decksik aka scotty blogging machine

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 11 maja 2009, 19:03

mowilem ze Bossmedia taka jest... ostrzegalem..... ale wiesz co ? Ja sie do niej przywiazalem i nauczylem sie juz jednego.... jak na niej grac.....

Jezeli masz ciag rosnacy to nawalasz ile sie da... do oporu.... a jak widzisz ze nuts po flopie ci lamie fish lub Asy sa lamane przez jakies shit to wylaczasz soft i odpoczywasz od niego na jakis tydzien..... ja juz taka taktyka podchodze do Bossmedii i jest dobrze...

Jakos jak patrze tam na swoje dochody to moze i byly momenty gdzie tracilem wiare w co kolwiek ale po obliczeniach zauwazylem ze ja tam zarobilem 80% swojego bankrolla....

Kazdy soft kreci na swoj sposob... nie zalamuj sie tylko odpocznij pare dni wplac mala kwote i ja wymnazaj az zauwazysz ze sesje konczysz strata wtedy odpoczywaj i znow po tygodniu tam graj itd itd itd i obiecuje ci ze wyjdziesz wtedy na Boss medii na Duzy plus

Awatar użytkownika
decksik
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: decksik » 11 maja 2009, 22:07

hehehehehehehehehe, wlasnie ogladaszam oficjalny powrot, ale nie wiem na jak dlugo, co nie zmienia faktu, ze i tak sie wyniose pewnie z tego softu :D

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 12 maja 2009, 08:49

decksik pisze:hehehehehehehehehe, wlasnie ogladaszam oficjalny powrot, ale nie wiem na jak dlugo, co nie zmienia faktu, ze i tak sie wyniose pewnie z tego softu

No to długo nie byłeś obrażony. :twisted:

Jaka to magiczna sesja sprawiła, że powróciłeś? +100%?

Awatar użytkownika
decksik
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: decksik » 12 maja 2009, 09:42

zalatwilem sobie 40€ ;]

mam juz 64€, wiec nie jest zle :)

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 12 maja 2009, 11:35

Zdradź jak można sobie "załatwić" 40 Euro?

No chyba, że to wpłata własna, wtedy nie mam więcej pytań... :mrgreen:

Awatar użytkownika
decksik
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: decksik » 12 maja 2009, 12:55

Nie wlasna, ale nie bede pisal skad ;p

Dzisiaj rano byla sesyjka poranna przed praca, bankroll podskoczyl o 20%,
w tej chwili jest 78.5€ ;]

Awatar użytkownika
decksik
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: decksik » 12 maja 2009, 13:56

Ha, to trzeba obwiescic :D

Oficjalnie zostalem niebieskim ludkiem, i nastepny cel juz w zasiegu wzroku sie robi, alex gonie Cie, zeby do murzynow sie wbic ;]

Gratki rowniez dla wheeny, ktory z tego co widze takze zostal niebieskim ;]

Wheeny, jedziemy ich ograc do Sopotu? :D

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 12 maja 2009, 13:59

Jak mi powiesz skąd 40 Euro, to pojadę. :twisted:

Tak serio to nie mam teraz ani bankrolla na żadne turnieje (trzeba poczynić jakieś inwestycje, wkupować się, itd.), ani czasu, bo w pracy morderstwo...

Także na turniejach live można się mnie spodziewać najwcześniej za kilka miesięcy, jak skonsoliduję swoje małe rolle z różnych roomów w jeden duży w ulubionym miejscu i pocisnę trochę wysokie stawki. Wtedy będzie w ogóle wiadomo, czy to sport i życie dla mnie.

Dzięki za graty i wzajemnie. To miłe stać się niebieskim, nie powiem.

Awatar użytkownika
decksik
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: decksik » 12 maja 2009, 14:01

Turniej nie jest platny, wiec placisz tylko za dojazd do Sopotu z Wawy + pobyt tam na miejscu.. Tyle..

A skad mam kase? Mam dobrych znajomych ;]

Awatar użytkownika
decksik
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: decksik » 13 maja 2009, 12:59

Hmm, rozegralem wczoraj kilka turniejow, ale nie bylo zadnej rewelacji, w jednym wkurzylem sie gdyz w polowie gry zostalem wyfiszowany przez jakiegos gamonia, ktory kilka rozdan pozniej odpadl, a moje zetony przepadly wraz z nim. Mianowicie dostaje na reke TT, podbijam sobie preflop 5BB, typ mi rzuca allina, wiedzialem, ze gra z byle czym, wiec easy call.. No i dobrze go rozgryzlem, pokazal 96o.. No i co zrobila Bossmedia? Oczywiscie na flopie juz dostal dwie pary.. No porazka, no ale coz, przyzwyczailem sie juz, wiec sie w sumie nie wkurzam tak jak niedawno..

Natomiast stoliki cash troche lepiej, dzisiaj przed praca krotka sesja, ktora trwala godzinke, gralem 2 stoly shorthanded NL10, zarobione 15€

Bankroll na ta chwile: 100.1€

Awatar użytkownika
decksik
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: decksik » 25 maja 2009, 09:29

Na kilka dni moj temacik bedzie bez aktualizacji, ale to tylko chwilowa sprawa, bo moje fundusze na pokerroomach wynosza cale 0 :D No, ale z nowym miesiacem beda i nowe fundusze, wiec czynnie powroce do rozpisywania sie i zalenia na blogu..

Natomiast jutro gram na Pokerheaven turka o 10k €, zobaczymy co z tego bedzie, i napewno mozna sie spodziewac relacji z Sopotu, ale to na poczatku przyszlego tygodnia..

EOT

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 25 maja 2009, 10:30

Co to za turek o 10K? Wstatelitowałeś się, czy jakiś promocyjny, czy normalnie płaciłeś BI?

Awatar użytkownika
decksik
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: decksik » 25 maja 2009, 12:26

To jest freeroll dla graczy, ktorzy ugrali 1500 raked hands w maju, pewnie bedzie ponad 2k bydla, ale jesli choc ciut szczescia bedzie to moze byc calkiem sympatico ;]

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”