Bukmacherka+poker-jak połączyć??
-
borys0508
- -#zwykly

-
Danielw88
- -#pretendent

- Krisso
- -#aktywny

Ja korzystam z dobrodziejstw Betsson-a i często jest tak, że jak kasa gdzieś potrzebna to szybko jest wycofywana z buka na pokera jak i odwrotnie. Tyle, że później dokonuje zwrotu "pożyczki", aby cały czas mieć jasny stan portfela zarówno na Pokerze jak i zakładach.
A na pozostałych softach korzystam już tylko z pokera.
A na pozostałych softach korzystam już tylko z pokera.
-
cyzio1981
- -#aktywny

- knoperss
- LEGENDA

ja postanowiłem sobie zrobić małą przerwę w bukmacherce...Trochę czasu siedziałem na TB i był okres gdzie byłem do przodu ale ostatnio zauważyłem, że wszystkie kupony postawione są przegrane..A że mamy kryzys jestem chwilowo na bezrobociu niema co przegrywać kasy bo teraz każdy grosz się liczy i próbuje swoich sił w Pokerze
zobaczymy jak to będzie jak narazie więcej nauki niż grania.może po wakacjach wrócę do obstawiania..jednak narazie braki w portfelu nie pozwalają na to...
-
poker89
- -#zwykly

- zbgfromwpc
- -#aktywny

Ja siedzę w bukmacherce od jakichś dwóch lat ale na internetowej może 3 miesiące(wcześniej tylko naziemni bukowie) w pokera gram około pół roku z różnymi wynikami. Jednak nie łączę kompletnie tego. Tam gdzie gram u buka nie zdarza się abym grał w pokera. I odwrotnie jak znajdę jakiś pokerroom gdzie warto zainwestować i pograć dla bonusu to nie stawiam tam dopóki gram w pokera zakładów. I może kokosów nie zbijam ale na na piwo zawsze jest 

-
Marek1978
- -#aktywny

-
h0bbit
- -#pretendent

Z własnego doświadczenia myśle, ze generalnie nie opłaca się łaczyc zakładow z pokerem (oczywiście nie mówie, ze nie jest to możliwe) - wiele razy miałem tak, ze to co wygrałem w karty przegrałem w bukmacherce i na odwrót. Najlepiej skupić sie na jednym - jesli robi sie to dobrze to nie ma co kombinowac.
-
Ulter
- -#aktywny

-
cicinho90
- -#zwykly

Bazując na własnym doswiadczeniu trudno mi jednoznacznie okreslic jak rozdzielic obydwie rzeczy, gdyz gra w pokera zainteresowalem sie niedawno a wiec w okresie ogorkowym jesli chodzi o zaklady sportowe. Jednak uwazam ze obydwa sposoby zarabiania pieniedzy wymagaja szczescia i przede wszystkim umiaru. Nigdy nie nalezy kierowac sie emocjami gdyz ta droga doprowadzi nas do tego ze zarowno w zakladach jak i pokerze bedziemy na minusie.
- mojżeszPK
- -#aktywny

cicinho90 pisze:Jednak uwazam ze obydwa sposoby zarabiania pieniedzy wymagaja szczescia
Moim zdaniem w pokerze szczęście gra bardzo małą rolę, ponieważna dłuższądrogę liczą sięi tak umiejetności i na farcie długo sięnie dojedzie.
Jeśli chodzi o bukmacherke, to jeżeli posiadamy bardzo dobre info i jestesmy np na jakims zamknietym zagranicznym forum, to można w dość łatwy sposób zarobić trochępieniędzy, jednak aby dostać sięna takie forum to musimy przez długi czas wyrabiaćsobie dobrą opinię!
-
cicinho90
- -#zwykly

zarowno bukmacherka jak i poker jest zwiazany z rachunkiem prawdopodobienstwa a tam gdzie jest prawdopodobienstwo jest i czynnik szczescia. wystarczy przejrzec dzial bad beats, ktory obrazuje jak z potencjalnie dobrymi kartami mozna przegrac rozdanie, a porazke z AA czy KK w reku porownalbym do przegranej w bukmacherce po kursie 1.1.
- mojżeszPK
- -#aktywny

-
cicinho90
- -#zwykly

oczywiscie ze funkcjonuja zamkniete fora bukamacherskie w ktorych podaje sie typy na ustawiane mecze i tutaj przyznaje Ci racje. Ja odnioslem sie ogolnie do dwoch sposobow gry, ktore nierozerwalnie wiaza sie z prawdopodobienstwem i szczesciem natomiast kwestii strategii gry nie podnosilem wiec nie rozumiem Twojego oburzenia.
- mojżeszPK
- -#aktywny

-
odil007
- -#pretendent

-
MistrzGry
- -#zwykly

-
cyzio1981
- -#aktywny

-