Dziś mały wpis, na heypoker-brak-polskiej-licencji! miałem 100$ dopisany za wyścig forumowy tzn zostało 1040pkt nadmiaru po skończeniu bonusa więc policzono mi go z wyścigiem marcowym.
Teraz skupiam się wyłącznie na Chili, dlatego poświęciłem odrobinie czasu na Hey.
Zagrałęm 4x DoN za 22$, wygrałem 3 na 4.
Następnie zagrałem 2x 54$ DoN i 1x 22$, te za 54$ wygrałem ale za 22$ przegrałem. I na koncie widniało ok. 202$, tak więc nie szarpałem dalej tylko wypłaciłem 200$
Na Hey pewnie powrócę jak zrobię limit na CHili.
Od jutra będę wrzucał statystyki z gry, głównie będę podliczał ile godzin spędzam przy kompie, gdyż nigdy tej statystyki szczegółowo nie miałem zrobionej.
Na tą chwilę:
heypoker-brak-polskiej-licencji!:
zysk 200$
czas gry 70minut.
Z CHili wrzucę jutro, na tą chwilę grałem mało, 4 dni odpuściłem totalnie, jak zawsze z początkiem miesiąca nie mam ochoty do gry... ale musiałem odświeżyć się od pokera

A w tych 3 dniach zagrałem ok. 650 gier (chyba że coś dziś jeszcze dorzucę, ale najpierw muszę trochę krowy opierdolić jeszcze na II kolację

)
W dniu grającym poniżej 200sng schodzić nie zamierzam...
Tak apropos
Grzechu to te ostrzeżenia wyglądają jeszcze gorzej niż twoje posty na blogu
knoopersa (przyjmijmy że były na serio

)
Co gorzej wpływa na opinie admina? pisanie coś głupiego w prima aprillis, czy mieć dwa ostrzeżenia przez miesiąc co zrobił?

Co widzą wszyscy użytkownicy