Just keep gambling baby!
- alekspolak1
- -#VIP

justnutsbaby, Ja wiem ze ryzykowac trzeba... ja nie jestem typ ktory boi sie o swoje pieniadze przy stole, potrafie grac zupelnie bez kart ostre pule wiedzac co trzyma przeciwnik i odwijac mu sie all inem gdy wypada dla niego scary card itp... Ale niestety u mnie zadkoscia sa sesje po +5, +10BI... Sam troche ubolewam nad tym ze bardzo powoli mi bankroll rosnie, ale nie mam pojecia jak ostatnio to zmienic... Sporo zmienilem w swoim stylu gry zauwazylem spora poprawe i moj wykres EV pnie sie w gore jak szalony niestety moj wykres zarobkow poprostu stoi w miejscu i roznica miedzy moim profitem a moim EV jest jakias 1/3, co jest bardzo frustrujace, bo wiem ze gdyby nie ta roznica i EV=profit nie mialbym tyle tiltow i downswingow tylko bym juz dawno gral NL100....
Chyba musze zmienic soft i sprawdzic jak mi pojdzie na innym, tyle ze ciezko odchodzic od miejsca gdzie sie ma rb ponad 40% i do ktorego sie przyzwyczailo...
A ty na jakim sofcie grasz ?
Chyba musze zmienic soft i sprawdzic jak mi pojdzie na innym, tyle ze ciezko odchodzic od miejsca gdzie sie ma rb ponad 40% i do ktorego sie przyzwyczailo...
A ty na jakim sofcie grasz ?
- justnutsbaby
- -#aktywny

- alekspolak1
- -#VIP

i jaki wg Ciebie prezentuja tam gracze poziom ?
Bo np na Microgaming jak gralem troszke na NL50 to w porownaniu z Ongamem byla wielka przepasc i wiekszosc ludzi to donki, dlatego postanowilem polowe swojego bankrolla chyba na unibet-brak-polskiej-licencji! przerzucic i zobaczyc jak tam mi sie powiedzie
Bo np na Microgaming jak gralem troszke na NL50 to w porownaniu z Ongamem byla wielka przepasc i wiekszosc ludzi to donki, dlatego postanowilem polowe swojego bankrolla chyba na unibet-brak-polskiej-licencji! przerzucic i zobaczyc jak tam mi sie powiedzie
- justnutsbaby
- -#aktywny

- Spiegol
- LEGENDA

W szoku jestem, że do tej pory jeszcze nie zwróciłem uwagi na ten blog! Właśnie przeczytałem go od pierwszego do ostatniego posta i jestem pełen podziwu, że dajesz radę tak szybko piąć się do góry, gratulacje za styl i wytrwałość justnutsbaby ;)
Od dziś będę tu często zaglądał i śledził Twoje poczynania, zwłaszcza jestem ciekaw tych nl1000.
Możesz powiedzieć jak często i ile grasz w pokera? Tzn. jak wyglądają Twoje sesje, czy grasz codziennie czy jak leci no i ile godzin zazwyczaj trwa Twoja sesja? Bo ładnie lecisz z rollem do góry.
Na koniec dodam tylko powodzenia!
Od dziś będę tu często zaglądał i śledził Twoje poczynania, zwłaszcza jestem ciekaw tych nl1000.
Możesz powiedzieć jak często i ile grasz w pokera? Tzn. jak wyglądają Twoje sesje, czy grasz codziennie czy jak leci no i ile godzin zazwyczaj trwa Twoja sesja? Bo ładnie lecisz z rollem do góry.
Na koniec dodam tylko powodzenia!
- wheeny
- -#zasłużony

- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

- wheeny
- -#zasłużony

- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

-
Pitr3k
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

- knoperss
- LEGENDA

-
GrzesVP
- LEGENDA

-
piotrek_nowy
- -#VIP

Heh, rywal chcial Cie ownowac z 72, a ze mu spadl full to mu znacznie ulatwilo sprawe
Co do samej gry, na hu to ja tak srednio sie lapie, ale w przegranym rozdaniu imo grajac check/call na tym boardzie to grasz z deka face up A high i Cie tu regsy beda barelowac zebys wyrzucil. Jego zakres na riv shove jest mysle jednak okreslony na monstery i blefy, watpie ze na tych stawkach beda tu light value betowac 4, czy moze sie myle? Na ile call jest oplacalny to juz nie wiem, sam mi powiedz jak czesto takie spoty wygrywasz
A swoja droga 77 w standardzie chyba 3bet? Vs agresywny gracz flatujesz middle pary i rozgrywasz bez pozycji zeby nie budowac puli? Bo jakby nie patrzec 77 to monster w hu.
Co do samej gry, na hu to ja tak srednio sie lapie, ale w przegranym rozdaniu imo grajac check/call na tym boardzie to grasz z deka face up A high i Cie tu regsy beda barelowac zebys wyrzucil. Jego zakres na riv shove jest mysle jednak okreslony na monstery i blefy, watpie ze na tych stawkach beda tu light value betowac 4, czy moze sie myle? Na ile call jest oplacalny to juz nie wiem, sam mi powiedz jak czesto takie spoty wygrywasz
A swoja droga 77 w standardzie chyba 3bet? Vs agresywny gracz flatujesz middle pary i rozgrywasz bez pozycji zeby nie budowac puli? Bo jakby nie patrzec 77 to monster w hu.
- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby
- -#aktywny

-
Maciejjas
- -#VIP

- justnutsbaby
- -#aktywny

- justnutsbaby