Bukmacherka+poker-jak połączyć??

Wasze sposoby i pomysły na płynne zarządzanie bankrollem
borys0508
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: borys0508 » 26 lut 2009, 10:08

Witam ja rowniez lubie postawic sobie pare groszy na mecz lepiej sie wtedy gra szczegulnie dlugie turki Na Bet-At Home jest i paradise-brak-polskiej-licencji! jest chyba najlepsza opcja Masz 2 w jednym

Danielw88
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Danielw88 » 09 mar 2009, 17:02

ja gram przedewszystkim na expekt-brak-polskiej-licencji! ale staram się z tego co wygram u buka nie topić na pokerze i odwrotnie :d myślę że najlepiej mieć dwa osobne portele:D

Awatar użytkownika
Krisso
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Krisso » 09 mar 2009, 17:08

Ja korzystam z dobrodziejstw Betsson-a i często jest tak, że jak kasa gdzieś potrzebna to szybko jest wycofywana z buka na pokera jak i odwrotnie. Tyle, że później dokonuje zwrotu "pożyczki", aby cały czas mieć jasny stan portfela zarówno na Pokerze jak i zakładach.
A na pozostałych softach korzystam już tylko z pokera.

cyzio1981
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: cyzio1981 » 26 maja 2009, 20:09

Ja wszystkie wygrane w pokera staram sie jak najszybciej wyplacic i jezeli juz to zostawiam niewielkie sumy na bukmacherke. czasami uda sie to niezle obrocic i wzbogacic konto, ale bywa tez kryzys no i konto czyste. trzeba wtedy znowu walczyc od zera.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 27 maja 2009, 13:03

ja postanowiłem sobie zrobić małą przerwę w bukmacherce...Trochę czasu siedziałem na TB i był okres gdzie byłem do przodu ale ostatnio zauważyłem, że wszystkie kupony postawione są przegrane..A że mamy kryzys jestem chwilowo na bezrobociu niema co przegrywać kasy bo teraz każdy grosz się liczy i próbuje swoich sił w Pokerze :) zobaczymy jak to będzie jak narazie więcej nauki niż grania.może po wakacjach wrócę do obstawiania..jednak narazie braki w portfelu nie pozwalają na to...

poker89
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: poker89 » 29 cze 2009, 22:10

Na początku dużo obstawiałem ale jak Zapoznałem się z pokerem i to już od kilku dobrych lat to przerzuciłem się na pokera prawie całkowicie .. Poker mnie oczarował i tak już chyba zostanie KK

Awatar użytkownika
zbgfromwpc
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: zbgfromwpc » 16 lip 2009, 19:08

Ja siedzę w bukmacherce od jakichś dwóch lat ale na internetowej może 3 miesiące(wcześniej tylko naziemni bukowie) w pokera gram około pół roku z różnymi wynikami. Jednak nie łączę kompletnie tego. Tam gdzie gram u buka nie zdarza się abym grał w pokera. I odwrotnie jak znajdę jakiś pokerroom gdzie warto zainwestować i pograć dla bonusu to nie stawiam tam dopóki gram w pokera zakładów. I może kokosów nie zbijam ale na na piwo zawsze jest ;)

Marek1978
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Marek1978 » 17 lip 2009, 21:00

Ja sobie bukmacherke odpuściłem jak zapoznałem się z pokerem. Jeśli chodzi o budzety to lepiej mieć dwa jedno na pokera drugie na bukmacherke takie moje zdanie.

h0bbit
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: h0bbit » 18 lip 2009, 11:47

Z własnego doświadczenia myśle, ze generalnie nie opłaca się łaczyc zakładow z pokerem (oczywiście nie mówie, ze nie jest to możliwe) - wiele razy miałem tak, ze to co wygrałem w karty przegrałem w bukmacherce i na odwrót. Najlepiej skupić sie na jednym - jesli robi sie to dobrze to nie ma co kombinowac.

Ulter
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Ulter » 20 lip 2009, 18:38

Trudno jest to połączyć, to są wg mnie 2 oddzielne sprawy

cicinho90
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: cicinho90 » 28 lip 2009, 23:04

Bazując na własnym doswiadczeniu trudno mi jednoznacznie okreslic jak rozdzielic obydwie rzeczy, gdyz gra w pokera zainteresowalem sie niedawno a wiec w okresie ogorkowym jesli chodzi o zaklady sportowe. Jednak uwazam ze obydwa sposoby zarabiania pieniedzy wymagaja szczescia i przede wszystkim umiaru. Nigdy nie nalezy kierowac sie emocjami gdyz ta droga doprowadzi nas do tego ze zarowno w zakladach jak i pokerze bedziemy na minusie.

Awatar użytkownika
mojżeszPK
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mojżeszPK » 28 lip 2009, 23:36

cicinho90 pisze:Jednak uwazam ze obydwa sposoby zarabiania pieniedzy wymagaja szczescia

Moim zdaniem w pokerze szczęście gra bardzo małą rolę, ponieważna dłuższądrogę liczą sięi tak umiejetności i na farcie długo sięnie dojedzie.

Jeśli chodzi o bukmacherke, to jeżeli posiadamy bardzo dobre info i jestesmy np na jakims zamknietym zagranicznym forum, to można w dość łatwy sposób zarobić trochępieniędzy, jednak aby dostać sięna takie forum to musimy przez długi czas wyrabiaćsobie dobrą opinię!

cicinho90
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: cicinho90 » 29 lip 2009, 13:26

zarowno bukmacherka jak i poker jest zwiazany z rachunkiem prawdopodobienstwa a tam gdzie jest prawdopodobienstwo jest i czynnik szczescia. wystarczy przejrzec dzial bad beats, ktory obrazuje jak z potencjalnie dobrymi kartami mozna przegrac rozdanie, a porazke z AA czy KK w reku porownalbym do przegranej w bukmacherce po kursie 1.1.

Awatar użytkownika
mojżeszPK
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mojżeszPK » 29 lip 2009, 13:54

cicinho90, no jezeli tylko analizujesz mecze patrzac w tabele itp , a nie masz dobrych informacji , ktore juz przedmeczem praktycznie przesadzaja kto wygra to napewno ..

cicinho90
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: cicinho90 » 29 lip 2009, 14:04

oczywiscie ze funkcjonuja zamkniete fora bukamacherskie w ktorych podaje sie typy na ustawiane mecze i tutaj przyznaje Ci racje. Ja odnioslem sie ogolnie do dwoch sposobow gry, ktore nierozerwalnie wiaza sie z prawdopodobienstwem i szczesciem natomiast kwestii strategii gry nie podnosilem wiec nie rozumiem Twojego oburzenia.

Awatar użytkownika
mojżeszPK
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mojżeszPK » 29 lip 2009, 14:37

Nikt sie nie oburza, jak ty to nazwales ...

Poprostu twierdze ze jak ktos ma walsnie takiego rodzaju info to nie ma w tym zadnego farta i prawdopodobienstwa ...Dobra koncze rozmowe bo sie robi malyoff top a tonie dajeszanse to nadbicia hehe
:D

odil007
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: odil007 » 06 sie 2009, 11:18

Ja pogodziłem te dwie rzeczy przestałem obstawiać zakłady :mrgreen: Strasznie mnie denerwowało jak ciężko wygrywałem pieniądze na pokerze a później w bardzo szybkim tempie rozpływało się to na zakładach. Wygrać w pokera 100 zł to już jest dużo a na zakładach jak miałem 100 zł to nie było za co stawiać.

MistrzGry
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: MistrzGry » 13 sty 2010, 01:56

Bukmacherke z pokerem można łatwo połaczyć wystarczy grac wszystkie freewole na stronach gdzie tez są zakłady a jak sie coś uda wygrać to puszcać kupon przynajmniej nie bśdziesz nic stratny jak przegrasz :mrgreen:

cyzio1981
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: cyzio1981 » 13 sty 2010, 09:23

Ja staram się nie obstawiać zakładów tam gdzie gram w pokera. Już nie raz miałem na jakimś roomie kilka dolców i zamiast zostawić je na jakieś BI to postawiłem wszystko i w ten sposób wyzerowałem konto.

lookash
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: lookash » 13 sty 2010, 15:50

Narazie główne środki mam na koncie w betsafie i chcąc nie chcąc, stanowi to mój bankroll zarówno na pokera jak i zakłady..jednak w niedalekiej przyszłości planuję przenieść się z bankrollem pokerowym na pokerheaven aby tam spokojnie sobie grać.

Kmilson
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Kmilson » 17 sty 2010, 14:54

Według mnie lepiej po prostu nie łączyć. Przeznaczyć tyle ile się uważa na jedną i drugą stronę. Ze swojego doświadczenia wiem, że jedno z drugim nie współgra. Mając lepszy okres w pokerze, przegrywałem pieniądze tam wygrane na zakładach, czasem odwrotnie.

fifeofakind
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: fifeofakind » 24 wrz 2012, 18:47

nie warto wg mnie mieszac bukm. i pokera, wybrac jedno albo drugie, albo dla zabawy za male kwoty puszczac sporadycznie kupony. Potem moze byc zal, ze tu wygrales, a tu przegrales, w bukmacherce latwie jjest przegrac pieniadze, dotyczy to kazdego

Wróć do „Zarządzanie gotówką”