Bukmacherka+poker-jak połączyć??
-
Aja19
- -#aktywny

Bukmacherka+poker-jak połączyć??
Witam
mam do was pytanie gdyż nigdy na nie nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi.Chodzi mi o jednoczesne zarządzanie bankrollem pokerowym i zakładowym.Po prostu jak uniknąć sytuacji gdy okazuje się że na jednym tracimy w jakimś okresie a później np zyskujemy a na tym co dawało zyski tracimy...jak to wszystko zbalansować.Jak wy to robicie??
Pozdrawiam
mam do was pytanie gdyż nigdy na nie nie otrzymałem konkretnej odpowiedzi.Chodzi mi o jednoczesne zarządzanie bankrollem pokerowym i zakładowym.Po prostu jak uniknąć sytuacji gdy okazuje się że na jednym tracimy w jakimś okresie a później np zyskujemy a na tym co dawało zyski tracimy...jak to wszystko zbalansować.Jak wy to robicie??
Pozdrawiam
-
tezapl
- -#aktywny

- martini
- -#VIP

Na bet-at-home-brak-polskiej-licencji! kiedys mialem ciekawy moment w mojej grze. Tzn. stawialem kupony i nie mialem szczescia - zawsze braklo mi tego jednego meczu (z kuponu gdzie tych zakladow bylo około 6-7) do zwyciestwa, przez co mialem coraz mniej kasy. No to poker sluzyl do odbicia sie i wygladalo to po prostu tak : przegrywalem na zakladach, odbijalem sie na pokerze, znow to co wygralem na pokerze przegrywalem na zakladach i nastepnie ponownie do stolika nadrobic. Z zalozenia powinienem wygrywac i tu, i tu no ale nie szlo. Niezbyt to zarzadzanie bankrollem wygladalo, ale pozwalalo mi ciagnac tą gre 
-
Szymek
- -#zwykly

- radost21
- LEGENDA

w pokera gram dzień po dniu
na bukmacherce okazjonalnie
grywam tylko u jednego buka >> zawyczaj na gre przeznaczam około 30 zł
zagrywam tak aby nie stracic całych zdeponowanych funduszy >> a kazda wygraną od razu zabieram
bukmacherom nie wierze >> w końcu oszukuja od samego poczatku (zakład 1,8 do 1,8 a graja dwaj rywale lub zespoły)
ale jest to fajna forma zabawy >> motywacja aby z uwaga sledzic mecz i nie zasypiać w trakcie
a takie wpadki czesto mi sie zdarzały
w zyciu licze tylko na siebie a na pomoc ze strony river >> nie narzekam
tak wiec bukmacherom nie mówie nie
ale poker i tak jest ponad wszystko
bowiem fajnie jest byc graczem i managerem w jednej
OSOBIE
na bukmacherce okazjonalnie
grywam tylko u jednego buka >> zawyczaj na gre przeznaczam około 30 zł
zagrywam tak aby nie stracic całych zdeponowanych funduszy >> a kazda wygraną od razu zabieram
bukmacherom nie wierze >> w końcu oszukuja od samego poczatku (zakład 1,8 do 1,8 a graja dwaj rywale lub zespoły)
a takie wpadki czesto mi sie zdarzały
w zyciu licze tylko na siebie a na pomoc ze strony river >> nie narzekam
tak wiec bukmacherom nie mówie nie
ale poker i tak jest ponad wszystko
bowiem fajnie jest byc graczem i managerem w jednej
OSOBIE
- Fanatyk
- -#VIP

Obstawiane meczykow to fajan sprawa .Wlasciwei tylko wtedy gdy obstawie to śledze mecz
z zaciekawieniem . Mozna powiedziec ze emocjonuje sie kazda ciekawa sytuacja . Wlasciwie
przeznaczm tylko to co mi zostaje z pokera tzn mam 33,70 $ to 30 na pokera 3,70 na zaklady .Najlepiej to miec pokoj do gry ktory niema buka , kasyn itp bzdur bo tylko
czlowiek kusi zeby zagrac.
z zaciekawieniem . Mozna powiedziec ze emocjonuje sie kazda ciekawa sytuacja . Wlasciwie
przeznaczm tylko to co mi zostaje z pokera tzn mam 33,70 $ to 30 na pokera 3,70 na zaklady .Najlepiej to miec pokoj do gry ktory niema buka , kasyn itp bzdur bo tylko
czlowiek kusi zeby zagrac.
-
nikita
- -#pretendent

-
GrzesVP
- LEGENDA

-
SZYCHA_PL
- -#aktywny

mpawlak pisze:Na bet-at-home-brak-polskiej-licencji! kiedys mialem ciekawy moment w mojej grze. Tzn. stawialem kupony i nie mialem szczescia - zawsze braklo mi tego jednego meczu (z kuponu gdzie tych zakladow bylo około 6-7) do zwyciestwa, przez co mialem coraz mniej kasy. No to poker sluzyl do odbicia sie i wygladalo to po prostu tak : przegrywalem na zakladach, odbijalem sie na pokerze, znow to co wygralem na pokerze przegrywalem na zakladach i nastepnie ponownie do stolika nadrobic. Z zalozenia powinienem wygrywac i tu, i tu no ale nie szlo. Niezbyt to zarzadzanie bankrollem wygladalo, ale pozwalalo mi ciagnac tą gre
miałem dokładnie tak samo
chyba dlatego tam się tak łatwo kasę w pokera zdobywa, bo straszne lamerstwo gra
grają tam pewnie ludzie, którzy zajmują się głównie bukmacherką, a w pokera chcą się sprawdzić;)
bardzo często zdarzało mi się, że trafiałem na gostków, którzy wchodzili all in po 10$ z niczym

-
Bluffer
- -#zwykly

-
maciekp1987
- -#pretendent

Hehehe Ale w końcu portfel masz 1 także według mnie nie ma to różnicy:D:D... Ja raczej przegrywam kasę w pokera(Dopiero się uczę-"fish") a zdarza się często odbić na zakładach. Też gram w bet-at-home-brak-polskiej-licencji! ale różnie to bywa. Dlatego ostatnio zaprzestałem grania na stolikach-Pozostają tylko freerolle. A myślę że gra w jednym pokerroomie w pokera i zakłady to najlepsze rozwiązanie, mało roboty i masz prosty rachunek czy ci się ta gra opłaca czy nie...
-
pepe86
- -#zwykly

-
nikita
- -#pretendent

-
nikita
- -#pretendent

- m509716
- -#aktywny

Ja ogólnie grałem na zakładach, szło lepiej gorzej ale nie narzekam, zaś sporadycznie na grę w pokera przeznaczałem swoje środki, zaś teraz od jakiegoś miesiąca jest na odwrót i szczerze to wychodzi na jedno i to samo tu wygrasz to puścisz zakład za więcej, a oczywiście gdzieś musi paść remis i tak to w kółko, więc postanowiłem że będę grał tylko sporadycznie zakłady bo to za dobrze nie wychodzi mojemu portfelowi jedno i drugie 
-
squnisz
- -#zwykly

- coolen
- -#aktywny

Moim zdaniem laczony bank nie jest az tak zlym pomyslem, zajmuje sie bukmacherka juz sporo czasu, w pokera zaczalem grac niedawno. Wspolny cash mam na unibecie, i nie powiem idzie calkiem dobrze. Wiadomo w razie jakiejs strasznej wtopy w pokera moge zawsze cos sobie dorzucic zeby zaczac zabawe od nowa
Po drugie nie ma chyba az takiej duzej roznicy czy ma sie w jednym miejscu kase czy w dwoch, z mb czy netlettera mozna ja szybko wplacic wiec ciezko powiedziec o "rozdzieleniu" kasy jezeli ktos zajmuje sie bukmacherka i pokerem.
Po drugie nie ma chyba az takiej duzej roznicy czy ma sie w jednym miejscu kase czy w dwoch, z mb czy netlettera mozna ja szybko wplacic wiec ciezko powiedziec o "rozdzieleniu" kasy jezeli ktos zajmuje sie bukmacherka i pokerem.
-
samadi
- -#pretendent

-
GrzesVP
- LEGENDA

- Mayor
- -#aktywny

-
samadi
- -#pretendent

grzegorzvp pisze:samadi, internetowych kasyn nie polecam, wogle wygrywasz tam cos? bo dl amnie to zdzierstwo kasy, ostatnio mało gram wbukach przez neta, wyjałem wszedzie kase, bo byłem w potrzebie heh,a tak to smigam na nózkach do STSu teraz.
źle się wysłowiłem nie w kasynie tylko w pokerze
sory za błąd -
midel
- -#pretendent

-
rozumny
-
marek3555
- -#VIP