Loncik pisze:Bo do matury masz ryć, a nie orgie i popijawy urządzać
Ale trochę odpoczynku nie zaszkodzi, wypoczęty mózg lepiej pracuje
A teraz trochę pokerowo ostatnie 2 dni w końcu trochę pograłem, nie duża ale zawsze. Z gry jestem zadowolony coraz mniej błędów się wkrada, niestety wyniki tego nie odzwierciedlają. We wtorek pyknąłem 4 MTT nic nie ugrałem ale błędy kosztowały mnie życie turniejowe tylko w jednym z nich. Wczoraj zabójcze okazało się AJs odpadłem z nim z jedynego granego turka na ostatnim premiowanym miejscu, postanowiłem zagrać też stolik cashowy. Niestety na CO strasznie murują na NL4 na najbardziej agresywnym stole oglądalność flopa 40%, a średnia pula poniżej 0,4 jednak postanowiłem zagrać. Przez cały czas szło na lekkim minusie i czekałem na rękę, która pozwoli coś wydoić, dostałem rakiety ale niestety żadnej akcji. Już pod koniec sesji doszło pechowe AJs na turnie po c-betowanym flopie doszedł str8, niestety na riverze przeciwnik zamienił swojego seta w fulla i tym samym zakończył moją wczorajszą przygodę. Idę się trochę odstresować przy NFS Most Wanted (zainstalowałem wczoraj by efektywniej uczyć się do matury)

(2 players)
(2 players)
(2 players, 1 is all-in)
(2 players)
(TwoPair)
[color="blue"] (2 players)
(2 players)