No dobra, zacznijmy od poczatku, nazywam sie Sebastian, w pokera gram od jakichs 4 lat[glownie freerolle], i od w sumie niedawnego czasu, zaczalem podchodzic do tego troche powazniej. W pokerroomach mozna mnie spotkac pod dwoma nickami, jest to decksik albo scotty.
W tej chwili utopilem bankroll na Titanie, na glupiej wpadce na stolikach, w ogole cuda sie tam dzieja, no, ale na szczescie nie bylo tego duzo. Teraz glownie gram na paradise-brak-polskiej-licencji! i zaczynam gre na pokerheaven dla wyrobienia bonusu ;]
Z paradise-brak-polskiej-licencji! ostatnio wyplacilem prawie cala kase, ze wzgledu na to, ze potrzebowalem gotowki, tak wiec zostalo tam niewiele, ale nie znaczy to, ze nie bedzie to rozbudowywane ;]
Natomiast na pokerheaven wplacam 50e i zaczynam wyrabianie bonusu 200%, za kazde 150fpp 5e, wiec troche to potrwa, ale mysle, ze konsekwentnie ten bonus otrzymam ;]
Teraz temat z innej beczki, oprocz gry online grywam tez live ze znajomymi, ostatnia gra odbyla sie w poniedzialek, gralismy dealer choice wszystkie odmiany praktycznie pokera, no i dzien wyszedl na plusika, gdyz przy blindach 0.5/1zl wyszedlem 120zl do przodu, wiec calkiem milo.
Jutro, tj. czwartek 30.04 mam zamiar pojechac do kasyna Hilton w Warszawie na turniej z nadzieja trafienia na 'malo doswiadczonych graczy'
Podsumowywujac bankroll w tej chwili:
paradise-brak-polskiej-licencji!:
9e
Pokerheaven:
50e

tego.... Jak dobrze idzie sesja to ich sie jedzie i duzo sie zarabia ale jak sie trafi pare BB pod rzad to te donki zaczynaja wkurzac czlowieka swoimi 4outsowymi drawami a wiec uwazaj.... ja tez gram na Boss medii tylko ze na Paradisepoker wg mnie najlepsze promocje maja a wiec moze lepiej z pokerheaven na PP sie przerzuc.......