Gdzie kupić Card Player Polska?
-
solicitor
- -#zwykly

zna ktoś może jakieś miejsce w toruniu,gdzie można by kupić tą gazetkę, ja kupiłem ją tylko raz w empiku,ale to było zaraz po pierwszym ept w warszawie, potem już niestety empik przestał się nią interesować, wg mnie to chore, miłośnik ekstremalnego ogrodnictwa, albo hodowli psów znajdzie tam kilka pozycji, a praworządny pokerzysta nic...
- eeleel
- -#aktywny

solicitor pisze:zna ktoś może jakieś miejsce w toruniu,gdzie można by kupić tą gazetkę, ja kupiłem ją tylko raz w empiku,ale to było zaraz po pierwszym ept w warszawie, potem już niestety empik przestał się nią interesować, wg mnie to chore, miłośnik ekstremalnego ogrodnictwa, albo hodowli psów znajdzie tam kilka pozycji, a praworządny pokerzysta nic...
Wystraczylo poszukac na foum w innym temacie:
Inmedio, C.H. Rema, ul. Legionów 216f, Toruń
Inmedio, ul. Olsztyńska 12, Toruń
Inmedio, ul. Łyskowskiego 8, Toruń
Inmedio Cafe, ul. Żółkiewskiego 15, Toruń
Relay, PKP Toruń, ul. Kujawska 1, Toruń
-
Maverick
- -#aktywny

Jeżeli o mnie chodzi to poszedłem do punktu Kolportera i pan tam sprzedający poinformował mnie, że nie sprowadzają tego pisma ze względu na brak zainteresowania. Zapytałem czy by nie mógł zamawiać jednego numeru dla mnie a ja bym go kupował co miesiąc. Zapisał sobie tytuł i od maja będę mógł się zaopatrywać w CPP w swojej zabitej dechami 20 tysięcznej miejscowości
Dlatego nie ma co wychodzić z kwitkiem ze stoiska. Warto zapytać
Dla nich to tak naprawdę żaden problem dorzucać jeden czy kilka numerów do zamówienia jeżeli będą znajdowały one swoich nabywców.
Dlatego nie ma co wychodzić z kwitkiem ze stoiska. Warto zapytać
-
Jasza
- -#zwykly

Re: Gdzie kupić Card Player Polska?
dam1anov pisze:
Katowice
1. Altus
Konkretnie w tamtejszym kasynie. Raz byłem i faktycznie był CardPlayer, a nawet miła pani z obsługi podarowała mi go całkiem za darmo
-
Maverick
- -#aktywny

-
ChelseaPro
- -#pretendent

- Oziris
- -#VIP

ChelseaPro pisze:a czy ktoś z Wielkopolan jestna tym forum i czy w Poznaniu można dostać wydanie CPP?
W Poznaniu ciężko. W Kolporterze (Browar) mówią niby czasem mają, a w Inmedio (Browar) babka myślała (pewnie myśli tak do teraz), że Card Player to undergroundowe pismo komputerowe. W Relayach nie patrzyłem, ale tam raczej nie ma. Nie byłem jeszcze w inmedio na Garbarach - tam niby jest jakiś salon, ale nie mam pojęcia gdzie. Idź na sępa do kasyna w Novotelu - tam mają i dają za darmo.
- radost21
- LEGENDA

- martini
- -#VIP

-
nikita
- -#pretendent

- Arnoldao
- -#VIP

-
Maverick
- -#aktywny

Ja numer majowy otzrymałem dzisiaj od listonosza
Jak macie takie problemy to zamócie sobie roczną prenumeratę. Będziecie mieli wygodnie dosniesione wszystko do domu a do tego 2 numery gratis i wysyłka za darmo, a więc warunki prenumeraty są świetne. Opłaca się dużo bardziej niż bieganie po zalonach prasowych.
-
nikita
- -#pretendent

-
dam1anov
- -#aktywny

radost21 pisze:ja dzis kupiłem w katowicach na dworcu >> co prawda to było ostatnie stoisko w którym miałem zapytac o gazete (wczesniej odwiedziłem 4-y inne) ale widocznie na slasku do 5 razy sztuka >> wiec udało sie >> numer kwietniowy z bonusowym "scyzorykiem" w srodku
Prosiłbym o lekkie uszczegółowienie - jak brzmi nazwa tego punktu sprzedaży oraz jaki to dworzec(Katowice Gł czy któryś z tych dzielnicowych? ).
Z góry dzięki, pozdrawiam
- radost21
- LEGENDA

dam1anov pisze:radost21 napisał/a:
ja dzis kupiłem w katowicach na dworcu >> co prawda to było ostatnie stoisko w którym miałem zapytac o gazete (wczesniej odwiedziłem 4-y inne) ale widocznie na slasku do 5 razy sztuka >> wiec udało sie >> numer kwietniowy z bonusowym "scyzorykiem" w srodku
Prosiłbym o lekkie uszczegółowienie - jak brzmi nazwa tego punktu sprzedaży oraz jaki to dworzec(Katowice Gł czy któryś z tych dzielnicowych? ).
katowice dworzec głowny >> podziemia >> pierwsze stoisko z lewej (sklep z czasopismami) po zejsciu po schodach od strony kas głownych
wiecej nie pamietam
-
dam1anov
- -#aktywny

radost21 pisze:katowice dworzec głowny >> podziemia >> pierwsze stoisko z lewej (sklep z czasopismami) po zejsciu po schodach od strony kas głownych
wiecej nie pamietam
Dzięki! Myślę, że w zupełności wystarczy ten zarysowany przez Ciebie opis dotarcia do tegoż punktu
Oziris pisze:Doszły do mnie słuchy, że CPP jest do kupienia w Kolporterze - Stary Browar (Poznań).
Byłbyś w stanie sprawdzić to na własnej skórze? Dodam do listy, ale bardzo bym prosił o informację potwierdzającą lub przeczącą kwestii dostępności CPP w Starym Browarze.
Pozdrawiam
-
skrzychuz
- -#VIP

-
dam1anov
- -#aktywny

eeleel pisze:Wystraczylo poszukac na foum w innym temacie:
Inmedio, C.H. Rema, ul. Legionów 216f, Toruń
Inmedio, ul. Olsztyńska 12, Toruń
Inmedio, ul. Łyskowskiego 8, Toruń
Inmedio Cafe, ul. Żółkiewskiego 15, Toruń
Relay, PKP Toruń, ul. Kujawska 1, Toruń
skrzychuz pisze:dziś byłem w Toruniu na Legionów w Piotrze i Pawle ( adres podany w pierwszym poście) jak zapytałem o CP to kobieta spojrzała na mnie jak bym spytal o arbuza w sklepie z samochodami...... :/
Tego się właśnie obawiałem - informacje z "innego forum" podane przez Eeleela mogą być po prostu listą punktów sprzedaży sieci, w których CPP być powinien. A to nie znaczy, że jest...
Dodałem zatem znaki zapytania, które oznaczają niezweryfikowane punkty. Skrzychuz jak wpadniesz na "trop" CPP w Toruniu to dawaj znać. Tak samo, jeśli przypadkiem trafisz do kolejnych punktów z tej listy i one również okażą się nie mieć CPP w ofercie...
PS. Prosiłbym wszystkich podających punkty o ich weryfikację w miarę możliwości - teraz gołym okiem widać jak to jest z tą dostępnością i tym bardziej warto jest dzielić się informacjami o tych sprawdzonych.
Pozdrawiam
-
nikita
- -#pretendent

W tej chwili w Pasazu we Wroclawiu nie mozna dostac pisac i chyba sie to nie zmieni bo nie wyslani im do Inmedio, wina neistety amatorow z CARD PLAYER Polska ale najwanziejsze, ze obecnie nie mozna pisac dostac We wroclawiu oporcz kasyn. Zenuajce to jest, wielkie miasto, spore zainteresowanie a nie racza pisma promowac tylko sie kompromituja, szkoda bardzo, zostaje juz tylko prenumerata.
-
Maverick
- -#aktywny

Hmmm mi pan w jednym ze stoisk powiedział, że CPP nie jest wydawane już od września
Wynikać by z tego mogło, że CPP było na początku w wielu punktach i u wielu dystrybutorów prasy ale nikłe zainteresowanie sprawiło, że przestali je dostarczać i nastawili się bardziej na prenumeratę i wysyłkę do kasyn. To by miało jakiś sens bo przecież wiadomo, że CPP istnieje dalej a nie tylko do września
Myślę, że trzeba po prostu chodzić co miesiąc i pytać i trzeba nakręcić koło dystrybucyjne CPP na nowo
Myślę, że trzeba po prostu chodzić co miesiąc i pytać i trzeba nakręcić koło dystrybucyjne CPP na nowo
-
nikita
- -#pretendent

Wiem juz na 100%, ze majowego numer nie mozna kupic we Wroclawiu takze prosze wykreslic Pasaz Grunwaldzki z listy. Czy moge zamowic majowy numer przez neta? OD nastepnego miesiace biore prenumrate bo amatorzy z CPP nie racza wysylac pisma do salonow i kioskow. Namowilem kilka osob do kupna poprzedniego numeru, kazda osoba byla zadowolona, pismo na wysokim poziomie emrytorycznym i teraz taka wpadka. Brak slow co za amatorstwo.
-
Sudowoodo
- -#pretendent

-
Maverick
- -#aktywny

nikita:
Można zamówić przez neta ale jak wpsominałem zamów sobie po prostu prenumeratę od maja np i za miesiąc dostaniesz w przesyłce dwa numery - majowy i czerwcowy. Ja dajmy na to zamówiłem sobie prenumeratę od stycznia 2008 i w sobotę dostałem w przesyłce 5 numerów
Wychodzi taniej bo kp gratis i 2 numery gratis i oszczędza się czas, który by się poświęciło na znalezienie gazety w saloniku prasowym jakimś
Co by nie mówić warunki prenumeraty są bardzo korzystne. Wogóle nie rozumiem dlaczego jeszcze komuś się chce tego szukać po kioskach i salonikach jak CPP sam może przyjść
A tak btw to ja już o tym pisałem i o tej prenumeracie to nie zadawajcie ciągle tych samych pytań tylko przeczytajcie cały wątek
Można zamówić przez neta ale jak wpsominałem zamów sobie po prostu prenumeratę od maja np i za miesiąc dostaniesz w przesyłce dwa numery - majowy i czerwcowy. Ja dajmy na to zamówiłem sobie prenumeratę od stycznia 2008 i w sobotę dostałem w przesyłce 5 numerów
A tak btw to ja już o tym pisałem i o tej prenumeracie to nie zadawajcie ciągle tych samych pytań tylko przeczytajcie cały wątek
- radost21
- LEGENDA