Liga Hu - opłaty i informacje
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Liga Hu - opłaty i informacje
Startujemy z ligą łączymy I i II ligę wpisowe będzie 20$ a ekstraklasie 75$
Ekstraklasa:
1.konieczny - zapłacone
2. SEBOLA - zapłacone
3. niesamowity_jaś - zapłacone
4. Berba - zapłacone
5. Slodziak - zapłacone
6. SithJarr - zapłacone
7. ASTERIX79PL
8. Ted
I liga:
1. monk880 - zapłacone
2. gama - zapłacone
3. paweleksko
4. Shaggyx
5. radost - zapłacone
6. iza_doria
7. sunny246
8. toadie3k - zapłacone
9. Kojack zapłacone
10. yerzy33
11. Buba - zapłacone
12. Szfiecu
13. knoperss - zapłacone
Wpłaty robimy do 30 marca. Kto nie wpłaci niestety zostanie usunięty z listy.
Dwie opcje wpłaty na konto PokerStars-nielegalny-w-PL! i druga konto moneybookers:
PokerStars-nielegalny-w-PL! - OMGGrzechuGT
Ekstraklasa:
1.konieczny - zapłacone
2. SEBOLA - zapłacone
3. niesamowity_jaś - zapłacone
4. Berba - zapłacone
5. Slodziak - zapłacone
6. SithJarr - zapłacone
7. ASTERIX79PL
8. Ted
I liga:
1. monk880 - zapłacone
2. gama - zapłacone
3. paweleksko
4. Shaggyx
5. radost - zapłacone
6. iza_doria
7. sunny246
8. toadie3k - zapłacone
9. Kojack zapłacone
10. yerzy33
11. Buba - zapłacone
12. Szfiecu
13. knoperss - zapłacone
Wpłaty robimy do 30 marca. Kto nie wpłaci niestety zostanie usunięty z listy.
Dwie opcje wpłaty na konto PokerStars-nielegalny-w-PL! i druga konto moneybookers:
PokerStars-nielegalny-w-PL! - OMGGrzechuGT
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2012, 09:42 przez GrzechuTG, łącznie zmieniany 9 razy.
-
KoJack
- -#aktywny

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- yerzy
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

-
KoJack
- -#aktywny

- radost21
- LEGENDA

- Ted Forester
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- urnotindanger
- -#aktywny

- Sebola
- -#VIP

urnotindanger pisze:Coś słabo idzie ta zbiórka, ekstraklasa na 2 osoby to trochę mało :\
Stanowczo za mało - czyli będzie jak zawsze - problemy z rozgrywaniem pojedynków - duże przesunięcia terminów itp.
Ja w takim razie podziękuję - bo dziś w końcu mija termin wpłat - i nie zanosi się żeby było w tym temacie lepiej
- urnotindanger
- -#aktywny

-
Hiro
- -#VIP

Sebola pisze:Stanowczo za mało - czyli będzie jak zawsze - problemy z rozgrywaniem pojedynków - duże przesunięcia terminów itp.
Ja w takim razie podziękuję - bo dziś w końcu mija termin wpłat - i nie zanosi się żeby było w tym temacie lepiej
Ja dla podobnych powodów w ogóle się nie zapisywałem
- urnotindanger
- -#aktywny

- mara
- LEGENDA

- Sebola
- -#VIP

Tak - jakby faza zbierania przebiegła pomyślnie - JAKBY - i tu jest właśnie problem, chyba nie uda nam się zorganizować już takiej ligi HU jak była za pierwszym razem (chyba już parę lat temu). No ale wtedy całkiem inne było podejście użytkowników do pokera - a przede wszystkim do forum - i jak ktoś już do czegoś się zobowiązał do dotrzymywał słowa. Chyba trochę inny charakter był społeczności forumowej.
Mara100 - jeśli chodzi o Twoje zarzuty - to akurat w moim przypadku celowo czekałem do ostatniego dnia z wpłatą, bo....wiedziałem że tak będzie - w końcu w 3 ligi grać nie będziemy (zresztą w 8 też byłbym za 4 pojedynkami, żeby trochę pograć) - poza tym jak widzę już takie zaangażowanie w fazie wstępnej zwykłej wpłaty, która zajmuje 30 sekund - to obawiam się że znowu trzeba będzie się umawiać po 15 razy na jeden pojedynek.. dla mnie po prostu szkoda czasu, bo go za wiele na pokera nie mam i nie chcę go marnować dla kogoś kto nie dotrzymuje terminów, choć i tak u nas w ekstraklasie jest parę firmowych nazwisk. Ale uważam że nie poświęcają już tyle czasu na pokera i będzie to tylko takie granie na siłę.
Mara100 - jeśli chodzi o Twoje zarzuty - to akurat w moim przypadku celowo czekałem do ostatniego dnia z wpłatą, bo....wiedziałem że tak będzie - w końcu w 3 ligi grać nie będziemy (zresztą w 8 też byłbym za 4 pojedynkami, żeby trochę pograć) - poza tym jak widzę już takie zaangażowanie w fazie wstępnej zwykłej wpłaty, która zajmuje 30 sekund - to obawiam się że znowu trzeba będzie się umawiać po 15 razy na jeden pojedynek.. dla mnie po prostu szkoda czasu, bo go za wiele na pokera nie mam i nie chcę go marnować dla kogoś kto nie dotrzymuje terminów, choć i tak u nas w ekstraklasie jest parę firmowych nazwisk. Ale uważam że nie poświęcają już tyle czasu na pokera i będzie to tylko takie granie na siłę.
- mara
- LEGENDA

Sebola pisze:Tak - jakby faza zbierania przebiegła pomyślnie - JAKBY - i tu jest właśnie problem, chyba nie uda nam się zorganizować już takiej ligi HU jak była za pierwszym razem (chyba już parę lat temu). No ale wtedy całkiem inne było podejście użytkowników do pokera - a przede wszystkim do forum - i jak ktoś już do czegoś się zobowiązał do dotrzymywał słowa. Chyba trochę inny charakter był społeczności forumowej.
Mara100 - jeśli chodzi o Twoje zarzuty - to akurat w moim przypadku celowo czekałem do ostatniego dnia z wpłatą, bo....wiedziałem że tak będzie - w końcu w 3 ligi grać nie będziemy (zresztą w 8 też byłbym za 4 pojedynkami, żeby trochę pograć) - poza tym jak widzę już takie zaangażowanie w fazie wstępnej zwykłej wpłaty, która zajmuje 30 sekund - to obawiam się że znowu trzeba będzie się umawiać po 15 razy na jeden pojedynek.. dla mnie po prostu szkoda czasu, bo go za wiele na pokera nie mam i nie chcę go marnować dla kogoś kto nie dotrzymuje terminów
Sebola-przecież napisałem,że rozumiem niektórych
Napisałem tamten post w celu motywacji większej części zapisanych do ligi, którzy nie zrobili wpłaty, a co za tym idzie nie dotrzymali słowa. Nic więcej Chłopak walczy o odblokowanie konta, o odzyskanie kasy i ja to rozumiem. Powtarzam że chodzi o niektórych.
Wróć do „Pojedynki pokerowe liga hu”