Trochę zaniedbałem swojego bloga pisząc narazie pierwszego posta ale niestety ostatnio straszna nagonka na studiach. Teraz szykuje się bardzo długi weekend to postaram się nadrobić zaległości. Pisząc te słowa zegarek pokazuje 20:49 a więc nieco ponad 10 minut do forumowego turnieju na I4poker. Będzie to mój pierwszy turniej z ludźmi z forum i postaram się go opisać w kilku zdaniach poniżej.
Nie ma się co oszukiwać. Zasiadał będę do stolika z nadzieją na prenumeratę CPP

Na pieniądzach mi nie zależy za specjalnie bo kwota w puli nie jest powalająca a wiedza z artykułów może okazać się bezcenna
Edit 20:52
W turnieju już jest 32 osoby. Miła odmiana po graniu w turniejach gdzie "tłoczy się" kilkaset a nawet kilka tysięcy osób. Co do mojego pierwszego posta to niestety na PartyPoker jakoś średnio mi idzie. Stoje praktycznie w miejscu (wygrana - przegrana itd...). Kasy nie ubywa ale też i jej nie przybywa za bardzo a stanie w miejscu to dla mnie cofanie się dlatego jestem niezbyt zadowolony.
Jeżeli chodzi o inne poker roomy to dostałem bonus w postaci 22$ na CDPoker. W chwili obecnej jest tego nieco ponad 30$ i nieco ponad 100 wyrobionych CDPoints. Jak wspominałem w długi weekend będę nadrabiałzaległości i postaram się trochę pomnożyć te pieniądze a także zdobyć lwią część z 1200 CDPoints wymaganych do nabicia kolejnych 10$ bonusu.
Wiem, że nie jestem jeszcze dobrze "obcykany" w grze, że tak powiem żeby dokonać wszystkiego co sobie założę ale trzeba mierzyć wysoko

Jak to w piłce nożnej... żeby zremisować mecz
trzeba grać o zwycięstwo

I takim piłkarskim zakończeniem tego fragmentu przenoszę się na turniej.
Edit: 21:00
Turniej rozpoczęty. Gra 37 graczy a ja zaczynam na stoliku z graczami Rafik1988, bobokar, homik997, Roberti4, nero_pl, bareter, seba-z-z-z oraz rzepawel.
Edit 21:25
3300 żetonów i całkiem nieźle. Trzymam się cały czas w okolicy 5-10 miejsca.
Edit 21:45
Niestety odpadłem i skończyłem turniej na 15 miejscu. Najpierw wtopione 2k żetonów z kolorem (ja miałem J a opp Q) a później już z ilością około 1000 żetonów nie miałem czego szukać przy stoliku
Niestety marzenie o darmowej prenumeracie muszę odłożyć na inny termin
Śmigam teraz na CDPokera pofarmić trochę CDPointy

O ewentualnych jakichś dobrych i wymiernych efektach nie omieszkam powiadomić