Just keep gambling baby!
- justnutsbaby
- -#aktywny

Just keep gambling baby!
.FD
Ostatnio zmieniony 27 mar 2015, 03:35 przez justnutsbaby, łącznie zmieniany 8 razy.
- Mlody
- -#zasłużony

- tommko
- -#VIP

- justnutsbaby
- -#aktywny

- tommko
- -#VIP

- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

- tommko
- -#VIP

hmm.. rozdanie ciekawe jak dla mnie ponieważ rozegrałbym to trochę inaczej.
piszesz, że grał agresywnie i dość dobrze selekcjonował ręce także dla mnie z opisu to tight agressive.
Pre flop:
twój raise jak najbardziej prawidłowy, jego call dość kontrowersyjny
Flop:
grasz cbeta co na sparowanym flopie jest zarówno dobrym jak i standardowym zagraniem.
Jego raise - mając dwie pary - również prawidłowy.
I tu mi to zagranie się nie podoba;
przebijasz mini raise - co to jest, tego nawet blefem nie można nazwać. Budujesz pulę z dwiema over kartami. Jeśli chciałeś blefować to na pewno za mało. Jedyne dla mnie wytłumaczenie, to to, że miałeś widzenie, że na turnie spadnie Król
Albo porządny raise (na blef) lub fold.
Turn :
Tu bym zagrał ewentualnie trochę mocniej, chociaż taki bet wciągający również nie jest najgorszy. Przy jego all in z dwiema parami i dobrym kickerem easy call,
reszta się sama potoczyła.
Podsumowując:
nie podoba mi się Twoja gra na flopie.
Jeśli by nie spadł Król to co byś zrobił : chech/fold ??
Zbudowałbyś pulę i oddał żetony za darmo. Ten jak to określiłeś 3bet był nie potrzebny. Co byś zrobił jakby odwinął się kolejnym reraisem lub all in na flopie ? Sprawdzisz z dwiema over kartami ?
tyle ode mnie, może się ta pisanina na coś przyda
piszesz, że grał agresywnie i dość dobrze selekcjonował ręce także dla mnie z opisu to tight agressive.
Pre flop:
twój raise jak najbardziej prawidłowy, jego call dość kontrowersyjny
Flop:
grasz cbeta co na sparowanym flopie jest zarówno dobrym jak i standardowym zagraniem.
Jego raise - mając dwie pary - również prawidłowy.
I tu mi to zagranie się nie podoba;
przebijasz mini raise - co to jest, tego nawet blefem nie można nazwać. Budujesz pulę z dwiema over kartami. Jeśli chciałeś blefować to na pewno za mało. Jedyne dla mnie wytłumaczenie, to to, że miałeś widzenie, że na turnie spadnie Król
Albo porządny raise (na blef) lub fold.
Turn :
Tu bym zagrał ewentualnie trochę mocniej, chociaż taki bet wciągający również nie jest najgorszy. Przy jego all in z dwiema parami i dobrym kickerem easy call,
reszta się sama potoczyła.
Podsumowując:
nie podoba mi się Twoja gra na flopie.
Jeśli by nie spadł Król to co byś zrobił : chech/fold ??
Zbudowałbyś pulę i oddał żetony za darmo. Ten jak to określiłeś 3bet był nie potrzebny. Co byś zrobił jakby odwinął się kolejnym reraisem lub all in na flopie ? Sprawdzisz z dwiema over kartami ?
tyle ode mnie, może się ta pisanina na coś przyda
- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

- wheeny
- -#zasłużony

- justnutsbaby
- -#aktywny

- stafikus
- -#aktywny

Widać, że masz skilla
Patrząc na wykresy widzę, że jak narazie wszystkie sesje na plus oby tak dalej, też gram sporo hu na starsach niedawno zacząłem grać te za 34.5$ i idzie całkiem nieźle. Widziałem Twój wykres z wszystkich hu, prezentuje się niczego sobie
Używasz może jakiegoś programu do gry?
Sprawdz sobie staty z hu gracza "grobel" , jeden z najlepszych graczy w Polsce, czasami obserwuję jego grę- kozak jakich mało
Napewno będe śledził Twojego bloga, powodzenia przy stole!
Sprawdz sobie staty z hu gracza "grobel" , jeden z najlepszych graczy w Polsce, czasami obserwuję jego grę- kozak jakich mało
Napewno będe śledził Twojego bloga, powodzenia przy stole!
- justnutsbaby
- -#aktywny

- wheeny
- -#zasłużony

tomipa1, kiedy można się spodziewać Twojego filmu?
I z jakiego źródła sam oglądasz? Bo trudno jest coś wartościowego znaleźć w tonie śmieci... Płaciłeś za to, czy jakieś inne dojścia? Nie mam nic przeciw płaceniu, ale sam nie mogę wyjść ze stawek $2, więc coaching by mnie kosztował więcej, niż mam w rollu.
I z jakiego źródła sam oglądasz? Bo trudno jest coś wartościowego znaleźć w tonie śmieci... Płaciłeś za to, czy jakieś inne dojścia? Nie mam nic przeciw płaceniu, ale sam nie mogę wyjść ze stawek $2, więc coaching by mnie kosztował więcej, niż mam w rollu.
- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

-
salvatore33
- -#pretendent

- tommko
- -#VIP

salvatore33 pisze:ja generalnie nie gram HU ale widzę że można nieźle zarobić.
można zarobić chorobę nerwową za darmo
najbardziej tiltogenna forma pokera w jaką możesz zagrać, także salvatore33 bez dobrego przygotowania nie licz na zbyt wiele.
tomipa1 niezły początek powrotu na wysokie stawki, czekam z niecierpliwością na dalsze wyniki.
Ciekawy jestem pod jakim grasz nickiem te HU, zdradzisz, czy tajemnica

- justnutsbaby
- -#aktywny

- Sliwa
- -#VIP

- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”