Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 13 mar 2009, 18:40
Czesc,
Więc nazywam się Mateusz i trafiłem na te forum przez wujka google szukając jakiegoś fora o pokerze i te najbardziej mi się spodobało =].
Jestem jeszcze fiszem ale to się szybko zmieni :>. Zaczynam od przyswajania teorii, podstawy znam ale wiem, że to za mało. Czytam teraz o pot oddsach, na temat bankrolla (chociaż wynosi 00.00$ to myśle, że się przyda na przyszłośc :p), i przeglądam rozdania kart na forum niedługo musze pooglądac się za jakąs książką najlepiej po polsku ale z tego co wiem mało ich jest.
Zaczynam od grania freerolli, dzisiaj zarywam nocke zobaczymy jak mi pójdzie. Teraz załozylem konto z banera na unibecie i zarejestrowałem się do freerolla pula 100€ 30min. do startu, obecne 5k ludzi troche ten freeroll potrwa.. ale od czegoś trzeba zacząc. W między czasie zarejestruje się na drugi unibet-brak-polskiej-licencji! daily 200€ start 21:15 życzcie mi powodzenia =]. Jak ugram ok. 100$ na freerollach mam zamiar grac na najmniejszych stawkach na cash tables NL. Narazie to by było na tyle

. Jesli się uda w międzyczasie freerolla powklejam jakieś rozdania. Piszcie, doradzajcie dla fisza wszelkie rady będą cenne =].
Cel do końca tygodnia:
min. 100$ z freerolli.[/b]
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 13 mar 2009, 18:46
Skonczyles juz te 18 lat?
Zapisz sie na friday 13th

500 Euro w puli i freeroll
-
tomziolo
- -#aktywny

Postautor: tomziolo » 13 mar 2009, 18:54
Witam
Napisz jeszcze jaki masz nick na tym Unibecie, pewnie sie tam predzej czy pozniej zobaczymy.
Powodzenia
Ale z tym celem do konca tygodnia to troche pojechales

-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 13 mar 2009, 19:01
tomziolo pisze:Witam
Napisz jeszcze jaki masz nick na tym Unibecie, pewnie sie tam predzej czy pozniej zobaczymy.
Powodzenia
Ale z tym celem do konca tygodnia to troche pojechales

mój nick Unibecie: GOHANwtk, przesadziłem.. na plus czy minus? jest to realne?:D
Oskarek_89 pisze:Skonczyles juz te 18 lat?

Zapisz sie na friday 13th

500 Euro w puli i freeroll
jeszcze nie ale znalazłem inny sposób =] i szukałem tego freerolla ale go nie widze na liście

-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 13 mar 2009, 19:12
sh, konto na mame tate?

Babcie? Psa? Kapcie?
Klikasz w special i tam jest

-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 13 mar 2009, 19:32
Oskarek_89 pisze:sh, konto na mame tate?

Babcie? Psa? Kapcie?
Klikasz w special i tam jest

haha to 2 mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko =. Dla mnie soft z Unibetu,a everest-brak-polskiej-licencji! to jak niebo i ziemia =] tylko musze ogarnąc w Unibecie jak szybko rozdanie wkleic na forum.
Zarejestrowałem się na 2 następne freerolle na unibecie
-Friday the 13th 500€
-Guarantee 200€
Oba w odstępie 10 min. spróbuje grac na 2 okna. mój cel to oczywiście top1 w obu =]
poprzedni freeroll zakończyłem, muszę się ogarnac, zjesc, wypic kawę to będę 100% ready to fight. =]
-
Krisso
- -#aktywny

Postautor: Krisso » 13 mar 2009, 19:43
Ogółem jeżeli wyciągniesz w ciągu tygodnia 100$ z freerolli, gdzie zmagasz się za każdym razem z tysiącami graczy to respect. Jak dla mnie to próbujesz zrobić coś lekko odchodzącego pod unreala
Ale powodzenia może akurat tobie się to uda.
-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 13 mar 2009, 19:56
Krisso85 pisze:Ogółem jeżeli wyciągniesz w ciągu tygodnia 100$ z freerolli, gdzie zmagasz się za każdym razem z tysiącami graczy to respect. Jak dla mnie to próbujesz zrobić coś lekko odchodzącego pod unreala

Ale powodzenia może akurat tobie się to uda.
mam taki cel do końca tego tygodnia, myślę, że to reale no ale napewno będzie ciężko, będę próbował grac na freerollach z jak najmniejszą ilością osób i dośc dużą sumą, najlepiej żeby był prywatne ale ciężko hasła do takich =p, jestem chory więc mam cały weekend dla pokera, zobaczymy jak to będzie.
-
texa$$$
- -#aktywny

Postautor: texa$$$ » 13 mar 2009, 20:14
znając życie zaraz dostaniesz jeden albo kilka PMów z info o super stornie/forum gdzie dają 50$ jak quiz rozwiążesz ...
oczywiście w PM będzie link polecający od danego człowieczka ...
powodzenia w tym brutalnym świecie, każdy orze jak może
-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 13 mar 2009, 20:28
texa$$$ pisze:znając życie zaraz dostaniesz jeden albo kilka PMów z info o super stornie/forum gdzie dają 50$ jak quiz rozwiążesz ...
oczywiście w PM będzie link polecający od danego człowieczka ...
powodzenia w tym brutalnym świecie, każdy orze jak może
wiem co to za strona i bonus ale to nie dla mnie, pewnie i tak szybko bym je przegrał, wole najpierw obeznac się przez freerolle i przy okazji może coś wpadnie a potem przejśc na stoliki lub turnieje z wpisowymi .=]
niestety, odpadłem w przedbiegach, dzisiaj forma mi nie dopisała + moje głupie zagrania, jutro też jest dzień=]
-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 14 mar 2009, 03:08
szykuje się na everest-brak-polskiej-licencji! 500$ premii freeroll za 2 godz.
_____stay tuned______
_____=]_____________
-
Krisso
- -#aktywny

Postautor: Krisso » 14 mar 2009, 03:26
No to grac o 5 nad ranem ambitny plan

Troszke on zapewne potrwa i chyba sie nawet przyłącze godzina taka idealna. Za późno by spać a za wcześnie by wstać

Do zobaczenia przy finałowym stoliku o 9 rano.
-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 14 mar 2009, 04:00
rejestracja właśnie się zaczeła, powodzenia za godzine =] będę zdawał relacje na bieżąco
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 14 mar 2009, 04:53
sh, tylko wiesz ze ta premia to nie jest kasa
Tylko bonus do ugrania

Jesli zajmiesz np 1 miejsce i to bedzie niby tam 150$ premii powiedzmy to musisz iles tam pkt ugrac ze swojej kasy by te 150$ uwolnic

-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 14 mar 2009, 04:56
tak myślałem, ale warto zagrac potem mozna latwo te punkty wyrobic.
-
lucart
Postautor: lucart » 14 mar 2009, 09:20
masz zaciecie

i duze ambicje 100$ wygrac we freerolach z pula 200$ to jest cos. ja bym sie nie podjął tego to droga przez mękę.
może zmnien 100$ na 10$ i tydzien na miesiac co? tak bedzie latwiej.
POWODZENIA
-
encepence
- -#VIP

Postautor: encepence » 14 mar 2009, 09:49
lucart pisze:może zmnien 100$ na 10$ i tydzien na miesiac co? tak bedzie latwiej.
i bardziej realnie, bo twoje postanowienie jest w ogole nie do zrealizowania przez ciebie...
-
texa$$$
- -#aktywny

Postautor: texa$$$ » 14 mar 2009, 10:39
prawda jest taka że frirolki to bardziej loteria niż gra skila, no chyba że finałowy stolik
większość ludka gra na pałę, liczą na fart, wchodzą ze śmieciami do gry ... wygranie frirolka owszem jest możliwe (jednak jak pisałem trzeba mieć wiencej szczęścia niż skilla) ale aby trzymać stałą passę miejsc płatnych to raczej mało prawdopodobne, już lepiej męczyć się na mikro stawkach i jechać sss
męczę ze dwa miehcy juz frirolki ze średnia 1 na dzień i jak na razie nie zająłem ani razu #1 miejsca... romy to : FTP,P*,PartyP
gl
-
Krisso
- -#aktywny

Postautor: Krisso » 14 mar 2009, 11:17
Powiem tak na Everescie łatwo było otrzeć do płatnych, ponieważ Ci którzy byli na starcie nie zalogowani od razu wylecieli, później wylatywali Ci którzy przez chyba 5 minut byli sitami, nawet jeśli mieli powiedzmy 5k, bo na starcie zrobili kilka all-inow i się opłaciło. I to było dobre u nich, jedyny minus nie możesz iść na dłuższą chwilę do kibla bo wylecisz.
Niestety ja sam nadziałem się z AK vs AA a flop był życzliwy: A K 6 i po flopie poszedł all-in i wyleciałem. Udział brało około 550 osób, płatne od 50 a około 150 wyleciało automatycznie

-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 14 mar 2009, 13:30
Podsumujmy
wczoraj zagrałem:
-5 freerolli na evereście
-chyba z 2 na unibecie i jeden na bodogu już dokładnie nie pamiętam
macie racje, za bardzo się napaliłem z moim skillem (a raczej jego brakiem =p) musze dlużej pograc żeby coś ugrac, dzisiaj też dzień właśnie zaczełęm na Evereście freeroll, zdam relacje
EDIT o wiele lepiej mi się grał teraz niż wczoraj, pomimo tego, że przegrałem (w everescie top100, unibet-brak-polskiej-licencji! wyżej) dużo się nauczyłem =] przy okazji możecie coś polecic z teorii bo już nie wiem sam z czego mam się uczyc
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 14 mar 2009, 16:25
sh, graj freerolle na PokerStars-nielegalny-w-PL! te polskie , nasze forumowe jesli jestes z linku i juz
Na Everescie prawie wszystkie freerolle to premia
-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 14 mar 2009, 17:58
ok dzięki za info,
przymierzam się teraz do:
-pokerstars eptlive freeroll $1000
-1000euro freeroll dla nowych graczy na cellebie
-unibet pokerstop exclusive freeroll
-unibet daily 200euro freeroll
sorry, że narazie nie daje żadnych zdjęc z rozdań itp. ale to się zmieni musze się obeznac z softem i najwazniejsze cos ugrac =]
-
Ezkalop
- -#aktywny

Postautor: Ezkalop » 14 mar 2009, 23:56
te pokerstop freerolle na wielu platformach sa bardzo przyjemne i niezła konstukcja wypłat ze do płatnych miejsc fajnie dojsc. Kasa nie duża ale satysfakcja gwarantowana:D
-
szkielo
- -#aktywny

Postautor: szkielo » 15 mar 2009, 00:45
sh cel jak najbardziej ambitny. Widzę, że okupujesz freerolle z większą pulą gwarantowaną. Ile obecnie wynosi Twój bankroll?
-
GOHAN
- -#aktywny

Postautor: GOHAN » 15 mar 2009, 01:19
no niestety was zaskocze, po tylu freerollach nadal jest on równy prawie zera (dokłądnie 0.8e) :<, dopiero się ucze ale powinem już zaczac cos wygrywac.
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.