GrzechuTG - 2 w 1
- urnotindanger
- -#aktywny

- knoperss
- LEGENDA

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

urnotindanger pisze:Jakiś ship z freerolla, albo ogladał czyjś ft i zrobil screena.
Innych opcji nie widze
A to tak się da kurcze to jutro spróbuje zrobić screena z sunday milion
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Takiej akcji jeszcze nie było
Wczoraj mój przyjaciel zdobył vice mistrzostwo Europ w zapasach w stylu wolnym. Jak wiadomo polski sport (oprócz piłki nożnej) nie jest raczej opłacalny. Za zrobienie medalu Mistrzostw Europy nie ma ani złotówki!!!
Na koniec roku pewnie jakaś symboliczna nagroda ze związku ale to też nie jest jakieś pewne. Dlatego postanowiłem zrobić zbiórkę pośród sportowców którzy zarabiają lepiej
Aby chłopak mógł się dalej rozwijać i jakoś wspomóc jego drogę ku Igrzyską Olimpijskim w Rio. Zawsze miał ciężko, nigdy mu nikt nic nie ułatwiał sytuacja rodzinna też ciężka myślę, że każda zebrana kwota na pewno my pomoże. Bo to na co może liczyć to jakieś mizerne stypendium z miasta i ze związku nie wiem czy to chociaż przekracza najniższą krajową... Zamiast skupić się na trenowaniu trzeba stawać po bramkach żeby dorobić itp itd. Więc zwracam się do was z prośba o jakieś nawet symboliczne wsparcie bo każda pomoc na pewno będzie przydatna.
A za 4 lata każdy będzie mógł z dumą obejrzeć Igrzyska i pomyśleć fajnie pomogłem mu w tej drodze na szczyt
A tutaj potwierdzenie, żeby nie było że się bustnąłem i zbierma na rolla hahahaha
http://www.przegladsportowy.pl/Sporty-w ... 1,992.html
Jakby ktoś chciał pomóc proszę pisać do mnie pw.
Wczoraj mój przyjaciel zdobył vice mistrzostwo Europ w zapasach w stylu wolnym. Jak wiadomo polski sport (oprócz piłki nożnej) nie jest raczej opłacalny. Za zrobienie medalu Mistrzostw Europy nie ma ani złotówki!!!
A za 4 lata każdy będzie mógł z dumą obejrzeć Igrzyska i pomyśleć fajnie pomogłem mu w tej drodze na szczyt
A tutaj potwierdzenie, żeby nie było że się bustnąłem i zbierma na rolla hahahaha
http://www.przegladsportowy.pl/Sporty-w ... 1,992.html
Jakby ktoś chciał pomóc proszę pisać do mnie pw.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2013, 21:05 przez GrzechuTG, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sith
- LEGENDA

-
HESOP
- -#aktywny

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Co jakiś robię sobie sesję mtt tym razem namówił mnie na nią mój serdeczny kolega bloczek który na starsie "mieszka" więc wybrałem się do niego na tydzień aby pomieszkać na starsie a tym samym trochę odmóżdżyć się od HU
No i coś tam udało się od razu nabroić kilka kas a jak nadarzyło się ft to od razu ładny wynik
Hu przegrane no ale to nie było takie prawdziwe hu bo ze względu na to że struktura turnieju zmieniła się już jako zostało nas trzech na mega loteryjną umówiliśmy się na deal.
Z dedykacją dla Sitha który mówi, że jestem leserem i nic mi się nie chce pisać
No i coś tam udało się od razu nabroić kilka kas a jak nadarzyło się ft to od razu ładny wynik
Z dedykacją dla Sitha który mówi, że jestem leserem i nic mi się nie chce pisać

-
gajor
- -#graczroku

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- knoperss
- LEGENDA

- mara
- LEGENDA

- Soya
- LEGENDA

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

knoperss te hu zagrałem poważnie na początku bo chciałem wygrać ale po dealu gość już miał wyrąbane i chciał jak najszybciej skończyć więc to nie było prawdziwe hu
mara100 dlatego, że ja nie umieszczam wyniku po to żeby pochwalić się kwotą ale po to że zająłem dobre miejsce pośród sporej ilości graczy
Soya po części masz rację ale nie do końca ogólnie mam wyrąbane na kogoś bo kłopotów nie ma mi za bardzo jak narobić nie gram z polski więc mogą mnie w pompkę pocałować
mara100 dlatego, że ja nie umieszczam wyniku po to żeby pochwalić się kwotą ale po to że zająłem dobre miejsce pośród sporej ilości graczy
Soya po części masz rację ale nie do końca ogólnie mam wyrąbane na kogoś bo kłopotów nie ma mi za bardzo jak narobić nie gram z polski więc mogą mnie w pompkę pocałować
- drynk
- LEGENDA

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

WOW
Sam nie wierzę, że robię wpis na blogu
Ale w sumie ostatnio wybrałem się pograć live to i jest o czym napisać. Na początku był hesop głównym daniem był oczywiście turniej Champs w którym grali wszyscy zwycięzcy. Na samym początku turniej układał mi się różnie trochę w górę trochę w dół. Potem trafiam całkiem ciekawe rozdanie light 3betuje sobie nessiego w
on robi call i spada flop
więc jest bardzo dobrze
nessi czek ja bet on call, turn to
wiec już wogóle na początku wydaje mi się że jest bardzo dobrze nessi czek ja bet a on rerais więc już wiem, że nie jest tak dobrze jak myślałem ;p robię call i na river nessie gra podłęgo valuebeta z
i oddaje trochę żetonów. Ale już rozdane później dochodzi do kolejnego starcia może żeby za dużo się nie męczyć to skopiuje to rozdanie
No i w tym momencie wyczerpuje limit szczęścia na najbliższe kilka miesięcy wygrywam w sumie mało znaczącą pule żetonowo jedynie dobra wiadomość to out obywatela.
Potem sobie powolutku skrobie w między czasie podwajając nessiego TT v AA. I gdy zostaje nas czterech dochodzi do "skandalu" zaczynam się zarzynanie Grzecha
Najpierw mając 100k (total 240k żetonów w turnieju) podwajam nessiego AJ v JT za 20k, gracz z boku mówi że też spasował JT
później znowu dobijam do 100k i na blindach moje TT polega AK małego blinda nie ma znaczenia ale mimo wszystko as spada na river
No i potem jest sytuacja że ja mam 102 tys nessi 85tys a pozostali dwaj gracze pozostałą niewielką część żetonów
dochodzi do naszego gigantycznego starcia moje JJ polega AK zostaje mi 17 tys rozdanie później AT v AQ palo i out odpadam na 4 miejscu z turnieju który powinienem wygrać
Main Event odpadam na przedostatnim levelu w dużym pocie AK v AQ (Q na river
)
No i tak jakoś przez przypadek wychodzi, że postanawiam się wybrać na battle of malta
Na początku trochę stresu bo okazuje się że cap pęka w szwach i nie wiadomo czy uda się zapisać ale jednak się udaje no i gra się spoko pierwszego dnia dobijam do jakiś 133 tys jest to jakieś top 30 całego turnieju. W sobotę dzień drugi siadam stolik dosyć ciężki ale jakoś dobijam do 180 tys i potem nam rozwiązują stolik i trafiam na bardzo przyjemny który sobie sumiennie rozkradam
Aż przychodzi bubble 100 miejsc płatnych było. Dostaje AA dochodzi do potrójnych allinów AA v QQ v AJ Q już na flopię i good bye przegrywam pota 650 k przy średnim 170k i mogę iść się opalać:)
Pozdrawiam może jeszcze za jakiś czas coś napiszę
Sam nie wierzę, że robię wpis na blogu
Ale w sumie ostatnio wybrałem się pograć live to i jest o czym napisać. Na początku był hesop głównym daniem był oczywiście turniej Champs w którym grali wszyscy zwycięzcy. Na samym początku turniej układał mi się różnie trochę w górę trochę w dół. Potem trafiam całkiem ciekawe rozdanie light 3betuje sobie nessiego w
on robi call i spada flop
więc jest bardzo dobrze
wiec już wogóle na początku wydaje mi się że jest bardzo dobrze nessi czek ja bet a on rerais więc już wiem, że nie jest tak dobrze jak myślałem ;p robię call i na river nessie gra podłęgo valuebeta z
i oddaje trochę żetonów. Ale już rozdane później dochodzi do kolejnego starcia może żeby za dużo się nie męczyć to skopiuje to rozdanie a już rozdanie później łamie Obywatelowi asy i jestem mega liderem"Po chwili mamy otwarcie, call Grześka i 3-bet Nessiego sprawdzony przez obu zawodników. Na flopie A-3-4 Nessie zagrywa i już tylko Grzesiek sprawdza. Turn K i Nessie gra check, Grzesiek betuje, a następnie sprawdza zagranie all-in Nessiego. AK Nessiego kontra 3-3 Grześka. River to nic nie zmieniająca ósemka i Grzesiek zalicza double up."
Potem sobie powolutku skrobie w między czasie podwajając nessiego TT v AA. I gdy zostaje nas czterech dochodzi do "skandalu" zaczynam się zarzynanie Grzecha
później znowu dobijam do 100k i na blindach moje TT polega AK małego blinda nie ma znaczenia ale mimo wszystko as spada na river Main Event odpadam na przedostatnim levelu w dużym pocie AK v AQ (Q na river
No i tak jakoś przez przypadek wychodzi, że postanawiam się wybrać na battle of malta
Na początku trochę stresu bo okazuje się że cap pęka w szwach i nie wiadomo czy uda się zapisać ale jednak się udaje no i gra się spoko pierwszego dnia dobijam do jakiś 133 tys jest to jakieś top 30 całego turnieju. W sobotę dzień drugi siadam stolik dosyć ciężki ale jakoś dobijam do 180 tys i potem nam rozwiązują stolik i trafiam na bardzo przyjemny który sobie sumiennie rozkradam
Pozdrawiam może jeszcze za jakiś czas coś napiszę
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Heh człowiek nie był na kilku(nastu) zlotach a tu tyle nowych osób ale oczywiście był też znajome twarze których ciężko zapomnieć.
Mam nadzieję, że w moim zapracowanym życiu będę znajdował więcej czasu na zloty haha
A tym czasem nie mogę się doczekać kolejnego zlotu na którym ktoś coś pewnie będzie jadł, ktoś coś rzucał a ktoś jeszcze inny uprawiał "sport"
Mam nadzieję, że w moim zapracowanym życiu będę znajdował więcej czasu na zloty haha
A tym czasem nie mogę się doczekać kolejnego zlotu na którym ktoś coś pewnie będzie jadł, ktoś coś rzucał a ktoś jeszcze inny uprawiał "sport"
- Soya
- LEGENDA

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- gama
- LEGENDA

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”