Liga HU - reaktywacja od pazdziernika!
- Sith
- LEGENDA

- Szfiecu
- LEGENDA

- Sith
- LEGENDA

- Szfiecu
- LEGENDA

-
Krystiaan
- -#zwykly

-
lilu80
- -#zwykly

Witam,
Dowiedziałem się niedawno o lidze. Przeczytałem dokładnie wszlekie informacje. Jestem zorientowany w temacie co do sposobu ustalania rozgrywek z graczami według harmonogramu rozgrywek oraz opisywania jako gospodarz wyników turniejów w odpowiednim dziale dla danej kolejki. W nowym sezonie chętnie zagram w lidze. Od 10 listopada będę często dostępny na kompie. Jeżeli byłaby możliwość mógłbym również zamiennie dopisać się za gracza (2 liga za 1,1$), który zrezygnował. Z info wynika, że gracz whenny zrezygnował. Od 10 listopada mógłbym rozegrać zaległe turnieje więc z graczami:
Darlofoz-wheeny (5 kolejka)
wheeny-Szflecu (6 kolejka)
wheeny-Shoggyx (7 kolejka)
wheeny-MrGordon (8 kolejka)
wheeny-martini (9 kolejka)
wheeny-JacekHerer (10 kolejka)
i kolejne już według harmonogramu.
Jeżeli tak byłoby możliwe proszę dopisać mnie (w tym do grupy z listą graczy) i zmienić na mój nick lilu80 oraz przesłać info ID oraz hasło do homegames. Wówczas ustalibym terminy po 10 listopada co do 6 zaległych rozgrywek i kontynuował kolejne według harmonogramu.
Dowiedziałem się niedawno o lidze. Przeczytałem dokładnie wszlekie informacje. Jestem zorientowany w temacie co do sposobu ustalania rozgrywek z graczami według harmonogramu rozgrywek oraz opisywania jako gospodarz wyników turniejów w odpowiednim dziale dla danej kolejki. W nowym sezonie chętnie zagram w lidze. Od 10 listopada będę często dostępny na kompie. Jeżeli byłaby możliwość mógłbym również zamiennie dopisać się za gracza (2 liga za 1,1$), który zrezygnował. Z info wynika, że gracz whenny zrezygnował. Od 10 listopada mógłbym rozegrać zaległe turnieje więc z graczami:
Darlofoz-wheeny (5 kolejka)
wheeny-Szflecu (6 kolejka)
wheeny-Shoggyx (7 kolejka)
wheeny-MrGordon (8 kolejka)
wheeny-martini (9 kolejka)
wheeny-JacekHerer (10 kolejka)
i kolejne już według harmonogramu.
Jeżeli tak byłoby możliwe proszę dopisać mnie (w tym do grupy z listą graczy) i zmienić na mój nick lilu80 oraz przesłać info ID oraz hasło do homegames. Wówczas ustalibym terminy po 10 listopada co do 6 zaległych rozgrywek i kontynuował kolejne według harmonogramu.
- Szfiecu
- LEGENDA

- Sith
- LEGENDA

W tej chwili nie robilbym takich zmian - wez pod uwage, ze dla wielu graczy problem czasowy jest istotny - troche nie fair w tej chwili nagle wrzucac wszystkim dodatkowe, nieuzgodnione przed liga pojedynki. Jezeli wszyscy gracze stwierdza, ze maja czas i ochote rozgrywac zalegle pojedynki, to mozna rozwazac wejscie nowego gracza.
- martini
- -#VIP

Sith pisze:A z innej beczki - myslalem nad tygodniem przerwy by jakos unormowac tabele. Bo np teraz ktos ma 9 rozegranych spotkan, a ktos 4... I to nie jest tabela. A tak trzeba by to w tydzien dograc np do 9 kolejki. Co wy na to?
jestem za, ale pod warunkiem, ze ustali sie faktycznie ten tydzien jako czas na rozegranie zaleglych pojedynkow - bo tabela ze strasznym balaganem
- gama
- LEGENDA

-
titanum
- -#VIP

trzymajmy sie tego że jak kogoś nie ma to go wyrzucamy i nikt nie wchodzi na jego miejsce, bo w miejsce jednego ignoranta wejdzie następny i tak będziemy sie męczyc z tym bałaganem cały czas...
co do normowania tabeli to ja bym jeszcze nie interweniował tylko co najwyżesz jakoś upominał zalegających.
swoją drogą też to że ktoś ma 9 kolejke to chyba grał cos z gier dopiero się zbliżających?
bo takie wyskakiwanie poza terminarz też nie powinno być tak luźno traktowane?
co do normowania tabeli to ja bym jeszcze nie interweniował tylko co najwyżesz jakoś upominał zalegających.
swoją drogą też to że ktoś ma 9 kolejke to chyba grał cos z gier dopiero się zbliżających?
bo takie wyskakiwanie poza terminarz też nie powinno być tak luźno traktowane?
-
lilu80
- -#zwykly

-
Noe34
- -#aktywny

- dviper
- -#VIP

Wróć do „Pojedynki pokerowe liga hu”