[center]Dviper back to school[/center]
Aaale dawno nie pisałem. Mój challenge z zawojowaniem galaktyki szybko się skończył. A właściwie straciłem moc

Trochę mnie stiltowało kończenie cały czas na bubble i trochę zwolniłem tempo, przez to nie wrzucałem wyników. Ale to jeszcze nie koniec. Imperium jeszcze powróci

Na razie będzie duża zmiana. Nie powiem, żeby mnie próba zdobycia planet niczego nie nauczyła. Zacząłem grać większą ilość stołów i spokojnie zacząłem je ogarniać. A to będzie mały wstęp do ostatnio popularnej na forum... tak tak, szkoły grinderów

Czemu miałbym też nie spróbować.
Co na pewno chcę poprawić jeszcze w swojej grze? Przede wszystkim jeszcze większą ilość stołów. Myslę, że 12 byłoby super, tak żebym spokojnie kontrolował swoją grę na wszystkich. Więcej na razie nie da rady i tak bo mam monitor 17" i się nie zmieści więcej

Na 6 stołach ogarniam wszystko bez problemu... póki jest wczesna i środkowa faza

Gorzej się robi w późnej fazie, kiedy zostają mi na przykład 4 stoły, w tym 3xHU. Wtedy pojawia się już problem i najczęściej takie HU kończy się porażką. No ale po to jest szkoła żeby się uczyć.
Na chili nie miałem w tej chwili środków, więc pozbierałem trochę grosza ze stron gdzie nie będe grał. Will hill, część wygranych z doxx bet, jakieś resztki na party-brak-polskiej-licencji! poker. Razem tego powinno wyjść około 60$ ( zależy jeszcze od kursu na MB, a Ci to lubią zdzierać

) i od takiego poziomu mam zamiar zacząć.
Docelowo chciałem grać 6max za 0,5$ i 1$, jednak jest strasznie mały ruch, szczególnie rano i koło południa kiedy mam najwięcej czasu na grę, więc pewnie do tego dojdą turnieje po 0,2 i 0,1 tak żeby ekran zapełnić. Pewnie spotkam się przy okazji przy stole z forumowiczami, szczególnie z Gamą i Spiegolem, którzy zapowiedzieli ostrą walkę w grindowaniu

No ale to zobaczymy w praktyce.
Początek oczywiście zaplanowany na 1 sierpnia. Chociaż nie wiem jak to wyjdzie bo to niedziela a w sobotę na wesele jadę

Ale może trochę sił na granie starczy.
Kończąc wpis, zaczynamy odliczanie do rozpoczęcia nauki
Czas do rozpoczęcia szkoły:
2 dni