Invidia
- maximus86
- -#VIP

-
invidia
maczek68, ja to w ogóle miałam wrażenie, że na sit oucie jestes:) i za chwilę jak spojrzałam to juz miałeś bardzo mało:) Fakt faktem, że dziwnie sie grało co po niektózy szleli z re-buyami:)
, quest, motywacje mam, fajne krótkie wakacje (bo jak pojedziemy to nie tylko na turniej, sie zostanie już te 2-3 dni) plus gra w pokera i miłe towarzystwo
. Kolega wygrał wejściówkę w Tolmicku i mamy tez tam zajechać:) No zobaczymy jak to będzie.
maximus86,
No pewnie, że fajnie ale turniej jest standardowo 10 osobowy chyba
Na miejscu mamy większe (od. 40 do 60 osób)
Najgorsze jest to, że wyjazd stoi pod znakiem zapytania bo nie wszystkim się udało tą wejściówkę zdobyć.
, quest, motywacje mam, fajne krótkie wakacje (bo jak pojedziemy to nie tylko na turniej, sie zostanie już te 2-3 dni) plus gra w pokera i miłe towarzystwo
maximus86,
No pewnie, że fajnie ale turniej jest standardowo 10 osobowy chyba
Na miejscu mamy większe (od. 40 do 60 osób)
Najgorsze jest to, że wyjazd stoi pod znakiem zapytania bo nie wszystkim się udało tą wejściówkę zdobyć.
- zaba1_7
- -#VIP

- maczek68
- -#VIP

- zaba1_7
- -#VIP

-
invidia
Oooo, dzięki wszystkim za pomoc:)
To już jadę na 100% tzn jedziemy, całą naszą 4osobową pokerową ekipą
:D Juz się nie mogę doczekać.
Najpierw w sobotę Tolkmicko/Kadyny tam nie gram w głównym turnieju ale może ktoś nie przyjdzie albo będzie ten drugi o nagrody rzeczowe, potem Sopot - tam już zawalcze. Ciekawe kto będzie w Sopocie bo w Kadynach podobno Saleta ma być
No i w sumie jak na razie nie mamy gdzie spać w Sopocie
Ale to taka malutka przeszkoda
Aaaa zapomniałabym, wczoraj byłam znowu na re-buy i znowu porażka
11 miejsce od końca
Nie zaufałam intuicji i po sprzyjającym flopie weszłam all in z 99 i jakoś się nie zdziwiłam jak zobaczyłam u przeciwnika KK....
Mam nadzieję, że dobrze wykorzystał mój stack:)
To już jadę na 100% tzn jedziemy, całą naszą 4osobową pokerową ekipą
Najpierw w sobotę Tolkmicko/Kadyny tam nie gram w głównym turnieju ale może ktoś nie przyjdzie albo będzie ten drugi o nagrody rzeczowe, potem Sopot - tam już zawalcze. Ciekawe kto będzie w Sopocie bo w Kadynach podobno Saleta ma być
Aaaa zapomniałabym, wczoraj byłam znowu na re-buy i znowu porażka
Nie zaufałam intuicji i po sprzyjającym flopie weszłam all in z 99 i jakoś się nie zdziwiłam jak zobaczyłam u przeciwnika KK....
- maczek68
- -#VIP

-
invidia
Wróciłam
W sam raz na turniej na i4.
W Kadynach miejsce 3 w turnieju free - kilka euro + zestawik gadzetów
W Sopocie miejsce 5 (buble
) w turnieju głównym : zestawik gadżetów
Jutro jak trochę odpocznę to postaram się napisać coś więcej i może jakieś zdjęcia wybiorę
A na dzis krótko:
Fajne doświadczenie. Pojechaliśmy we czworo i każdemu z nas w obu miastach udało się zagrać jak nie w głównym to we free
Trochę mało zainteresowanych ale do sng chętnych nie brakowało. Jeżeli unibet-brak-polskiej-licencji! zdecyduje się mimo wszystko dalej inwestować w ten sposób promocji to po 2-3 sezonach może być całkiem niezły sposób na spędzanie wakacji dla wielu ludzi:) Mimo iż slogan: zostań mistrzem w Swoim mieście trochę nie pasuje do tego założenia 
W sam raz na turniej na i4.
W Kadynach miejsce 3 w turnieju free - kilka euro + zestawik gadzetów
W Sopocie miejsce 5 (buble
Jutro jak trochę odpocznę to postaram się napisać coś więcej i może jakieś zdjęcia wybiorę
Fajne doświadczenie. Pojechaliśmy we czworo i każdemu z nas w obu miastach udało się zagrać jak nie w głównym to we free
-
invidia
Wczoraj turniej na żywo w basketonie, invidia na shotstacku dostaje AK będąc na BB, wszyscy fold albo call, SB (też short) call , no to invidia all in, fold, fold, shortstack: call pokazuje AT
Flop TXX X X..................
nice, miejsce 29
Miałam pisać coś o nadmorskim wypadzie ale w sumie nie wiem co.....więc nie będę się na ten temat rozpisywała. Było fajnie. Jak ktoś chciałby wiedzieć jak wygląda to z bliska to służę pomocą
Flop TXX X X..................
Miałam pisać coś o nadmorskim wypadzie ale w sumie nie wiem co.....więc nie będę się na ten temat rozpisywała. Było fajnie. Jak ktoś chciałby wiedzieć jak wygląda to z bliska to służę pomocą
-
invidia
** Hand # 2115623519 starting - 2008-07-31 23:04:36
** Desperado €2000 guaranteed[1937568]:Table 4 [Multi Table Hold 'em] (30.00|60.00 NL - MTT) Real Money
Kaizu73 sitting in seat 1 with 980.00
Toushkrn sitting in seat 2 with 1195.00
Kapin sitting in seat 3 with 1140.00
miche1313 sitting in seat 4 with 1920.00
xavier22310 sitting in seat 5 with 1880.00
invidia sitting in seat 6 with 3610.00
sambafo sitting in seat 7 with 2360.00
madguyzz sitting in seat 8 with 945.00[Dealer]
splinter007 sitting in seat 9 with 1975.00
Pamann sitting in seat 10 with 970.00
splinter007 posted the small blind - 15.00
Pamann posted the big blind - 30.00
** Dealing cards to invidia: Qh, Jh
Kaizu73 folded
Toushkrn folded
Kapin called - 30.00
miche1313 > ha
miche1313 folded
xavier22310 called - 30.00
invidia called - 30.00
sambafo called - 30.00
madguyzz called - 30.00
splinter007 called - 30.00
Pamann bet - 150.00
miche1313 > ta envie
Kapin called - 150.00
xavier22310 called - 150.00
invidia called - 150.00
sambafo called - 150.00
madguyzz > oui
madguyzz folded
splinter007 folded
** Dealing the flop: 5d, 8c, Jd
Pamann bet - 810.00
Kapin folded
xavier22310 folded
invidia went all-in - 3460.00
sambafo folded
xavier22310 > c émouvant 1 histoire d'amour qui commence sur 1 table de poker...
Pamann went all-in - 40.00
Pamann shows: 7s, 10s
** Dealing the turn: As
** Dealing the river: 9d
Pamann wins 2510.00 from the main pot
Dodam, że forma turnieju sprawia, że trzeba szybko budować stack i to duży.........ech.
- maczek68
- -#VIP

-
invidia
Ponieważ z takim podejściem jakie mam do pewnych spraw zostałam zrozumiana przez jednego z administratorów trochę na opak i twierdzi on, że się przy czymś tam upieram i że nie mam szacunku do jego pracy (co jest oczywiście nie prawdą, o czym wie każdy kto czasami czyta co tu piszę)
Zostałam poproszona o poszukanie innego forum więc tak robię. Tzn. nie szukam innego bo lepszego nie znajdę ale Dziękuję wszystkim za wspólne godziny spędzone tutaj, niektóre blogi pewnie dalej będę sobie czytywać.....
Bo z tego co kojarzę ta część forum jest dostępna również dla niezarejestrowanych.
Mam nadzieję, że czasami się spotkamy przy stolikach. GL All.
KONIEC
Tobie Glory jeszcze raz tłumaczę, że nie chodziło mi o to, że daje więcej niż biorę tylko o to że robie natyle dużo, że nie zależnie od wielkości korzysci jakie stąd czerpałam po prostu na pewne publiczne słowa nie zasługuję. Jeżeli zrozumiałeś mnie inaczej to weź na to poprawkę, bo umiosłeś sie disyć mocno a nie warto się denerwować.
Zostałam poproszona o poszukanie innego forum więc tak robię. Tzn. nie szukam innego bo lepszego nie znajdę ale Dziękuję wszystkim za wspólne godziny spędzone tutaj, niektóre blogi pewnie dalej będę sobie czytywać.....
Mam nadzieję, że czasami się spotkamy przy stolikach. GL All.
KONIEC
Tobie Glory jeszcze raz tłumaczę, że nie chodziło mi o to, że daje więcej niż biorę tylko o to że robie natyle dużo, że nie zależnie od wielkości korzysci jakie stąd czerpałam po prostu na pewne publiczne słowa nie zasługuję. Jeżeli zrozumiałeś mnie inaczej to weź na to poprawkę, bo umiosłeś sie disyć mocno a nie warto się denerwować.
- radost21
- LEGENDA

- maximus86
- -#VIP

radost21 pisze:NIE ZGADZAM SIĘ
na taki koniec ballady
O KOPCIUSZKU
no zgadzam się z Radostem, invidia no co Ty?! nie ma co do pewnych rzeczy podchodzić tak poważnie, mi się wydaję że zabardzo emocjonalnie do tego podchodzisz... jesteś aktywną działaczką forum dużo się udzielasz i niech tak zostanie... więc i Ty z nami zostań
można się z niektórymi nie zgadzać ale trzeba żyć dalej i robić dobrze to co się robiło do tej pory....- Spiegol
- LEGENDA

- maczek68
- -#VIP

podobno , forum ma być dla fanu i mamy tutaj rozmawiać i spotykać się z ludzmi o podobnych zaineresowaniach i niech tak zostanie. Jak będziesz miała tyle lat jak ja i radost21, bedziesz podchodziła do takich sytuacji z wiekszą dozą tolerancji. Jak widzisz wszyscy chcą abyś została ,myślę, że glorson też, ja jeszcze w ogóle nie dostałem koszulki chociaż pkt wyrobiłem miesiąć temu a swoja koszulkę mogę obejrzec tylko na zdjęciu glorsona i nie denerwuję się bo najważniejsze jest , że siedzę nad kartonikami(wirtualnymi) i mam dodatkowy fun uczestnicząć w życiu forum. Także przyłączam się do głosu forumowiczów ZOSTAŃ z NAMI, niech zwycięży POKER.
Zemścisz się ogrywając glorsona na forumowych turkach
, niech moc(flop) będzie z Tobą
Zemścisz się ogrywając glorsona na forumowych turkach
, niech moc(flop) będzie z Tobą-
Malv20
- -#aktywny

Czytam sobie te wasze posty odnośnie kłótni i zastanawia mnie co wam tak zależy na jakiejś koszulce. Rozumiem że część osób może czuć sie członkiem jakiejś społeczności pokerowej. Ale prawda jest taka że nawet granie na jakims turnieju w takiej koszulce nie jest raczej powodem do dumy. Nie oszukujmy sie poziom merytoryczny tego forum pozostawia sobie bardzo dużo do życzenia. Natomiast nikt z tego forum nie odniósł żadnych większych sukcesów. A to że jest ono tak popularne jest zasługą pomysłowości adminów.
invidia,
Invidia ja ci to wytłumacze. Tutaj aby znaleźć sie w gronie aktytwynch graczy czy "pokerkings" wystarczt tylko dużo pisać i mieć jakąś minimalną wiedze o pokerze. I to jest właśnie powód dla którego jest to chyba najbardziej popularne forum w Polsce. Admini wymyślili świetny pomysł promocji w nagrode za posty jest uczestnictwo we freerollach. Dlatego ludzie piszą mase postów zeby dostac się do grupy aktywnych. Natomiast dzięki postą i liczbie wyświetlań forum staje się popularne w sieci. I gdy w goolge wpiszemy poker forum to na pierwszym miejscu wyskakuje pokerkings mimo że inne fora maja dużo bardziej zaawansowanych użytkowników i większy poziom merytoryczny. Coś czuje że admini mnie zbanują za ten post ale po co mamy sie wszyscy oszukiwać.
Pozdrawiam.
invidia,
Ale skoro forum jest aż dla tak zaawansowanych graczy to nie mam pojęcia jakim cudem znaazłam sie w gronie Pokerkings? A nawet aktywnych
Wytłumaczysz mi to glory bo się pogubiłam...................![]()
Invidia ja ci to wytłumacze. Tutaj aby znaleźć sie w gronie aktytwynch graczy czy "pokerkings" wystarczt tylko dużo pisać i mieć jakąś minimalną wiedze o pokerze. I to jest właśnie powód dla którego jest to chyba najbardziej popularne forum w Polsce. Admini wymyślili świetny pomysł promocji w nagrode za posty jest uczestnictwo we freerollach. Dlatego ludzie piszą mase postów zeby dostac się do grupy aktywnych. Natomiast dzięki postą i liczbie wyświetlań forum staje się popularne w sieci. I gdy w goolge wpiszemy poker forum to na pierwszym miejscu wyskakuje pokerkings mimo że inne fora maja dużo bardziej zaawansowanych użytkowników i większy poziom merytoryczny. Coś czuje że admini mnie zbanują za ten post ale po co mamy sie wszyscy oszukiwać.
Pozdrawiam.
- Glory
- -#Site Admin

-
invidia
glory glory man united,
Zejdź ze mnie w końcu ok? bardzo Cię proszę. Nie masz pojecia jakiego typu osbą jestem z tej prostej przyczyny, ze mnie nie znasz i nigdy nie poznasz. Juz wystarczająco dobitnie dałes mi do zrozumienia co o mnie myslisz i nie wiem po co dalej to ciagniesz.
Ps. Mam prawo sie obrażac na kogo chcę i kiedy chcę, chociaż z turniejem 100$ added nie mam pojecia o co chodzi...i na szczęscie ty nie jestes w stanie mnie doprowadzić do stanu smiertelnego obrażenia.
Zejdź ze mnie w końcu ok? bardzo Cię proszę. Nie masz pojecia jakiego typu osbą jestem z tej prostej przyczyny, ze mnie nie znasz i nigdy nie poznasz. Juz wystarczająco dobitnie dałes mi do zrozumienia co o mnie myslisz i nie wiem po co dalej to ciagniesz.
Ps. Mam prawo sie obrażac na kogo chcę i kiedy chcę, chociaż z turniejem 100$ added nie mam pojecia o co chodzi...i na szczęscie ty nie jestes w stanie mnie doprowadzić do stanu smiertelnego obrażenia.
- radost21
- LEGENDA

nascie lat temu >> mielismy z kolegami i kolezankami taka małą paczke ludzi skupionych wokól siebie
nie było nas duzo >> ot zwykle spotykalismy sie w gronie 6-10 osób
wszystko było fajnie >> zgrzyty pojawiały sie zadko
niestety zawsze miało to miejsce gdy w grupie pojawiałem sie ja i pewna młoda osóbka płci odmiennej
doszło nawet do tego ze >> proszono nas aby sie unikac
tzn dostawałem cynk >> nie przychodz dzis >> bo bedzie ona
a ona dostawała info > nie przychodz dzis >> bo bedzie on
trwało to jakis rok
a potem nastapił WYBUCH
i ta młoda osóbka płci przeciwnej >> jest dziś moją WIFE
a grupa ROZLECIAŁA SIĘ W DNIU W KTÓRYM ZACZĘLIŚMY SIE SPOTYKAĆ
tak wiec nie mówcie mi że nie ma rzeczy niemozliwych
to tylko ludzie czasem niemozliwi i nie dowytrzymania
ale zwykle wtedy dochodzi do WYBUCHU
bo dwa przeciwne bieguny doskonale sie PRZYCIAGAJĄ
czego i wam zyczę
ps. a dleczego ONA jest dzis moja zoną?
to proste uwielbiam wyzwania >> JAKO ROMEO o długich włosach << nie chciałem dziwczyny pierwszej z brzegu >> chciałem tą z wysp dziwiczych
ta która nie mówiła o mnie kolega
tylko
WRÓG
nie było nas duzo >> ot zwykle spotykalismy sie w gronie 6-10 osób
wszystko było fajnie >> zgrzyty pojawiały sie zadko
niestety zawsze miało to miejsce gdy w grupie pojawiałem sie ja i pewna młoda osóbka płci odmiennej
doszło nawet do tego ze >> proszono nas aby sie unikac
tzn dostawałem cynk >> nie przychodz dzis >> bo bedzie ona
a ona dostawała info > nie przychodz dzis >> bo bedzie on
trwało to jakis rok
a potem nastapił WYBUCH
i ta młoda osóbka płci przeciwnej >> jest dziś moją WIFE
a grupa ROZLECIAŁA SIĘ W DNIU W KTÓRYM ZACZĘLIŚMY SIE SPOTYKAĆ
tak wiec nie mówcie mi że nie ma rzeczy niemozliwych
to tylko ludzie czasem niemozliwi i nie dowytrzymania
ale zwykle wtedy dochodzi do WYBUCHU
bo dwa przeciwne bieguny doskonale sie PRZYCIAGAJĄ
czego i wam zyczę
ps. a dleczego ONA jest dzis moja zoną?
to proste uwielbiam wyzwania >> JAKO ROMEO o długich włosach << nie chciałem dziwczyny pierwszej z brzegu >> chciałem tą z wysp dziwiczych
ta która nie mówiła o mnie kolega
tylko
WRÓG
- asape
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

- rzepa
- -#VIP

- Mlody
- -#zasłużony

- asape