Let's eat the night and drYnk the time.
- Gns
- -#VIP

- drynk
- LEGENDA

Gns pisze:Well played. Czekam na info ile razy powiększyłeś roll po tym turku. Elo.
procentowo będzie ciężko podać, bo 15$ przy moim rollu nie wygląda jednak zbyt zacnie. ale do kasy się doturlałem.
W ogóle dzisiaj kolejny dzień wkurwiających spotów. W pozostałych MTT albo dostawałem jakieś durne hero calle, albo od donków z drugimi parami, którzy na moją TP trafiali potem jakieś runnery. Oprócz tego FTOPSa scashowałem tylko jeden 180men 2,5$ na starsach, bo trochę ich pograłem.
A na cashu dzisiaj głównie tak:
UTG+2: $32.68 (130.7 bb)
Hero (MP1): $25.91 (103.6 bb)
MP2: $30.53 (122.1 bb)
MP3: $27.04 (108.2 bb)
CO: $10 (40 bb)
BTN: $8.85 (35.4 bb)
SB: $29.52 (118.1 bb)
BB: $23.75 (95 bb)
Preflop: Hero is MP1 with
UTG+2 folds, Hero raises to $0.75, MP2 folds, MP3 calls $0.75, 4 folds
Flop: ($1.85)
(2 players)
Hero bets $1.10, MP3 calls $1.10
Turn: ($4.05)
(2 players)
Hero bets $3.25, MP3 calls $3.25
River: ($10.55)
(2 players)
Hero bets $5.40, MP3 raises to $14.50, Hero raises to $20.81 and is all-in, MP3 calls $6.31
Final Board:
Hero showed
and lost (-$25.91 net)
MP3 showed
and won $49.57 ($23.66 net)
Edit:
Dobra nie ma się co kopać z końmi. Nie siada po prostu nic, to czas na przerwę. Kolejne przebubane buy-iny raczej mi niewiele pomogą. Herbatka, książka, a potem skopię dupę Sithowi i Słodziaczkowi w lidze
- drynk
- LEGENDA

Ostatnio nie runuję zbyt superaśnie, ale ze względu na dobry BM spływa to po mnie jak po kaczuszce. W sumie robię dziwnie mały volume (casha) jak na trzeci dzień profilaktycznego opierdzielania się. Trzeba nad tym popracować. Aczkolwiek pograłem trochę MTT i SnG, o których pisałem w poprzednim poście - i jak powszechnie wiadomo, tam też nie runuję zbyt kąśliwie
Takie małe założenie zamierzam sobie zrobić, żeby nie cashoutować niczego, aż dojadę z rollem do 3k cukierków zielone jabłuszko. W sumie na narty już wypłaciłem... Przydałaby się jeszcze nowa gitara, no ale to by była piękna nagroda za dojechanie do 3k, więc może mały czelendżyk. Oczywiście te 3k to nie za rok czy dwa, tylko tak do końca lutego
Wtedy bym rozmaślił regów na NL50 z ręką w kieszeni... przynajmniej takie są przymiarki.
Póki co praca u podstaw i przebicie się przez swing.
Dzisiaj trochę wcześniej wstałem w końcu (odwiedził mnie tatko w akademiku). Może sobie pyknę dobry turek na F* 10+1 3kGP o 14:00, w którym przeważnie nie jest przekroczona pula GP. Ale to jak się wyrobię z zakupami do tego czasu, bo korzystając z potencjalnego braku kolejek muszę uzupełnić zapasy żywności na nadchodzący grind-weekend ;P. W lodówce tylko światło, stary pomidor i końcówka Ginu Lubuskiego. Aż się prosi o słit focię na fejsa.
Tak się zastanawiam czy nie zmienić może room'a. 15% RB nie jest zbyt satysfakcjonujące, reloady F* rozdaje jak na lekarstwo.
Tak sobie patrzyłem wstępnie na 888-brak-polskiej-licencji!... czuję, że parę brytyjskich ryb można by tam oskrobać. Jak z ruchem na cashu NL25/NL50 - mógłby ktoś, kto ma tam konto, rzucić w wolnej chwili okiem? Bo nie chcę się władować na kolejny room gdzie nie pogram w dzień.
Edit: kurka pograłbym sobie casha na Ongame. NL30 SH wszedłby jak w masełko... tylko żeby nie ten gówniany system Essence w naliczaniu rake'a, który wymyślił jakiś skośny przy goleniu i nikt nie wie o co tam chodzi.
Takie małe założenie zamierzam sobie zrobić, żeby nie cashoutować niczego, aż dojadę z rollem do 3k cukierków zielone jabłuszko. W sumie na narty już wypłaciłem... Przydałaby się jeszcze nowa gitara, no ale to by była piękna nagroda za dojechanie do 3k, więc może mały czelendżyk. Oczywiście te 3k to nie za rok czy dwa, tylko tak do końca lutego
Wtedy bym rozmaślił regów na NL50 z ręką w kieszeni... przynajmniej takie są przymiarki.
Póki co praca u podstaw i przebicie się przez swing.
Dzisiaj trochę wcześniej wstałem w końcu (odwiedził mnie tatko w akademiku). Może sobie pyknę dobry turek na F* 10+1 3kGP o 14:00, w którym przeważnie nie jest przekroczona pula GP. Ale to jak się wyrobię z zakupami do tego czasu, bo korzystając z potencjalnego braku kolejek muszę uzupełnić zapasy żywności na nadchodzący grind-weekend ;P. W lodówce tylko światło, stary pomidor i końcówka Ginu Lubuskiego. Aż się prosi o słit focię na fejsa.
Tak się zastanawiam czy nie zmienić może room'a. 15% RB nie jest zbyt satysfakcjonujące, reloady F* rozdaje jak na lekarstwo.
Tak sobie patrzyłem wstępnie na 888-brak-polskiej-licencji!... czuję, że parę brytyjskich ryb można by tam oskrobać. Jak z ruchem na cashu NL25/NL50 - mógłby ktoś, kto ma tam konto, rzucić w wolnej chwili okiem? Bo nie chcę się władować na kolejny room gdzie nie pogram w dzień.
Edit: kurka pograłbym sobie casha na Ongame. NL30 SH wszedłby jak w masełko... tylko żeby nie ten gówniany system Essence w naliczaniu rake'a, który wymyślił jakiś skośny przy goleniu i nikt nie wie o co tam chodzi.
-
gajor
- -#graczroku

drynk pisze: Aż się prosi o słit focię na fejsa.
dawaj
drynk pisze:Tak sobie patrzyłem wstępnie na 888-brak-polskiej-licencji!... czuję, że parę brytyjskich ryb można by tam oskrobać. Jak z ruchem na cashu NL25/NL50 - mógłby ktoś, kto ma tam konto, rzucić w wolnej chwili okiem?
Na chwilę obecną 10 SH 4-6 osób na stole, 11 SH FAST, też 4-6 graczy na stole i tylko 2 FR
- drynk
- LEGENDA

gajor, niestety już słit foci nie zrobię, bo dopełniłem lodówkę zakupami
Poza tym nie mam dobrego aparatu, więc wyszedłby z tego jakiś kalafior.
Dzięki za info o ruchu na stolikach. Czyli jednak trzeba dłubać dalej FTP'a...
Pierwsza sesja dzisiaj dalej badrun, ale co ciekawe nie tiltowałem mimo niezłego zjazdu. Pewnie jeszcze coś zagram wieczorem, ale na razie pieką oczy, więc trzeba się zdrzemnąć albo odpocząć od patrzenia w monitor.
Rozdanie do The Best Of:
UTG: $24.30 (97.2 bb)
MP: $35.87 (143.5 bb)
CO: $31.99 (128 bb)
BTN: $30.67 (122.7 bb)
Hero (SB): $29.12 (116.5 bb)
BB: $30.41 (121.6 bb)
Preflop: Hero is SB with
4 folds, Hero raises to $0.75, BB raises to $2.25, Hero calls $1.50
Flop: ($4.50)
(2 players)
Hero checks, BB checks
Turn: ($4.50)
(2 players)
Hero bets $2.90, BB raises to $6.75, Hero raises to $10.60, BB calls $3.85
River: ($25.70)
(2 players)
Hero bets $16.27, BB calls $16.27
Results: $58.24 pot ($2.91 rake)
Final Board:
Hero showed
and won $55.33 ($26.21 net)
BB mucked
and lost (-$29.12 net)
Chcielibyście zobaczyć moją minę, jak zamiast autorebuya pula do mnie przyjechała.
Poza tym nie mam dobrego aparatu, więc wyszedłby z tego jakiś kalafior.
Dzięki za info o ruchu na stolikach. Czyli jednak trzeba dłubać dalej FTP'a...
Pierwsza sesja dzisiaj dalej badrun, ale co ciekawe nie tiltowałem mimo niezłego zjazdu. Pewnie jeszcze coś zagram wieczorem, ale na razie pieką oczy, więc trzeba się zdrzemnąć albo odpocząć od patrzenia w monitor.
Rozdanie do The Best Of:
UTG: $24.30 (97.2 bb)
MP: $35.87 (143.5 bb)
CO: $31.99 (128 bb)
BTN: $30.67 (122.7 bb)
Hero (SB): $29.12 (116.5 bb)
BB: $30.41 (121.6 bb)
Preflop: Hero is SB with
4 folds, Hero raises to $0.75, BB raises to $2.25, Hero calls $1.50
Flop: ($4.50)
(2 players)
Hero checks, BB checks
Turn: ($4.50)
(2 players)
Hero bets $2.90, BB raises to $6.75, Hero raises to $10.60, BB calls $3.85
River: ($25.70)
(2 players)
Hero bets $16.27, BB calls $16.27
Results: $58.24 pot ($2.91 rake)
Final Board:
Hero showed
and won $55.33 ($26.21 net)
BB mucked
and lost (-$29.12 net)
Chcielibyście zobaczyć moją minę, jak zamiast autorebuya pula do mnie przyjechała.
- karwek
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

- drynk
- LEGENDA

karwek pisze:haha, aż nie wiedziałbym jaką notkę dać. Ale wymyśliłbym nowy kolor - "POD ZADNYM POZOREM,NIGDY KURWA, NIE BLEFOWAĆ"
Dlatego nie blefowałem, tylko wykonałem posunięcie opisane trudną nomenklaturą poniżej
M@jkel pisze:dobry waljubet
Hehe, rozjebało mnie to nie wiem czemu
knoperss pisze:Na nl25 jesteś po prostu debilem
:*
Ostatnio zmieniony 19 sty 2013, 15:51 przez drynk, łącznie zmieniany 1 raz.
- drynk
- LEGENDA

Ajć, wczoraj już nic nie pograłem, bo trochę zachlałem pałę wieczorem. Miało być piwko i film u mnie ze znajomymi z grupy, a generalnie wyszło piwko i gadanie u mnie, a potem ni z gruchy ni z pietruchy wyjście do klubu i o 4 w nocy chwiejnie zameldowałem się w akademiku.
Dzisiaj jak się ogarnę to odpalam stoliczki i dopóki mnie jakiś ekstra badbeat nie wybije z rytmu, to jadę z fishami!
Dzisiaj jak się ogarnę to odpalam stoliczki i dopóki mnie jakiś ekstra badbeat nie wybije z rytmu, to jadę z fishami!
- drynk
- LEGENDA

Zainstalowałem GTA Vice City i poker poszedł w odstawkę (: ... Ale to jest kultowa gierka, ja pitolę. Wróciły stare wspomnienia z pięknych lat, kiedy wystarczył komp + dobra gierka i człowiek był szczęśliwy.
Btw. Chwytak znów zrobił kawał dobrej roboty:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=28Cn-1hmOZQ&noredirect=1#[/youtube]
Btw. Chwytak znów zrobił kawał dobrej roboty:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=28Cn-1hmOZQ&noredirect=1#[/youtube]
- Dawid84
- LEGENDA

- drynk
- LEGENDA

Dawid84, tamte gierki oczywiście też ogrywałem długimi godzinami. W GTA2 pvp było mistrzowskie
. Wiem, że Vice City to już grafika i ogólnie 3D i gierka trochę innego formatu. Ale imo to jedna z lepszych gierek w historii pod względem klimatu, muzyki (masa klasyków, które idealnie pasują do jazdy w hawajskiej koszuli w jakimś kabrio) grywalności, otwartości świata itd. Po prostu siadasz, pstryk i 4godziny z życia 
. Wiem, że Vice City to już grafika i ogólnie 3D i gierka trochę innego formatu. Ale imo to jedna z lepszych gierek w historii pod względem klimatu, muzyki (masa klasyków, które idealnie pasują do jazdy w hawajskiej koszuli w jakimś kabrio) grywalności, otwartości świata itd. Po prostu siadasz, pstryk i 4godziny z życia - mefius
- -#VIP

Dawid84 pisze:drynku, w Vice City to masz wyczesną grafę itp. Kultowa to była GTA1, GTA2 tam to się szalało czołgiem na ulicy. No i maszerowało się przykoksowanym żółtym zlepkiem pikseliech, wspomnienia ...
Dla mnie vice city zdecydowanie najlepsza cześć z GTA (SA niech sie schowa). Ogólnie cała seria to klasyk od 1-SA to pozycje obowiązkowe dla każdego gracza. Jeśli chodzi o pikselowe, kwintesencją wg mnie jest duke nukem 3D. To dopiero miazga, najlepszy motyw z dawaniem hasju dziwce, by pokazała ci pikselowe cyce
- drynk
- LEGENDA

mefius pisze:najlepszy motyw z dawaniem hasju dziwce, by pokazała ci pikselowe cyce
[center]A MOŻE MAŁY CHALLENGE?[/center]
Tak sobie zacząłem kminić, że nigdy w życiu nie doszedłem do granicy 3k Zielonych Cukierków roll'a (tak, do 2,5k też jeszcze nie doszedłem, ale nie było aż tak daleko
Sprawa nie jest taka prosta, bo żeby dojść do 3k, muszę podwoić roll'a i jeszcze trochę
Zatem założenia są takie:
Ok, piekę pizzę i biorę się za granie
- Sith
- LEGENDA

- drynk
- LEGENDA

- Porcupin
- -#VIP

- drynk
- LEGENDA

Porcupin, jak to od kiedy? Przecież już w Ciechocinku mieliśmy grać i śpiewać
Gram na gitarze od paru ładnych lat, tyle że zdecydowanie amatorsko i dla własnej zajawki niż dla jakichś innych celów.
Mój secik (haha) wygląda tak:
W sumie to odziedziczyłem go po bracie. Niestety ta gitara polskiej produkcji pod tytułem Aster Defil nie jest najlepszym, co się mogło przytrafić historii polskiego wytwórstwa instrumentalnego. Stąd chęć zmiany na Fenderka
. Piecyk to LDM Electronic 60WATT, tylko że już wysłużony i raczej nie robię nim takiego rabanu. Tym bardziej że przy 1/3 mocy na mojej gitarze już jest jeden wielki jęk, sprzęganie i zgrzytanie zębów.
Wrzucę kiedyś jakiś filmik, jak będzie chwila czasu żeby coś nagrać schabowym
.
Gram na gitarze od paru ładnych lat, tyle że zdecydowanie amatorsko i dla własnej zajawki niż dla jakichś innych celów.
Mój secik (haha) wygląda tak:
W sumie to odziedziczyłem go po bracie. Niestety ta gitara polskiej produkcji pod tytułem Aster Defil nie jest najlepszym, co się mogło przytrafić historii polskiego wytwórstwa instrumentalnego. Stąd chęć zmiany na Fenderka
. Piecyk to LDM Electronic 60WATT, tylko że już wysłużony i raczej nie robię nim takiego rabanu. Tym bardziej że przy 1/3 mocy na mojej gitarze już jest jeden wielki jęk, sprzęganie i zgrzytanie zębów.
Wrzucę kiedyś jakiś filmik, jak będzie chwila czasu żeby coś nagrać schabowym
- Sith
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA

- Sith
- LEGENDA

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”