Ogólnie, turniej bardzo fajny. Miejmy nadzieję, że będzie więcej takich turniejów. Poziom jak dla mnie był bardzo wysoki. Fakt, że były rebuye, ale po pierwszej godzinie odpadło dopiero 8 osób.
Dviper blog
- dviper
- -#VIP

Cóż by tu powiedzieć o dzisiejszym turnieju
Początek, raczej kiepsko. Karty nie szły, a to co się udało wygrać to raczej niewielkie pule. Ale powiedziałem sobie, że jak mam wygrać to dam radę bez rebuy i addon, więc grałem dalej za to co zostało. No i wreszcie się zdarzyło fajne rozdanko (w załącznikach:P ), które pozwoliło utrzymać się w turnieju
Dalej znów było różnie. Grałem bardzo bardzo tight ;P No i ostatecznie dotrwałem do 23 miejsca. A odpadłem po rozdaniu które też można w załączniku obejrzeć
Ogólnie, turniej bardzo fajny. Miejmy nadzieję, że będzie więcej takich turniejów. Poziom jak dla mnie był bardzo wysoki. Fakt, że były rebuye, ale po pierwszej godzinie odpadło dopiero 8 osób.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dviper
- -#VIP

Wczorajszy dzień z pokerem mogę uznać za udany
Najpierw na UltimateBet poker przejście na troszkę wyższe stawki niż zwykle i nawet nieźle mi poszło. Wygrane parę dolarków. No i na zakończenie dnia Polski turniej Unibetu... I DRUGIE miejsce
Dawno nie byłem tak wysoko w żadnym turnieju. A grało ponad 230 osób. W sumie to chciałem szybciej skończyć, bo z drugiego pokoju słyszałem bardzo dobry meczyk leciał:P Ale trochę szkoda mi było marnować moją pozycję. To się nazywa pierwszy krok do uzależnienia
Na szczęście już się szybko potem turek potoczył i zdążyłem na drugą połowę meczu. Na screenie ostatnie rozdanie w turnieju. Poleciały all iny przed flopem.
A wczorajszy meczyk genialny
To co pokazała Holandia to po prostu poezja piłki
Mój kandydat do wygrania tych mistrzostw. Chociaż Włosi wcale nie grali źle. Również wysoki poziom, ale trochę nie mieli szczęścia. Ale i tak pewnie wyjdą z grupy razem z Holandią.
Dawno nie byłem tak wysoko w żadnym turnieju. A grało ponad 230 osób. W sumie to chciałem szybciej skończyć, bo z drugiego pokoju słyszałem bardzo dobry meczyk leciał:P Ale trochę szkoda mi było marnować moją pozycję. To się nazywa pierwszy krok do uzależnienia
Na szczęście już się szybko potem turek potoczył i zdążyłem na drugą połowę meczu. Na screenie ostatnie rozdanie w turnieju. Poleciały all iny przed flopem.
A wczorajszy meczyk genialny
-
Lukas1000
- -#aktywny

- dviper
- -#VIP

Lukas1000 pisze:Gratki. Ten turniej dla Polaków keidy jest rozgrywany??:)
Poniedziałki o 20:00. zawsze przy logowaniu będzie podane hasło do turnieju.
Lukas1000 pisze:Apropo piłki HolanDIA - SUPER MECZYK. Włosi myśle ze do domu:D
Jak widziałem jak grała Francja to nie wiem czy Włosi do domu:P Myślę z Francją i Rumunią wygrają i też wyjdę z grupy:P
- dviper
- -#VIP

Wczorajszy dzień pokerowy dla mnie był... hmm.. niby dobry ale trochę pechowy:P Najpierw małe rozgrzewki na sit'n'go i albo na ostatnim płatnym miejscu albo zaraz za. Ale grało się dobrze. I wieczorkiem pomyślałem że powalczę sobie z Wiśniewskim na Unibecie. 300 osób zarejestrowanych, 3 miejsca płatne i nagroda 50euro za głowę Wiśniewskiego. Turek się zaczął bardzo ładnie. I cały czas piąłem się w górę ze stackiem. Śledziłem też jak sobie radzi Michał, szło mu też całkiem nieźle, ale w końcu go wyprzedziłem z żetonami. Tylko że nie byłem z nim przy stole więc nie było jak powalczyć. W końcu jak zostało nas 30 znaleźliśmy się na tym samym stole, ale po 5 rozdaniach odpadł. No cóż, nagrody nie będzie to powalczymy o pierwszą trójkę, bo też jest kasa. I co?? 4 miejsce.... Trochę się wkurzyłem. Za 3 miejsce było 34 euro, co by się bardzo przydało bo bym miał co wpłacić na PokerStars-nielegalny-w-PL!, ale niestety, trzeba będzie wymyślić coś innego, żeby jeszcze trochę powalczyć przed wyjazdem o koszulkę. A nie zostało dużo czasu bo tylko do 10 lipca. Jak nie to postaram się zebrać punkty na PS dopiero we wrześniu...
- dviper
- -#VIP

No i niestety, chciałem wygrać iPhone'a na PokerStars-nielegalny-w-PL!
ale się nie udało
38 miejsce. Po przerwie trochę za mało rozdań wygrałem i jak wzrosły blindy razem z ante to już się nie pozbierałem.
Ale kilka słów o całym serwisie PS. Jest świetny, mnóstwo promocji, bogata oferta. Na prawdę w porównaniu z innymi roomami to prawdziwa czołówka. Na pewno zostanę tu na dłużej ;P W niektórych pokerromach mi się jakoś nudziło, ale tu jest na prawdę ciekawie.
No to tyle co chciałem na dzisiaj
Idę jeszcze jakieś sit'n'go zagrać 
Ale kilka słów o całym serwisie PS. Jest świetny, mnóstwo promocji, bogata oferta. Na prawdę w porównaniu z innymi roomami to prawdziwa czołówka. Na pewno zostanę tu na dłużej ;P W niektórych pokerromach mi się jakoś nudziło, ale tu jest na prawdę ciekawie.
No to tyle co chciałem na dzisiaj
- drl
- -#VIP

no ja niestety skonczylem na 70 mijescu ale dobrze sie zapowiada ten turek chociaz moim zdaniem za szybko blindy rosly i do tego ante, nim sie obejzalem po 1,5h blindy 200/400 +50 albo 100 ante moim zdaniem to troszke za duzo,
zauwazylem tez ze na kazdym stoliku na jakim gralem tempo gry bylo masakrycznie duze zero czasu na myslenie tylko kazdy z opcja auto ustawiona jak zobaczyl karty ...
zauwazylem tez ze na kazdym stoliku na jakim gralem tempo gry bylo masakrycznie duze zero czasu na myslenie tylko kazdy z opcja auto ustawiona jak zobaczyl karty ...
- dviper
- -#VIP

Przez pierwszą godzinę blindy nie były złe. Przynajmniej u mnie był dosyć spokojny stolik, a i przeciwnicy nie grzeszyli wysokim poziomem, to sobie spokojnie budowałem swój stack. Ale później jak przyszło ante i byłem przy innych stołach, i co drugie, trzecie rozdanie ktoś wchodził all in to już się szybko grało
mimo że byłem gdzieś w połowie jeśli chodzi o mój stack w całym turnieju, to miałem koło 9000, a blindy były już chyba 400/800 ante 100. tu już nie ma czasu na spokojną grę wtedy. wygrywasz albo odpadasz. Ale turnieje faktycznie dobre. Jak będzie następny to też pewnie zagram.
- dviper
- -#VIP

Dzisiaj musiałem trochę przeanalizować swoją grę. A konkretniej typy gry w jakie gram. Kiedyś grałem głównie turnieje sit'n'go, czasem jakiś MTT. Na stolikach cashowych raczej sporadycznie. Kiedy w pewnym momencie przy stoliku całkiem ładnie mi poszło i zacząłem te gry odwiedzać częściej. Turnieje spadły na dalszy plan. Na dodatek dostałem jeszcze nodeposit bonus na Ultimate Bet, gdzie żeby zagrać sitngo to trzeba by ze 2 godziny czekać, więc turniejów już prawie wcale nie grałem, poza forumowymi. I chyba właśnie od tego momentu cały mój bankroll po prostu zaczął spadać. Gry cashowe to jednak nie jest to co mi wychodzi.
Kilka dni temu wpłaciłem kasę na PokerStars-nielegalny-w-PL!, gdzie jak narazie 95% moich gier to były sit'n'go i znowu zaczynam zauważać wzrost gotówki:P Dobrze że wreszcie to zauważyłem bo pewnie w końcu przegrałbym wszystko;P Dlatego czas wrócić do starych dobrych turniejów i znowu zacząć wygrywać. Na dodatek też na Pokerstar mają fajny konkursik dla osób grających sng:) Wszystkie informacje można znaleźć tutaj http://www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.com/poker/promotions/battle/
W skrócie za każdy turniej gdzie zajęliśmy miejsce w kasie dostajemy punkty. Liczy się suma punktów za kolejnych 20 lub 100 turniejów. No i pierwsze 100 dostaje kasiorkę
I tak sobie podliczyłem i mam duże szanse na zajęcie miejsca na tej liście ;P Więc już więcej nie zawracam głowy moimi problemami i lecę grać kolejny turniej 
Kilka dni temu wpłaciłem kasę na PokerStars-nielegalny-w-PL!, gdzie jak narazie 95% moich gier to były sit'n'go i znowu zaczynam zauważać wzrost gotówki:P Dobrze że wreszcie to zauważyłem bo pewnie w końcu przegrałbym wszystko;P Dlatego czas wrócić do starych dobrych turniejów i znowu zacząć wygrywać. Na dodatek też na Pokerstar mają fajny konkursik dla osób grających sng:) Wszystkie informacje można znaleźć tutaj http://www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.com/poker/promotions/battle/
W skrócie za każdy turniej gdzie zajęliśmy miejsce w kasie dostajemy punkty. Liczy się suma punktów za kolejnych 20 lub 100 turniejów. No i pierwsze 100 dostaje kasiorkę
- dviper
- -#VIP

Wiecie co ?:D Czasami to po prostu sam z siebie nie mogę się przestać śmiać
rozdanie dzięki któremu odrobiłem trochę grosza:P A to tylko dzięki temu, że zamiast kliknąć minimum bet, to przez przypadek kliknąłem na suwak i się zrobił bet nie za 0,10$ tylko za 3,50$
Tylko czekałem na to aż koleś spasuje, a on call. I się okazało że i tak nic nie miał:P No ale, "głupi ma zawsze szczęście"
Getting Hand History Information...
----------------------------------------------------------------
Hand #54934085-6780 at Bochnia (No Limit Hold'em)
Started at 08/Jul/08 07:57:43
viperide is at seat 0 with $10.89.
cercman is at seat 1 with $9.75.
jopseli is at seat 2 with $9.60.
jastippel is at seat 3 with $6.01.
Nebroht is at seat 4 with $0 (sitting out).
dviper86 is at seat 5 with $5.87.
The button is at seat 3.
dviper86 posts the small blind of $.05.
viperide posts the big blind of $.10.
viperide: -- --
cercman: -- --
jopseli: -- --
jastippel: -- --
dviper86: Ah 2c
Pre-flop:
cercman folds. jopseli folds. jastippel folds.
dviper86 calls. viperide checks.
Flop (board: 2s 4s Jh):
dviper86 bets $3.50. viperide calls.
Turn (board: 2s 4s Jh Kh):
dviper86 checks. viperide checks.
River (board: 2s 4s Jh Kh 7s):
Showdown:
dviper86 shows Ah 2c.
dviper86 has Ah 2c 2s Jh Kh: a pair of deuces.
viperide mucks cards.
(viperide has Ad 3s.)
Hand #54934085-6780 Summary:
$.36 is raked from a pot of $7.20.
dviper86 wins $6.84 with a pair of deuces.
rozdanie dzięki któremu odrobiłem trochę grosza:P A to tylko dzięki temu, że zamiast kliknąć minimum bet, to przez przypadek kliknąłem na suwak i się zrobił bet nie za 0,10$ tylko za 3,50$
Getting Hand History Information...
Hand #54934085-6780 at Bochnia (No Limit Hold'em)
Started at 08/Jul/08 07:57:43
viperide is at seat 0 with $10.89.
cercman is at seat 1 with $9.75.
jopseli is at seat 2 with $9.60.
jastippel is at seat 3 with $6.01.
Nebroht is at seat 4 with $0 (sitting out).
dviper86 is at seat 5 with $5.87.
The button is at seat 3.
dviper86 posts the small blind of $.05.
viperide posts the big blind of $.10.
viperide: -- --
cercman: -- --
jopseli: -- --
jastippel: -- --
dviper86: Ah 2c
Pre-flop:
cercman folds. jopseli folds. jastippel folds.
dviper86 calls. viperide checks.
Flop (board: 2s 4s Jh):
dviper86 bets $3.50. viperide calls.
Turn (board: 2s 4s Jh Kh):
River (board: 2s 4s Jh Kh 7s):
Showdown:
dviper86 shows Ah 2c.
dviper86 has Ah 2c 2s Jh Kh: a pair of deuces.
viperide mucks cards.
(viperide has Ad 3s.)
Hand #54934085-6780 Summary:
$.36 is raked from a pot of $7.20.
dviper86 wins $6.84 with a pair of deuces.
- dviper
- -#VIP

Nadchodzi taki czas w życiu każdego mężczyzny
kiedy to trzeba wziąć swoje sprawy w swoje ręce i pomyśleć poważnie nad swoją przyszłością
Dosyć poważnie się zaczął mój wpis. W każdym razie czas wyjechać za granicę do pracy i zarobić trochę szmalcu. Jak na razie z pokera nie dam rady wyżyć, więc trzeba zarobić w bardziej konwencjonalny sposób.
Za kilka godzin mam wylot do Szkocji, dokładniej do Fort William. No i przez to nie będzie mnie na forum jakieś 2 miesiące. Jak dobrze pójdzie to do 14 września. Chyba że źle pójdzie to wrócę za tydzień
Ale mam nadzieję, że jednak posiedzę tam dłużej. Nie wiem czy będę miał tam jakiś dostęp do internetu, jeśli tak to czasem tu wpadnę coś napisać. W turniejach niestety z wami nie pogram. Macie jednego mniej do wyeliminowania
Jak wrócę mam nadzieję będę miał też więcej kasy na granie w pokera. W końcu postawiłem sobie cel, że w tym roku powalczę o EPT w Warszawie:P Ale zobaczymy jak to będzie. No i oczywiście muszę zebrać punkty na PokerStars-nielegalny-w-PL!, żeby otrzymać koszulkę, bo niestety teraz się nie udało zebrać. Nie na takich stawkach jak ja gram.
Najgorsze że jeszcze nie przyszedł mi najnowszy numer CardPlayera, a to miał być mój jedyny kontakt z pokerem. Ale może jeszcze dzisiaj przyjdzie bo listonosza jeszcze nie było ;P Ma ostatnią szansę
Trochę się rozpisałem, w każdym razie życzę wszystkim powodzenia w grze
I niech flop będzie z wami
Za kilka godzin mam wylot do Szkocji, dokładniej do Fort William. No i przez to nie będzie mnie na forum jakieś 2 miesiące. Jak dobrze pójdzie to do 14 września. Chyba że źle pójdzie to wrócę za tydzień
Najgorsze że jeszcze nie przyszedł mi najnowszy numer CardPlayera, a to miał być mój jedyny kontakt z pokerem. Ale może jeszcze dzisiaj przyjdzie bo listonosza jeszcze nie było ;P Ma ostatnią szansę
Trochę się rozpisałem, w każdym razie życzę wszystkim powodzenia w grze
I niech flop będzie z wami
- dviper
- -#VIP

Siemanko
Widze, ze na forum duzo sie dzieje. Szkoda ze nie moge z wami aktywnie uczestniczyc w tej chwili. Wiec narazie mam dluuuga przerwe od pokera:P Na szczescie mam gazetke z polski i jeszcze jedna fajna gazetke o pokerze znalazlem tutaj:) 'WPT Poker' poczytam i zobacze angielskie podejscie do pokera;P moze sie dowiem czegos ciekawego od nich. Za jakis czas na szczescie znowu dolacze do spolecznosci pokerkings:) Przynajmniej sobie bankroll powieksze po powrocie:P
Widze, ze na forum duzo sie dzieje. Szkoda ze nie moge z wami aktywnie uczestniczyc w tej chwili. Wiec narazie mam dluuuga przerwe od pokera:P Na szczescie mam gazetke z polski i jeszcze jedna fajna gazetke o pokerze znalazlem tutaj:) 'WPT Poker' poczytam i zobacze angielskie podejscie do pokera;P moze sie dowiem czegos ciekawego od nich. Za jakis czas na szczescie znowu dolacze do spolecznosci pokerkings:) Przynajmniej sobie bankroll powieksze po powrocie:P
- dviper
- -#VIP

Rany.... ale bym sobie w pokera pogral
No ale nie ma jak, no nie ma jak:P Dobrze ze za 4 tygodnie wracam i bede mogl sobie zagrac. Nie to zeby mi sie tu nie podobalo, bardzo fajne miasto, chyba sie tu przeprowadze jak skoncze studia. Tylko zebym mial internet i pokerroom na dysku to by bylo swietnie:D Chyba sie troche uzaleznilem.... Ale juz poltora miesiaca nie gralem 
-
Marek1978
- -#aktywny

- dviper
- -#VIP

Czas leci, coraz ciekawiej się robi na forum, a to nowe turnieje, nowa grupa graczy, wyjazd. A ja cały czas siedzę w Szkocji
Jeszcze kilka dni zostało. Niestety po powrocie trochę spraw na głowie i się nie pojawię na pierwszym zjeździe pokerkings:( Ale na kolejnym już mam nadzieję być:P
Już sobie mniej więcej zrobiłem plan mojej gry pokerowej na powrót, więc trzeba będzie go zrealizować. Przede wszystkim uzbierać do końca punkty na PS i odebrać koszulkę
Aż mi głupio że tak cały czas leży u Glorego i zalega tam gdzieś na półce. Potem trzeba przeznaczyć trochę gotówki i dołączyć do grupy "graczy" i zacząć porządnie grać. A turki z wpisowym zapowiadają się bardzo ładnie.
No ale to jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i biorę się za grę. A na razie coś zjeść bo niedługo do pracy się trzeba zbierać na nockę
Już sobie mniej więcej zrobiłem plan mojej gry pokerowej na powrót, więc trzeba będzie go zrealizować. Przede wszystkim uzbierać do końca punkty na PS i odebrać koszulkę
No ale to jeszcze jakieś 2-3 tygodnie i biorę się za grę. A na razie coś zjeść bo niedługo do pracy się trzeba zbierać na nockę
- dviper
- -#VIP

I nareszcie w domu:P Czas się trochę przyzwyczaić z powrotem do domu i znowu zacząć normalne życie w Polsce ;P Fajny wyjazd. Jak ktoś lubi połazić po górach to zapraszam do Fort William. Bardzo fajna miejscowość
Ja na razie odebrałem 320 maili z ostatnich dwóch miesięcy, a za chwilę chyba pójdę spać. Bo tak sobie właśnie policzyłem że nie śpię 36 godzin
Nie ma to jak czekanie całą noc na lotnisku
No i potem wracamy do pokerka. W domciu czekał już na mnie ostatni Card Player. Trzeba nadrobić zaległości 
Ja na razie odebrałem 320 maili z ostatnich dwóch miesięcy, a za chwilę chyba pójdę spać. Bo tak sobie właśnie policzyłem że nie śpię 36 godzin
- dviper
- -#VIP

Coś zauważyłem że dobrze mi idzie w pokera w weekend
Za to w tygodniu jakoś ciężko. Ostatnio dopłaciłem resztki kasy z moneybookers na PokerStars-nielegalny-w-PL!. Razem na koncie wyszło tego 66$. No i w weekend, dokładnie w niedzielę wieczorem stan na PokerStars-nielegalny-w-PL! wynosił niemal 130$
Co jak na mnie na 3 dni to niezły wynik. Weekend się skończył, mamy czwartek, gram codziennie i mam na koncie 116$
Chyba poczekam do soboty i dalej będę grał:P Albo wypłacę żeby zostało znowu 66$. No nic, nie ma co narzekać, zawsze to sporo do przodu. Będzie na wpisowe na PokerKings Tour part II 
- dviper
- -#VIP

No mówiłem że w weekendy mi lepiej idzie
Takiej karty w ciągu tygodnia nie dostaję:) Szkoda że ten koleś miał mało kasy:P All in poszło na flopie. No i ciekawe co sobie pomyślał jak mu na riverze fulik spadł. Cóż, taka już jest ta gra 
- dviper
- -#VIP

Jako że to mój post numer 300
to napiszę go na blogu.
Co prawda w mojej pokerowej grze jakichś rewelacyjnych sukcesów:P Gry przy stolikach rad w przód raz w tył
Dzisiaj przerzuciłem część bankrolla na pkr.com i spróbuję się dostać do turnieju telewizyjnego
Szkoda tylko że puszczają to na SkyTV, więc i tak sobie nie obejrzę potem, ale będę mógł powiedzieć, że moją grę relacjonowali w telewizji
I jeszcze co ciekawego zauważyłem i z czego się cieszę to turnieje "double or nothing" na PokerStars-nielegalny-w-PL!
Nie wiem od kiedy są, ale gram od niedawna w nie i jak dla mnie świetny sposób na podbudowanie bankrolla:P Swego czasu grałem w tego typu turki na luckuacepoker.
No to tyle co na dzisiaj na blogu:P Idę jeszcze coś zagrać..
Co prawda w mojej pokerowej grze jakichś rewelacyjnych sukcesów:P Gry przy stolikach rad w przód raz w tył
I jeszcze co ciekawego zauważyłem i z czego się cieszę to turnieje "double or nothing" na PokerStars-nielegalny-w-PL!
No to tyle co na dzisiaj na blogu:P Idę jeszcze coś zagrać..
- Sith
- LEGENDA

dviper pisze:No mówiłem że w weekendy mi lepiej idzieTakiej karty w ciągu tygodnia nie dostaję:) Szkoda że ten koleś miał mało kasy:P All in poszło na flopie. No i ciekawe co sobie pomyślał jak mu na riverze fulik spadł. Cóż, taka już jest ta gra
Heh - ale pewnie na jego miejscu tez mialbys duze opory abty to zrzucić
Gratki
Pozdrawiam
Sith
- dviper
- -#VIP

Trzeba tu odkurzyć trochę. Dawno nie pisałem. Jakoś nie było rewelacji przy stołach ostatnio. Chociaż w tej chwili też się nie zmieniło wiele
Cały czas mój bankroll wynosi mniej więcej tyle co przed miesiącem
Ostatnio znalazłem jakieś euro na i4poker, więc podążając za przykładem dobrych graczy z forum zacząłem grać head's upy
Trochę pozazdrościłem tego sharka Gloremu
Po znalezieniu swojego nicku na sharkscope po kilkunastu pojedynkach, wykres mojego profitu wyglądał mniej więcej tak: /\/\/\/\/\/\/. Dobrze że chociaż nie na minut ale tak to ja bankrolla nie powiększe
Trochę jednak potrenowałem i zaczyna się robić lepiej. Więc jeszcze pozostanę trochę przy grach 1vs1.
Jak już jestem tutaj to jeszcze wspomnę o wczorajszym turku na everest-brak-polskiej-licencji!. Po prostu ... ehhh..
Początek jakoś powoli szedł. Taktyka raczej tight i się opłaciło. Pierwszą przewagę udało się trochę zdobyć, gdy mój strit wygrał z dwiema parkami Mlodego20. Jak widać nie przeszkodziło mu to w wygraniu turnieju
Gratulację za pierwsze miejsce ode mnie
Później udało się jeszcze zostać chipleaderem na trochę, jak to Mazak wszedł all in za resztkę swoich żetonów i jeszcze dwie osoby nie mogły się powstrzymać od sprawdzenia
Niezła pula trafiła do mnie i była to ostatnia pula jaką wygrałem
Od tego momentu karty nic nie szły, a na koniec doszło KK i..... gdzieś już napisałem co się z nimi stało
Tyle na dzisiaj. Wracam do kolejnego pojedynku heads up.
Ostatnio znalazłem jakieś euro na i4poker, więc podążając za przykładem dobrych graczy z forum zacząłem grać head's upy
Jak już jestem tutaj to jeszcze wspomnę o wczorajszym turku na everest-brak-polskiej-licencji!. Po prostu ... ehhh..
Gratulację za pierwsze miejsce ode mnie
Później udało się jeszcze zostać chipleaderem na trochę, jak to Mazak wszedł all in za resztkę swoich żetonów i jeszcze dwie osoby nie mogły się powstrzymać od sprawdzenia
Tyle na dzisiaj. Wracam do kolejnego pojedynku heads up.
- dviper
- -#VIP

Kolejne kilka partii heads up, i się zatrzymałem
Jak widać po moim wykresie, nie mogę ruszyć z miejsca
Wszystkie pojedynki po 3 euro. Aktualnie na koncie 24euro, więc chyba nie najgorzej bo zacząłem mając 5euro na koncie. No i w sumie jeszcze nie przegrałem dwóch gier z rzędu:) Chociaż pewnie teraz jak to napisałem to przegram
A w ogóle to na i4poker jeszcze depozytu nie zrobiłem więc jakoś idzie. Może też spróbuję zrobić z tego 1000euro od zera:P Jakiś początek już jest. Na dzisiaj na razie koniec. Kolejne 3-4 pojedynki jutro. Tak co dwie godzinki gram jeden, co by nie wszystko naraz:)
- dviper
- -#VIP

Coś mi się wydaję, że jednak dłużej pogram te heads upy. I sobie pomyślałem, że jeśli jakiś cel sobie postawię, to mi się będzie łatwiej zmotywować do gry
Na i4poker nie zrobiłem jeszcze własnego depozytu, a kilka euro wygrałem w naszych forumowych turniejach. Trochę tam było grania przy stolikach i w momencie gdy zagrałem pierwszy heads up miałem 5 euro. No ale umówmy się, że stan początkowy wynosił w sumie na początku 0
A cel do osiągnięcia.... 1000 euro
Ograniczeń czasowych nie zakładam bo się mogę przeliczyć ;P Ale gram tylko heads up i ewentualnie jakieś sit'n'go na 6, czasem może więcej osób. Ale wolę grać na krótkich stołach więc pewnie wielostołowych będzie mało. Grać zacząłem jakiś tydzień temu.
Aktualny bilans: 28,58 euro
Aktualizację będę robił jakichś konkretnych wahaniach bankrolla. Albo co jakiś czas. Się zobaczy
Aktualny bilans: 28,58 euro
Aktualizację będę robił jakichś konkretnych wahaniach bankrolla. Albo co jakiś czas. Się zobaczy
- drl
- -#VIP

- dviper
- -#VIP

Na razie gram po 3 euro. To na wykresie to wszystko skoki co plus minus 3 euro właśnie. Jak będzie więcej kasy to będę przechodził na wyższe. Ale to powoli. Nic na siłe 
Ostatnio zmieniony 13 lis 2008, 10:18 przez dviper, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”