blog
- Sebola
- -#VIP

-
tygrytron18
- -#aktywny

- Zawisza
- -#aktywny

-
Oskarek
Jest chory i tyle
POKEROWO:
Zły jestem strasznie za wczoraj
Drugi raz juz ! odpadłem na bubble do Monday Night Omaha za 109$ ;/ i nie to ze zle gram na bubble tylko mam mega pecha bo jestem 3-4 stackiem potem shorty sie podwajaja i nagle mam 5-6 stack na 5 pakietow i dostaje badbeata ... No nic ;/ troche stracilem na grze o ten turniej
ale trudno
Dzis postaram sie pobic moj rekord
250 donow do 5-6 rano zagrac ale jeszcze nie wiem o ktorej zaczne
Bede musial grac 40 Donow na h to zajmie mi to 6h gdzies
raczej sie nie uda
haha bo bede mial przerwy na pewno ale sprobuje jak najwiecej nie gram juz dla wyscigu mimo ze jak widze wiekszosc sobie odpuscila
ale chce jak najszybciej skonczyc ten bonus i pojde moze gdzie indziej
zobaczymy jeszcze jak z bonusami za miesiac tu bedzie
NIE POKEROWO:
Młody na blogu "polecał" film John Dear więc zarezerwowalem bilety miałem do wyboru Stare Wygi albo jakis tam jeszcze film no ale wybrałem ten John Dear
Zobaczymy co to mam nadzieję że się nie popłaczę w kinie haha
Ostatnio cos malo filmow ogladam w tygodniu obejrzalem jedynie Planeta51, alvin i wiewiorki 2, miss march, i love you beth cooper, no i sherlocka holmsa i to by bylo na tyle
Tak w ogóle gratulacje dla Grzecha:
Podobno to ustawiony typ tak mi powiedział więc polecam zagrać za swoje bankrolle !
POKEROWO:
Zły jestem strasznie za wczoraj
Dzis postaram sie pobic moj rekord
NIE POKEROWO:
Młody na blogu "polecał" film John Dear więc zarezerwowalem bilety miałem do wyboru Stare Wygi albo jakis tam jeszcze film no ale wybrałem ten John Dear
Ostatnio cos malo filmow ogladam w tygodniu obejrzalem jedynie Planeta51, alvin i wiewiorki 2, miss march, i love you beth cooper, no i sherlocka holmsa i to by bylo na tyle
Tak w ogóle gratulacje dla Grzecha:
Podobno to ustawiony typ tak mi powiedział więc polecam zagrać za swoje bankrolle !
- Mlody
- -#zasłużony

-
Maciejjas
- -#VIP

- bartekzet
- -#VIP

-
Pitr3k
- -#aktywny

-
Markus
- -#aktywny

-
Pitr3k
- -#aktywny

- gama
- LEGENDA

- Mlody
- -#zasłużony

-
damianek632
- -#pretendent

-
Oskarek
Dobra wybrałem!
Będę grał 6 stołów SH w Holdema z czego czasami jeden z nich może być stołem Omahy
Na Lapku ładnie się 6 stołów mieści i będzie to odpowiednia liczba do najlepszej gry
Już się zacząłem przygotowywać
Dziś nie chciało mi się grać i musze zapomnieć o tej ilości donów by grac dobrą gre Cash a nie murkowatą grę z DoNów
Obejrzałem 2 filmy dziś by przypomnieć sobie jako tako tą grę na stołach SH do tego Holdem Manager i świetny program Który będzie wyszukiwał mi Fishów na stołach ale wpierw muszę rozegrać trochę rąk by Holdem mógł ich znajdować
Być może uda mi się załatwić troche tysięcy rąk
więc jakąś tam bazę będę już miał
Jestem gotowy do zmiażdżenia graczy !
Ale nie wiem czy jutro będę grał czy jeszcze poczytam , pooglądam i zacznę
W końcu zrobiłem samochód
Nie ma to jak wsiąść i popędzić sobie ulicami hehe
Dobra idę spać
Ach bym zapomniał będę starał się zagrac z 2-3 razy w tygodniu turniej Omahy
Nie mam często czasu akurat wtedy gdy są te turnieje na ipoker ale jak będzie czas będę grał !
GL
Będę grał 6 stołów SH w Holdema z czego czasami jeden z nich może być stołem Omahy
Na Lapku ładnie się 6 stołów mieści i będzie to odpowiednia liczba do najlepszej gry
Już się zacząłem przygotowywać
Obejrzałem 2 filmy dziś by przypomnieć sobie jako tako tą grę na stołach SH do tego Holdem Manager i świetny program Który będzie wyszukiwał mi Fishów na stołach ale wpierw muszę rozegrać trochę rąk by Holdem mógł ich znajdować
Być może uda mi się załatwić troche tysięcy rąk
Jestem gotowy do zmiażdżenia graczy !
W końcu zrobiłem samochód
Dobra idę spać
Ach bym zapomniał będę starał się zagrac z 2-3 razy w tygodniu turniej Omahy
GL
- Ted Forester
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA