blog

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Na czym się skupić i co grać?

Gry cash Holdem 6max
27
30%
Turnieje Omahy (mało ich jest więc dochodziły by Dony)
18
20%
Dony :P
18
20%
Turnieje holdem (tiltują mnie :P )
14
16%
S&G (holdem i omaha) 10 osobowe
12
13%

Liczba głosów: 89

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 08 lut 2010, 20:20

Już od początku mówiłem, że to nie pierwsze jego wybryki - nie był zbyt wiarygodny już w światku krakowskim.
MX żeby nie było gróźb karalnych - jeśli to rzeczywiście Ty to zbiera Ci się - tyle Ci powiem - masz problem bo zalazłeś za skórę też mojemu znajomemu - jesteśmy już blisko

tygrytron18
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tygrytron18 » 08 lut 2010, 20:33

A w jaki sposób MX znał twój login i hasło ?
Bo już nie pierwsza osobę z tego forum okradł.

Oskarek

Postautor: Oskarek » 08 lut 2010, 20:40

tygrytron18, na ipoker właśnie wystarczy że znasz maila i date urodzenia dajesz że zapomniałeś hasło podajesz te rzeczy i wchodzisz na maila i sie logujesz :) heh łatwizna niby no ale wiecej nie powiem :)

Awatar użytkownika
Zawisza
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Zawisza » 09 lut 2010, 08:21

Oskarek pisze:wystarczy że znasz maila i date urodzenia

Z tego co czytalem to troszke panowie na wlasne zyczenie daliscie sie okrasc, co nie zmienia faktu ze MX sie doigra i ktos go drapnie :)

Moze gosciu jest uzaleznony od gry w pokera :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 09 lut 2010, 19:39

Jest chory i tyle :)

POKEROWO:

Zły jestem strasznie za wczoraj :P Drugi raz juz ! odpadłem na bubble do Monday Night Omaha za 109$ ;/ i nie to ze zle gram na bubble tylko mam mega pecha bo jestem 3-4 stackiem potem shorty sie podwajaja i nagle mam 5-6 stack na 5 pakietow i dostaje badbeata ... No nic ;/ troche stracilem na grze o ten turniej :D ale trudno
Dzis postaram sie pobic moj rekord :P 250 donow do 5-6 rano zagrac ale jeszcze nie wiem o ktorej zaczne :P Bede musial grac 40 Donow na h to zajmie mi to 6h gdzies :P raczej sie nie uda :D haha bo bede mial przerwy na pewno ale sprobuje jak najwiecej nie gram juz dla wyscigu mimo ze jak widze wiekszosc sobie odpuscila :) ale chce jak najszybciej skonczyc ten bonus i pojde moze gdzie indziej :) zobaczymy jeszcze jak z bonusami za miesiac tu bedzie

NIE POKEROWO:

Młody na blogu "polecał" film John Dear więc zarezerwowalem bilety miałem do wyboru Stare Wygi albo jakis tam jeszcze film no ale wybrałem ten John Dear :) Zobaczymy co to mam nadzieję że się nie popłaczę w kinie haha
Ostatnio cos malo filmow ogladam w tygodniu obejrzalem jedynie Planeta51, alvin i wiewiorki 2, miss march, i love you beth cooper, no i sherlocka holmsa i to by bylo na tyle :P
Tak w ogóle gratulacje dla Grzecha:
Obrazek
Podobno to ustawiony typ tak mi powiedział więc polecam zagrać za swoje bankrolle ! :)

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 10 lut 2010, 10:28

Czy John Dear nie brzmi dla Ciebie dziwnie?:P Dear John juz lepiej :P i dobrze ze napisales 'polecal' :P

Maciejjas
-#VIP
-#VIP

Postautor: Maciejjas » 10 lut 2010, 11:31

MX niech on sie cieszy ze mieszka tam gdzie mieszka bo u nas by dlugo nie pozyl ;]. Szkoda ze takie ku... musza tez zyc ;/

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 10 lut 2010, 12:31

a co w Rumi same gangi ?:P

Awatar użytkownika
bartekzet
-#VIP
-#VIP

Postautor: bartekzet » 10 lut 2010, 13:00

a co w Rumi same gangi ?:P

nie wiedziałeś? Rumia i Reda trzęsą Trójmiastem ;) :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 10 lut 2010, 15:40

Heh nie wiem czemu pisałem ciągle John Dear :D haha przez ten traktor co mi zapadł w pamięci :)

Z wczorajszych zaplanowanych 250 Donow zagralem 49 :D Wynik dobry bo okolo 6bi na + ;)

Oskarek

Postautor: Oskarek » 10 lut 2010, 17:09

Musicie mi pomóc i wg wyników ankiety zajmę się już tak poważniej wybraną grą

Chodzi o to że nie mam całkowicie pomysłu w co grać :D
Pomóżcie z jakimiś opiniami może w komentarzach :)

thx

Pitr3k
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Pitr3k » 10 lut 2010, 17:12

Graj w tym czym czujesz sie najlepiej :) Jezeli nie wiesz co grac to my tym bardziej :D Rzuc sobie kostką i wylosuj

Oskarek

Postautor: Oskarek » 10 lut 2010, 17:14

Właśnie o to chodzi że ja mógłbym grać wszystko z tego :P ale trzeba wybrać cos w czym bede sie specjalizował :D

Markus
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Markus » 10 lut 2010, 17:40

Nie ma takiej odpowiedzi więc tu napiszę:

Omaha Hi/Lo PL cash full ringi i short handed :)

Pograj troche i sam ozbacz jak się w tym czujesz. Ja obecnie gram juz na stawkach 0.1-0.2 i 0.25-0.50

Pitr3k
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Pitr3k » 10 lut 2010, 17:41

No to wybrałem Ci gry Cash Holdem 6 max poniewaz jest duzo akcji i sa bardzo ksztalcace :), ale i tak doradzam Ci rzut kostką :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 10 lut 2010, 17:48

To ja posłuchałam Piotrka i też wybrałam Ci Cash Holdem 6 max :P

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 10 lut 2010, 18:17

zaznaczylem Ci Omahe sit&go bo patrzac na Twoje wyniki w tym najlepsze masz rezultaty;) Ale patrzac na moje oko to najfajniejsze sa NL holdem 6max ;)

damianek632
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: damianek632 » 10 lut 2010, 19:54

ja także zaznaczyłem turnieje Omahy, z tego co czytałem na twoim blogu to dobrze Ci idzie gra omahą , :) masz dobre wyniki... :) oby tak dalej :)

powodzenia :) :trophy:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 11 lut 2010, 02:59

Dobra wybrałem!

Będę grał 6 stołów SH w Holdema z czego czasami jeden z nich może być stołem Omahy :)
Na Lapku ładnie się 6 stołów mieści i będzie to odpowiednia liczba do najlepszej gry
Już się zacząłem przygotowywać :P Dziś nie chciało mi się grać i musze zapomnieć o tej ilości donów by grac dobrą gre Cash a nie murkowatą grę z DoNów
Obejrzałem 2 filmy dziś by przypomnieć sobie jako tako tą grę na stołach SH do tego Holdem Manager i świetny program Który będzie wyszukiwał mi Fishów na stołach ale wpierw muszę rozegrać trochę rąk by Holdem mógł ich znajdować
Być może uda mi się załatwić troche tysięcy rąk :P więc jakąś tam bazę będę już miał
Jestem gotowy do zmiażdżenia graczy ! :D Ale nie wiem czy jutro będę grał czy jeszcze poczytam , pooglądam i zacznę

W końcu zrobiłem samochód :P Nie ma to jak wsiąść i popędzić sobie ulicami hehe

Dobra idę spać :mrgreen:

Ach bym zapomniał będę starał się zagrac z 2-3 razy w tygodniu turniej Omahy :) Nie mam często czasu akurat wtedy gdy są te turnieje na ipoker ale jak będzie czas będę grał ! :)
GL

Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

Postautor: Ted Forester » 11 lut 2010, 03:05

A jakie Oskarek polecasz filmiki do NLH SH?

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 11 lut 2010, 05:40

tsaaaaa i te twoje strzały gdzie w jeden dzień tracisz prawie 100$ na satelity i takie tam xD
połowa rolla by dostać się do MNO xD
graj Omahę xD nl zostaw innym ^^
jestem 2bi do przodu tak więc dzisiaj też gram satki do MNO :lol:
side bet kto pierwszy dojdzie?? xD

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 11 lut 2010, 07:12

side bet kto pierwszy dojdzie?? xD

Ale żeby faceci się zakładali, który pierwszy dojdzie to ja jeszcze nie słyszałam.... ;P

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 11 lut 2010, 08:10

gama pisze:Ale żeby faceci się zakładali, który pierwszy dojdzie to ja jeszcze nie słyszałam.... ;P

To znaczy ze nie znasz jeszcze facetow :mrgreen:

zwirson
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: zwirson » 11 lut 2010, 17:41

gama pisze:Ale żeby faceci się zakładali, który pierwszy dojdzie to ja jeszcze nie słyszałam.... ;P

bo to zakład kto pierwszy dojdzie ten przegrywa :D

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 11 lut 2010, 19:44

zwirson pisze:

bo to zakład kto pierwszy dojdzie ten przegrywa :D

No inaczej to ja sobie nie wyobrażam ;) Jakby było odwrotnie to bym przestała z nimi rozmawiać ;)

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”