grind grind grind... SNE;)

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
bartekzet
-#VIP
-#VIP

Postautor: bartekzet » 22 lut 2011, 14:21

A ja za bardzo nie rozumiem opcji zostawania w domu i toku myślowego - poczekam może opuchlizna sama zejdzie..Jeśli chodzi o nogi to nie zawsze jest tak, że jeżeli coś Ci się stanie to raz, że wszystko jest widoczne gołym okiem i boli, a dwa jeżeli już boli i jest coś nie tak i za dwa dni samo wszystko schodzi, to wcale nie oznacza to, że wszystko jest ok :) Objawy, skutki, i ból nie zawsze oznacza to samo, tak samo jak ich brak dlatego ja zawsze po sytuacji, która mogła doprowadzić mnie do kontuzji, zawsze po meczu jechałem na prześwietlenie :)

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 22 lut 2011, 20:32

E tam.. Bartekzet bocheński szpital jest taki, że idioci Ci nawet stłuczenie potrafią włożyć w gips, więc nawet by mi się nie chciało z nimi użerać :mrgreen: Lekko kuleje, wyjście na długi dystans nie wskazane, dziś do południa z 2,5km i masakra. Ale już na małej przestrzeni to lajt, bo inaczej jest iść powoli na pięcie :wink:
W najbliższych dniach rozplanuję plan co robić w następnych miesiącach. Bo na pewno na 5$ już się kisić nie będę, zyski nie sprawiają frajdy a trzeba odkładać na przyszłość :mrgreen:

koczwi
-#VIP
-#VIP

Postautor: koczwi » 23 lut 2011, 19:22

Po Bochni krążą legendy, że nawet zapaleni płuc leczą gipsem :D

Awatar użytkownika
Porcupin
-#VIP
-#VIP

Postautor: Porcupin » 24 lut 2011, 18:48

Grzeeeees! Jak już wyleczysz nogę nie chciałoby Ci się maznąć paru najważniejszych wskazówek odnośnie donów? Bo mam do wyrobienia bonus i chyba bym musiał zrobić małęgo grinda i pewno najlepszym wyborem będą właśnie dony ;) Pozdro!

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 24 lut 2011, 19:18

A jaki to bonus, wiesz ja jestem graczem przegrywającym więc nie wiem czy Ci wskazówki coś dadzą bo bonus Ci może nie wrócić strat :mrgreen:
Na początku graj spokojnie, później agresja, kradnij z CO D SB na większych blindach.
Nie sprawdzaj z niskimi parami :smile:

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 01 mar 2011, 16:47

kurde, już się nóżka zagoiła, a tu znowu źle stanąłem i poczułem jakby palec wyskoczył :mrgreen: Trochę boli, głównie kostka i mała opuchlizna mam nadzieję że się zagoi już za niedługo :smile:
Więc miałem małą przerwę do siłowni, wróciłem, mały spadek siły, w powodu nietrenowania i już jedziemy na odżywkach. Ostatnie spałem tak długo... bo brakowało pewnie minerałów w organizmie, mam ZMA (magnez i cynk w większej dawce) i normalnie rano się budzę po 8h spanka wypoczęty, mimo że wcześniej zrobiłem niezły trening :grin:

Co do gry.
W Marcu zrobiłem tylko plan minimum... odpuściłem końcówkę, miesiąca, odpoczywałem i zbierałem siły na marzec. Zrobiłem kasę taką jaka mnie zadowala do miesięcznego fajnego życia i coś tam żeby odłożyć trochę na emeryturę. Do Marca zmieniam grę, wypłacam tylko parę stówek na życie i buduję bankrolla, tak żeby np. we wrześniu wejść na PS może na Fifty na stawkach 50$ Donów już nie ma... chodź 5 Donów w sumie jest otwartych w PS, pewnie to jakiś ich błąd że wyskoczył do rejestracji DoN :mrgreen:

Niestety nie pojawię się na HESOPie, głównie z powodu spraw osobistych, są sprawy ważniejsze niż poker... o których też nie można pisać :smile:

W marcu będę grac pewnie na Chili i Hey, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Kupię HM, Oskarek mi go ustawi, i ciekaw jestem jak pójdzie gra z nim pod jakość, bo w sumie na dysku kisi ok 25000 donów więc trochę ma się informacji o graczach :twisted:

Blog złapał powera w 1 połowie lutego, gdyż było o czym pisac, później było mało gry i dużo opieprzania się, to i mało wpisów, ale i tak wpisy i oglądalność (statystycznie największa na forum :mrgreen: ) mnie cieszą. Oby tak dalej :smile:

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 01 mar 2011, 16:57

GrzesVP pisze:Kupię HM, Oskarek mi go ustawi, i ciekaw jestem jak pójdzie gra z nim pod jakość, bo w sumie na dysku kisi ok 25000 donów więc trochę ma się informacji o graczach

trochę baza będzie się aktualizować :mrgreen:

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 01 mar 2011, 18:18

GrzesVP pisze:Co do gry.
W Marcu zrobiłem tylko plan minimum...

Ja wiedziałam, że mi czas ostatnio szybko mija, ale teraz to mnie zdołowałeś, bo się okazało, że mnie PKPT ominęło... :mrgreen:

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 01 mar 2011, 18:28

gama, zaluj, zajefajnie bylo!

Chociaz czekaj, mi sie wydaje ze bylas tylko Knoperss Ci pigulke gwaltu (w dawce miesiecznej) zapodal :).

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 01 mar 2011, 18:57

Gama ja Ci ostatnio mówiłem żebyś zaprzestała z nimi rozmawiać bo oni nie są normalni i pisała tylko do mnie hehe :)

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 01 mar 2011, 19:14

GrzechuTG, masz rację, ja im coraz mniej ufam. Na wszystko są jednak sposoby, a przezorny zawsze ubezpieczony :D

Obrazek

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 01 mar 2011, 19:16

Glory pisze:Chociaz czekaj, mi sie wydaje ze bylas tylko Knoperss Ci pigulke gwaltu (w dawce miesiecznej) zapodal :) .

aż taki brzydki nie jestem by używać "takiej" chemii :D
i Glory ona się nazywa pigułka miłości :D Ale co tam jesteś już stary masz prawo nie wiedzieć :D

tygrytron18
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tygrytron18 » 01 mar 2011, 19:27

GrzesVP może bys spakował i wrzucił rozdania na jakiś serwer.
Wiem że dużo grasz jaki masz fotel do komputera ?
Może pamietasz jakie było najwieksze roi po 40 turniejach w copper.

Jah
-#VIP
-#VIP

Postautor: Jah » 01 mar 2011, 20:52

Jeżeli mogę wtrącić. Tygrytron18, z tego co śledzę tabelę to wynik BadWolfa jest największym jakim sobie przypominam. Myślę, że ROI na poziomie 120% to wystarczające zabezpieczenie przed 40-stkami.
Aczkolwiek jest mi wiadome, że BadWolfOne to b. dobry gracz pamiętam go z sitów Xmas więc niechcący może powtórzyć wynik także w tym miesiącu.

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 01 mar 2011, 21:49

Wahi pisze:Specjalny freeroll o kluczyk juz dzis na paradise-brak-polskiej-licencji! poker

Rebuy 3+0,30 euro
\

Sory za spam, ale kto wygrał? :P

Jah
-#VIP
-#VIP

Postautor: Jah » 01 mar 2011, 21:55

Jakiś Rosjanin i Rumun grają w tej chwili HU - nie wiem skąd mieli hasło...

Awatar użytkownika
Trabant
-#VIP
-#VIP

Postautor: Trabant » 01 mar 2011, 21:55

gama,

3 osoby zrobiły podział głównej wygranej :D :D :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 01 mar 2011, 22:24

Trabant pisze:gama,

3 osoby zrobiły podział głównej wygranej :D :D :D

Kurde, no i kłódki musiałam przez Was wymienić...

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 01 mar 2011, 22:34

zębami ją zerwę :D

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 01 mar 2011, 23:53

No i tym sposobem rozpisaliście się u Grzesia na blogu jak by on co najmniej był ślusarzem i miał wam pomóc te kłódki otwierać ;)

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 01 mar 2011, 23:54

Miałem więcej błędów specjalnych pisać, ale wiedziałem że Gama jest tak bystra, że znajdzie ten "marzec", coś odpisze, a później blog dalej będzie hulał własnymi prawami i będzie miał rekordową statystycznie ilość wpisów i wyświetleń :mrgreen:

tygrytron18 pisze:GrzesVP może bys spakował i wrzucił rozdania na jakiś serwer.?.

o tak to sobie tego nie wrzucę ;) za duża wartość :wink:

tygrytron18 pisze:Wiem że dużo grasz jaki masz fotel do komputera ?

Nie zbyt wygodny.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 02 mar 2011, 00:34

GrzesVP, zostaw na noc czy coś komputer z HM niech te rozdania się wgrają :)

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 02 mar 2011, 12:49

Kurwa!
Ale się pierdolę z tym HM! Nie może mi się zainstalować, wyskakuje takie coś podczas instalacji
Obrazek
I już później dupa bo postgresql jest źle zainstalowany i nie działa.
Zrobiłem wszystko co znalazłem w necie, od odinstalowania antyvirusa do usuwania plików postgres z rejestru i dalej to samo.

Może ktoś coś poradzi?..

koczwi
-#VIP
-#VIP

Postautor: koczwi » 02 mar 2011, 13:19

Ja niestety nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale chciałem ci tylko poradzić, żebyś się czasem nie zniechęcał i nie irytował, bo HM i tak czy siak musisz mieć :)

Awatar użytkownika
cyfra
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: cyfra » 02 mar 2011, 13:31

GrzesVP pisze:Kurwa!
Ale się pierdolę z tym HM! Nie może mi się zainstalować, wyskakuje takie coś podczas instalacji
Obrazek
I już później dupa bo postgresql jest źle zainstalowany i nie działa.
Zrobiłem wszystko co znalazłem w necie, od odinstalowania antyvirusa do usuwania plików postgres z rejestru i dalej to samo.

Może ktoś coś poradzi?..

Zmien system na XP.
Vista to totalna lipa :/

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”