Funkcja -you- i inne debilizmy
- iza_doria
- LEGENDA

Dokładnie, słowa pochodziły od obecnego VIPa
Jeśli to jest kulturalne typu "iza_doria uśmiechnij się" czy "iza_doria zapraszam na bloga" to porządku. I bym się pewnie od razu zorientowała, że to jakiś tag jest a nie konkretnie do mnie. Problem w tym, że pierwszy raz kiedy się z tym spotkałam nie były to miłe słowa i nie domyśliłam się o co chodzi
I takich niedomyślnych jest tu więcej. Lepiej, żeby takich rzeczy nie czytali 
- gama
- LEGENDA

Stara historia, też padłam jej ofiarą
Robię, co tylko mogę, żeby nie było wpadki na forum, w turniejach dawałam z siebie wszystko, aż tu nagle widzę, że mnie taki od fisha wyzywa. Myślę i myślę, aż w końcu wymyśliłam, ale zestresować to się zestresowałam, bo miałam już przed oczyma koniec forumowej kariery 
- tommko
- -#VIP

-
Maciejjas
- -#VIP

-
mac___mar
- -#pretendent

Wracam na forum po 2 miesiącach "niebytu" i widzę, że wrócił temat, który zakończył się moim wpisem w październiku 2009. A zatem może zacytuję jak wyżej:
"Ogolnie rzecz biorac nie chodzilo chyba o obrazanie kogokolwiek, aczkolwiek jesli ktos cos takiego widzi to moze miec mieszane uczucia. Zatem Glory zdecydowanie ma racje piszac, ze wklepywanie tag =you= gdzie popadnie jest dziecinada."
...zgadzam się również z Maciejjas:
"Moim zdaniem nie jest problem w samej funkcji tylko w sposobie jej użycia i takie przypadki poprostu karać"
...dodałbym tylko, że chodzi o te wulgarne i powtarzjące się przypadki.
Pozdrawiam Cię [you]
"Ogolnie rzecz biorac nie chodzilo chyba o obrazanie kogokolwiek, aczkolwiek jesli ktos cos takiego widzi to moze miec mieszane uczucia. Zatem Glory zdecydowanie ma racje piszac, ze wklepywanie tag =you= gdzie popadnie jest dziecinada."
...zgadzam się również z Maciejjas:
"Moim zdaniem nie jest problem w samej funkcji tylko w sposobie jej użycia i takie przypadki poprostu karać"
...dodałbym tylko, że chodzi o te wulgarne i powtarzjące się przypadki.
Pozdrawiam Cię [you]
-
haze19
- -#zwykly

Aby zakonczyc nabijanie postow przez niektorych forumowiczow podsumuje to iz tym opisem mozesz lub obraziles kolejne nascie osob .Jezeli nie potrafisz poslugiwac sie funkcja[ you ]nie uzywaj jej
Ostatnio zmieniony 06 mar 2010, 00:21 przez haze19, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mac___mar
- -#pretendent

haze19 pisze:wheeny pisze:Moim zdaniem ten [you] to po prostu brakujące ogniwo w ewolucji i trzeba go usnąć z forum. Jak można nie łapać funkcji /you/?
Przepraszam, to było silniejsze ode mnie. Rozbawiło mnie to PW na maksa. "Obraźliwe"... Heh heh heh
Kim ty jestes wheeny aby wyrazac sie w ten sposob o osobie ktorej nie znasz o ile sie nie myle to zarejestrowany na tym forum jestem od 2008 r A ty mowisz zeby mnie usunac- tani zart ,ogniwo i ewolucje zostawie bez komentarza
haze19, czy to jakaś prowokacja? czy może nie wiesz czego dotyczy ten wątek?
- iza_doria
- LEGENDA

-
haze19
- -#zwykly

Dziekuje glory za zajecie stanowiska w tej sprawie.Czytalem gdzies ze te forum jest najlepsze
oby .Wracajac do tematu( If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker. .............I can dodge bullets, baby! Gratulacje za pomyslowosc to nic obrazliwego nie jest )zwlaszcza kiedy ...... umiescisz siebie .Chodzilo o tego typu formy pisowni .Oczywiscie - wheeny -nadal niema sobie nic do zarzucenia po przeczytaniu tego tematu 

- knoperss
- LEGENDA

przecież to są słowa Phila Helmutha więc nie wiem co Cie boli... przeczytaj ten temat od początku i zastanów się co piszesz bo Wahi czy też Whenny nie pisali nic obraźliwego!!i Staję w ich obronie zanim coś napiszesz naprawdę pomyśl!Głowa nie jest tylko od noszenia czapki!haze19 pisze:If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker. .............I can dodge bullets, baby!
bez pozdrowień
- wheeny
- -#zasłużony

- Stefano1988
- -#aktywny

Ja już napisałem wcześniej wiem na czym to polega i nie mam nic przeciwko jeżeli ktoś mój nick użyje do tej funkcji oczywiście w granicach rozsądku
. Z mojej strony koniec tematu. A to że Whenny napisał jak napisał no cóż on tak uważa ja sobie nic do zarzucenia nie mam dla mnie ten temat zamknięty został 6 miesięcy temu 
-
haze19
- -#zwykly

- Soya
- LEGENDA

- riksza
- -#aktywny

-
Komandosek23
- -#pretendent

-
Komandosek23
- -#pretendent

-
PiTeRr
- -#zwykly

- pisu
- -#pretendent

- martini
- -#VIP

Szczerze to jestem w szoku, ze ta sprawa wciaz dla wielu osob jest niewyjasnioną zagadka
Jeszcze rozumiem, jak userzy, ktorzy sa u nas dlugo moga sie zastanawiac dlaczego ja czy wahi mamy wstawiony ich nick w stopce
ale jeszcze sie nie zapoznali z opcją, ok.
Niezrozumialy wydaje mi sie jednak tok myslenia usera, ktory jest tutaj maksimum kilka dni i... no Panowie, watpie, zeby po tak krotkim czasie ktos juz umiescil wasz nick w stopce - trzeba sie zastanowic, ze cos jest po prostu nie tak !
Kolejna sprawą jest to, w jaki sposob uzywamy tego taga
O ile podpis Wahiego moze troche przerazac - jakis obcy facet kaze mi sie usmiechnac
o tyle moj ma byc z zalozenia bardzo optymistyczny i po prostu kazdego z osobna witac
A interpretacja mojego podpisu poprzez polaczenie znanego cytatu w formie "you are the sucker........tu wstawione CZESC i NICK......" mnie zszokowała. Bron Boze nigdy nie mialbym zamiaru kogos obrazic, jeszcze w ten sposob...
Wyszlo z tego male nieporozumienie, dlatego przepraszam wszystkich urazonych moim podpisem - tag zostal juz usuniety
Jeszcze rozumiem, jak userzy, ktorzy sa u nas dlugo moga sie zastanawiac dlaczego ja czy wahi mamy wstawiony ich nick w stopce
Niezrozumialy wydaje mi sie jednak tok myslenia usera, ktory jest tutaj maksimum kilka dni i... no Panowie, watpie, zeby po tak krotkim czasie ktos juz umiescil wasz nick w stopce - trzeba sie zastanowic, ze cos jest po prostu nie tak !
Kolejna sprawą jest to, w jaki sposob uzywamy tego taga
A interpretacja mojego podpisu poprzez polaczenie znanego cytatu w formie "you are the sucker........tu wstawione CZESC i NICK......" mnie zszokowała. Bron Boze nigdy nie mialbym zamiaru kogos obrazic, jeszcze w ten sposob...
Wyszlo z tego male nieporozumienie, dlatego przepraszam wszystkich urazonych moim podpisem - tag zostal juz usuniety

- Sith
- LEGENDA

hmmm... ja mam takie wrażenie, że jak ktoś w podpisie Martiniego, Oskarka czy Wahiego nie zauważa pewnej podchwytliwości, to raczej mistrz pokera z niego nie będzie... ale może się mylę, więc ... nie bierz tego do siebie...
Ostatnio zmieniony 08 mar 2010, 18:28 przez Sith, łącznie zmieniany 1 raz.
- Glory
- -#Site Admin