Gdzie kupić Card Player Polska?
- Arnoldao
- -#VIP

-
Maverick
- -#aktywny

- Arnoldao
- -#VIP

-
nikita
- -#pretendent

-
skrzychuz
- -#VIP

-
PokerPlayer
- -#pretendent

- Arnoldao
- -#VIP

-
dam1anov
- -#aktywny

PokerPlayer pisze:Byłem w piatek na dworcu w relayu. Na stronie CPP jest napisane, że w moim mieście w relayu kupie. Poszedłem, zapytałem ale facet zrobił tylko wielkie oczy, powtórzyłem 3 razy nazwe i niestety nie kupiłem bo podobno nigdy takiego czegoś koleś nie miał...
Dlatego właśnie powstał ten temat. Widać ktoś w dziale dystrybucji CPP pobiera pensję za fuszerkę, bo sami nie wiedzą gdzie wysyłają własne czasopismo.
Cały Toruń poszedł won(Skrzychuz WIELKIE DZIĘKI za sprawdzenie kolejnego punktu) - tak samo jak Stary Browar w Poznaniu. Jeśli ktoś coś gdzieś "usłyszy" czy "wyczyta", to niech najpierw sam sprawdzi, zanim poda. Po co marnować czas użytkowników, którzy idą do wskazanego punktu i odchodzą zeń z niczym?
Pozdrawiam
-
skrzychuz
- -#VIP

-
skrzychuz
- -#VIP

-
leglessdog
- -#zwykly

-
Jasza
- -#zwykly

-
dam1anov
- -#aktywny

Jasza pisze:W Katowicach na PKP jest salon Relay (dokładnie są dwa, na górze i i mniejszy na dole - w tym byłem) gdzie mają Card Playera, pani twierdzi, że jest co miesiąc.
2. Dworze Główny PKP - podziemia, pierwsze stoisko z lewej (sklep z czasopismami) po zejściu po schodach od strony kas głównych
Czy jest to ten sam punkt sprzedaży?
Pozdrawiam
- zielony0528
- -#VIP

-
Jasza
- -#zwykly

dam1anov pisze:Jasza pisze:W Katowicach na PKP jest salon Relay (dokładnie są dwa, na górze i i mniejszy na dole - w tym byłem) gdzie mają Card Playera, pani twierdzi, że jest co miesiąc.2. Dworze Główny PKP - podziemia, pierwsze stoisko z lewej (sklep z czasopismami) po zejściu po schodach od strony kas głównych
Czy jest to ten sam punkt sprzedaży?
Pozdrawiam
Chyba chodzi o to samo, w każdym razie zowie się Relay i jest to salon z praktycznie sama prasą.
-
Maverick
- -#aktywny

-
Card Player
- -#zwykly

Mam przyjemność poinformować, że od października br. prenumerata Card Player Polska jest równiez dostępna w marketach funkcjonujących w serwisach internetowych banków:
- BPH www.market.bph.pl
- BZ WBK www.premiumshop24.bzwbk.pl
- MultiBank www.multipasaz.pl
- GE Money Bank www.zakupyzpomyslem.pl
- Raiffeisen Bank www.r-market.pl
- Nordea www.market.nordea.pl
a także w portalach:
- Bankier.pl http://butik.bankier.pl/start/
- www.bluemarket.pl
- BPH www.market.bph.pl
- BZ WBK www.premiumshop24.bzwbk.pl
- MultiBank www.multipasaz.pl
- GE Money Bank www.zakupyzpomyslem.pl
- Raiffeisen Bank www.r-market.pl
- Nordea www.market.nordea.pl
a także w portalach:
- Bankier.pl http://butik.bankier.pl/start/
- www.bluemarket.pl
-
$Marco$
- -#aktywny

a ja nie mam tego problemu gdzie kupic ta gazetke bo wygralem prenumeratke przez pokerkings:) dzisiaj mi przyszedl pierwszy numer i musze powiedziec ze mi sie bardzo podoba ta gazetka...ciekawe i wszechstronne artykuly, bedzie co czytac:) ogolnie to osoby ktore maja jakies problemy z kupnem itd. polecam zamowic roczna prenumerate bo wychodzi taniej i wygodniej bo pismo jest dostarczane bezposrednio do odbiorcy.
-
szkielo
- -#aktywny

- bartekzet
- -#VIP

- justnutsbaby
- -#aktywny

-
michaLL
- -#aktywny

alves pisze:
w sieci sklepow z prasa Realey takze nie ma CardPlayer - tutaj tez pani sprzedawczyni mnie uswiadomila :/
To zależy od pani sprzedawczyni
W Warszawie na w tym samym punkcie Relay mój kolega kupił CP, a ja dwa dni później już go tam nie mogłem dostać (pytali się 3 razy o tytuł czasopisma). Jeden sprzedawca wie co to za pismo a drugi robi wielkie oczy.
Po prostu trzeba co jakiś czas zaglądać.
Polecam jednak prenumeratę półroczną albo całoroczną. Cena przystępna i nie trzeba biegać po sklepach w poszukiwaniach nowego numeru, bo listonosz przyniesie
Wybór należy do was...
- bartekzet
- -#VIP

-
marekxxx
- -#aktywny