy cos? bo z Warszawy a Ty chyba z Chodzieży z tego co widze, ale fakt wygrana wow..
a jesli to Ty i teraz spac poszedles.. hmm..

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 01 lut 2010, 14:43

Fact_or_fiction, chciałbym się czuć jak on budząc się dzisiaj. Jednak wolałbym pozostać dalej Młodym ;)

prayer89
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prayer89 » 01 lut 2010, 15:07

pewnie ze tak,badz soba a sukces przyjdzie z czasem, powodzenia w dazeniu do celu ;)

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 02 lut 2010, 07:25

Kto by pomyślał, że jeden wieczór tyle zmieni, tyle uświadomi i sprawi, że człowiek zrozumie czego chce...

a w dodatku w turnieju na 280 osób 6k gwarantowane za 30$ zajmie słabo płatne niestety 25 miejsce wpadając ze swoim A7 na A8 - oczywiście do podziału nie doszło ;)

Nie jest to 2 miejsce na SM ale cieszy, że walkę nawiązać można...

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 03 lut 2010, 10:37

Sekret

Wczoraj cały dzień chodziłem i powtarzałem sobie, że jak wrócę do domu to zrobię sobie prezent na zbliżające się urodziny w postaci sukcesu pokerowego. Wróciłem, odpaliłem soft, zarejestrowałem się do turnieju i... odpadłem w jednej z pierwszych rąk 2 pary na kolor...

Stwierdziłem, że nie ma co się męczyć. Wyłączyłem kompa i zaplanowałem 'wieczorne' granie. Szybki godzinny spacerek, przewietrzony umysł i byłem gotowy do gry.

Mój ulubiony turniej, 6k gwarantowane. Wystartowały 284 osoby. Początek całkiem niezły, łapie strita i się podwajam. Od początku założyłem sobie, że będę grać agresywnie żeby wchodząc do kasy mieć szanse na jak najlepszy wynik.

Gdzieś w połowie turnieju zauważyłem, że gra też GrzechuTG, to dało mi kopa i postanowiłem go gonić jako, że był w czołówce. Powoli cel osiągnąłem i praktycznie do kasy graliśmy w top10. Potem nie wiem co się stało ale Grzechu odpadł...

Po ostatnim turnieju kiedy też wszedłem do kasy ale miałem za mały stack żeby walczyć o cokolwiek podjąłem decyzje o mega agresji i... poskutkowało! Kiedy zostały 2 stoły tak mój zdominowałem, że reszta graczy pasowała praktycznie do każdego mojego podbicia. Wykorzystałem to i na FT wchodziłem jako 2 stack :)

Ostatecznie odpadam na trzecim miejscu po kontrowersyjnym zagraniu według moich kibicow :P (analiza w dziale z analizami ;) ).

Obrazek

Tak czy siak prezent urodzinowy mi się udał :) Mogę teraz zainwestować w nowiutkiego lapka bo prowizorycznie naprawiony komp chodzi jakby chciał a nie mógł... Mam nadzieję, że ta inwestycja zwróci się dość szybko i mój bankroll powróci do stanu z dzisiaj :)

Ostatnio zauważyłem, że na forum panuje mania z wykresami itp. A więc mój wykres wystrzelił w kosmos a roi wyświetla się na poziomie 119% :mrgreen:

Możecie wierzyć lub nie ale teoria przyciągania na prawdę działa :P

party-brak-polskiej-licencji!!

0,7 JackaDanielsa gotowe, Wii się grzeje :D Dzisiaj będzie małe świętowanie, zapraszam wszystkich :)

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 03 lut 2010, 11:49

Mlody i co mial lider na te Twoje 33?

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 03 lut 2010, 11:58

AQ ku mojemu ogromnemu zdziwieniu :P

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 05 lut 2010, 07:47

Fuksa ciąg dalszy

Wczoraj po raz kolejny postanowiłem pograć mój ulubiony turniej 6k gwarantowane za 30$. Wystartowało 261 graczy. Bardzo przypadła mi odmiana short handed i czuję ze zagoszczę na dłużej bo przy 6 osobach przy stole jest więcej akcji i można pokusić się na bardziej finezyjne zagrania.

Początek turnieju jak zwykle nie najlepiej. Jest to najgorsza dla mnie faza do grania i czuję się czasami bezradny ;) Jakoś udało się podwoić stack bez ryzykowania odpadnięcia z turnieju. Później moim zdaniem dobry call na słabego przeciwnika (miałem reada ;) ) po czym w fazie buble przeciwnik oddaje stack z top parą na mojego strita.

Poniżej wspomniany wcześniej call ;)

Seat 4: Th84 (7,395 in chips)
Seat 5: sboox15 (3,725 in chips)
Seat 7: Mlody87k (3,460 in chips)
Seat 8: zedko1 (3,145 in chips)
Seat 9: aquilisbh (9,312 in chips)
Seat 10: phairat (6,880 in chips)

ANTES/BLINDS
phairat posts small blind (80), Th84 posts big blind (160),
DEALING_HOLE_CARDS

PRE-FLOP
sboox15 folds, Mlody87k raises to 400, zedko1 folds, aquilisbh folds,
phairat calls 400, Th84 folds.

FLOP [board cards: 2D,5C,JC ]
DEALING_FLOP
, phairat checks, Mlody87k checks.

TURN [board cards: 2D,5C,JC,8D ]
DEALING_TURN
, phairat bets 720, Mlody87k calls 720.

RIVER [board cards: 2D,5C,JC,8D,3C ]
DEALING_RIVER
, phairat bets 1,920, Mlody87k calls 1,920.

SHOWDOWN
phairat shows [ QS,AC ]
Mlody87k shows [ KC,AH ]
Mlody87k wins 6,240.

Niestety później oddaje prawie 1/3 stacka na strasznie głupi, bezsensowny i zupełnie niepotrzebny blef, blindy rosną i zostaje short stackiem. W końcu gdy zostaje nas 18 big stack limpuje, jeszcze jeden short dokłada a ja będąc na D próbuje kraść z A9, niestety big stack sprawdza z KJ i łapie K na flopie.

Mimo wszystko jestem zadowolony bo już drugi raz w ciągu 2 dni jestem w kasie i po raz kolejny byłem blisko FT a przynajmniej TOP10 ;)

Obrazek

A co mi tam, ostatnio sporo osób lubi wrzucić jakiś wykres więc ja póki jestem w dobrym dla siebie okresie to też wrzucę, co mi tam, pochwale się :D

Obrazek

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 05 lut 2010, 14:37

Graty młody tamtego turnieju w sumie nawet nie widziałem że go grałeś aż dziwo że nie siedzieliśmy na jednym stoliku. Mi ten turniej szedł bardzo dobrze przez bardzo długi czas byłem chipliderem potem niestety przegrałem kilka coinów potrzebnych i nie potrzebnych a jak zostało 14 to też włączyłem mega agresje bo granie na shorcie mnie nie interesuje ale odpadłem w sumie przez błąd bo bedąc na dużej miałem Q3 karo i był mini rais i trzy calle stwierdziłem że mi się opłaca najwyższa była dama więc push niestety nie był on przemyślany i robiony już na wariata bo byłem zły bo odpadłem z turniej 16k polecam Ci go zagrać 54$ wpisowe struktura deepstack 5000 na start ja uwielbiam grać ten turniej.

Gratuluje wyniku ofc w końcu widzę że będę miał kogoś do moich turniejów Sh.

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 05 lut 2010, 18:44

Osz kurczę. Ale pojechałeś. Niezły wykres ale jeszcze ładniejsza wygrana. Gratulacje :)
Zmotywowałeś mnie do gry :) Idę sobie poszukać jakiegoś dobrego MTT. Coś do samochodu bym sobie kupiła :D

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 08 lut 2010, 08:40

Nie jest źle...

... ale mogłoby być lepiej. Wczoraj zagrałem 2 turnieje.

Pierwszy 4,5k gwarantowane za 20$. Wystartowało ponad 359 osób, 50 płatnych.

Grało mi się bardzo dobrze, karty siadały a agresja nie zmalała :mrgreen:

Niestety kiedy zostały 73 osoby postanowiłem przyjąć 'trabantową filozofię' i jeszcze bardziej zwiększyć agresję. Zastanawiam się tylko czy dobrze zagrałem, help!

Blindy 100/200
Mój stack ok. 3800, przy stole same fishe, które wcześniej fuksiarsko się nabudowały.

Przeciwnik podbija do 600 (w stacku ok. 5k), ja na D mam 55 i przebijam do 1600, zostaje mi 2200. Z blinda big stack przebija i stawia nas obu na all inie. Pierwszy agresor pasuje i akcja do mnie...

co robimy? easy fold?

poker?

Drugi turniej to mój ulubiony 6k za 30$. Przyznam się, że pierwszy raz byłem zirytowany. Trafiłem na stół z jakimś debilem, który podbijał a potem na każdym flopie grał all ina. Nie przypominało to w ogóle gry w pokera a jedynie głupią zabawę niedzielnego gracza.... Chciałem się na niego przyczaić ale kiedy dostawałem dobre karty mając pozycję on akurat zawsze pasował swoje karty pre flop ;/

Zirytowany na maxa odpadłem w jakiś głupi sposób w ogóle tracąc ochotę na grę :oops:

Ale trzeba też wyciągnąć wnioski, w weekendy gracz bardziej na luzie i polować na takich niedzielnych graczy a w przypadku przegranej zbytnio się nie przejmować bo kiedyś czy później wszystko oddadzą.

Lapek!

Zaczynam też odbudowę bankrolla bo większą część mojej ostatniej wygranej przeznaczyłem na inwestycje w laptopa, która mam nadzieje szybko się zwróci :mrgreen:

Ajćć

Znalazłem na nacie po prostu zajebistego bloga xD Jedna z notek emo martynki :lol:

taK wgL tOo wiDziaŁaM dziŚ nA neCiOorku teLedySki i fOoCie i zdjeNcCia AgNieSzKi

ChyLiŃsSkieJ i stWierDziŁAM zE jeSt barDz. cOoL.! AjĆć.! i chCem byĆ jaK OnA.! AjĆć w
seNsSie żE ChcEM zOosteĆ MeTaLeM.! AjĆć.! xdd.

i pOochOodziŁaM pOo strOonKaCh dLa PeoPlE meTalkÓów.! zEby zOobaCzyĆ jaK siEM ubieraJoOM i
jaK byĆ meTRaLeM.! xdd. i taM piSze że tRzeba sieM uBieraĆ nA CzarnOo.! xdd. ALe CraZzy>>!

xdd. AjĆć.!

nOo tOo pOosZŁaM z AnToOŚkOom nA shOopY i kUpiŁaM sOobiE CzarNe rÓórKi ktÓóre majOoM taKie
CeKiNki i soM sweT xdd. i dOo tegOo CzarNoOM bLuZkeM z mOotylKieM na pLeCaCh (aLe maŁy i
gOo niE sEe (wiDzaĆ)) xdd. i dOo tegOo CzaRnE kOozaCzKi z rÓóżOowOom pOodeSzwOon, aLe iNnyCh
niE byŁoO. xdd.

i jaK wrÓóCiŁaM tOo wZieŁaM troOChe SzmpOonetKi dOo farBoOwaNia wŁoOsÓów nA CzRnOo (oD
MatCheR) i zaFaRbOowaŁaM sOobiE kOosMyKa wŁoOsÓów.! AjĆć.! nA CzarnOo.! xddd.

mÓówie waM jA tOo teraZ wygLoOndaM meGa mrOoCnziE w tyCh cLoOtCheS(ubraNiaCh) i z tyM
CzarNyM kOosMyKiem.! AjĆć.! xdd.

mÓówiE waM.! byCie MetaLeM jeSt craZy.!.! AjĆć.! i sŁuChaM fajNiasSteJ musC(muZyKi):
nitGwisHa xdd. AjĆć.! fajNe maJoOM soNgi i sweT sOnG majOom teŻ MetaLiKi. i oCzYwiŚsCiE
ChyLiŃskOom sŁuChaM. xdd. aLe tE sOnG są dŁuGie straSzniE i czaSeM ŚpiewajOom bRzytkiM gŁoOseM i mi sieM tOo niE pOodOoba.!
ALe taK tOo tOo caŁekieM CoOL.! ALe i taK wOolE MileY i DżOonasÓów.! xdd.
aLe nA raZie niE mOoge iCh sŁuChaĆ bOo nA neCiOorkU pOowieDzieLi żE MetaLe niE sŁuChajOm

Jak widać ciężko jest być metalką bo w tych piosenkach brzydko śpiewają, nie to co Miley xD

No i jeszcze jedno... Adamek może się schować xD xD xD

pOwieDziaŁaM MatCheR żE pRzyjDziE pOo mniE AntOoŚka i żE raZeM pÓójDzieMy nA sPaCeR xdd. NoO i pOo mNie pRzySzŁa bOo oNa wgL byŁa zE mnOm nA teJ sOolÓówCe (w seNsiE waLce.) xdd.

nOo i pOojeChaŁyŚsmY -zA taKi skLeP cOo jeSt niEdaLekOo pRzedSzkOoLa. xdd. oNa juŻ taM CzekaŁa.! xdd AjĆć.!

ZaŁoOżYłaM mÓój kaPtUr i pOodaSzŁaM dOo nieJ. xdd.

i jaK pOodeSzŁaM tOo niEwieDziaŁyŚśmY oD CzegOo zaaCzonĆ... x//. i byŁoO dŁugOo CiChOo.. xdd. aŻ AntOoŚka saY )pOowieDziaŁa) żE byŚmY siEm zaCzeŁy figHt (biĆ) bOo NuDy. xdd.

WiEnCc pOodeSzŁaM dOo nieJ i joOm uSzCzypŁaM (z zaSkOoCzeniA xdd.) aLe chyBa niE pOoCzUła bOo miaŁa kUrtKe.. xdd. PoOteM MoOnikA prÓobOowaŁa mniE uDeżYĆć w gŁoOwE aLe jeJ siEm niE uDaŁoO HaHa.! xdd. bOo jA zrOobiŁAM uNiK ( w seNsie pRzeWrÓóCiŁaM siE nA ZieMie. kiedY prÓobOowaŁaM siE pOodnieŚścĆ oNa kOopNeŁa mNie w BuTa.!.! NiC niE pOoCzuŁaM aLe pOobrÓóDziŁa mi kOozACzki... x[.! WrrrRrrr. x[[[. <HunGrY(zŁy)> x[[[.! AjĆć.! x[[.

PoOteM pOostaNoOwiŁyŚsmY zaGraĆ KarTami w KuKu.! ( bOo spwieRdziŁyŚśmY żE siE jeSzCze za bardZo poobiJemY i pOotargaMy sOobiE cLoOotHeRs (uBraNia)). I taK ktÓora wyGra w KuKu jeSt faJnieJsza.!.! xddd.

AnToOŚśka skOoczyŁa dOo skLepU pOo karTy i pOotaSoOwaŁa i rOozdaLa. xdd. ( dLa tOowaRZysTwA zaGraŁa z naMi.!) xdd.

NaJpieRw KuKu miaŁa AnToOŚśka...

a pOoteM..... .... .... .... .... .... .... ... xdd . .... .... .... ..xdd.. . .... ..... .... ..

..... ...... ...... ..... uwaGa... .... .. xddd. ..... .... emOoŁszyN (emOoCjE) ..... ..... ....xdd. ... ... ..

..... ..... ..... .... .... .... ... ... .. .... .... ... .... xd. ...

J a .!.!.!

JuPi.!.! xddd. WyGraŁaM.!.! xddd. x)x). AjĆć.! AjĆć.! AjĆć.! xddd. x*** AjĆć.!.! x***.

i MoOniKa miaŁa pÓbLiCzniE (pRzeD AntOoŚkOoM i jEj fOneM ( w seNsie żE AntOoŚkA naGrYwaŁa)) pRZyznaĆć żE jesTeM faJniejSiejSza dOo nieJ(w seNsiE MoOniKi).! xdd. Ale oNa pOowieDziaŁa żE jeSteM gUpia( a tOo niE prawDa) i pOoszŁa dOo HoOme.! x[[. aLe z nieJ ŚcCieRka.! x.

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 08 lut 2010, 14:53

Ty to przeczytałeś całe? Bo ja wymiękam :P

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 08 lut 2010, 14:55

Ty to przeczytałeś całe? Bo ja wymiękam :P

Jak jest tu jakiś mod to proszę o usunięcie bo mi się 2 razy ten sam post wysłał:)

prezol
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: prezol » 08 lut 2010, 15:29

gama pisze:Ty to przeczytałeś całe? Bo ja wymiękam :P

no wiesz jakoś przeczytasz :D ale weś tak napisz :D

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 08 lut 2010, 17:29

Chodzi o sama tresc :P Forma to zupelnie iNnY tEmAt xD

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 08 lut 2010, 18:06

Jak będę miała kiedyś córkę i ona będzie tak pisała, to ultimatum będzie proste - idziesz do psychologa albo się wyprowadzasz, bo ja pod jednym dachem z taką osobą mieszkać bym nie chciała....

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 08 lut 2010, 18:36

Co00o FyyyY Fi3Ci3 n4 TeeEn Te/\/\atTt??
M4rRRrTynk4 wymiata !!!
Śledzę jej bloga :lol:
to jest chyba motywator każdego Emo do cięcia :lol:
zauważcie jaka poliglotka z niej :lol: "fight"(walka) hahahah

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 09 lut 2010, 08:32

Znowu!

Moja regularność wchodzenia do kasy sprawia, że zaczynam się zastanawiać czy to sprawka skilla czy tylko jakiś długoterminowy fuksiarski rush. Bo jak na razie idzie super, co prawda wczoraj znowu nie udało się zająć wysokiego miejsca ale w kasie znowu się znalazłem :)

Turek 6k gwarantowane SH, 271 osób, 40 płatnych i zajmuje 29 miejsce po tym jak moje AK okazuje się za słabe na Q7 przeciwnika ;)

Nie wiem tylko czy odpadłem bo mój przeciwnik był idiotą czy po moim idiotycznym zagraniu. Rozdanie do analizy w odpowiednim dziale;)

The session is over!
Stało się, właśnie się dowiedziałem, że zdałem ostatni egzamin w sesji i z rewelacyjnym wynikiem jednej poprawki (oczywiście zaliczonej) zakończyłem pomyślnie pierwszy semestr magisterki:) Jutro wypłata więc czuję, że w weekend grać nie będę :mrgreen:

Głupoty
Mam dość smutną wiadomość - emo martynka postanowiła nie być już mEtAlKoM bo nie mogą nosić różowych bluzek i wraca do bycia EmO ;P

No i jeszcze tekst znaleziony na bashu ;)

<szef> Jutro gramy w tenisa, nie? Trzeba troche rozruszać kości w ten mróz
<ja> Wie szef, niedawno miałem operację, nie chciąłbym się zbytnio forsować no i...
<szef>A seks w swoim gabinecie trzy doby po owej operacji, kiedy miałeś reżim łóżkowy i na dobrą sprawę powinieneś był leżeć zacewnikowany, to nie było forsowanie się?
<ja>:o
<szef> Nie dziw tak! Głowna cecha dyrektora: w-i-e-d-z-i-e-ć w-s-z-y-s-t-k-o!

Filmowo
Informację o zdetronizowaniu Avatara przyjąłem z ciekawością. I taki też wydaje się film, który tego dokonał. Tylko tematyka dziwnie pasuje mi do zbliżających się walentynek - komercja...

http://www.youtube.com/watch?v=E3nA9AG1AWk

Awatar użytkownika
iza_doria
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: iza_doria » 09 lut 2010, 18:10

AjĆć gratuluję wyników pokerowych i nie tylko :) Poczekaj aż Cię downswing dopadnie :D

A Avatar naprawdę nie był tak rewelacyjny jak myślałam, że będzie. Pocahontas w 3D. Nie dalej jak za 2 lata będą dziesiątki takich filmów w kinach i każdy będzie stokroć lepszy od Avatara...

A ten blog jest zajebisty :) Nie wiem czy ta Martynka istnieje naprawdę bo gdyby głupota mogła latać to ona by była F-16. Bardziej prawdopodobne, że ktoś całkiem inteligentny stworzył jej postać. Kreacja na miarę Sienkiewicza XXI wieku :D

AjĆć :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 09 lut 2010, 18:40

iza_doria pisze:Poczekaj aż Cię downswing dopadnie :D

Nie życz drugiemu, co Tobie nie miłe! Ja miałam dzisiaj dwa razy pod rząd AA na ręcę. Alliny preflop, obydwa przegrane. OBYDWA!!! I nie dam sobie powiedzieć, że szczęście nie gra choć trochę znaczącej roli w pokerze:P

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 09 lut 2010, 18:55

ten "Dir Dżon" to romans, dramat czy co? bo się nie wczułem za bardzo w komenty i nie chce mi się szukać ocb dokładnie...ale pozycja może być ciekawa... chyba że jest to romansidło na 14 lutego :x to wolę już Piłę 16 czy która tam wyszła :mrgreen:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”