grind grind grind... SNE;)
- bartekzet
- -#VIP

A ja za bardzo nie rozumiem opcji zostawania w domu i toku myślowego - poczekam może opuchlizna sama zejdzie..Jeśli chodzi o nogi to nie zawsze jest tak, że jeżeli coś Ci się stanie to raz, że wszystko jest widoczne gołym okiem i boli, a dwa jeżeli już boli i jest coś nie tak i za dwa dni samo wszystko schodzi, to wcale nie oznacza to, że wszystko jest ok
Objawy, skutki, i ból nie zawsze oznacza to samo, tak samo jak ich brak dlatego ja zawsze po sytuacji, która mogła doprowadzić mnie do kontuzji, zawsze po meczu jechałem na prześwietlenie 
-
GrzesVP
- LEGENDA

E tam.. Bartekzet bocheński szpital jest taki, że idioci Ci nawet stłuczenie potrafią włożyć w gips, więc nawet by mi się nie chciało z nimi użerać
Lekko kuleje, wyjście na długi dystans nie wskazane, dziś do południa z 2,5km i masakra. Ale już na małej przestrzeni to lajt, bo inaczej jest iść powoli na pięcie
W najbliższych dniach rozplanuję plan co robić w następnych miesiącach. Bo na pewno na 5$ już się kisić nie będę, zyski nie sprawiają frajdy a trzeba odkładać na przyszłość
W najbliższych dniach rozplanuję plan co robić w następnych miesiącach. Bo na pewno na 5$ już się kisić nie będę, zyski nie sprawiają frajdy a trzeba odkładać na przyszłość
-
koczwi
- -#VIP

- Porcupin
- -#VIP

-
GrzesVP
- LEGENDA

-
GrzesVP
- LEGENDA

kurde, już się nóżka zagoiła, a tu znowu źle stanąłem i poczułem jakby palec wyskoczył
Trochę boli, głównie kostka i mała opuchlizna mam nadzieję że się zagoi już za niedługo
Więc miałem małą przerwę do siłowni, wróciłem, mały spadek siły, w powodu nietrenowania i już jedziemy na odżywkach. Ostatnie spałem tak długo... bo brakowało pewnie minerałów w organizmie, mam ZMA (magnez i cynk w większej dawce) i normalnie rano się budzę po 8h spanka wypoczęty, mimo że wcześniej zrobiłem niezły trening
Co do gry.
W Marcu zrobiłem tylko plan minimum... odpuściłem końcówkę, miesiąca, odpoczywałem i zbierałem siły na marzec. Zrobiłem kasę taką jaka mnie zadowala do miesięcznego fajnego życia i coś tam żeby odłożyć trochę na emeryturę. Do Marca zmieniam grę, wypłacam tylko parę stówek na życie i buduję bankrolla, tak żeby np. we wrześniu wejść na PS może na Fifty na stawkach 50$ Donów już nie ma... chodź 5 Donów w sumie jest otwartych w PS, pewnie to jakiś ich błąd że wyskoczył do rejestracji DoN
Niestety nie pojawię się na HESOPie, głównie z powodu spraw osobistych, są sprawy ważniejsze niż poker... o których też nie można pisać
W marcu będę grac pewnie na Chili i Hey, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Kupię HM, Oskarek mi go ustawi, i ciekaw jestem jak pójdzie gra z nim pod jakość, bo w sumie na dysku kisi ok 25000 donów więc trochę ma się informacji o graczach
Blog złapał powera w 1 połowie lutego, gdyż było o czym pisac, później było mało gry i dużo opieprzania się, to i mało wpisów, ale i tak wpisy i oglądalność (statystycznie największa na forum
) mnie cieszą. Oby tak dalej 
Więc miałem małą przerwę do siłowni, wróciłem, mały spadek siły, w powodu nietrenowania i już jedziemy na odżywkach. Ostatnie spałem tak długo... bo brakowało pewnie minerałów w organizmie, mam ZMA (magnez i cynk w większej dawce) i normalnie rano się budzę po 8h spanka wypoczęty, mimo że wcześniej zrobiłem niezły trening
Co do gry.
W Marcu zrobiłem tylko plan minimum... odpuściłem końcówkę, miesiąca, odpoczywałem i zbierałem siły na marzec. Zrobiłem kasę taką jaka mnie zadowala do miesięcznego fajnego życia i coś tam żeby odłożyć trochę na emeryturę. Do Marca zmieniam grę, wypłacam tylko parę stówek na życie i buduję bankrolla, tak żeby np. we wrześniu wejść na PS może na Fifty na stawkach 50$ Donów już nie ma... chodź 5 Donów w sumie jest otwartych w PS, pewnie to jakiś ich błąd że wyskoczył do rejestracji DoN
Niestety nie pojawię się na HESOPie, głównie z powodu spraw osobistych, są sprawy ważniejsze niż poker... o których też nie można pisać
W marcu będę grac pewnie na Chili i Hey, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Kupię HM, Oskarek mi go ustawi, i ciekaw jestem jak pójdzie gra z nim pod jakość, bo w sumie na dysku kisi ok 25000 donów więc trochę ma się informacji o graczach
Blog złapał powera w 1 połowie lutego, gdyż było o czym pisac, później było mało gry i dużo opieprzania się, to i mało wpisów, ale i tak wpisy i oglądalność (statystycznie największa na forum
- knoperss
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA

- Glory
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- gama
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

-
tygrytron18
- -#aktywny

-
Jah
- -#VIP

Jeżeli mogę wtrącić. Tygrytron18, z tego co śledzę tabelę to wynik BadWolfa jest największym jakim sobie przypominam. Myślę, że ROI na poziomie 120% to wystarczające zabezpieczenie przed 40-stkami.
Aczkolwiek jest mi wiadome, że BadWolfOne to b. dobry gracz pamiętam go z sitów Xmas więc niechcący może powtórzyć wynik także w tym miesiącu.
Aczkolwiek jest mi wiadome, że BadWolfOne to b. dobry gracz pamiętam go z sitów Xmas więc niechcący może powtórzyć wynik także w tym miesiącu.
- gama
- LEGENDA

-
Jah
- -#VIP

- Trabant
- -#VIP

- gama
- LEGENDA

- Szfiecu
- LEGENDA

-
GrzesVP
- LEGENDA

Miałem więcej błędów specjalnych pisać, ale wiedziałem że Gama jest tak bystra, że znajdzie ten "marzec", coś odpisze, a później blog dalej będzie hulał własnymi prawami i będzie miał rekordową statystycznie ilość wpisów i wyświetleń
o tak to sobie tego nie wrzucę
za duża wartość
Nie zbyt wygodny.
tygrytron18 pisze:GrzesVP może bys spakował i wrzucił rozdania na jakiś serwer.?.
o tak to sobie tego nie wrzucę
za duża wartość tygrytron18 pisze:Wiem że dużo grasz jaki masz fotel do komputera ?
Nie zbyt wygodny.
-
GrzesVP
- LEGENDA

Kurwa!
Ale się pierdolę z tym HM! Nie może mi się zainstalować, wyskakuje takie coś podczas instalacji
I już później dupa bo postgresql jest źle zainstalowany i nie działa.
Zrobiłem wszystko co znalazłem w necie, od odinstalowania antyvirusa do usuwania plików postgres z rejestru i dalej to samo.
Może ktoś coś poradzi?..
Ale się pierdolę z tym HM! Nie może mi się zainstalować, wyskakuje takie coś podczas instalacji
Zrobiłem wszystko co znalazłem w necie, od odinstalowania antyvirusa do usuwania plików postgres z rejestru i dalej to samo.
Może ktoś coś poradzi?..
-
koczwi
- -#VIP

- cyfra
- -#aktywny

GrzesVP pisze:Kurwa!
Obrazek
Może ktoś coś poradzi?..
Zmien system na XP.
Vista to totalna lipa :/
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”