mini BLOG - Oskarek

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Czy uda mi się mój challenge i granie wg BM?

Czas głosowania minął 21 sie 2009, 21:19

tak
8
35%
nie
15
65%

Liczba głosów: 23

Oskarek

Postautor: Oskarek » 15 gru 2009, 21:32

Arnoldao, na PS grałem Turbo na pewnie nie te normalne

Co do BM do DoNów to jak najbardziej 30bi jest ok...
DoNy to nie są S&G ze trzeba miec 50-100 :)

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 16 gru 2009, 17:27

Właśnie instaluje ninja, ciekawe jak się będzie prezentowało. A te za 60$ wersja to co to jest??
Co do programu wspomagającego(PT3) będzie działało z ninją??

Oskarek

Postautor: Oskarek » 17 gru 2009, 00:44

Ja na PS grałem z PT3 akurat bo HM nie wykrywal mi stolow a 60$ to juz wersja na zawsze tak mi sie wydaje :)

Oskarek

Postautor: Oskarek » 24 gru 2009, 00:18

Wiec tak podsumowanie moze zrobie pozniej :D Ale nie wiem czy mi sie chce bo troche by tego trzeba bylo napisac

Na rok 2010 zrobie Nowy Blog :) Z nowymi celami :)

A teraz Życze wam Wszystkiego Najlepszego :) Sukcesow w Pokerze , by zawsze lepsza reka sie utrzymywała w Key spotach :) By wykresy szły w góre a tak to zdrowia szczescia i kasy no i milosci :) byscie nie poswiecili sie w calosci kartom :)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 24 gru 2009, 01:43

Nie to że będę konfitura :mrgreen: ale jako że bardzo Cię nie lubię [żart Mr. Pro :) ] to można założyć tylko 2 tematy :mrgreen: ( oj chyba mnie ban czeka ;) ) a Ty już swoje masz :D
a życznia jutro dostaniesz :D choinkę ode mnie :mrgreen:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 03 sty 2010, 07:37

No i za bardzo mi sie nie chce robic podsumowania wiec napisze co mi przyjdzie na myśl :)
Ogólnie to ten rok był taki przełomowy chyba dla większości, wcześniej to było tylko przegrywanie kasy :)
W tym roku gdzie w styczniu zacząłem grać Live zrozumiałem tak naprawdę o co w pokerze chodzi :oops: Niektórzy do tej pory nie rozumieją ale i na nich przyjdzie pora :D
Duzo sie w tym roku nauczyłem co będę wykorzystywał w 2010 roku ale troche inaczej :D
Najbardziej żałuję że nie grałem w Warszawskiej Lidze Pokera po 1 sezonie i miesiącu czy 2 drugiego sezonu ;/ Były 4 sezony i MMP był w klasyfikacji roku 1 po raz 2 z rzedu ( Gratulacje :) ) z 1900 pkt jakos a ja po tym co grałem mialem 950 i zajalem 13 miejsce to jestem pewny ze gdybym mogl zawsze co wtorek chodzic a nie moglem niestety bo a to noc w pracy mi wypadała a to coś tam i stwierdzilem ze bez sensu chodzic to byłbym na 100% w TOP3 a być może i powalczył bym z MMP :)
Jesli chodzi o gre Live w 2009 roku to kilka wygranych na Warszawskiej lidze Pokera i sporo miejsc w Kasie jak na liczbe turniejow na ktorych byłem do tego USOP Gdańsk gdzie odpadłem w 3 levelu chyba :D Ale pozniej niz Grzechu :D I USOP Łódź tu było dużo lepiej i dzień zakończyłbym w najlepszej 4 gdyby nie badbeat :P po moim genialnym readzie :D Ostatnio level dnia pula na top3-top5 (Nie pamietam jak to dokladnie było pamietam tylko ze mialem TPTK i kolega blefowal tyle ze dostał runner runnera ;/ ) pozniej za resztki zetonow z ktorymi sie allinowalem dostalem jeszcze kolor tyle ze drugi dostał fulla :P Pamietam ze to byl bardzo dobry turniej w moim wykonaniu :P Moze gdyby nie ten badbeat powalczyłbym na FT
Do tego kilka ale w malej ilosci turniejów strefy Live chyba jedno miejsce w kasie w puli na lidera turnieju odpadam z JT na flopie JT2 bo koles nie mi nie wierzy i sprawdza z 99 tyle ze juz 9 spada na turn ... :mrgreen:
Do tego spory plus z Cashówek 1/2 bo w Hyatt chyba nie grałem w wiekszych
PKPT gdzie tragedie grałem :P I odpadłem a raczej stracilem prawie wszystkie zetony na CoinFlipie z pozniejszym zwycięzcą może jakbym wygrał tego Coina :P :P
W ogóle nie wiem czemu ja narzekam :D Chociaż nie, ponarzekam :P Na moją dziewczynę :) Nie zmienie jej ale nie wiem gdzie się zgłosić już :P Czy to leży w mojej psychice a może ona naprawdę ma jakiś dar :P Jest taka sprawa np piszę z nią sms podczas turnieju a ta nagle pisze odpadniesz w ciągu 5 min xD i co? Odpadam :D Nienawidzi pokera i może ma jakąś moc :D Najśmieszniejsze jest to że to sprawdza się co turniej o ile jeszcze na poczatku roku tak nie mowila to pozniej jak zaczela to sie sprawdzalo nie mowie jej jak gram online bo nie ale raz pamietam powiedziala dobra dzis wygraj WLP i wygrałem :P Wiec to pewnie w mojej psychice :) Ostatnio staram sie juz o tym nie myslec i nie pisac z nia podczas turniejow wiec zobaczymy jak to wyjdzie :)
Mam nadzieje ze na dlugo nie zabrali turniejow z kasyna ale mamy tyle mozliwosci gry w Warszawie ze nie mam sie tak naprawde czym przejmowac, chcialbym wrocic do gry na WLP ale zobaczymy
CO do grania Online to moze i grałem duzo ale niskie stawki w wiekszosci gra wygladala tak bylo sobie z 50-200$ na poczatku miesiaca i pod koniec wyplacane bylo okolo 600-1000$ dosyc dlugo nie gralem wg BM :D Ale w tym roku z tego co dobrze licze tylko 3 miesiace bylem na minus z reszta pokera nie traktuje zarobkowo bo pieniadze mam ale zawsze cos dodatkowo moze wpasc :)
W koncu zaczałem grac wg BM i duzo duzo sie nauczylem dzieki temu, w grudniu prawie nie gralem wcale zrobilem sobie przerwe nie wiem tez czy w styczniu bede grał byc moze napisze co bede gral ale to na nowym blogu moze mowie moze bo nie wiem czy jest sens pisac co gram i gdzie zeby pozniej mi nie wypominało kilka osob ze gralem za nisko albo mam male wygrane :D
Takie marne to podsumowanie roku ale w skrocie jestem zadowolony z postepow jak i swojej gry wiem ze jeszcze bardzo duzo do poprawy np tilt jak gram kilka stolow to moga mi lamac AA majac nawet 72o byle nie polamali mi tego 5 razy pod rzad :D bo widzialem ze nie mam problemu z jakimis suckoutami w grach S&G czy Cash dopiero jak zdarzy sie seria to sie wkurzam i musze odpocząc ale mam problemy z MTT gdzie jest wazny spot i dostaje suckouta albo przed kasa albo zaraz w kasie zamiast walczyc o FT
Duzo gralem Omahy tez w tym roku i byc moze to bede gral w tym duzo ciekawsza gra i byc moze przejde na PLO :)
Dobra juz troche pomieszalem :D Nawet nie wiem czy napisalem to co mialem napisac :D Jestem leniem i nie chce mi sie tego czytac :D Wiec jak cos zauwazycie czego brakuje albo chcecie sie dowiedziec to zapytajcie za kilka dni zaloze nowego bloga na nowy rok bo jak wlaczam w tym blogu 1 strone to smiac mi sie chce :D I wstyd :P
W nowym blogu jakies cele na pewno sie pojawia moze zmienie i wyglad by byl bardziej przejrzysty a nie zlepek kilku zdań :)
Pozdro i niech flop bedzie z wami ! :mrgreen:

samol
-#VIP
-#VIP

Postautor: samol » 04 sty 2010, 21:56

elegancko, ale zdecydowanie za duzo emotikonek :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 04 sty 2010, 22:03

elegancko, ale zdecydowanie za duzo emotikonek :D

Mam ten sam problem co on :D
chyba za dużo gg ^^
xD
Ostatnio zmieniony 04 sty 2010, 22:03 przez knoperss, łącznie zmieniany 1 raz.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 04 sty 2010, 22:03

samol, one zastepuja mi spacje przecinki itp :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 09 sty 2010, 05:57

Kończe z pokerem nie chce mi sie juz w to grac
znajde sobie inne ciekawsze zajecie niz ciagle denerwowanie sie ...
dokoncze nasza lige na celeb tylko i zagram final tego freerolla na PokerStars-nielegalny-w-PL! i koniec mojej zabawy z pokerem

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 09 sty 2010, 09:56

Oskarek - troche lipa, będzie nam Ciebie brakowało..

sir_spider
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sir_spider » 09 sty 2010, 10:11

Mi wczoraj polamali asy 4 razy podczas jednej sesji, a raz czy 2 oplacili tylko wiec tez moglbym sie wkurzyc, ale sam mowiles ze wariancja sie kiedys wrowna :-P

Niestety troche zwiekszylem straty przez slaba gre :-(

Moze kiedys tez stwierdzisz ze lubisz grac w pokera i wrocisz :-)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 09 sty 2010, 10:40

side bet że nie odejdzie?? :mrgreen:

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 09 sty 2010, 11:22

no knopers ja jestem chętny tylko kto postawi na to że oskarek odejdzie :razz:

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 09 sty 2010, 11:30

oskarek nie odejdzie z prostej przyczyny
czy to sie komus podoba czy nie: jest PRAWDZIWYM POKERKINGIEM
ichoc nie zawsze chce mu sie w pokera grac
to zawsze bedzie mu sie chciało o pokerze pisac

zreszta on juz ma taką niewyparzona rekę
ze zanim pomysli to juz zaczyna nastepnego posta
pisac

spoko oskarek do 5000wpisów - nie daleko :mrgreen:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 09 sty 2010, 11:53

titanum pisze:no knopers ja jestem chętny tylko kto postawi na to że oskarek odejdzie :razz:

no kurde właśnie nie wiem.... :x
może jakiś świeżak??? :D o 10k$ :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 09 sty 2010, 17:14

Nie wiem widocznie trafilem na downswing jakis na grach cash bo gry cash = nic nie idzie od 2-3 miesiecy...
albo nie umiem grac cash po prostu i tyle
o ile w S&G i DoNach idzie mi ok to w przerwie grudniowej co nie gralem a moze zagralem z 3h przez caly miesiac i teraz troche gier w styczniu nie idzie mi nic
Turnieje wiadomo ze rzadko jest sie w kasie ale gorzej jak ciagle sie odpada zaraz po wejsciu do kasy albo przed kasa nie wiem one mnie najbardziej stiltowaly chyba
Moze tak jak gama przez Dony przestalem grac normalnie
z jednej strony rozegralem ich prawie 1500 w listopadzie i wyszedlem na spory plus ale na ipoker DoNy w wiekszej ilosci czyli takiej ze moge grac te 8-12 stolikow na raz chodza tylko 5dolarowe a bez sensu grindowac tak ostro co miesiac te 5$ by zarabiac 300-500$
Duzo czasu poswiecilem w listopadzie na to a nie chcialem tak grac teraz
pomyslalem ze pogram turnieje ale na nie widocznie nie jestem gotowy psychicznie niby jak odpadne to za 2 minuty zapominam i dalej gram normalnie ale mimo to wkurzam sie :)
Gry cash na 10000% nie w omahe ... nie wiem czy w ogole w Omaha Cash bylem kiedykolwiek na plusie dla mnie Omaha Cash a omaha S&G rozni sie o 180stopni
Przerwa miala mi pomoc ale nie udalo sie :)
Niby moglbym grindowac sobie te DoNy i sie cieszyc z tego co wygrywam ale po co?
Ja chce/chcialem grac wyzej przechodzic na nastepne poziomy
To dawaly mi gry cash NL holdem ale tez jakos nie moglem sie przestawic na 6handed duzo bardziej wole full ringi
Pomieszalem pomieszalem zobaczymy poki co nie gram w ogole nie mam ochoty patrzec na pokera musze znowu nabrac ochoty do gry a nie wiem kiedy to nastapi :) i czy w ogole nastapi
Tak myslalem co innego moglbym robic w wolnym czasie , padł pomysł by grać w literaki na kurniku xD

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 09 sty 2010, 17:57

Oskarek pisze:Tak myslalem co innego moglbym robic w wolnym czasie , padł pomysł by grać w literaki na kurniku xD

pograjmy w Makao :D dużo bardziej znana gra niż texas ;) no i gra w nią sam Krzysztof Jarzyna ze Szczecina więc sam wiesz :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 09 sty 2010, 19:15

Mozliwe :)
Dziś grałem w turnieju na kurniku w Literaki(scrabble)i zajalem 3 miejsce :D
Bylo ciezko bo rundy tylko 3 minutowe ale nie bylo zle :D

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”