Gdzie kupić Card Player Polska?

Dyskusje o archiwalnych wydaniach najlepszego magazynu o pokerze - świętej pamięci Card Player Polska

solicitor
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: solicitor » 26 kwie 2008, 14:46

zna ktoś może jakieś miejsce w toruniu,gdzie można by kupić tą gazetkę, ja kupiłem ją tylko raz w empiku,ale to było zaraz po pierwszym ept w warszawie, potem już niestety empik przestał się nią interesować, wg mnie to chore, miłośnik ekstremalnego ogrodnictwa, albo hodowli psów znajdzie tam kilka pozycji, a praworządny pokerzysta nic...

Awatar użytkownika
eeleel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: eeleel » 27 kwie 2008, 10:09

solicitor pisze:zna ktoś może jakieś miejsce w toruniu,gdzie można by kupić tą gazetkę, ja kupiłem ją tylko raz w empiku,ale to było zaraz po pierwszym ept w warszawie, potem już niestety empik przestał się nią interesować, wg mnie to chore, miłośnik ekstremalnego ogrodnictwa, albo hodowli psów znajdzie tam kilka pozycji, a praworządny pokerzysta nic...

Wystraczylo poszukac na foum w innym temacie:
Inmedio, C.H. Rema, ul. Legionów 216f, Toruń
Inmedio, ul. Olsztyńska 12, Toruń
Inmedio, ul. Łyskowskiego 8, Toruń
Inmedio Cafe, ul. Żółkiewskiego 15, Toruń
Relay, PKP Toruń, ul. Kujawska 1, Toruń

Maverick
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Maverick » 28 kwie 2008, 18:56

Jeżeli o mnie chodzi to poszedłem do punktu Kolportera i pan tam sprzedający poinformował mnie, że nie sprowadzają tego pisma ze względu na brak zainteresowania. Zapytałem czy by nie mógł zamawiać jednego numeru dla mnie a ja bym go kupował co miesiąc. Zapisał sobie tytuł i od maja będę mógł się zaopatrywać w CPP w swojej zabitej dechami 20 tysięcznej miejscowości :D
Dlatego nie ma co wychodzić z kwitkiem ze stoiska. Warto zapytać :) Dla nich to tak naprawdę żaden problem dorzucać jeden czy kilka numerów do zamówienia jeżeli będą znajdowały one swoich nabywców.

Jasza
-#zwykly
-#zwykly

Re: Gdzie kupić Card Player Polska?

Postautor: Jasza » 29 kwie 2008, 02:04

dam1anov pisze:
Katowice

1. Altus

Konkretnie w tamtejszym kasynie. Raz byłem i faktycznie był CardPlayer, a nawet miła pani z obsługi podarowała mi go całkiem za darmo :smile:

Maverick
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Maverick » 29 kwie 2008, 22:23

Siedlce - punkt Kolportera przy ulicy Klińskiego Jana.
Co prawda na własne oczy nie widziałem ale pan zarzekał się, że na 100% dostaje CPP.

ChelseaPro
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: ChelseaPro » 30 kwie 2008, 10:59

a czy ktoś z Wielkopolan jestna tym forum i czy w Poznaniu można dostać wydanie CPP?

Awatar użytkownika
Oziris
-#VIP
-#VIP

Postautor: Oziris » 30 kwie 2008, 15:17

ChelseaPro pisze:a czy ktoś z Wielkopolan jestna tym forum i czy w Poznaniu można dostać wydanie CPP?

W Poznaniu ciężko. W Kolporterze (Browar) mówią niby czasem mają, a w Inmedio (Browar) babka myślała (pewnie myśli tak do teraz), że Card Player to undergroundowe pismo komputerowe. W Relayach nie patrzyłem, ale tam raczej nie ma. Nie byłem jeszcze w inmedio na Garbarach - tam niby jest jakiś salon, ale nie mam pojęcia gdzie. Idź na sępa do kasyna w Novotelu - tam mają i dają za darmo.

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 07 maja 2008, 18:44

ja dzis kupiłem w katowicach na dworcu >> co prawda to było ostatnie stoisko w którym miałem zapytac o gazete (wczesniej odwiedziłem 4-y inne) ale widocznie na slasku do 5 razy sztuka >> wiec udało sie >> numer kwietniowy z bonusowym "scyzorykiem" w srodku

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 07 maja 2008, 19:48

Hmmm... a cos we Włocławku ? Ktokolwiek z Włocławka czyta ten temat i kupuje Card Player ? Tak w ogole to...hehe no mialem nadzieje, ze znajde gazetke w glupim kiosku ruchu, gdzie generalnie kupuje prase :wink: No... ale nie, nie tym razem, potrzeba chyba jakiegos wiekszego punktu... :wink:

nikita
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: nikita » 07 maja 2008, 19:59

Czy ktos kupil numer majowy? Minal juz tydzien maja i nic, conajmniej dziwne, nigdzie nie ma baba mowila ze nie przyslali jeszcze, czyzby CPP dzialalo az tak nieprofesjonalnie?!

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 07 maja 2008, 21:44

Ja tak samo mam problem z kupnem majowego numeru.Rozglądałem się w inmedio ale na półkach nie mogłem dostrzec :/ może jutro dopisze mi szczęście :)

Maverick
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Maverick » 08 maja 2008, 13:49

Ja numer majowy otzrymałem dzisiaj od listonosza :) Jak macie takie problemy to zamócie sobie roczną prenumeratę. Będziecie mieli wygodnie dosniesione wszystko do domu a do tego 2 numery gratis i wysyłka za darmo, a więc warunki prenumeraty są świetne. Opłaca się dużo bardziej niż bieganie po zalonach prasowych.

nikita
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: nikita » 08 maja 2008, 15:35

Pojawila sie juz okladka na stronie CARD PP lecz dalej nie ma w salone, bylem dzis i powiedziala, ze wina lezy po ich strone bo nie przysylaja. Dziwi mnie amatorstwo szefowo CPP, 8 a nadal nie ma pisma w sprzedazy, zero pofesjonalizmu.

Awatar użytkownika
Oziris
-#VIP
-#VIP

Postautor: Oziris » 08 maja 2008, 17:11

Doszły do mnie słuchy, że CPP jest do kupienia w Kolporterze - Stary Browar (Poznań).
Ostatnio zmieniony 08 maja 2008, 20:05 przez Oziris, łącznie zmieniany 1 raz.

dam1anov
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dam1anov » 08 maja 2008, 18:52

radost21 pisze:ja dzis kupiłem w katowicach na dworcu >> co prawda to było ostatnie stoisko w którym miałem zapytac o gazete (wczesniej odwiedziłem 4-y inne) ale widocznie na slasku do 5 razy sztuka >> wiec udało sie >> numer kwietniowy z bonusowym "scyzorykiem" w srodku

Prosiłbym o lekkie uszczegółowienie - jak brzmi nazwa tego punktu sprzedaży oraz jaki to dworzec(Katowice Gł czy któryś z tych dzielnicowych? ).

Z góry dzięki, pozdrawiam

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 08 maja 2008, 20:27

dam1anov pisze:radost21 napisał/a:
ja dzis kupiłem w katowicach na dworcu >> co prawda to było ostatnie stoisko w którym miałem zapytac o gazete (wczesniej odwiedziłem 4-y inne) ale widocznie na slasku do 5 razy sztuka >> wiec udało sie >> numer kwietniowy z bonusowym "scyzorykiem" w srodku

Prosiłbym o lekkie uszczegółowienie - jak brzmi nazwa tego punktu sprzedaży oraz jaki to dworzec(Katowice Gł czy któryś z tych dzielnicowych? ).

katowice dworzec głowny >> podziemia >> pierwsze stoisko z lewej (sklep z czasopismami) po zejsciu po schodach od strony kas głownych
wiecej nie pamietam :oops:

dam1anov
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dam1anov » 08 maja 2008, 20:31

radost21 pisze:katowice dworzec głowny >> podziemia >> pierwsze stoisko z lewej (sklep z czasopismami) po zejsciu po schodach od strony kas głownych
wiecej nie pamietam :oops:

Dzięki! Myślę, że w zupełności wystarczy ten zarysowany przez Ciebie opis dotarcia do tegoż punktu :smile: !

Oziris pisze:Doszły do mnie słuchy, że CPP jest do kupienia w Kolporterze - Stary Browar (Poznań).

Byłbyś w stanie sprawdzić to na własnej skórze? Dodam do listy, ale bardzo bym prosił o informację potwierdzającą lub przeczącą kwestii dostępności CPP w Starym Browarze.

Pozdrawiam

skrzychuz
-#VIP
-#VIP

Postautor: skrzychuz » 08 maja 2008, 23:19

dziś byłem w Toruniu na Legionów w Piotrze i Pawle ( adres podany w pierwszym poście) jak zapytałem o CP to kobieta spojrzała na mnie jak bym spytal o arbuza w sklepie z samochodami...... :/

dam1anov
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dam1anov » 09 maja 2008, 06:11

eeleel pisze:Wystraczylo poszukac na foum w innym temacie:
Inmedio, C.H. Rema, ul. Legionów 216f, Toruń
Inmedio, ul. Olsztyńska 12, Toruń
Inmedio, ul. Łyskowskiego 8, Toruń
Inmedio Cafe, ul. Żółkiewskiego 15, Toruń
Relay, PKP Toruń, ul. Kujawska 1, Toruń

skrzychuz pisze:dziś byłem w Toruniu na Legionów w Piotrze i Pawle ( adres podany w pierwszym poście) jak zapytałem o CP to kobieta spojrzała na mnie jak bym spytal o arbuza w sklepie z samochodami...... :/

Tego się właśnie obawiałem - informacje z "innego forum" podane przez Eeleela mogą być po prostu listą punktów sprzedaży sieci, w których CPP być powinien. A to nie znaczy, że jest...

Dodałem zatem znaki zapytania, które oznaczają niezweryfikowane punkty. Skrzychuz jak wpadniesz na "trop" CPP w Toruniu to dawaj znać. Tak samo, jeśli przypadkiem trafisz do kolejnych punktów z tej listy i one również okażą się nie mieć CPP w ofercie...

PS. Prosiłbym wszystkich podających punkty o ich weryfikację w miarę możliwości - teraz gołym okiem widać jak to jest z tą dostępnością i tym bardziej warto jest dzielić się informacjami o tych sprawdzonych.

Pozdrawiam

nikita
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: nikita » 09 maja 2008, 15:18

W tej chwili w Pasazu we Wroclawiu nie mozna dostac pisac i chyba sie to nie zmieni bo nie wyslani im do Inmedio, wina neistety amatorow z CARD PLAYER Polska ale najwanziejsze, ze obecnie nie mozna pisac dostac We wroclawiu oporcz kasyn. Zenuajce to jest, wielkie miasto, spore zainteresowanie a nie racza pisma promowac tylko sie kompromituja, szkoda bardzo, zostaje juz tylko prenumerata.

Maverick
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Maverick » 09 maja 2008, 15:38

Hmmm mi pan w jednym ze stoisk powiedział, że CPP nie jest wydawane już od września :P Wynikać by z tego mogło, że CPP było na początku w wielu punktach i u wielu dystrybutorów prasy ale nikłe zainteresowanie sprawiło, że przestali je dostarczać i nastawili się bardziej na prenumeratę i wysyłkę do kasyn. To by miało jakiś sens bo przecież wiadomo, że CPP istnieje dalej a nie tylko do września ;)
Myślę, że trzeba po prostu chodzić co miesiąc i pytać i trzeba nakręcić koło dystrybucyjne CPP na nowo :P

nikita
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: nikita » 12 maja 2008, 19:39

Wiem juz na 100%, ze majowego numer nie mozna kupic we Wroclawiu takze prosze wykreslic Pasaz Grunwaldzki z listy. Czy moge zamowic majowy numer przez neta? OD nastepnego miesiace biore prenumrate bo amatorzy z CPP nie racza wysylac pisma do salonow i kioskow. Namowilem kilka osob do kupna poprzedniego numeru, kazda osoba byla zadowolona, pismo na wysokim poziomie emrytorycznym i teraz taka wpadka. Brak slow co za amatorstwo.

Sudowoodo
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Sudowoodo » 12 maja 2008, 23:14

Widział ktoś te pismo w Białymstoku? Ja zawsze przeglądam półki w poszukiwaniu, ale jeszcze nie udało mi sie nigdzie zobaczyć :(

Maverick
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Maverick » 12 maja 2008, 23:46

nikita:
Można zamówić przez neta ale jak wpsominałem zamów sobie po prostu prenumeratę od maja np i za miesiąc dostaniesz w przesyłce dwa numery - majowy i czerwcowy. Ja dajmy na to zamówiłem sobie prenumeratę od stycznia 2008 i w sobotę dostałem w przesyłce 5 numerów :) Wychodzi taniej bo kp gratis i 2 numery gratis i oszczędza się czas, który by się poświęciło na znalezienie gazety w saloniku prasowym jakimś :) Co by nie mówić warunki prenumeraty są bardzo korzystne. Wogóle nie rozumiem dlaczego jeszcze komuś się chce tego szukać po kioskach i salonikach jak CPP sam może przyjść :)
A tak btw to ja już o tym pisałem i o tej prenumeracie to nie zadawajcie ciągle tych samych pytań tylko przeczytajcie cały wątek :P

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 15 maja 2008, 12:44

CHYBA PO MALUTKU STAJĘ SIĘ SPECJALISTĄ
od namiarów do card playera w wydaniu dworcowym :oops:
>> ostatnio kupiłem w Poznaniu Na dworcu głównym ostatnie stoisko z gazetami z lewej strony holu głównego > nie sposób nie trafić bo na uboczu :mrgreen:

Wróć do „Card Player Polska”