Informacje Organizacyjne
- mazak
- -#zasłużony

Informacje Organizacyjne
Informuje ze do Niedzieli 20 Kwietnia powinny zostac nadrobione wszytskie zaległości w kolejkach 1 - 3
W przypadku nie rozegrania spotkan zaleglych do niedzieli i nie podania ewentualnej daty rozegrania pojedynku - takie spotkania zostaną zweryfikowane jako walkower dla gospodarza!
W przypadku nie rozegrania spotkan zaleglych do niedzieli i nie podania ewentualnej daty rozegrania pojedynku - takie spotkania zostaną zweryfikowane jako walkower dla gospodarza!
Ostatnio zmieniony 20 lis 2008, 15:47 przez mazak, łącznie zmieniany 1 raz.
- riksza
- -#aktywny

- mazak
- -#zasłużony

-
skrzychuz
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
skrzychuz
- -#VIP

- mazak
- -#zasłużony

- radost21
- LEGENDA

GrzechuTG pisze:W nowej lidze będzie tylko czołowa ósemka i to będzie ekstraklasa myślę że dopiero kiedy będziemy znali jej skład to ruszymy z dyskusją ile meczy w tygodniu będziemy grali. Napewno następna liga będzie zupełnie inna niż ta.
jak dla mnie jest to zmiana regulaminu w trakcie gry :no:
albo przemyslana próba ELIMINACJI radosta
- nowy233
- -#aktywny

GrzechuTG pisze:W nowej lidze będzie tylko czołowa ósemka i to będzie ekstraklasamyślę że dopiero kiedy będziemy znali jej skład to ruszymy z dyskusją ile meczy w tygodniu będziemy grali. Napewno następna liga będzie zupełnie inna niż ta.
Dyskryminacja jednym słowem pozostałych członków forum.
I jak to chcecie mieć największe forum w Polsce skoro na samym starcie chcecie wprowadzać restrykcje co do ilości graczy.
sam osobiście nie gram i nie zamierzam, ale sądzę, że wypowiem się tu za wiele osób z forum.
- radost21
- LEGENDA

dzieki nowynowy233 pisze:Dyskryminacja jednym słowem pozostałych członków forum.
jesli jest problem to trzeba go rozwiazać >> ale podczas dyskusji a nie za zieloną kurtyną
moja propozycja:
1. zapisy
2. w zaleznosci od ilosci chetnych podział na grupy
np. 8 grup po 4 graczy ( o ile znajdzie sie tylu chetnych)
3. mecze w grupach kazdy z kazdym
4. do nastepnej rundy przechodzi zwyciezca lub dwóch najlepszych
5 i tak dalej sie mozna bawic az do wielkiego finału 1 na 1
tyle >> bez dysktyminacji >> bez zmiany reguł w trakcie gry
PROSTO i UCZCIWIE
- mazak
- -#zasłużony

nowy233 pisze:sam osobiście nie gram i nie zamierzam, ale sądzę, że wypowiem się tu za wiele osób z forum.
i tu sie myslisz bo skoro nie grasz to nie powinienes glosu zabierac bo nawet nie wiesz o co chodzi... po drugie panowie czytajcie uwazniej - napisałem przeciez ze nie wiadomo ilu nas bedzie grało - dla mnie mogło by i grac 100 osob gdyby bylo w stanie spelnic wymagania budzetowe jak i czasowe...
wiec jesli jakies ograniczenia wyjda to nie z naszego widzimiesie tylko z realnej sytuacji forumowej
pozdrawiam i poki co prosze nie kontynuwac dyskusje w w tym watku na ten temat tylko zajac sie nadrabianiem zaleglosci...
o wygladzie nowej ligi jeszcze bedzie czas porozmawiac...
- nowy233
- -#aktywny

mazak pisze:nowy233 pisze:sam osobiście nie gram i nie zamierzam, ale sądzę, że wypowiem się tu za wiele osób z forum.
i tu sie myslisz bo skoro nie grasz to nie powinienes glosu zabierac bo nawet nie wiesz o co chodzi... po drugie panowie czytajcie uwazniej - napisałem przeciez ze nie wiadomo ilu nas bedzie grało - dla mnie mogło by i grac 100 osob gdyby bylo w stanie spelnic wymagania budzetowe jak i czasowe...
wiec jesli jakies ograniczenia wyjda to nie z naszego widzimiesie tylko z realnej sytuacji forumowej
pozdrawiam i poki co prosze nie kontynuwac dyskusje w w tym watku na ten temat tylko zajac sie nadrabianiem zaleglosci...
o wygladzie nowej ligi jeszcze bedzie czas porozmawiac...
O ile wiem odnosiłem się do wypowiedzi grzecha, a nie twojej.
I dlaczego od razu zakładasz, że nie wiem o co chodzi ???
Czyż to nie ignorowanie użytkownikac forum
A tak poważniej chętnie pogram ale z jednym zerem na końcu BI (chociaż nigdy nie grywam HU)
- mazak
- -#zasłużony

- nowy233
- -#aktywny

mazak pisze:nowy233 pisze:O ile wiem odnosiłem się do wypowiedzi grzecha, a nie twojej.
po poscie grzecha pojawil sie jeszcze moj post w ktorym pojawila sie informacje ze nie wiadomo ilu bedzie graczy w extralidze - wiec namawiam do uwazniejszej lektury...
uważnie to ja czytam i post poniżej przeczytałem.
Ale chcę wiedzieć skąd w ogóle ten pomysł i pytanie raczej skierowane jest do grzecha a twoja odpowiedź poniżej świadczy o tym, że moderatorzy nie konsultują nawet swoich pomysłów tylko smaruję je od razu na forum.
Tyle ode mnie i nie zaśmiecam już tematu.
- mazak
- -#zasłużony

nowy233 pisze:Ale chcę wiedzieć skąd w ogóle ten pomysł i pytanie raczej skierowane jest do grzecha a twoja odpowiedź poniżej świadczy o tym, że moderatorzy nie konsultują nawet swoich pomysłów tylko smaruję je od razu na forum.
Tyle ode mnie i nie zaśmiecam już tematu.
Widzisz gdybys był w temacie to bys wiedział skad taki pomysl... Ale latwiej jest przeczytac gdzies ostatniego posta i prubowac sie do niego ustosunkowac... Co do konsultacji - Grzchu napisał o tym o czym ja sam wstepnie mówiłem - a ja dodałem tylko sporostowanie ze nic nie jest zamkniete... wiec o konsultacje miedzy nami nie musisz sie martwic...
- AjApok
- -#aktywny

- Glory
- -#Site Admin

By nieco wyluzować 2 zdania ode mnie:
1. W lidze będzie mógł zagrać każdy. Czym więcej osób tym lepiej, bo to zwiększy prestiż ligi i pozwoli dołożyć wypasione nagrody.
2. Zrobimy podział na ligi. W Pierwszej Lidze, będzie grać top graczy z obecnej edycji. Wszyscy pozostali będą musieli rywalizować w 2 czy 3 lidze.
Uzasadnienie - podstawowym czynnikiem jest tu rzetelnosc. O ile w nizszych ligach beda dopuszczalne walkowery, opoznienia i inne tego typu historie, o tyle w pierszej lidze ma byc wszystko gladko i jak w zegarku. By nie dochodzilo do sytuacji ze ktos zagra 3 kolejki i mu sie znudzi.
1. W lidze będzie mógł zagrać każdy. Czym więcej osób tym lepiej, bo to zwiększy prestiż ligi i pozwoli dołożyć wypasione nagrody.
2. Zrobimy podział na ligi. W Pierwszej Lidze, będzie grać top graczy z obecnej edycji. Wszyscy pozostali będą musieli rywalizować w 2 czy 3 lidze.
Uzasadnienie - podstawowym czynnikiem jest tu rzetelnosc. O ile w nizszych ligach beda dopuszczalne walkowery, opoznienia i inne tego typu historie, o tyle w pierszej lidze ma byc wszystko gladko i jak w zegarku. By nie dochodzilo do sytuacji ze ktos zagra 3 kolejki i mu sie znudzi.
- barthek
- -#VIP

@glory
z jednej strony piszesz madrze, a z drugiej troche nie jestem do konca zadowolony.. przegapilem start ligi, czego bardzo zaluje bo chetnie bym sobie pogral.. sledze od czasu do czasu wasze poczynania i zastanawiam sie kiedy ruszy nastepna liga.. to ze bede musial zaczynac od grania nizej nie za bardzo cieszy, choc z drugiej strony wynika ze bede mogl grac z radostem wiec ok !
(he he - sorki radost taki joke
)
a tak zupelnie juz serio to mimo ze mnie to nie cieszy to jednak chyba innego wyjscia nie ma..
z jednej strony piszesz madrze, a z drugiej troche nie jestem do konca zadowolony.. przegapilem start ligi, czego bardzo zaluje bo chetnie bym sobie pogral.. sledze od czasu do czasu wasze poczynania i zastanawiam sie kiedy ruszy nastepna liga.. to ze bede musial zaczynac od grania nizej nie za bardzo cieszy, choc z drugiej strony wynika ze bede mogl grac z radostem wiec ok !
a tak zupelnie juz serio to mimo ze mnie to nie cieszy to jednak chyba innego wyjscia nie ma..
- radost21
- LEGENDA

czytam to wszystko i czytam
potem próbuje to sobie przełozyć na mój nie skoplikowany ludzki jezyk
w którym zasady są proste uczciwe i jasne od poczatku do konca
próbuje próbuje i niestety nic mi z tego nie wychodzi
chyba czas umierać
skoro dopada mnie nieuleczalna choroba
WYKOLEGOWANIA
PS. jesli o mnie chodzi to prosze wybaczyc ale RZETELNOŚĆ to jedna z niewielu moich cnót >> tak wiec w nierzetelnych ligach poziomu okregowego na pewno sobie poradze
(przynajmniej walkowery bedą roztrzygane na moja korzyść)
mysl przedostatnia>>skoro w zyciu >> juz nie raz odbijałem sie od dna WIEC jesli zapadnie wyrok
to i na forum GOTÓW jestem SPRÓBOWAĆ
konczac>>(czyli mysl ostatnia) pamietajcie >> utrzymac sie na powierzchni to jedno a wypłynąc na powierzchnie
to już całkiem inna bajka
w zalezności od definicji magicznego słowa
DNO
potem próbuje to sobie przełozyć na mój nie skoplikowany ludzki jezyk
w którym zasady są proste uczciwe i jasne od poczatku do konca
próbuje próbuje i niestety nic mi z tego nie wychodzi
chyba czas umierać
skoro dopada mnie nieuleczalna choroba
WYKOLEGOWANIA
PS. jesli o mnie chodzi to prosze wybaczyc ale RZETELNOŚĆ to jedna z niewielu moich cnót >> tak wiec w nierzetelnych ligach poziomu okregowego na pewno sobie poradze
(przynajmniej walkowery bedą roztrzygane na moja korzyść)
mysl przedostatnia>>skoro w zyciu >> juz nie raz odbijałem sie od dna WIEC jesli zapadnie wyrok
to i na forum GOTÓW jestem SPRÓBOWAĆ
konczac>>(czyli mysl ostatnia) pamietajcie >> utrzymac sie na powierzchni to jedno a wypłynąc na powierzchnie
to już całkiem inna bajka
w zalezności od definicji magicznego słowa
DNO
- rzepa
- -#VIP

pare zdań ode mnie.
1 jestem za podziałem na kilka lig
2 proponuje by jak w piłkarskich ligach po połowie spotkań była tygodniowa przerwa by m.in odpocząć
, a tak naprawde by był czas na odrobienie zaległych pojedynków.
3 troche ekstremalny pomysł ale , weźcię pod uwagę by pojedynek trwał do dwóch zwycięstw a nie do 1 jak teraz.
4 nie widzę zadnego topicu z rundami 10,11,12,13,14,15
1 jestem za podziałem na kilka lig
2 proponuje by jak w piłkarskich ligach po połowie spotkań była tygodniowa przerwa by m.in odpocząć
3 troche ekstremalny pomysł ale , weźcię pod uwagę by pojedynek trwał do dwóch zwycięstw a nie do 1 jak teraz.
4 nie widzę zadnego topicu z rundami 10,11,12,13,14,15
-
alves
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

O ludzie ale zrobiliście problem... Z czego wy tutaj robicie problem nie rozumiem napisałem że w pierwszej lidze będzie czołowa ósemka bo przed tą edycja była mowa o podziale na ligi ale jeśli więcej ludzi spełni wymagania to pewnie się ta liczba zwiększy ale na razie z tą ligą są problemy by większość ma ciągle jakieś zaległości... Więc jeśli już będzie znana forma nowej ligi to podyskutujemy nie rozumiem po co od razu robicie problem...
A co do Ciebie nowy to mam wrażenie że ostatnio jesteś tylko po to na forum żeby robić zamieszanie bo nic nie wnosisz a ciągle tylko stwarzasz jakieś konflikty. W dodatku nie powinien Cię ten temat w ogóle interesować skoro nie grasz ale przecież Ty wszędzie musisz wsadzić swoje trzy grosze.
A co do radosta to nie rozumiem po co Ty tak od razu panikujesz... Napisałem że będzie grała czołowa ósemka ale ktoś może nie będzie spełnić w stanie wymagań i zrezygnuje z występów w pierwszej lidze i będzie chciał grać w drugiej. Myślę że też nie będzie problemu jeśli ktoś spoza czołowej ósemki będzie wstanie spełnić warunki finansowe to przecież będzie mógł dołączyć. Nie widzę tutaj nigdzie zmiany w regulaminie bo to przecież nie jest ostateczna zresztą o podziale na ligi była mowa od początku. Myślę że tym razem zrobiłeś z igły widły i nie potrzebnie rozpętałeś ze spokojnego morza sztorm... Mazak napisał pod moim postem że nic jeszcze nie wiadomo ale widzę że wy macie klapki na oczach i musieliście się uczepić akurat tego co było nad nim...
A co do Ciebie nowy to mam wrażenie że ostatnio jesteś tylko po to na forum żeby robić zamieszanie bo nic nie wnosisz a ciągle tylko stwarzasz jakieś konflikty. W dodatku nie powinien Cię ten temat w ogóle interesować skoro nie grasz ale przecież Ty wszędzie musisz wsadzić swoje trzy grosze.
A co do radosta to nie rozumiem po co Ty tak od razu panikujesz... Napisałem że będzie grała czołowa ósemka ale ktoś może nie będzie spełnić w stanie wymagań i zrezygnuje z występów w pierwszej lidze i będzie chciał grać w drugiej. Myślę że też nie będzie problemu jeśli ktoś spoza czołowej ósemki będzie wstanie spełnić warunki finansowe to przecież będzie mógł dołączyć. Nie widzę tutaj nigdzie zmiany w regulaminie bo to przecież nie jest ostateczna zresztą o podziale na ligi była mowa od początku. Myślę że tym razem zrobiłeś z igły widły i nie potrzebnie rozpętałeś ze spokojnego morza sztorm... Mazak napisał pod moim postem że nic jeszcze nie wiadomo ale widzę że wy macie klapki na oczach i musieliście się uczepić akurat tego co było nad nim...
Wróć do „Sezon 0 Pokerkings.PL Heads Up”