GrzechuTG - 2 w 1

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Czy w Gdańsku pójdzie mi lepiej niż Poznaniu

Czas głosowania minął 03 mar 2009, 20:40

Tak
10
67%
Nie
5
33%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 26 gru 2011, 23:38

Elf pisze:tego mogę uczyć się od masakera, który ma świetnie rozplanowany dzień

Wez pod uwage, ze masaker jest teraz głową rodziny :D

Wykorzystaj czas jaki masz, zeby bardziej poszalec pokerowo :D

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 27 gru 2011, 00:35

Wpadłbym z chęcią... ale niestety w Styczniu nie dam rady, ogólnie ostatnio mam mniej czasu więc nie dam rady. Poza tym jeśli tam jest jeziorko itp to można poczekać przecież az przygrzeje z 25 stopni na plusie? A nie na minusie :mrgreen:

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 27 gru 2011, 12:30

Sith pisze:
Elf pisze:tego mogę uczyć się od masakera, który ma świetnie rozplanowany dzień

Wez pod uwage, ze masaker jest teraz głową rodziny :D

Wykorzystaj czas jaki masz, zeby bardziej poszalec pokerowo :D

W tym roku mam zamiar szaleć i to bardzo ale to na razie tajemnica :)

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 27 gru 2011, 12:30

GrzesVP pisze:Wpadłbym z chęcią... ale niestety w Styczniu nie dam rady, ogólnie ostatnio mam mniej czasu więc nie dam rady. Poza tym jeśli tam jest jeziorko itp to można poczekać przecież az przygrzeje z 25 stopni na plusie? A nie na minusie :mrgreen:

Grześ przyznaj się lepiej że się boisz tego że wpadnie Ci do głowy jakiś zakład :P

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 27 gru 2011, 13:28

Poza tym coś mi się chyba poj**** i pomyliłem tematy pisząc posta :mrgreen:

Po zamarzniętym morzu już chodziłem więc jezioro chyba nie straszne :twisted:

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 27 gru 2011, 13:41

No ja tak myślałem ale nie chciałem być nie miły skoro odwiedziłeś mój blog :P

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 03 lut 2012, 16:42

Dzisiaj dostałem meila od bwin-brak-polskiej-licencji! zastanawiam się czy to żart czy co? WTF?

Teraz albo nigdy! Wkrótce zaczniemy pobierać z Twojego konta opłatę za nieaktywność w wysokości 20 PLN miesięcznie. Aby jej uniknąć wystarczy zalogować się do swojego konta ponownie w ciągu następnych 3 tygodni i zagrać za prawdziwe pieniądze.

koczwi
-#VIP
-#VIP

Postautor: koczwi » 03 lut 2012, 17:41

party-brak-polskiej-licencji! Poker od zawsze stosuje taką politykę - nic nowego :P

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 03 lut 2012, 20:47

Jeśli tam nie grasz (a rozumiem że taki mail przyszedł w związku z tym że nie grasz tam od długiego czasu) to zapewne masz 0$ na koncie, więc nie ma problemu, ujemnego bilansu Ci nie zrobią :)

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 04 lut 2012, 01:10

drynk pisze:Jeśli tam nie grasz (a rozumiem że taki mail przyszedł w związku z tym że nie grasz tam od długiego czasu) to zapewne masz 0$ na koncie, więc nie ma problemu, ujemnego bilansu Ci nie zrobią :)

tego się nie boje tylko bardziej wkurzył mnie szantaż :| już nigdy moja noga tam nie postanie.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 04 lut 2012, 03:42

Hm... wiadomo że nam jako użytkownikom niespecjalnie przypadają do gustu takie praktyki, no ale skoro są napisane w regulaminie, to oni tylko wysyłają "przypomnienie". Pewnie jest taki wymóg, że muszą Ci o tym przypomnieć, żeby nie było, że Ci raptem kasa znika z konta, gdybyś tam jednak coś miał. A że forma tej wiadomości taka trochę nieelegancka, to już inna sprawa.

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 04 lut 2012, 10:22

drynk pisze:Hm... wiadomo że nam jako użytkownikom niespecjalnie przypadają do gustu takie praktyki,

I Ty jako użytkownik możesz po prostu nie zgodzić się z ich regulaminem i przestać korzystać z ich usług. Konkurencji z tej branży akurat nie brakuje. A ja sam nie bardzo rozumiem takie praktyki. W końcu nic ich to nie kosztuje, że trzymasz u nich nieużywane konto. A jeśli masz tam swoją kasę to i tak na tym korzystają.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 04 lut 2012, 11:49

Po prostu wszedłem w ustawienia i zamknąłem konto. Tak jak mówi dviper jest tak duża konkurencja że nie będzie nikt mi pisał takich smsów bo to już jest przegięcie... Fajne praktyki widzę teraz się stosuje. Nawet nie wiedziałem że takie coś jest a skoro koczwi mówi że na partypoker jest podobnie no to nieźle ...

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 04 lut 2012, 16:12

A tak jeszcze z ciekawości - zamknąłeś konto i teraz jakbyś zakładał nowe, to nie ma Cię w bazie i możesz znowu skorzystać na przykład z first deposit bonusu ?:> Wiem że nie zamierzasz tam grać, ale czysto hipotetycznie jestem ciekaw jak to wygląda.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 04 lut 2012, 17:04

Nie mam zielonego pojęcia :)

Awatar użytkownika
M@jkel
-#VIP
-#VIP

Postautor: M@jkel » 04 lut 2012, 23:58

nie da rady, kiedys mialem konto na bwin-brak-polskiej-licencji! i tez zamknalem, pozniej zapomnialem i chcialem zarejestrowac jeszcze raz ale bylem w bazie i nie bylo takiej mozliwosci

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 05 lut 2012, 17:05

Też mi się tak wydaje. A nawet jeśli tak by nie było to pewnie po założeniu konta by się zorientowali zabrali bonus a przy okazji to co wpłaciliśmy więc myślę, że nie ma co nawet próbować.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 11 cze 2012, 10:20

Jak dawno mnie tutaj nie było :cool:

Czas coś napisać swoja łamana polszczyzną, żeby sith mógł potem coś wynaleźć :D

Od wczoraj przebywam w Poznaniu. Wylosowałem bilety na mecz Irlandia - Chorwacja więc grzech było się nie wybrać. Na początku nie byłem zbytnio zachwycony po losowaniu bo już wiedziałem na jaki mecz się wybiorę pomyślałem kurczę mogło być tak cudownie gdyż w grupie grają jeszcze Włosi i Hiszpanie... No ale cóż bilety były jakie były więc było trzeba się wybrać :) No i powiem tak WOW pierwsze co mnie mega zaskoczyło to Irlandczycy którzy od samego rana bawili się już w Poznaniu cały poznań był wręcz zielony co jakiś czas tylko przechodziła grupka w koszulkach w biało-czerwoną szachownice a tak tylko wszędzie było słychać głośne "Irleand" :) Na stadionie było ich chyba ze 30 tys... Stadion aż grzmiał od ich śpiewów wrażenia niesamowite jak cudownie dopingowali biorać pod uwagę fakt jak stadion narodowy podczas meczu otwarcia spał... Kilkutysięczna grupa Greków ich przekrzykiwała... Trochę za szybko Chorwaci strzelili pierwszą bramkę bo Irlandzkich kibiców aż wryło i przez 10minut przeżywali dosłownie szok... :P Ale gdy w 19 minucie padła bramka wyrównująca stadion oszalał :D To było wręcz niesamowite :) W całym meczu padły cztery bramki dodatkowy plus (chociaż na każdym meczy na który się wybieram jest zawsze dużo bramek takie to moje szczęście:) )
Zdjęcia może wrzucę potem jakieś bo teraz mam lenia i mi się nie chce wstawać po kabel :P

Do poznania przyjechaliśmy koło godziny 14 aby udać się jeszcze na spokojnie na rynek i strefę kibica. Ledwo zdarzyłem wejść a kto na samym wejściu stoi? Panna Gama :) Dostałem szybkiego buziaka :P Postaliśmy pogadaliśmy i udałem się dalej ze swoimi towarzyszami którzy gdzieś tam na mnie czekali bo mnie zaczepiały ciągle piękne kobiety :D :D :D

No i to by było na tyle z krótkiego wpisu bo jeśli chodzi o pokera to co ja wam tutaj będę zanudzał :)

Do usłyszenia za ...

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 11 cze 2012, 10:28

Elf pisze:Czas coś napisać swoja łamana polszczyzną, żeby sith mógł potem coś wynaleźć

Jest zdecydowany postęp w stosunku do Twojego artykulu napisanego 4 lata temu o limit holdem :D

Elf pisze: Ledwo zdarzyłem wejść a kto na samym wejściu stoi? Panna Gama Dostałem szybkiego buziaka

Trzeba bylo zasymulowac utrate przytomnosci, moze bys sie na reanimacje załapał :D :D :D

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 11 cze 2012, 10:59

a poczty tam po drodze nie było??? :lol:

A serio to powiem że trafiłeś w bardzo fajny meczyk... Ty to masz zawsze głupiego farta i trafiasz w dobre okazje, ale to życiowy skill.

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 11 cze 2012, 12:51

Sith pisze:
Elf pisze:Czas coś napisać swoja łamana polszczyzną, żeby sith mógł potem coś wynaleźć

Jest zdecydowany postęp w stosunku do Twojego artykulu napisanego 4 lata temu o limit holdem :D

Postęp rzeczywiście jest choć zdarzylem pisze się przez "ż" - hehehe :twisted:

A tak w ogle rzeczywiście fajny meczyk Ci się trafił - jeśli natomiast chodzi o doping na Narodowym to wg mnie kwestia transmisji i wyciszenia otoczenia - bo ludzie którzy byli - mówili, że niosło super i niesamowite wrażenia- zwłaszcza z momentu odśpiewania hymnu w trakcie meczu

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 11 cze 2012, 14:15

Slodziak pisze:przyszła oglądać, czy za stewarta, wolontariusza itp?

Gama pracuje jako Ratownik w Strefie Kibica
Ostatnio zmieniony 13 cze 2012, 07:09 przez Sith, łącznie zmieniany 1 raz.

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 11 cze 2012, 14:35

Dokładnie tak cała pomarańczowa więc aż się w oczy rzucała :)

Oj tam Sebola mały błędzik może się zdarzyć ;)

No możliwe, że to kwestia nagłośnienia bo ja oglądając ten mecz miałem wrażenie , że bardziej słychać greków niż polaków...

NO fakt mecz trafił mi się znakomity pod każdym względem :)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 11 cze 2012, 15:59

powiedz lepiej kiedy jakis dobry film ze swojego Hu nagrasz do nowego dzialu

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 11 cze 2012, 16:47

Sith pisze:powiedz lepiej kiedy jakis dobry film ze swojego Hu nagrasz do nowego dzialu

Dobrze gada, polać mu cytrynówki Gregsana!

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”