Droga do ... zatracenia?
- Krisso
- -#aktywny

- GOHAN
- -#aktywny

dzisiaj postanowiłem zagrac sng, 10 osób buyin 0.4 (:D) no i jaki z tego efekt
szału nie ma, ale postaram się to pomnożyc, moze jakis mtt z małym wpisowym, zobaczymy =]
dzięki tym freerollom zauważyłem że coraz lepiej mi idzie, chociaż nie dochodze za każdym razem do final table, to z każdym jestem coraż wyżej.
szału nie ma, ale postaram się to pomnożyc, moze jakis mtt z małym wpisowym, zobaczymy =]
dzięki tym freerollom zauważyłem że coraz lepiej mi idzie, chociaż nie dochodze za każdym razem do final table, to z każdym jestem coraż wyżej.
-
szkielo
- -#aktywny

- GOHAN
- -#aktywny

- GOHAN
- -#aktywny

Trudne początki...
W ten piątek minie tydzień od kiedy zacząłem grac w pokera. Na dzień dzisiejszy mój bankroll wynosi:
10$
Jak widac nie każdy jest stworzony żeby od początku wygrywac =] Jak dotąd grałem dużo freerolli i pomimo tego, że w niektórych tylko zaszłem do final table, to i tak nie żałuje straconego czasu bo dużo z nich wyciągnełem. Z każdym idzie mi coraz lepiej, dużo się nauczyłem ale to wciąż za mało. Teraz zaczął grac także stoliki cash, z 2$ zrobiłem narazie 10$, gram na CasiNETo bo tam wygrałem $ na freerollu. Gram przeważnie 3 stoliki short na NL2 (stawki sb0.01, bb0.02, chyba to jest NL2 jeśli nie to proszę mnie poprawic)
Następna wiadomośc mój wniosek o dostanie promocji został pozytywnie rozpatrzony i teraz na nią czekam =]
http://www.pokerkings.pl/60-w-cd-poker-za-sama-rejestracje-vt1214,2025.htm#152104
W ten piątek minie tydzień od kiedy zacząłem grac w pokera. Na dzień dzisiejszy mój bankroll wynosi:
Jak widac nie każdy jest stworzony żeby od początku wygrywac =] Jak dotąd grałem dużo freerolli i pomimo tego, że w niektórych tylko zaszłem do final table, to i tak nie żałuje straconego czasu bo dużo z nich wyciągnełem. Z każdym idzie mi coraz lepiej, dużo się nauczyłem ale to wciąż za mało. Teraz zaczął grac także stoliki cash, z 2$ zrobiłem narazie 10$, gram na CasiNETo bo tam wygrałem $ na freerollu. Gram przeważnie 3 stoliki short na NL2 (stawki sb0.01, bb0.02, chyba to jest NL2 jeśli nie to proszę mnie poprawic)
Następna wiadomośc mój wniosek o dostanie promocji został pozytywnie rozpatrzony i teraz na nią czekam =]
http://www.pokerkings.pl/60-w-cd-poker-za-sama-rejestracje-vt1214,2025.htm#152104
- texa$$$
- -#aktywny

- GOHAN
- -#aktywny

- texa$$$
- -#aktywny

wg mnie idzie Ci dobrze
polecam jednak wpłacić z 10$ (lub ugrać we frirolkach) i grać masowo tanie SnG, np na PokerStars-nielegalny-w-PL! masz takie po 0.10$/360 osób
sporo się można nauczyć grając kilka takich na raz, no i idzie szybko i nie trzeba się męczyć z zapisywaniem się jak przy frirolach, polecam
polecam jednak wpłacić z 10$ (lub ugrać we frirolkach) i grać masowo tanie SnG, np na PokerStars-nielegalny-w-PL! masz takie po 0.10$/360 osób
sporo się można nauczyć grając kilka takich na raz, no i idzie szybko i nie trzeba się męczyć z zapisywaniem się jak przy frirolach, polecam
- GOHAN
- -#aktywny

-
asdfspam
- -#pretendent

- GOHAN
- -#aktywny

. . .
obecnie wciąż gram freerolle i czytam super system,staram się nie grac ich na mase tak jak dotąd tylko gram w tych gdzie występuje jak najmniejsza liczba osób i pula jest dośc pokaźna, dzisiaj grałem na PokerStars-nielegalny-w-PL! freeroll only PL
107/1690
nadal się nie poddaje do końca tygodnia mam zamiar zajac #1 miejsce w obojętnie jakim freerollu, mało ambitne ale od czegoś trzeba zaczynac =]
obecnie wciąż gram freerolle i czytam super system,staram się nie grac ich na mase tak jak dotąd tylko gram w tych gdzie występuje jak najmniejsza liczba osób i pula jest dośc pokaźna, dzisiaj grałem na PokerStars-nielegalny-w-PL! freeroll only PL
107/1690
nadal się nie poddaje do końca tygodnia mam zamiar zajac #1 miejsce w obojętnie jakim freerollu, mało ambitne ale od czegoś trzeba zaczynac =]
- bartekzet
- -#VIP

sh pisze:nadal się nie poddaje do końca tygodnia mam zamiar zajac #1 miejsce w obojętnie jakim freerollu, mało ambitne ale od czegoś trzeba zaczynac =]
czy malo ambitnie? mysle ze sporo osob po nawet 2-3miesiacach gry nie ma na koncie zwyciestwa w turnieju takze nie tak malo ambitnie, ale to dobrze ze stawiasz sobie takie cele i zycze spelnienia:)
- Ezkalop
- -#aktywny

-
Bolec88
- -#aktywny

Piszesz troche jak 10 letni dzieciak , wygrales 10 dolarow i mowisz ze nie masz sukcesow , wygranie freerolla nazywasz malo ambitnym , widac ze jestes mocno poczatkujacy bo jak przez 2 tygodnie nie wygrasz anicenta to zmienisz troche podejscie , na Twoim mijescu cieszylbym sie ze swoich postepow
uwazam ze osiagneles poki co dobry wynik a skoro jak sam twierdzisz wiele sie musisz jeszcze nauczyc to mozesz odnosic spore sukcesy w przyszlych wystepach turniejowych
- bartekzet
- -#VIP

Bolec88 pisze:Piszesz troche jak 10 letni dzieciak , wygrales 10 dolarow i mowisz ze nie masz sukcesow , wygranie freerolla nazywasz malo ambitnym , widac ze jestes mocno poczatkujacy bo jak przez 2 tygodnie nie wygrasz anicenta to zmienisz troche podejscie , na Twoim mijescu cieszylbym sie ze swoich postepow uwazam ze osiagneles poki co dobry wynik a skoro jak sam twierdzisz wiele sie musisz jeszcze nauczyc to mozesz odnosic spore sukcesy w przyszlych wystepach turniejowych
to jest odp na mojego posta, bo chyba sie pogubilem??
- Krisso
- -#aktywny

- GOHAN
- -#aktywny

- GOHAN
- -#aktywny

- GOHAN
- -#aktywny

- Krisso
- -#aktywny

I jak sam zaobserwowałeś gra w SnG jest ciekawsza i krótsza niż w tych wielkich freerollcach w których wcześniej brałeś udzial. Gra w turniejach z małymi wpisowymi jest o wiele ciekawsza, bo nie ma tych nachalnych all-in-owców na starcie.
Jednak nie należy zapominać o darmowych turniejach, a tylko ograniczyć się do tych ciekawszych.
Jednak nie należy zapominać o darmowych turniejach, a tylko ograniczyć się do tych ciekawszych.
-
Bolec88
- -#aktywny

- mx
- -#zasłużony

- GOHAN
- -#aktywny

noo sng i freerolle to jak niebo i ziemia
grałem na początku pare freerolli z rebuyinami... porażka przez godzine praktycznie co 2 rozdania ktos wchodził allin a gdy przegrał dokupywał i tak w kółko nie polecam takiej gry. Narazie zostane przy stt/mtt z małym wpisowym i może troche cashowek na 3-4 stoliki.
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”