Liga HU - reaktywacja od pazdziernika!

Zagraj w naszej unikalnej lidze pojedynków pokerowych. Niedługo start 7 sezonu.

Największa liga HU wznawia grę! Zapisz sie do 7go sezonu !
Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 24 paź 2011, 16:40

Berba- tylko to jeszcze musieliby sie gracze wypowiedziec, czesc ludzi juz rozegralo mecze z Grzechem, Wheenym, potem je anulowano, teraz znowu beda musieli grac - troche to nie fair - jak dla mnie to wchodzi na czyjes miejsce ale z aktualnym stanem rozegrania (np za wheenego)

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 24 paź 2011, 16:59

ja się zgadzam. Dziś miałem mieć pojedynek z wheenym :/

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 24 paź 2011, 17:11

To jak chce to niech wchodzi na miejsce wheenego...

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 24 paź 2011, 19:17

Kurde powinno być tak, że ludzie nieaktywni na forum, zostawiają do siebie jakiś kontakt albo coś, a nie takie sranie i zabawa w kotka i myszkę. Ja np mam 2 dni na grę, ale mógłbym się umówić w konkretny inny dzień na konkretną godzinę, ale jak się umówić skoro kogoś nie ma? :)

Krystiaan
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Krystiaan » 25 paź 2011, 17:55

Aha dzięki za info. Tak pytałem kontrolnie (później dokładnie w reg. wyczytałem, że liga trwa 3msc.) Zagram od nowego roku jeżeli tylko będzie kontynuacja takich gier. :)

lilu80
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: lilu80 » 29 paź 2011, 13:54

Witam,
Dowiedziałem się niedawno o lidze. Przeczytałem dokładnie wszlekie informacje. Jestem zorientowany w temacie co do sposobu ustalania rozgrywek z graczami według harmonogramu rozgrywek oraz opisywania jako gospodarz wyników turniejów w odpowiednim dziale dla danej kolejki. W nowym sezonie chętnie zagram w lidze. Od 10 listopada będę często dostępny na kompie. Jeżeli byłaby możliwość mógłbym również zamiennie dopisać się za gracza (2 liga za 1,1$), który zrezygnował. Z info wynika, że gracz whenny zrezygnował. Od 10 listopada mógłbym rozegrać zaległe turnieje więc z graczami:
Darlofoz-wheeny (5 kolejka)
wheeny-Szflecu (6 kolejka)
wheeny-Shoggyx (7 kolejka)
wheeny-MrGordon (8 kolejka)
wheeny-martini (9 kolejka)
wheeny-JacekHerer (10 kolejka)
i kolejne już według harmonogramu.
Jeżeli tak byłoby możliwe proszę dopisać mnie (w tym do grupy z listą graczy) i zmienić na mój nick lilu80 oraz przesłać info ID oraz hasło do homegames. Wówczas ustalibym terminy po 10 listopada co do 6 zaległych rozgrywek i kontynuował kolejne według harmonogramu.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 29 paź 2011, 15:45

jeśli chodzi o mnie np to nie ma problemu. lepiej zagrać z żywym niż dostać walkower.

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 29 paź 2011, 17:16

W tej chwili nie robilbym takich zmian - wez pod uwage, ze dla wielu graczy problem czasowy jest istotny - troche nie fair w tej chwili nagle wrzucac wszystkim dodatkowe, nieuzgodnione przed liga pojedynki. Jezeli wszyscy gracze stwierdza, ze maja czas i ochote rozgrywac zalegle pojedynki, to mozna rozwazac wejscie nowego gracza.

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 30 paź 2011, 12:51

Sith pisze:A z innej beczki - myslalem nad tygodniem przerwy by jakos unormowac tabele. Bo np teraz ktos ma 9 rozegranych spotkan, a ktos 4... I to nie jest tabela. A tak trzeba by to w tydzien dograc np do 9 kolejki. Co wy na to?

jestem za, ale pod warunkiem, ze ustali sie faktycznie ten tydzien jako czas na rozegranie zaleglych pojedynkow - bo tabela ze strasznym balaganem

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 30 paź 2011, 12:54

Ja myślę, że po to jest harmonogram, żeby się go trzymać. Taki tydzień na zaległe pojedynki to świetna sprawa, ale na sam koniec, jak już rozegramy zaplanowane kolejki (jak ktoś teraz nie ma czasu, to nawet jak damy tydzień to i tak będą osoby, które ich nie rozegrają). :)

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 30 paź 2011, 13:44

trzymajmy sie tego że jak kogoś nie ma to go wyrzucamy i nikt nie wchodzi na jego miejsce, bo w miejsce jednego ignoranta wejdzie następny i tak będziemy sie męczyc z tym bałaganem cały czas...
co do normowania tabeli to ja bym jeszcze nie interweniował tylko co najwyżesz jakoś upominał zalegających.
swoją drogą też to że ktoś ma 9 kolejke to chyba grał cos z gier dopiero się zbliżających?
bo takie wyskakiwanie poza terminarz też nie powinno być tak luźno traktowane?

lilu80
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: lilu80 » 01 lis 2011, 10:38

OK jak nie ma możliwości dołączyć poczekam więc na nowy sezon i wtedy chętnie sobie zagram

Noe34
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Noe34 » 23 lis 2011, 00:50

Wiadomo kiedy rusza Kolejna edycja ligi HU??

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 23 lis 2011, 07:57

Noe34 pisze:Wiadomo kiedy rusza Kolejna edycja ligi HU??

Na pewno nie wcześniej niż w styczniu.

Wróć do „Pojedynki pokerowe liga hu”