No i za bardzo mi sie nie chce robic podsumowania wiec napisze co mi przyjdzie na myśl
Ogólnie to ten rok był taki przełomowy chyba dla większości, wcześniej to było tylko przegrywanie kasy
W tym roku gdzie w styczniu zacząłem grać Live zrozumiałem tak naprawdę o co w pokerze chodzi

Niektórzy do tej pory nie rozumieją ale i na nich przyjdzie pora
Duzo sie w tym roku nauczyłem co będę wykorzystywał w 2010 roku ale troche inaczej
Najbardziej żałuję że nie grałem w Warszawskiej Lidze Pokera po 1 sezonie i miesiącu czy 2 drugiego sezonu ;/ Były 4 sezony i MMP był w klasyfikacji roku 1 po raz 2 z rzedu ( Gratulacje

) z 1900 pkt jakos a ja po tym co grałem mialem 950 i zajalem 13 miejsce to jestem pewny ze gdybym mogl zawsze co wtorek chodzic a nie moglem niestety bo a to noc w pracy mi wypadała a to coś tam i stwierdzilem ze bez sensu chodzic to byłbym na 100% w TOP3 a być może i powalczył bym z MMP
Jesli chodzi o gre Live w 2009 roku to kilka wygranych na Warszawskiej lidze Pokera i sporo miejsc w Kasie jak na liczbe turniejow na ktorych byłem do tego USOP Gdańsk gdzie odpadłem w 3 levelu chyba

Ale pozniej niz Grzechu

I USOP Łódź tu było dużo lepiej i dzień zakończyłbym w najlepszej 4 gdyby nie badbeat

po moim genialnym readzie

Ostatnio level dnia pula na top3-top5 (Nie pamietam jak to dokladnie było pamietam tylko ze mialem TPTK i kolega blefowal tyle ze dostał runner runnera ;/ ) pozniej za resztki zetonow z ktorymi sie allinowalem dostalem jeszcze kolor tyle ze drugi dostał fulla

Pamietam ze to byl bardzo dobry turniej w moim wykonaniu

Moze gdyby nie ten badbeat powalczyłbym na FT
Do tego kilka ale w malej ilosci turniejów strefy Live chyba jedno miejsce w kasie w puli na lidera turnieju odpadam z JT na flopie JT2 bo koles nie mi nie wierzy i sprawdza z 99 tyle ze juz 9 spada na turn ...
Do tego spory plus z Cashówek 1/2 bo w Hyatt chyba nie grałem w wiekszych
PKPT gdzie tragedie grałem

I odpadłem a raczej stracilem prawie wszystkie zetony na CoinFlipie z pozniejszym zwycięzcą może jakbym wygrał tego Coina
W ogóle nie wiem czemu ja narzekam

Chociaż nie, ponarzekam

Na moją dziewczynę

Nie zmienie jej ale nie wiem gdzie się zgłosić już

Czy to leży w mojej psychice a może ona naprawdę ma jakiś dar

Jest taka sprawa np piszę z nią sms podczas turnieju a ta nagle pisze odpadniesz w ciągu 5 min xD i co? Odpadam

Nienawidzi pokera i może ma jakąś moc

Najśmieszniejsze jest to że to sprawdza się co turniej o ile jeszcze na poczatku roku tak nie mowila to pozniej jak zaczela to sie sprawdzalo nie mowie jej jak gram online bo nie ale raz pamietam powiedziala dobra dzis wygraj WLP i wygrałem

Wiec to pewnie w mojej psychice

Ostatnio staram sie juz o tym nie myslec i nie pisac z nia podczas turniejow wiec zobaczymy jak to wyjdzie
Mam nadzieje ze na dlugo nie zabrali turniejow z kasyna ale mamy tyle mozliwosci gry w Warszawie ze nie mam sie tak naprawde czym przejmowac, chcialbym wrocic do gry na WLP ale zobaczymy
CO do grania Online to moze i grałem duzo ale niskie stawki w wiekszosci gra wygladala tak bylo sobie z 50-200$ na poczatku miesiaca i pod koniec wyplacane bylo okolo 600-1000$ dosyc dlugo nie gralem wg BM

Ale w tym roku z tego co dobrze licze tylko 3 miesiace bylem na minus z reszta pokera nie traktuje zarobkowo bo pieniadze mam ale zawsze cos dodatkowo moze wpasc
W koncu zaczałem grac wg BM i duzo duzo sie nauczylem dzieki temu, w grudniu prawie nie gralem wcale zrobilem sobie przerwe nie wiem tez czy w styczniu bede grał byc moze napisze co bede gral ale to na nowym blogu moze mowie moze bo nie wiem czy jest sens pisac co gram i gdzie zeby pozniej mi nie wypominało kilka osob ze gralem za nisko albo mam male wygrane
Takie marne to podsumowanie roku ale w skrocie jestem zadowolony z postepow jak i swojej gry wiem ze jeszcze bardzo duzo do poprawy np tilt jak gram kilka stolow to moga mi lamac AA majac nawet 72o byle nie polamali mi tego 5 razy pod rzad

bo widzialem ze nie mam problemu z jakimis suckoutami w grach S&G czy Cash dopiero jak zdarzy sie seria to sie wkurzam i musze odpocząc ale mam problemy z MTT gdzie jest wazny spot i dostaje suckouta albo przed kasa albo zaraz w kasie zamiast walczyc o FT
Duzo gralem Omahy tez w tym roku i byc moze to bede gral w tym duzo ciekawsza gra i byc moze przejde na PLO
Dobra juz troche pomieszalem

Nawet nie wiem czy napisalem to co mialem napisac

Jestem leniem i nie chce mi sie tego czytac

Wiec jak cos zauwazycie czego brakuje albo chcecie sie dowiedziec to zapytajcie za kilka dni zaloze nowego bloga na nowy rok bo jak wlaczam w tym blogu 1 strone to smiac mi sie chce

I wstyd
W nowym blogu jakies cele na pewno sie pojawia moze zmienie i wyglad by byl bardziej przejrzysty a nie zlepek kilku zdań
Pozdro i niech flop bedzie z wami !