No więc mam dylemat tak naprawde
Myślę czy dalej grać DoNy ale teraz chyba nie na Ipoker a na TAM TA RAM TAM TAM na PokerStars-nielegalny-w-PL!

Wiem nie lubie tego roomy za te bad beaty

itp itd ale wiem ze jak przestane wierzyc ze to taki chory room to bedzie ok
Dlaczego tam? Ogladalem wczoraj challenge kolesia ktory chcial zagrac 50k rak w 24h jak widzialem jak on gra na 24 stolach to stwierdzilem EASY!

siedzial sobie rozmawial z kolegami i tylko naciskal klawisze na klawiaturze numerycznej
Zrobmy male porownanie co przemawia za Poker Stars-nielegalny-w-PL-! co za ipoker
Plusy PokerStars-nielegalny-w-PL!:
-o kazdej porze dnia i nocy beda ludzie do grania
-Kilka bardzo dobrych programow jak TableNinja dzieki ktoremu tak naprawde moglbym grac 20 stolow na laptopie na poczatek bym gral 12 powiedzmy i zwiekszal
-moglbym miec stolik nalozony na stolik bo tam gdzie akcja to stolik wyskakuje i ustawiaja sie po kolei
-mniejszy rake niz na ipoker! w zwyklych Donach 10 minutowych (tych bym nie gral bo strata czasu

) koszt 5$ DoNa to 5,40$ czyli rake to 0.40$ a w TURBO koszt to tylko 5,20$ czyli tylko 0,20$! rake to jest strasznie mało bo nawet majac 50% rakebacku powiedzmy placac na ipoker 5.50$ to i tak po rakebacku 50% placimy 5,25 wiec na PokerStars-nielegalny-w-PL! niby nie ma rakebacku ale tu placimy duzo mniejszy rake czyli tak jakbysmy mieli 60% rakeback
-po za mniejszym rake bonusy jakies są wiec jeszcze wieksze RoI nam wyjdzie
-DoNy turbo trwaja tu 5 min na ipoker 4
-moglbym rozegrac w ciagu miesiaca tu nawet 2 razy wiecej DoNow niz na ipoker
-mnostwo turniejow ale gralbym raczej tylko DoNy moze czasami cos w omahe
Minusy:
-No nie jestem miło nastawiony do nich
-90% mowi ze PokerStars-nielegalny-w-PL! jest najbardziej rigged
PLusy ipoker:
-Bonusy rakerace itp no mam w tej chwili bardzo dobra oferte tu ale mysle ze lekko gorsza by byla niz gra na ps
-lubie ten soft dobrze mi sie na nim gra i ladnie dla mnie wyglada
-Jedna z lepszych ofert turniejowych w sieci
Minusy:
- na laptopie moge grac max 10 stolikow gdzie czesto juz sie gubie bo na ipoker to przeskakiwanie stolikow do akcji nie zawsze dziala tak jak na PokerStars-nielegalny-w-PL! no ale taka optymalna liczba to 8 po podlaczeniu do monitora 24 cali gralem max 15 chyba z tego co pamietam ale no gubi sie czasami ipoker i musze klikac by wrocic z sitouta
-mało ludzi do gry w nocy np
-w omahe gram przewaznie ciagle z tymi samymi osobami

Z jednej strony to plus bo jest kilka slabych graczy no ale czasami ktos tam sie dolaczy tez nowy i jakos te Dony chodza
Na pewno mozna jeszcze dopisac kilka rzeczy to tak na szybko napisalem
Moze wy mi cos pomozecie? Bo juz nie wiem chyba sprobuje troche sił na PS
miałem niby grać Cash SH ale jeszcze musze troche kasy zarobic
Czekam na opinie ;p